Funnyby

Iată ce cred oamenii despre tine, în funcție de zodia ta. Ai curaj să afli?

Iată ce cred oamenii despre tine, în funcție de zodia ta. Ai curaj să afli?

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Chiar dacă îți propui să te raportezi mai ales la ceea ce crezi tu despre tine, anumite situații de viață te pot determina oricând să te gândești și la ceea ce cred cei din jur despre tine, cu atât mai mult cu cât este vorba despre cei cu care vii adesea în contact. Întrucât zodia sub care te afli își pune amprenta asupra însușirilor tale, a punctelor tari și a celor mai slabe, este firesc ca fiecare dintre noi să fie perceput/ă într-un anumit fel de către ceilalți. Din articolul de mai jos vei descoperi cum este privită fiecare zodie în parte, care sunt calitățile pentru care este căutată și apreciată, precum și ce trăsături de personalitate îi pot îndepărta, uneori, pe cei care se află în preajmă.

Berbecul

Dacă faci parte din această zodie de foc, unul dintre principalele lucruri pe care le cred ceilalți despre tine este acesta: că ești foarte onestă, că nu îți este teamă să abandonezi lupta și că ești hotărâtă să mergi până la capăt. Tocmai pentru aceste calități poți ajunge chiar să fii invidiată. Cu toate acestea, nu este exclus să observi cum cei din jur te evită întrucât se tem de faptul că spui lucrurilor pe lume, că obișnuiești să faci pe șeful și încearcă să nu intre în dispute cu tine, știind că ai și „limba ascuțită”.

Berbecii obișnuiesc să intre într-o competiție sau să se implice în ceva măreț, să se autodepășească tocmai în scopul de a avea parte de admirația celor din jurul lor.

femeie-ce-reprezinta-zodia-Berbec

Taurul

Despre tine se crede adesea că ești o persoană pe care oricine se poate baza. În primul rând, ești apreciată pentru mintea organizată. În al doilea rând, ai instincte ce țin de partea financiară, așa că sfaturile tale sunt căutate și în acest domeniu. Nu în ultimul rând, ceilalți vor să audă și părerea ta întrucât ești cunoscută pentru gusturile tale inclusiv în ceea ce privește latura estetică.

Îți cultivi abilitățile, îți dorești forță și înțelepciune, cauți oportunități întrucât știi că acestea sunt mijloacele pentru a putea prospera. Datorită atitudinii tale puțini vor fi cei care își pot da seama și că ești ușor de rănit.

Un Taur știe că, în ciuda faptului că nu este apreciat la un moment dat, cel mai mult va conta ce crede despre el însuși, în condițiile în care conștientizează că prin eforturi și perseverență va ajunge în final să obțină ceea ce vrea.

Gemenii

Pentru nativele din această zodie contează mult ce cred cei din jur despre ele, întrucât consideră că nu sunt nimic fără aceștia, să îi mulțumească fiind extrem de important. De altfel, sunt admirate de multe ori pentru talentul de a utiliza cuvintele, pentru simțul umorului și pentru opiniile lor în privința problemelor ce țin de latura emoțională. 

Apropiații Gemenilor își dau seama când aceștia se descurajează și devin mai degrabă indispuși, morocănoși. De asemenea, când simt că o persoană depășește limita, pot deveni brusc sarcastici și aroganți.

În unele situații, au nevoie să audă de la ceilalți că sunt apreciați, întrucât așa le va crește mai mult încrederea în sine.

Rac

Cei care te cunosc știu că poți fi ca o adevărată mamă pentru ei, că te străduiești mereu să ajuți și să te asiguri că vor avea parte de un mediu primitor. Îți îndrăgesc implicarea și atenția de care se bucură din partea ta și îți cer și sfaturile. În această privință însă, dacă te bazezi prea mult pe intuiție, se poate întâmpla să nu te mai poți concentra suficient. Tocmai pentru că știi cât de mult îți pasă de alții, ți-ai dori ca și ei să procedeze la fel cu tine.

Dacă ești Rac, ar trebui să te aștepți ca nu toată lumea să te aprecieze pentru implicarea ta, pentru dăruirea ta, ci să creadă că vrei mai degrabă să controlezi și atunci vei fi evitată.

