Funnyby

6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri

6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Printre obstacolele pe care le poți avea când te-ai aștepta mai puțin se află și despărțirea de persoana iubită. Dacă pentru unele cupluri despărțirea are loc fără emoții foarte intense, cei doi separându-se fără prea multe regrete și reușind să nu se mai uite în urmă, pentru altele va fi marcată de trăiri copleșitoare, fie pentru ambele părți, fie pentru una dintre ele în mod special. De asemenea, nu este exclus ca unul dintre cei doi parteneri să aibă intenția să se răzbune pe celălalt, să-l facă să sufere. Astfel de atitudini au legătură inclusiv cu zodiile sub care s-au născut cei ce au format un cuplu. Din articolul de mai jos vei descoperi care sunt cuplurile din zodiac între care pot surveni despărțiri ce vor lăsa urme adânci în suflet și peste care nu va fi deloc simplu să se treacă. 

Berbec și Taur

În cazul în care vor forma un cuplu, din păcate au toate șansele să se afle printre cuplurile din zodiac ce au despărțiri dureroase. În primul rând, atât Berbecul, cât și Taurul, au personalități puternice, sunt încăpățânați și, odată ce ajung la o confruntare, este puțin probabil că vor găsi resursele necesare pentru a se împăca.

În al doilea rând, Berbecul are tendința de a fi impulsiv, se va înfuria rapid și nu se va abține din a-și exprima emoțiile. De asemenea, nu se poate spune că îi displace drama și pare să se simtă în largul său când se alimentează cu energia manifestată într-un conflict. Nu se poate spune același lucru despre Taur, care preferă să evite drama și confruntările. Cu toate acestea, când simte că relația respectivă nu mai e pentru el pe primul plan, nu ezită să aibă o înfruntare cu Berbecul, motivându-l pe acesta să izbucnească.

Nu în ultimul rând, Berbecul poate fi un instigator pentru despărțire întrucât, în momentul în care i se pare că s-a plictisit sau că relația nu îi mai oferă ceea ce și-a dorit, se pregătește să-și exprime fără reținere intenția de separare. În schimb, Taurul este adeptul unei relații de foarte lungă durată și nu se grăbește în a-i pune punct rapid. Dar când se va convinge că nu mai are ce să aștepte de la celălalt, nu mai stă pe gânduri și nu se mai uită înapoi, în ciuda încercărilor Berbecului de a-l determina să se răzgândească. De altfel, după o despărțire, Taurul preferă să rămână în relații cordiale cu persoana de care s-a despărțit, cu excepția situației în care știe sigur că a fost trădat. 

Gemeni și Săgetător

Când se vor întâlni, prima impresie va fi că aceste două zodii pot forma cuplul ideal, având multe lucruri în comun, cu precădere pasiunea pentru călătorii, pentru aventură, plăcerea de a comunica și de a-și exprima noile idei. Din păcate, și ele fac parte dintre cuplurile din zodiac care au despărțiri dureroase.

Principalul motiv care va favoriza ruptura dintre Gemeni și un Săgetător va fi acesta: când își vor pierde interesul unul față de celălalt. Odată ce se întâmplă așa, vor alege să se îndepărteze cât mai mult unul de altul, să dispară pur și simplu. Odată ce se vor afla la distanță, vor avea curajul să anunțe că relația lor s-a terminat, dar vor realiza acest demers fie printr-un mesaj pe telefon, fie printr-un email, încercând să evite o confruntare. Pentru că aleg o asemenea soluție, le va fi mai la îndemână să spună ceea ce gândesc, fără să se menajeze în niciun fel și ajungând să-și spună vorbe grele, care vor fi greu de suportat. 

Treptat, furia îi va cuprinde pe amândoi, se vor alimenta cu ea și vor deveni brutali unul cu altul, relația dintre ei terminându-se dureros, lăsându-le fiecăruia răni adânci.

