Funnyby

Ce secret ascunzi în funcție de zodie

Ce secret ascunzi în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi are secrete, pe unele dintre ele dorindu-ne să le dezvăluim treptat, dar pe altele ținem neapărat să le ținem ascunse de ceilalți. Acestea diferă în funcție de zodia din care facem parte, fiind legate de trăsături de personalitate, de obiceiuri, de atitudini, de modul în care ne raportăm la ceilalți și la noi înșine. Descoperă latura mai puțin cunoscută a fiecărei zodii!

Berbecul

Unul dintre aspectele pentru care un Berbec este admirat este următorul: faptul că este un pionier, că luptă pentru ideile, pentru convingerile sale, că este ambițios și că nu se lasă până când nu își va atinge scopul. Dacă te afli sub această zodie, cel mai probabil ascunzi acest secret: în realitate, nu ai atât de multă încredere în tine, în forțele proprii, așa cum ții să le arăți celorlalți. Uneori, nu este exclus să te trezești dimineața și să-ți spui în gând faptul că în lume este multă înșelătorie și că de aceea vei avea în sfârșit curajul să arăți cum ești de fapt: că ai și numeroase momente în care nu ești prea încrezătoare în sine.

Altă latură a sa pe care un Berbec ține să o ascundă este și aceasta: chiar și ajuns la maturitate, are în sufletul său ceva de copil, de aceea își va exprima furia chiar și începând să plângă. Deși se lasă copleșit de emoțiile sale și nu se calmează până când nu va simți că „s-a descărcat”, nu îi pasă la fel de mult și de emoțiile celorlalți. 

Ceea ce trebuie să mai știi despre această zodie de foc este că va fi foarte ușor să-i pierzi simpatia și să ajungă să te evite dacă o vei minți.

reprezentare-a-zodiei-Berbec-printr-un-desen-ce-pare-facut-de-mana

Taurul

Este cunoscut drept una dintre zodiile care caută mereu stabilitate, siguranță, bunăstare, care știe să și le asigure și să facă același lucru și pentru cei dragi. De asemenea, se știe că se străduiește să se bucure de viață și este cel mai satisfăcut odată ce vede că a dus o treabă la bun sfârșit. Cu toate acestea, Taurul are și el un secret pe care ține ca nimeni să nu îl afle: niciodată nu este mulțumit pe deplin cu ceea ce are, și-ar dori mereu mai mult și este veșnic în căutarea perfecțiunii. Este adesea îngrijorat de faptul că nu a făcut tot ceea ce ar fi putut pentru a-și îndeplini obiectivele și din acest motiv se frământă mult căutând diverse soluții. În aceste condiții, îi va fi greu să se bucure de viață în toate ocaziile.

Deși în fața celorlalți pare mereu calm și se străduiește să fie cu zâmbetul pe buze, în realitate un Taur se consumă mult pe interior. Nu își va pierde controlul cu ușurință, dar îl va pierde adesea, în asemenea condiții fiindu-i dificil să rămână receptiv la emoțiile celor din jur.

Gemenii

Când te vei gândi la Gemeni, este imposibil să nu-i vezi precum „sufletul petrecerii”, cei ce aduc bună-dispoziție, care promovează distracția, comunicarea și care au tendința de a-i reuni pe cei cu care împărtășesc bucuria de a trăi și de a profita de fiecare clipă. Aceste calități ale lor ascund însă un secret pe care vor să-l țină mereu ascuns: senzația că viața lor nu este închegată, că nu reușesc să pună la capăt „puzzle-ul” și, cu cât se vor strădui mai mult să lucreze în acest sens, cu atât mai mult vor eșua. 

Gemenii se simt adesea neînțeleși, de aceea sunt prudenți când vine vorba de prieteni și preferă să nu-și arate niciodată adevărata față. Explicația pentru această tendință a lor este că, de fapt, ei detestă mult să pară vulnerabili în fața altora.

Un alt secret care ține de această zodie este și acesta: Gemenii obișnuiesc să se despartă de partenerii lor pentru lucruri mărunte. Spre exemplu, dacă partenerii nu le răspund la un SMS pe cât de repede s-ar aștepta ei, este foarte posibil să rupă relația respectivă. 

Racul

Deși ține foarte mult să le ofere celor dragi toată afecțiunea și atenția sa, fiind preocupat mereu de starea de bine a a acestora, un Rac nu are o atitudine similară și față de prietenii săi. De altfel, acesta este unul dintre marile secrete ale sale. Racul se simte de multe ori superior față de prietenii săi, îi detestă, dar cu toate acestea nu rupe prieteniile. Dacă s-ar întâmpla ca o prietenie să se rupă, persoanele născute în această zodie vor alege să facă o dramă din asta și vor începe să plângă.

