Funnyby

Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie

Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Semnul zodiacal sub care te naști își pune amprenta asupra personalității tale, asupra tuturor aspectelor din viață. De aceea, va influența inclusiv modalitatea în care te vei comporta când ești implicată într-o relație romantică. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi ce fel de iubită ești în funcție de zodia ta, astfel încât să te analizezi și să vezi cum ar fi mai bine să acționezi, în raport cu partenerul tău, pentru a avea amândoi șansa să vă bucurați de o relație cât mai solidă și mai frumoasă.

Berbecul

Faptul că ești semn de foc se va reflecta și în ceea ce ești în calitate de iubită. Pe de o parte, ești aventuroasă și nu te ferești de provocări, iar din acest motiv te vei putea adapta acestora și vei putea trece peste cele mai diverse situații ce pot interveni în relația de cuplu.

Pe de altă parte, ești foarte ambițioasă și îți dorești să ai o relație reușită, la fel de mult cum îți dorești și succesul în carieră de pildă. Uneori însă, pentru a evita conflictele, ar fi bine să mai iei o „pauză” din a fi atât de ambițioasă.

Cu toate acestea, o iubită din zodia Berbec nu obișnuiește să se grăbească în a-și deschide sufletul în fața partenerului. Abia după ce decide ce simte cu adevărat pentru el va deveni mai deschisă și își va exprima sentimentele.

reprezentare-semn-zodiacal-Berbec-in-mijlocul-celorlalte-semne-zodiacale

Taurul

În primul rând, cine are o iubită Taur ar trebui să știe că se poata baza oricând pe ea, dând dovadă de înțelegere în situații dificile, acționând rațional și justificat, având mintea foarte organizată. Este grijulie și foarte dedicată, dorindu-și mereu să fie devotată.

În al doilea rând, va simți nevoia, la rândul ei, să primească dragoste și loialitate din partea iubitului, iar când va simți că nu primește suficientă dragoste poate să devină geloasă, posesivă.

Nu în ultimul, femeia-Taur este încăpățânată și din acest motiv nu este ușor de mulțumit. În aceste condiții, nu se va grăbi să-și deschidă sufletul în fața persoanei iubite, așteptând mai întâi să vadă loialitatea și stabilitatea ce i-ar putea fi oferite.

Gemenii

În general, ești curioasă, afectuoasă și îți place să cunoști oameni noi. Tocmai de aceea vei atrage atenția unui viitor partener, care îți va remarca personalitatea agreabilă. Este posibil ca acesta să se îndrăgostească rapid de tine, dar tu nu vei fi ușor de cucerit. Cel mai mult va conta pentru tine să vezi că nu vei avea parte de rutină într-o relație.

Ceea ce te mai caracterizează este și următorul contrast, vizibil inclusiv când ești într-o relație: pe de o parte, ești dornică să stai alături de partenerul tău și să nu faceți nimic, să vă relaxați pur și simplu și, pe de altă parte, adori să-i schimbi complet programul și să vă implicați în diferite activități care să nu fie plictisitoare, repetitive.

Racul

Ce fel de iubită ești dacă te-ai născut în această zodie? În primul rând, întrucât ești sensibilă și deschisă, îi vei permite partenerului tău să vadă exact ceea ce simți la un moment dat. Nu eviți comunicarea, te străduiești să fii cât mai calmă chiar și în momentele mai tensionate.

În al doilea rând, îți vei arăta dragostea necondiționată și te vei asigura că iubitului tău nu îi lipsește nimic, că este fericit. Inclusiv în situațiile mai dificile de pe parcursul vieții, femeia- Rac va ști să vină cu tot sprijinul și își va ajuta omul de lângă ea să o poată lua de la capăt.

Nu în ultimul rând, întrucât emoțiile tale pot fi trăite uneori prea intens, fără să-ți dai seama poți începe să manipulezi sau să treci prin stări emoționale fluctuante.

Leul

Datorită dorinței tale de a te face remarcată, există posibilitatea ca, la început, să-l intimidezi pe cel care îți este iubit. După un timp, acesta va sesiza că ești acolo pentru el, că ești pasională, se va simți iubit și îngrijit. 