Cât privește viața profesională, se spune despre tine că încerci mereu să cauți oportunități care să-ți ofere câștiguri financiare într-un timp cât mai scurt.

tanara-stand-pe-ganduri-si-reprezentand-zodia-Rac

Leu

Datorită combinației unice dintre strălucire, stil, fel de a vorbi și de râde, nu este de mirate că ceilalți vor crede despre tine că le poți fi model și își doresc să fie cât mai mult în preajma ta. Îi poți seduce prin aceste calități și îi poți inspira să aibă fantezii despre succes și putere, despre a fi lider.

Pentru tine contează enorm să te bucuri de ceea ce ai alături de alte persoane, iar dacă simți că nu ești apreciată într-un anumit cerc social, îți vei căuta un altul în care să ai parte de așa ceva. De altfel, despre tine se spune că trăiești pentru recunoaștere, pe care o poți obține de multe ori fără eforturi prea mari.

Fecioara

Întrucât se știe despre tine că ești capabilă să restabilești ordinea, că poți oferi explicații logice și că te descurci în tot ceea ce faci, vei fi căutată și solicitată pentru cele mai diverse sfaturi. Poți fi implicată în job-uri variate, în condițiile în care toți știu că vei găsi soluții să te poți descurca, dat fiind faptul că ești și perfecționistă. În ciuda acestor aprecieri, unele persoane te pot percepe ca fiind mai degrabă rece sau snoabă.

Scopul tău de bază este să dobândești cât mai multe noi abilități, să te perfecționezi în toate, întrucât știi că așa vei putea să-ți creezi un viitor sigur și să te simți împlinită. 

Balanță

Una dintre calitățile pentru care ești căutată este că ai darul de a-i face pe ceilalți să se simtă importanți întrucât te străduiești să le înțelegi punctul de vedere. Ești considerată o persoană caldă, cu care oricine se poate înțelege ușor, gândindu-te cum ar fi cel mai bine să relaționezi cu cei dragi pentru a-i ajuta să se simtă bine. 

În unele situații, poți fi percepută drept excesiv de preocupată pentru a fi pe placul celor din jur, pentru a-ți construi o imagine și poți părea vanitoasă. Ai capacitatea de a contrabalansa sentimentul că nu ești suficient de apreciată prin a trata așa cum ai vrea tu să fii tratată, adică prin manifestarea compasiunii, a blândeții, a generozității, fiind recunoscătoare și pentru lucrurile mărunte.

Scorpion

Dacă aparții acestei zodii, unul dintre principalele lucruri pe care le cred ceilalți despre tine este următorul: știi să te ții de promisiuni și nu obișnuiești să faci promisiuni false. În baza acestei calități poți deține, la un moment dat, poziția unui adevărat „guru” în grupul tău de prieteni, cu atât mai mult cu cât știi să-i stimulezi să fie motivați. 

Între lucrurile care ți se pot reproșa se află, de exemplu, faptul că ai obiceiul de a controla prea mult, că ești prea ambițioasă, că ai sete de putere. În cazul în care nu te vei simți apreciată, te vei consola cu gândul că nu sunt mulți cei care îți pot citi gândurile și că nu sunt conștienți de ceea ce ai vrea tu să faci.

Săgetător

Printre motivele pentru care ești apreciată se numără mai ales optimismul tău, deschiderea ta, dar și faptul că îți plac lucrurile noi, că adori călătoriile, aventurile. Cu toate acestea, întrucât ai obiceiul să spui lucrurilor pe lume, unele persoane din anturajul tău pot avea senzația că te amesteci prea mult în viața lor și de aceea vor ajunge mai degrabă să te ocolească. Alte trăsături ale tale care pot displăcea se leagă de faptul că ești prea independentă și imprevizibilă.

În cazul în care simți că nu mai ești dorită într-un anumit loc, te vei duce într-unul nou, reușind de cele mai multe ori să faci de prima dată o impresie bună.

Capricorn

Dacă te-ai născut sub această zodie, oamenii te vor căuta mai ales pentru faptul că ești o persoană foarte bine ancorată în realitate, pentru că poți da sfaturi raționale și pentru că nu te ferești din a prelua responsabilități. Nu te plângi nicicând de muncă și nu te vei lăsa până când nu îți vei duce la bun sfârșit treaba, indiferent de cât de dificilă ar fi.

Cei care preferă să te evite se tem în special pentru firea ta încăpățânată, uneori punctele tale de vedere fiind pentru ceilalți mai degrabă rigide.

Datorită firii tale practice, îți vei da seama când nu mai ești pe placul cuiva și nu vei aștepta să primești laude sau mulțumiri.