Leul și Scorpionul

O despărțire între un Leu și un Scorpion poate fi un coșmar, întrucât vor transforma totul într-un câmp de luptă. Întrucât ambele zodii sunt obsedate de control, despărțirea le va accentua tocmai problemele ce țin de autocontrol și pot ajunge să-și facă mult rău unul altuia prin comportamente jignitoare și dure. Scorpionul va reuși inițial să nu dezvăluie tot ceea ce simte, dar la un moment dat va izbucni și îl va copleși pe Leu care, deși puternic, are o latură sensibilă ce îl determină să se gândească și la celălalt, să analizeze lucrurile și să-și dea seama că despărțirea este inevitabilă.

Leul este dornic să-i dăruiască totul ființei iubite, să o răsfețe, dar odată ce va sesiza că pasiunea a început să se stingă, de obicei el va fi cel care va avea inițiativa despărțirii, în condițiile în care nu suportă să fie părăsit. Dacă s-ar întâmpla așa, reacția va fi situată undeva între șoc și negare. Va avea inima frântă și va căuta sprijinul celor din jur pentru a-și reveni. 

Scorpionul este foarte pasional și îi este dificil să se familiarizeze cu ideea că nu mai face parte dintr-un cuplu, inclusiv în situațiile în care el este cel care a declarat primul că vrea să se despartă. Dacă i se confirmă faptul că a fost trădat, va face tot posibilul să se răzbune și va face acest demers când Leul se așteaptă mai puțin.

Fecioara și Peștii

Fac parte dintre zodiile ce au despărțiri dureroase întrucât au personalități foarte diferite. Fecioarele sunt raționale, practice, dar sunt și critice și cu „picioarele pe pământ”, așa că, odată ce își dau seama că nu au cum să repare lucrurile, nu vor mai dori să rămână în relația respectivă. De cealaltă parte, Peștii sunt sensibili, visători și nu își pot controla emoțiile. Nu le va fi greu să se prăbușească și pot adopta comportamente autodistructive.

Tocmai pentru că sunt caracterizați de aceste însușiri, Peștii vor acuza o Fecioară că este insensibilă, că nu îi pasă, determinând-o să se simtă vinovată. Cu toate acestea, dorința ei este ca toată lumea să aibă cât mai puțin de suferit, inclusiv dacă ar fi vorba despre copii sau despre familie. 

După despărțire, Fecioara se va strădui să-și păstreze atitudinea rațională, în timp ce Peștii vor cădea în depresie și le va fi dificil să-și revină și să o ia de la capăt.  

Balanța și Capricornul

Balanțele sunt cunoscute ca fiind o zodie cu care te poți înțelege, foarte practică, dornică să aibă parte de o relație romantică, dar nu înseamnă că, dacă vor considera că lucrurile nu mai merg, nu vor avea inițiativa unei despărțiri. Această abordare a lor este mult diferită față de cea a unui Capricon, care știe cât de mult și-a luat angajamentul ca relația să meargă, cât de mult efort a depus în acest scop și de aceea va încerca în continuare să rămână prins în ea. Ceea ce va face va fi să se străduiască, pe cât de mult, ca lucrurile să se îmbunătățească. 

Având în vedere aceste atitudini atât de diferite, se poate afirma că și aceste două zodii sunt printre cele ce vor avea despărțiri dureroase. Cu alte cuvinte, cu cât Balanța va ține ca despărțirea să aibă loc pentru ca ea să-și poată redobândi echilibrul, cu atât mai mult Capricornul se va încăpățâna să meargă mai departe. Numai după ce își va da seama că orice speranță s-a năruit, acesta din urmă va decide să părăsească relația și va încerca să se îndepărteze cât mai mult de persoana cu care a format un cuplu, dorindu-și să șteargă orice urmă a trecutului.

Despărțirea Racului de alte zodii

Sensibil, grijuliu și iubitor, Racul ține mult ca persoana de lângă el să se simtă bine, în siguranță și îi acordă cât mai multă atenție. În aceste condiții, orice despărțire va fi foarte dureroasă pentru el. De altfel, unul dintre cele mai importante obiective ale sale a fost să dea tot ce are mai bun pentru ca lucrurile să meargă bine în relație. Când sesizează că lucrurile nu merg așa cum și-ar dori, este devastat și va petrece mult timp întrebându-se ce nu a mers bine, cu ce a greșit el sau persoana iubită. Insistând în acest demers, va ajunge până la urmă la capătul puterilor. Abia atunci va lua decizia de a pune lucrurile la punct și, pentru că simte că are inima frântă, va prefera să nu mai aibă niciun fel de contact cu fostul/fosta partener/ă.