Ești îndrăzneață și ești foarte preocupată de modul în care arăți, de ceea cel de lângă tine va trebui să se familiarizeze cu faptul că la starea ta de bine va contribui și faptul că ți-ai asigurat cele necesare pentru a avea grijă de aspectul tău.

Întrucât ai vrea să fii mereu în centrul atenției, să strălucești, cel pe care îl iubești se poate simți marginalizat. O provocare pentru relația voastră va fi și faptul că tu nu admiți decât foarte rar că ai greșit, că nu ai dreptate.

Fecioara

Firi practice și orientate spre a urma reguli, Fecioarele vor fi așa și în relațiile romantice. Știu să-și stabilească prioritățile, de aceea vor proceda la fel și față de partenerii lor, fapt care le va face să fie apreciate de către aceștia. Alături de o Fecioară, vor avea toate șansele să simtă că au pe cine să se bazeze.

Practic, femeile născute în zodia Fecioară oferă stabilitate pe toate planurile, sunt responsabile și știu să-și ajute iubiții să depășească momentele grele.

reprezentare-a-zodiei-Fecioara-in-mjilocul-celorlalte-semne-zodiacale

Balanța

Înainte de a fi iubita cuiva vei fi cea mai bună prietenă, iar una dintre grijile tale ar trebui să fie să reușești să îmbini statutul de prietenă cu acela de iubită. Fire deschisă, sociabilă și prietenoasă, Balanța știe să să se facă oricând plăcută, putând deveni rapid populară într-un grup. Nu se grăbește să devină partenera cuiva, ci preferă să mai aștepte puțin pentru a-și face loc în sufletul ei pentru cineva despre care speră să-i fie suflet-pereche.

Cu ajutorul unei Balanțe, în viața oricui își va face loc echilibrul și pacea, dar și acea stabilitate care îl va determina pe partenerul ei să-și dorească foarte mult să rămână în relația respectivă. O iubită- Balanță va ține mult și la corectitudinea din relație.

Scorpionul

Personalitate magnetică, fire încrezătoare în sine, o femeie-Scorpion poate fi foarte atractivă. Încrezătoare și în ceea ce simte, nu se va feri să-i transmită sentimentele sale partenerului ei nu prin vorbe, ci prin fapte, reamintindu-i mereu acestuia dragostea pe care i-o poartă. Cu toate acestea, dacă va considera necesar, nu va ezita să-l sancționeze, să-i dea o lecție dură.

De cele mai multe ori, tocmai pentru că nu obișnuiești să vorbești despre emoțiile tale, cel care îți este iubit poate avea senzația că nu te cunoaște încă pe deplin. Uneori, acesta poate deveni gelos dar, pe de altă parte, misterul din jurul tău îl va determina să te dorească mai mult.

Săgetătorul

Ce fel de iubită ești? Înainte de toate, cea care știe să-și binedispună partenerul, întrucât simțul umorului nu-ți lipsește, ci dimpotrivă. Știi că-i faci pe cei din jur să râdă, știi să te distrezi, ești optimistă și poți aduce în viața celorlalți stări de bine. De asemenea, ești aventuroasă, îți place mult să călătorești și îți dorești ca și iubitul tău să te însoțească, să explorați împreună locuri îndepărtate.

Ești puternică din punct de vedere mental și emoțional, iar în momentul în care cel pe care îl iubești te rănește, ești în stare să nu-i mai vorbești niciodată.

Capricornul

Pentru că ești foarte responsabilă și iei lucrurile încet, ți se poate spune că „ești de modă veche”. Dar nu îți va păsa, tu preferi să ai răbdare și abia după ce te-ai asigurat că un potențial partener este așa cum vrei tu, vei intra într-o relație romantică. Calculată și dornică de multă muncă, poți avea tendința să uiți să te și distrezi.

Ai mult autocontrol, gândești matur și ai tendința să rămâi ancorată în rutinele tale chiar și când ești într-o relație, deși îi vei permite iubitului tău să fie parte din ele. 