Imprevizibil și ținând mult la imaginea sa, Racul este de multe ori egoist și vrea să i se dea multă atenție, chiar dacă are și multe momente în care transmite următorul mesaj: „Lăsați-mă în pace!” . În acest context, ajunge de multe ori să se victimizeze.

Leul

O persoană care aparține acestei zodii este văzută adesea ca fiind „o regină” a dramei, dar în realitate un Leu face tot posibilul să se exprime cu îndrăzneală și să-și pună inima „pe tavă”. De aici rezultă și unul dintre secretele majore pe care vrei să le ascunzi dacă ești Leu: îți dorești o viață obișnuită, cu cât mai puțină dramă, fără dificultăți, în care să te poți exprima liber. Pentru a încerca să-ți realizezi acest obiectiv, vei căuta și un partener de viață care ți-ar putea oferi toate acestea.

Leii sunt însă și foarte geloși, iar gelozia lor poate fi îndreptată către oricine. Când aceasta se intensifică atât de mult încât îi va „întuneca” rațiunea, un Leu va încerca să pună mâna pe ceea ce are altcineva doar de dragul de a ieși în evidență, de a se asigura că nu va rata vreun moment în care să poată străluci. 

reprezentare-a-zodiei-Leu-printr-un-desen-cu-forme-geometrice

Fecioara

Reprezentanții acestei zodii sunt capabili și țin mult să-i ajute pe ceilalți, să le ofere sfaturi, să le insufle încredere în forțele proprii, dar nu obișnuiesc să procedeze la fel și când vine vorba de ei înșiși. Aici intervine marele lor secret: le este foarte greu să accepte ajutorul celorlalți, dar și să se ajute pe ei înșiși, simțindu-se rușinați sau vinovați că ar trebui să realizeze acest demers.

În același timp, Fecioarele dețin și acest secret: se pricep foarte bine să vină cu complimente false. Prin urmare, nu este indicat să crezi în totalitate ceea ce îți spune o Fecioară când vine cu un compliment. În cazul în care aceasta vine cu laude, cel mai probabil face acest gest din politețe sau ca să te încurajeze. 

Balanța

Balanțele sunt vestite pentru că sunt permanent în căutarea echilibrului, a armoniei, nu numai pentru ele însele, ci și pentru cei din jur. Cu toate acestea, în cazul în care te-ai născut în această zodie, ascunzi următorul secret: că ai o viață care nu este întotdeauna plină de armonie. Astfel, Balanțele „funcționează” mai degrabă într-un „haos” structurat. În acele condiții poți ajunge să-ți dezvălui strălucirea și să-ți duci la capăt obiectivele pe care ți le-ai planificat.

Alt aspect mai puțin știut despre cei ce fac parte din această zodie este că nu le este deloc la îndemână să spună „nu”. De cele mai multe ori, o Balanță ajunge să nu refuze din teama de a nu dezamăgi și din dorința de a se asigura că toată lumea este fericită.

Scorpionul

Dacă ești Scorpion, iată ce secret important vrei să ascunzi: în ciuda faptului că obișnuiești să-ți construiești legături strânse cu ceilalți, când e vorba de tine, adori să fii singură. Îți place să ai parte de timp în care să fii lăsată singură, preferând să mergi pe propriul drum. Latura ta misterioasă te face să fii foarte precaută și când este vorba să-ți alegi prietenii, fiind foarte selectivă și, dacă vei simți că timpul nu este petrecut în compania unor prieteni adevărați, vei alege să te întorci la singurătate.

Totodată, Scorpionul are tendința de a acorda prioritate problemelor celorlalți în fața propriilor probleme, dar se întâmplă așa numai după ce este convins că persoanele respective merită într-adevăr atenția sa. În schimb, dacă se va simți trădat, un Scorpion te va lovi când te aștepți mai puțin.   

Săgetătorul

Calitățile pentru care un Săgetător ajunge să fie admirat este că reușește să plece mereu către noi aventuri, că știe să-și asume riscuri și că este foarte independent. Aici intervine însă marele său secret: nu este tot timpul cel mai curajos, având și momente în care se gândește permanent că nu a luat o decizie bună, că nimic nu a fost planificat așa cum trebuie și că nu va merge bine.

Întrucât sunt siguri pe ceea ce spun și își susțin până la capăt punctul de vedere, Săgetătorilor le este foarte greu să accepte că au greșit și să-și ceară scuze în acest caz. Când se va întâmpla așa, se vor feri să solicite vreun ajutor sau vreun sfat, crezând că până la urmă vor reuși să facă totul singuri.  

Capricornul

Dorindu-și mereu structură, organizare, stabilitate și siguranță, Capricornii luptă neîncetat pentru acestea. În ciuda acestor eforturi, ei au un secret pe care ar vrea să nu-l știe nimeni: și-ar dori să fie puțin mai spontani, să știe mai mult cum să se bucure de ceea ce le oferă viața.