Când cuplul din care face parte și un Rac se va destrăma, acesta va experimenta cele mai variate emoții, de la furie până la durere. Poate alege să plângă, să strige sau pur și simplu se va izola de toată lumea. Îi va lua mult timp până când va reuși să se refacă și până când va avea încrederea necesară ca să-și deschidă iar inima pentru o nouă relație romantică. 

Surse: allure.com, elitedaily.com, themindsjournal.com, yourtango.com, zodiacshine.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Aceste 4 cupluri din zodiac se vor despărți până la finalul anului
Aceste 4 cupluri din zodiac se vor despărți până la finalul anului

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cele mai rușinoase și stânjenitoare momente pe care și le amintesc adulții din copilăria lor, cauzate de părinți
  Cele mai rușinoase și stânjenitoare momente pe care și le amintesc adulții din copilăria lor, cauzate de părinți

  De cele mai multe ori, copiii sunt cei care îi fac pe părinți să se simtă stânjeniți și rușinați în anumite situații. Cu toate acestea, uneori, părinții...

  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă
  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă

  Cum alegem cele mai bune uleiuri esențiale? Uleiurile esențiale aduc o mulțime de beneficii sănătății noastre, având un spectru larg de utilizare. Sunt eficiente atât...

  Am 18 ani și sunt însărcinată cu al doilea copil. Iată ce comentarii dureroase mi s-au adresat
  Am 18 ani și sunt însărcinată cu al doilea copil. Iată ce comentarii dureroase mi s-au adresat

  Kailey Pool are 18 ani și este studentă la cinematografie digitală. A născut primul ei copil la 16 ani și refuză să se lase afectată de cei care o hărțuiesc pe Internet și o...

  Aceste cupluri recunosc că fac schimb de parteneri: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”
  Aceste cupluri recunosc că fac schimb de parteneri: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”

  Alysa și Tyler Roger se află într-o relație romantică, poliamoroasă cu alt cuplu căsătorit, format din Sean și Taya Hartless. Cele două cupluri din Statele Unite fac schimb de...

  Se poate! Directoarea care a făcut din școala din sat una care concurează cu cele europene în numai 4 luni
  Se poate! Directoarea care a făcut din școala din sat una care concurează cu cele europene în numai 4 luni

  Pasiunea pentru ceea ce fac, dragostea față de copii și dorința de a-i ajuta să aibă un viitor cât mai bun sunt valori în care anumiți dascăli cred cu tărie. Este și...

  Orașele din România cu cele mai scumpe creșe și grădinițe. Câți bani scot părinții din buzunar
  Orașele din România cu cele mai scumpe creșe și grădinițe. Câți bani scot părinții din buzunar

  Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică și de platforma „Clubul Copiilor”, în ultimul deceniu a crescut numărul copiilor care urmează cursurile...

  Confesiuni dureroase ale Prințului Harry despre tatăl său: „Dacă asta mi s-a întâmplat mie, mă voi asigura că nu se va întâmpla copiilor mei”
  Confesiuni dureroase ale Prințului Harry despre tatăl său: „Dacă asta mi s-a întâmplat mie, mă voi asigura că nu se va întâmpla copiilor mei”

  Invitat recent la un interviu pentru un cunoscut podcast din SUA, Prințul Harry a vorbit despre dorința sa de a-și crește copiii diferit de cum a fost crescut el și nu s-a ferit să...

  Cele mai scumpe păpuși Barbie din lume
  Cele mai scumpe păpuși Barbie din lume

  Pe lângă faptul că Barbie este un brand arhicunoscut și îndrăgit de copiii din toată lumea, este și un subiect fierbinte în perioada aceasta, dat fiind faptul că...

  © 2024 Qbebe