Funnyby

Zodia cu care nu trebuie să ieși niciodată la întâlnire

Zodia cu care nu trebuie să ieși niciodată la întâlnire

Bianca Geica - Redactor Senior

Am aflat care sunt cele mai potrivite perechi din zodiac și care sunt cuplurile care nu vor divorța niciodată. Acum a venit momentul să descoperim ce spun astrele și când vine vorba de incompatibilități între zodii!

Zodii incompatibile. Nu se potrivesc deloc împreună!

Se spune că extremele se atrag, dar pentru cât timp? Nu toate perechile au succesul scris în stele. Află ce zodii nu se potrivesc deloc împreună!

Berbec - Rac

Berbecul, zodie masculină de Foc, simte nevoia să cucerească lumea, să riște și să înceapă proiecte noi, în timp ce Racul, zodie de apă, este extrem de atașat de familie și își dorește nespus stabilitate, un cămin. Necesitățile emoționale ale acestor doi nativi sunt destul de diferite și chiar dacă la început Racul emoțional și rezervat se va simți atras de siguranța, pasiunea și entuziasmul Berbecului, cu timpul ambii își vor da seama că între ei nu va putea fi mai mult decât o simplă relație de prietenie. 

Dacă Racul reușește, totuși, să iasă din zona lui de confort, iar Berbecul să treacă peste toate capriciile Racului, există șansa unei relații reușite. Mai ales că atunci când se simte iubit, Racul oferă totul - dragoste și devotament!

Taur - Leu

Taurul, zodie feminină de Pământ, este mai puțin compatibil cu Leul, zodie masculină de Foc, care simte nevoia să fie mai tot timpul in centrul atenției. Taurul este posesiv, are niște convingeri fixe, pe care nimeni nu i le poate schimba. Îi place traiul simplu, ușor, fără probleme și are un caracter blând, răbdător, un pic prea încet pentru Leul activ, extrovertit, guvernat de Soare.

Taurul și Leul sunt două semne greu de îmblânzit, astfel că atunci când se ceartă, nu ies scântei, ci se lasă cu incendii. Diferențele de personalitate dintre cei doi nativi vor crea, de multe ori, situații neplăcute.

Concluzia? Amândoi va trebui să fiți dispuși să faceți compromisuri mai mult decât majoritatea pentru ca o relație să funcționeze!

Gemeni - Pești

Gemeni, zodie masculină de Aer, predominant intelectuală, se va sătura destul de rapid de Peștii emoționali, mânați de dorințe contradictorii. Nativii din zodia Pești sunt romantici, visători și au o sensibilitate exagerată care pe Gemenii ușor superficiali îi scoate din sărite. În timp ce Gemenii sunt pragmatici, Peștii fac ce simt, sunt sensibili și afectuoși, astfel că uneori se simt, pur și simplu, puși la pământ abordările brutale ale Gemenilor.

La nivel intelectual, o relație între Pești și Gemeni poate fi fascinantă, însă doar atât. Este nevoie de multă flexibilitate din partea ambilor nativi astfel lucrurile să funcționeze pe plan sentimental. Ambii trebuie să fie dispuși să lase de la ei atunci când este cazul și să se plieze unul după celălalt.

Fecioară - Săgetător

Fecioara este o zodie feminină de Pământ, predominant practică și extrem de rațională, iar Săgetătorul este o zodie masculină de Foc activă, greu de supus, cu o personalitate puternică. Acești doi nativi au viziuni diferite asupra vieții. Principiul Săgetătorului este libertatea, iar al Fecioarei este stabilitatea. În timp ce Fecioara este realistă, analizează totul și ia lucrurile foarte în serios, Săgetătorul se adaptează din mers împrejurărilor.

O relație între o Fecioară și un Săgetător ar putea să meargă doar dacă cei doi nativi se pot plia unul după celălalt. Dacă ajung să se înțeleagă și să se accepte unul pe celălalt, șansele de reușită sunt destul de mari.

Citește și: 7 cupluri din zodiac total incompatibile. Nu pot forma o familie!

Balanță - Capricorn

Balanța este o zodie masculină de Aer, predominant intelectuală, în timp ce Capricornul este un semn feminin de Pământ, predominant practic, cu o dorință de securitate pe toate planurile.

