Funnyby

Care este cea mai puternică trăsătură de parenting a ta în funcție de zodie

Bianca Geica - Redactor Senior

Ne dorim să fim cei mai buni părinți pentru copiii noștri. Poate de aceea suntem, uneori, mai exigenti și poate mai duri cu ei. Fiindcă vrem ca acestia să îşi atingă potenţialul maxim și să ajungă niște adulți de succes.

Tu ce fel de părinte ești? Cum crezi că te-ar caracteriza copilul tău? Află care este cea mai puternică trăsătură de parenting a ta, în funcție de zodie!

Care este cea mai puternică trasatură de parenting a ta, în funcție de zodie

Care este cea mai mare calitate a ta, ca părinte? Iată ce spun astrele!

Ilustrație cu o mamă tânără stând într-o poziție de yoga și relaxându-se în timp ce copiii mici se joacă cu ea

Berbec

Părinții născuți în această zodie își susțin copiii până-n pânzele albe și au grijă să le arate acest lucru. Având în vedere că și ei înșiși sunt foarte ambițioși, înțeleg aspirațiile micuților lor și fac tot ce le stă în putință pentru a-i ajuta să le realizeze.

Taur

Pentru părinții născuți în zodia Taur, valorile și credințele lor sunt ceva la care țin foarte mult. Pe lângă faptul că își ajută copiii să își atingă potețialul maxim, le insuflă valori etice și morale esențiale în formarea caracterului.

Gemeni

Cunoscuți pentru abilitățile lor deosebite de comunicare, părinții Gemeni dețin cheia inimii copiilor lor. Ei sunt mai mult ca niște prieteni decât părinți pentru copiii lor, motiv pentru care între ei și micuții lor nu există secrete.

Citește și: Este zodia ta compatibila cu cea a copilului tau?

Rac

Părinții născuți în zodia Rac sunt emotivi, sensibili și extrem de receptivi la nevoile și necesitățile copiilor lor. Sunt foarte înțelegători și respectă opiniile copiilor lor, dându-le astfel un sentiment de siguranță și încredere, dar și autoritari atunci când trebuie.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor puternică, neînfricată și pentru faptul că nu se mulțumesc niciodată cu puțin. De la un părinte Leu, copiii vor învăța să fie competitivi, curajoși și extrem de ambițioși.

Fecioară

Părinții născuți în zodia Fecioară pot fi exagerat de critici, însă astfel reușesc să îi încurajeze și îi împingă pe copiii lor să exceleze în orice domeniu al vieții. De la părintele Fecioară, cei mici vor învăța să fie responsabili și să se bazeze mereu pe propriile forțe.

Balanță

Părinții Balanță sunt echilibrați din fire. Deși sunt răbdători și aleg să nu se amestece în viața copilului lor, ei știu, de asemenea, instinctiv, când să intervină și să îl ghideze. De la un părinte Balanță, copilul va învăța să fie onest și corect în viață.

Scorpion

Părinții Scorpion sunt foarte atenți atunci când vine vorba de educație. Nu exagerează, dar vor face eforturi extraordinare dacă situațiile o cer. Pasiunea Scorpionului pentru lucrurile care îl fascineaza se va transmite și copiilor săi, astfel că aceștia nu se vor teme să își urmeze visurile si hobby-urile, în ciuda provocărilor.

Citește și: Ce fel de parinte esti?

Sagetător

Copiilor le place să fie în compania părinților Săgetători amuzanți și aventuroși. Ei înșiși sunt ca niște copii - optimiști, cu simțul al aventurii și extrem de curajoși.

Capricorn

Obiectivi din fire, părinții născuți în zodia Capricorn planifică din timp viitorul copiilor lor. Sunt foarte harnici, disciplinați și responsabili, prin urmare, le insuflă aceleași calități copiilor lor.

Vărsător

Părinții Vărsător le oferă copiilor lor puterea de a decide, de a fi liberi și independenți. Își lasă copiii să își exerseze propria individualitate și îi susțin pe parcurs. Ascultă mereu cu grijă ceea ce micuții lor au de spus.

Pești

Părintele născut în zodia Pești este cel mai indulgent din tot zodiacul. Suportă cu stoicism capriciile micuților săi și îi îndeplinește deseori mofturile. Cu toate acestea, părintele Pești știe când să pună și piciorul în prag.

Citește și: Cum va fi tantrumul copilului tău în funcție de zodie

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: timesofindia.indiatimes.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Parascheva. Ce nu este bine să faci în această zi
  Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Parascheva. Ce nu este bine să faci în această zi

  Sfânta Parascheva face parte dintre cei mai cunoscuţi sfinţi din calendarul creştin-ortodox. În fiecare an, ea este celebrată în data de 14 octombrie. Parcurge...

  Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Dumitru
  Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Dumitru

  Pe 26 octombrie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir. În tradiția populară, Sfântul Dumitru este cel...

  Trăsătura aparte pe care toți cei născuți înainte de 1989 o au în comun
  Trăsătura aparte pe care toți cei născuți înainte de 1989 o au în comun

  Te-ai născut înainte de ’89? Perioada comunismului și-a pus amprenta asupra vieților oamenilor, nu doar la nivel mental, ci și fizic. Un studiu recent arată că persoanele...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Tehnica de parenting pe care a aplicat-o Teo Trandafir: ”Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva”
  Tehnica de parenting pe care a aplicat-o Teo Trandafir: ”Dacă este ceva care mi se pare demn de dispreț este să interzici ceva cuiva”

  Teo Trandafir este o mamă model, care și-a crescut fiica cu încredere, prietenie și respectarea spațiului intim. Iată ce lecție de parenting ne învață vedeta!

  Cea mai puternică rugăciune pentru ajutor la examene! Uite cum te rogi corect
  Cea mai puternică rugăciune pentru ajutor la examene! Uite cum te rogi corect

  Cea mai puternică rugăciune pentru ajutor la examene este aceea care te face mai încrezător în forțele tale și care învinge emoțiile firești pe care oricine le are...

  Trăsătura de personalitate care îți spune că vei fi mereu înșelată în relațiile de cuplu
  Trăsătura de personalitate care îți spune că vei fi mereu înșelată în relațiile de cuplu

  Ți s-a întâmplat să fii înșelată? Auzi peste tot de persoane care sunt înșelate tot timpul? Ei bine, nu este numai vina celor ce înșală! Iată ce...

  Legătura dintre mamă și fiică este mai puternică decât oricare alta. Uite cum dovedește știința asta
  Legătura dintre mamă și fiică este mai puternică decât oricare alta. Uite cum dovedește știința asta

  Un studiu de acum 4 ani a ajuns la concluzia că legătura dintre mamă și fiică este mai strânsă decât alte legături, în condițiile în care influențează...

  © 2022 Qbebe