Vărsătorul

Cel care se va îndrăgosti de tine te va remarca pentru carismă. Nevoia ta este însă ca și într-o relație romantică să dispui de suficient spațiu, să nu te simți sufocată. Dacă nu vei avea parte de libertate, vei prefera să rupi relația respectivă.

Prin șarmul tău îi vei transmite și celui pe care îl iubești să-și exprime și el, față de tine, dragostea și devotamentul pe care i le dăruiești tu. În același timp, ai darul de a-l convinge să-i pese de ceea ce este bine, de ceea ce este corect. Îi vei prezenta o lume cu noi posibilități, amândoi putând să profitați de ele pentru binele relației voastre.

Peștii

Delicată, blândă, iubitoare de frumos și de artă, dar și fire romantică, nu este exlus să cucerești un bărbat care este mai în vârstă decât tine. Acest fapt nu te va deranja însă, în condițiile în care îți plac relațiile cu persoane mai mature, care să nu fie marcate de tensiuni, ci de liniște.

Iubitul tău te va aprecia mai ales pentru faptul că ești pentru el precum un „refugiu” pe timp de furtună, asigurându-l că lucrurile vor merge înspre bine, dăruindu-i calm, înțelegere, pace.

Faptul că ești atât de delicată și de sensibilă îi poate determina pe unii bărbați să creadă că nu ești deloc independentă, că ai nevoie mereu să fii „salvată”. De aceea, nu ți-ar strica dacă din când în când vei acționa pentru a dovedi că poți fi independentă.

reprezentarea--semnului-zodiacal-Pesti-in-mijlocul-celorlalte-semne-zodiacale

Surse: bonobology.com, relrules.com, timesofindia.indiatimes.com, thetalko.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta
Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Spune-mi cum folosești Social Media ca să îți spun ce fel de părinte ești
  Spune-mi cum folosești Social Media ca să îți spun ce fel de părinte ești

  Să fii părinte în 2022 nu este lucru ușor, iar să fii și un părinte model, devine o adevărată provocare. Mamele și tații din ziua de azi trebuie să se lupte cu mult mai...

  Și-a vândut copilul de 2 ani! Tatăl a dorit să își ducă iubita în vacanță!
  Și-a vândut copilul de 2 ani! Tatăl a dorit să își ducă iubita în vacanță!

  Un bărbat a fost arestat după ce și-a vândut băiețelul de doar 2 ani pentru a-și duce noua iubită în vacanță! El reușise să obțină 25.000 de dolari de dolari de la...

  Moașa care mă va asista la naștere este fosta iubită a soțului meu
  Moașa care mă va asista la naștere este fosta iubită a soțului meu

  Indiferent că vrei sau nu să recunoști, partenerul tău are un trecut cu care nu doar că sunt șanse mari să te confrunți, la un moment dat, dar te va și urmări și va face parte din...

  M-am despărțit de iubita mea după ce m-a întrebat câți bani am
  M-am despărțit de iubita mea după ce m-a întrebat câți bani am

  Discuțiile despre bani nu sunt întotdeauna plăcute sau binevenite. Chiar și studiile arată că banii reprezintă cea mai frecventă cauză a certurilor în cuplu. Un sondaj...

  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție
  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție

  Un tătic povestește, pe Reddit, că actuala lui iubita s-a supărat destul de tare când a descoperit în telefonul său mai multe poze cu fiica lui din prima căsătorie,...

  Iubita mea lucrează la Zoo și nu știu cum să îi spun că miroase urât fără să o supăr
  Iubita mea lucrează la Zoo și nu știu cum să îi spun că miroase urât fără să o supăr

  Să găsești persoana potrivită pentru tine este un drum, de cele mai multe ori, lung și sinuos. Iar atunci când crezi că ai găsit-o, îți dorești să o păstrezi...

  A renunțat la postul de profesoară ca să devină „iubită casnică”
  A renunțat la postul de profesoară ca să devină „iubită casnică”

  Termenul „iubită casnică” a căpătat popularitate în ultimul timp. Se pare că tot mai multe femei renunță la muncă și devin iubite care stau acasă. Despre ce este...

  © 2024 Qbebe