Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

Copilul tău are linia îngerului păzitor în palmă? Iată ce înseamnă asta

Palmele noastre pot dezvălui despre noi lucruri la care poate nici nu te-ai fi gândit. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi semnificația uneia dintre cele mai rare și mai speciale linii care poate fi sesizată și în palma copilului tău: linia îngerului păzitor.

În cazul în care vei găsi pe palma stângă a copilului tău linia îngerului păzitor, din start trebuie să știi că se află printre puținele persoane care posedă un astfel de semn. Explicația pentru prezența ei, valabilă în mai multe culturi, este aceasta: persoanele care o au sunt veșnic protejate de cineva și de aceea sunt ferite de necazuri. De obicei, linia îngerului păzitor apare odată ce un membru al familiei sau altcineva apropiat a trecut în neființă, dar cât a fost în viață a ținut foarte mult la copilul tău sau acesta, la rândul său, a îndrăgit mult persoana respectivă.

Linia îngerului păzitor este aflată în imediata apropiere a binecunoscutei linii a vieții, mergând în paralel cu ea. Datorită ei, copilul tău nu va putea fi atins de nimic rău. Cu ajutorul liniei îngerului păzitor, copilul nu va avea de trecut mari cumpene în viață, iar în momentele de răscruce va fi ocrotit de o forță divină. În același timp, norocul îl va însoți peste tot, din toate punctele de vedere (inclusiv în privința realizării prosperității materiale).

Prezența acestei linii din palmă transformă persoanele care o au în persoane optimiste, care știu să se bucure de tot și care, chiar dacă vor trece printr-un eveniment neplăcut, își vor reveni rapid și vor avea iar zâmbetul pe buze. Un alt beneficiu deosebit al liniei îngerului păzitor pe palma micuțului tău este că acesta va avea parte și de o sănătate bună. Alt detaliu pe care trebuie să-l știi, cu privire la îngerii păzitori, este acesta: veghează permanent, dar intervin exact în momentele în care este mai mare nevoie de ei, nu de puține ori datorită lor putând avea loc adevărate miracole.

În ceea ce privește identificarea liniei îngerului păzitor în palmă, ține cont și de următorul aspect: în unele cazuri, ea este mai dificil de sesizat. De aceea, ca să-ți ușurezi demersul de a o găsi în palma copilului, poate fi nevoie să te ajuți de o lupă. Nu intra în panică dacă nu o vei vedea imediat, în condițiile în care descifrarea linilor fine din palme este un demers ce necesită multă răbădare și perseverență.

Nu în ultimul rând, în cazuri extrem de rare, linia îngerului păzitor poate să apară și pe palma dreaptă. Acest fenomen se întâmplă însă, potrivit experților în descifrarea tainelor liniilor de pe palmă, ca urmare a unei răsplate pentru lucrurile bune pe care o persoană le-a săvârșit pe parcursul vieții.

Surse: bzi.ro, netmarkers.com, trendingposts.net

 

Citește asta înainte să postezi poze cu fața copilului tău online

Surse foto: facebook.com, istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă
  Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă

  Se spune că liniile din palmă pot spune multe despre personalitatea unui om.

  Misterul literei X din palma ta. Afla ce semnifica
  Misterul literei X din palma ta. Afla ce semnifica

  Pe baza stiintei antice a citirii in palma, stim ca liniile si simbolurile sunt asociate cu personalitatile si cu perspectivele viitoare din punct de vedere al carierei, vietii, mariajului,...

  Ce nu stiai despre pedeapsa cu bataia. 6 motive sa renunti la „simpla” palma la fund
  Ce nu stiai despre pedeapsa cu bataia. 6 motive sa renunti la „simpla” palma la fund

  De la pedeapsa cu bataia, la violenta in familie se poate ajunge foarte repede. Tocmai de aceea sunt multe persoane care dezaproba total pedeapsa cu bataia. E drept, unii o practica din cand...

  Dacă ai asta în bucătărie înseamnă că ești sărac
  Dacă ai asta în bucătărie înseamnă că ești sărac

  Mediul online de peste hotare a fost luat cu asalt de o nouă dezbatere, ce a aprins spiritele în rândul internațiului. "Ești sau nu ești sărac?", este subiectul...

  Psihologul Mihail Labkovsky: Educația nu înseamnă să ai grijă ca copilul tău să fie îmbrăcat și sătul
  Psihologul Mihail Labkovsky: Educația nu înseamnă să ai grijă ca copilul tău să fie îmbrăcat și sătul

  Psihologul rus Mihail Labkovsky le dă părinților diverse sfaturi cu privire la educația copiilor. Iată câteva exemple!

  OMS a declarat oficial că este pandemie, prima cauzată de un coronavirus. Ce înseamnă asta și cum ne afectează pe toți
  OMS a declarat oficial că este pandemie, prima cauzată de un coronavirus. Ce înseamnă asta și cum ne afectează pe toți

  În cursul zilei de ieri, Organizația Mondială a Sănătății a declarat că, în prezent, se poate vorbi despre o pandemie determinată de noul coronavirus.

  Copilul tău a eșuat. Iată ce trebuie să faci mai departe
  Copilul tău a eșuat. Iată ce trebuie să faci mai departe

  Orice părinte este afectat când copilul său eșuează, mai ales dacă este vorba despre o miză importantă sau de un proiect în care a investit mult efort. Fie că a pierdut...

  © 2019 Qbebe