Un Capricorn vrea să pară în fața celorlalți puternic, sigur pe sine, fără cusur, așa că va evita mereu acele situații în care ar putea ieși la iveală vreunul dintre „punctele sale slabe”. De multe ori, pentru a-și păstra imaginea de persoană puternică, rațională, nu își va mărturisi sentimentele, dar în realitate are și el nevoie de îmbrățișări și de vorbe bune mai mult decât își închipuie. 

Vărsătorul

Cei ce sunt născuți sub zodia aceasta sunt permanent în căutarea adevărului, a dreptății și luptă cu toată forța și priceperea lor pentru a-i ajuta pe ceilalți, pentru a le promova drepturile. Nu vor acționa însă la fel pentru ei înșiși, nu vor avea curajul, ambiția și forța de a se mobiliza la fel de mult. În plus, printre secretele lor se numără și acesta: nu vor să recunoască faptul că este epuizant și copleșitor să lupți permanent pentru cei din jur. 

Tocmai pentru că pot ajunge să se simtă copleșit, nu este exclus ca un Vărsător să-și caute un loc liniștit în care să se retragă și de aceea va dispărea când nici nu te aștepți. Ceea ce îl va determina să acționeze astfel este pentru că își dorește să se regăsească pe sine. 

reprezentare-a-zodiei-Varsator-sub-forma-unui-desen-in-care-se-afla-un-ulcior

Peștii

Dintre calitățile acestei zodii care sunt cel mai mult apreciate fac parte și acestea: faptul că Peștii știu să viseze și că reușesc să vindece sufletele celor din jur, să aducă alinare în momentele grele. Empatia lor este imensă și suferă mult alături de ceilalți. 

Nimeni nu știe însă cât de copleșitoare sunt aceste lucruri pentru Pești, aceștia simțindu-se adesea epuizați de grija pe care o au față de cei din jur și de presiunea resimțită când văd că nu-și pot realiza aspirațiile, că nu pot înfăptui lucrurile la care au visat mult. Odată ce ajung să se confrunte cu asemenea trăiri, vor fi răniți și extrem de dezamăgiți. Ceea ce vor trebui să învețe este că nu toate visele pot deveni realitate și că, din motive care nu țin de ei, nu vor putea tot timpul să-i aline pe ceilalți. 

Surse: purewow.com, timesofindia.indiatimes.com, themindsjournal.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Unde să te „ascunzi” de copiii tăi când simți că nu mai poți
  Unde să te „ascunzi” de copiii tăi când simți că nu mai poți

  Dacă până anul trecut ne plângeam că nu avem suficient timp pentru copii și ne simțeam vinovați ori de câte ori stăteam peste program la serviciu sau minute în...

  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni
  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni

  O prezentatoare de la unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune de la noi a anunţat recent că aşteaptă primul ei copil. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum a...

  Riduri între sprâncene: cum le previi și cum le ascunzi
  Riduri între sprâncene: cum le previi și cum le ascunzi

  Ridurile apar în zonele în care mușchii se mișcă mai mult, adică în preajma gurii, a ochilor sau la nivelul frunții. În ceea ce privește fruntea, trebuie să...

  „Am un card secret”. Confesiunile a 22 de părinți despre situația lor financiară
  „Am un card secret”. Confesiunile a 22 de părinți despre situația lor financiară

  Printre marile provocări din viața de părinte se regăsește și aceasta: să reușești să ai permanent un venit stabil, care să-ți permită nu doar să achiți fără probleme...

  Paula Seling a adoptat o fetiță acum 6 ani! De ce a ținut totul secret până azi
  Paula Seling a adoptat o fetiță acum 6 ani! De ce a ținut totul secret până azi

  Paula Seling a anunțat astăzi că a adoptat o fetiță, în urmă cu 6 ani. Artista în vârstă de 43 de ani a postat primele imagini cu fiica ei în vârstă de...

  Mama mi-a spus un secret pe patul de moarte care mi-a dat viața peste cap
  Mama mi-a spus un secret pe patul de moarte care mi-a dat viața peste cap

  Secretele de familie, păstrate prea mulți ani, pot tulbura întreaga existență a celor care fac parte din familia respectivă. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre...

  O femeie descoperă întâmplător cel mai mare secret din viața bunicii sale, pe care niciodată nu a putut-o iubi
  O femeie descoperă întâmplător cel mai mare secret din viața bunicii sale, pe care niciodată nu a putut-o iubi

  Oricât de bine ar fi ascunse, secretele familiei ies la iveală. Și sub lacăte grele dacă ar fi tăinuite, la un moment dat tot vor fi descoperite, iar șocul va fi mare de ambele...

  © 2023 Qbebe