Există o serie de impedimente care pot afecta înțelegerea dintre acești doi nativi. Balanța este diplomată și extrem de sociabilă și extrovertită, în timp ce Capricornul este mai degrabă introvertit, are un aer sobru și este, de cele mai multe ori, retras. Apoi, Capricornul este o fire destul de posesivă, îi place să controleze totul, iar Balanța nu poate accepta acest lucru, motiv pentru care o relație între cei doi va fi una destul de dificilă și plină de provocări. Ambii parteneri trebuie să lase de la ei și să facă eforturi se înțeleagă unul pe celălalt.

Scorpion - Vărsător

Compatibilitatea dintre Scorpion și Vărsător este una destul de scăzută. Scorpionul este semnul zodiacal al misterului și al pasiunii, iar Vărsătorul, zodie masculină de Aer, este creativ, independent și detașat. Scorpionii sunt foarte intenși și pasionali, în timp ce Vărsătorii sunt mult mai echilibrați și practici.

Relația dintre cei doi nativi va fi una destul de dificilă, întrucât atât Scorpionul, cât și Vărsătorul, sunt semne fixe, foarte greu de schimbat și de convins. Atât cât va ține pasiunea fizică a începutului, atât va dura și relația lor. 

Ai aflat că potențialul tău partener este într-o zodie incompatibilă cu a ta? Nu înseamnă că nu trebuie să îi acorzi din start nicio șansă! Astrologii spun că așa cum nici compatibilitate perfectă nu există, nu există nici zodii complet incompatibile. Doar că, spre deosebire de nativii compatibili, care se pot înțelege foarte ușor, cei care fac parte din zodii incompatibile trebuie să depună ceva mai mult efort astfel încât relația lor să funcționeze.

Citește și: Cele mai înțelepte zodii! Nu pot fi înșelate niciodată

 • Surse: bustle.com, yourtango.com, horoscop20.ro, eastrolog.ro, ezodii.ro

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Tot ce trebuie să știm despre zodia Săgetător
Tot ce trebuie să știm despre zodia Săgetător

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  6 lucruri pe care NU trebuie să le spui niciodată unui copil care plânge
  6 lucruri pe care NU trebuie să le spui niciodată unui copil care plânge

  Să îți vezi copilul că plânge este una dintre provocările vieții de părinte. Chiar dacă te îngrijorează, te supără sau pur și simplu este frustrant să-ți vezi...

  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze
  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze

  Indiferent de vârsta pe care o are copilul tău, ești în atenția celor din jur, fie că aceștia sunt părinți, fie că nu. De aceea, pe lângă aprecierile pe care le...

  Cuvinte care nu trebuie niciodata rostite in fata copilului
  Cuvinte care nu trebuie niciodata rostite in fata copilului

  "Eu te-am facut, eu te omor!" imi rasuna in urechi din strafundul copilariei mele. Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Nu mi-au fost niciodata adresate. Doar ca le-am auzit atat de des ca au...

  Alimente pe care copiii sub 4 ani nu trebuie să le mănânce niciodată
  Alimente pe care copiii sub 4 ani nu trebuie să le mănânce niciodată

  Există alimente pe care copiii de vârstă mică nu trebuie să le mănânce deoarece prezintă un risc crescut de înecare, dar și alimente care sunt contraindicate...

  De ce bebelușii nu trebuie să poarte niciodată încălțăminte
  De ce bebelușii nu trebuie să poarte niciodată încălțăminte

  Piciorușele unui bebeluș sunt irezistibile și, de aceea, în afara faptului că le-ai mângâia și le-ai săruta cât mai mult, ți-ar plăcea să le...

  Dragostea nu are vârstă ! Doi copii de 7 ani merg la restaurant la prima lor întâlnire !
  Dragostea nu are vârstă ! Doi copii de 7 ani merg la restaurant la prima lor întâlnire !

  Nu se poate vorbi despre o vârstă ideală la care poți avea prima întâlnire, în condițiile în care nu este exclus ca aceasta să aibă loc încă din...

  Cât timp poți lăsa mâncarea afară când ieși la picnic sau la grătar
  Cât timp poți lăsa mâncarea afară când ieși la picnic sau la grătar

  Dacă ai de gând să organizezi un grătar sau un picnic la iarbă verde, asigură-te că știi cât timp poate fi lăsată mâncarea afară fără să se altereze! Vara...

  Mi-am lăsat cea mai bună prietenă să-mi alăpteze copilul ca să pot ieși în oraș
  Mi-am lăsat cea mai bună prietenă să-mi alăpteze copilul ca să pot ieși în oraș

  Fie că alegi că alăptezi la sân sau cu biberonul, putem fi de acord că alăptarea este un proces minunat și natural între o mamă și copilul ei. Prin alăptare, între...

  © 2024 Qbebe