Vărsător

Unul dintre secretele tale este că de fapt ai tendința să fii timidă și nu foarte sigură pe tine. Îți dorești mult să câștigi aprecierea și dragostea celor din jur și faci multe eforturi în această direcție. Oamenii cred adesea despre tine că ai vrea să te deschizi mai mult, dar că îți este teamă să procedezi așa pentru a nu deveni ceea ce așteaptă ei de la tine. Pentru că te străduiești întotdeauna să îți croiești propriul drum, să nu mergi pe unul deja realizat de alții, poți deveni imprevizibilă, ceea ce nu este mereu pe placul celor pe care îi ai în preajmă.

Când vei simți că nu mai ești apreciată, vei încerca să realizezi ceva despre care să fii tu însăți convinsă că este într-adevăr măreț. 

Pești

În cazul în care te-ai născut în această zodie de apă, ceilalți vor vedea în tine un prieten adevărat, care știe să le acorde tuturor atenție, dar și o ființă foarte sensibilă. Din păcate, această sensibilitate îi poate determina să creadă că ești o persoană slabă. Dincolo de acest fapt, îți va fi de multe ori apreciată latura artistică și empatia de care știi să dai dovadă. 

Când vezi că nu ești apreciată nu vei învinovăți pe nimeni, ci îți vei dori să te întorci spre tine însăți, fiind mai motivată, mai inspirată să încerci să te schimbi. 

femeie-zambitoare-si-simbolul-zodiei-Pesti

Surse: insider.com, sweetyhigh.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Astrele îți spun care este următorul loc pe care trebuie să îl vizitezi în funcție de zodia ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?
  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?

  Teal Swan, speaker motivațional, supraviețuitoarea unei copilării abuzive și autoarea a 5 bestseller-uri motivaționale propune unul dintre cele mai eficiente, dar și mai amuzante teste...

  Oamenii cred că e o glumă faptul că soțul meu stă în concediu de paternitate
  Oamenii cred că e o glumă faptul că soțul meu stă în concediu de paternitate

  „Tot nu poți înlocui dragostea unei mame” - acestea sunt cuvintele dureroase care au rămas întipărite în mintea lui Lauren, o mamă din Melbourne, de cănd...

  Oamenii cred că sunt însărcinată în 6 luni, dar, din păcate, nu voi ajunge niciodată să fiu mamă
  Oamenii cred că sunt însărcinată în 6 luni, dar, din păcate, nu voi ajunge niciodată să fiu mamă

  Infertilitatea este o problemă globală de sănătate care afectează milioane de persoane de vârstă reproductivă din întreaga lume. Potrivit OMS, între 48 de milioane...

  Probleme la puterea a doua: Iată ce fac acești gemeni când părinții lor cred că dorm
  Probleme la puterea a doua: Iată ce fac acești gemeni când părinții lor cred că dorm

  Andrew și Ryan au devenit vedetele rețelelor de socializare în urmă cu 5 ani. Motivul? La doar 2 ani, gemenii dădeau adevărate petreceri nocturne, când părinții lor...

  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut
  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut

  Fie că este vorba despre anumite obiceiuri pe care le ai, fie că este vorba despre comportamente sau despre gânduri pe care pur și simplu nu ți le poți scoate din minte,...

  Iată de ce să nu îi spui niciodată copilului: „Te las aici și plec fără tine”
  Iată de ce să nu îi spui niciodată copilului: „Te las aici și plec fără tine”

  „Dacă mai faci așa, te las și plec fără tine, ai înțeles?”, este o amenințare la care mulți părinți recurg atunci când se simți depășiți de un...

  Iată de ce nu te poți ține de diete: greșeala pe care toată lumea o face
  Iată de ce nu te poți ține de diete: greșeala pe care toată lumea o face

  Faci asta după fiecare răsfăț sau exces culinar. Îți promiți că de mâine vei mânca sănătos și că vei renunta la dulciuri și la alimentele care îți plac,...

  O poveste despre curaj și iubire: Călătoria extraordinară a unei familii cu cvadrupleți
  O poveste despre curaj și iubire: Călătoria extraordinară a unei familii cu cvadrupleți

  Chance, Cheston, Chesley May și Chatham sunt cvadrupleți și au venit pe lume în luna iulie a anului trecut. Cele două seturi de gemeni identici - două fetițe și doi băieți -...

  © 2024 Qbebe