Funnyby

Reginele dramei: zodiile care fac o tragedie din orice

Reginele dramei: zodiile care fac o tragedie din orice

Alina Nedelcu - Redactor Senior

În condițiile în care influențează personalitatea, temperamentul, astrele sunt responsabile și de tendința fiecăruia dintre noi spre a face o dramă din orice sau, dimpotrivă, spre a evita pe cât posibil așa ceva. Fie că obișnuiești să faci o tragedie din orice eșec, oricât de mic ar fi, fie că suferi foarte mult când nu ești în centrul atenției și de aceea recurgi și la o atitudine teatrală pentru a ieși în evidență sau pur și simplu reacționezi exagerat în fața oricărei situații în care te pune viața, în oricare dintre aceste cazuri s-ar putea despre tine că preferi drama, că ești un adevărat magnet pentru ea. Din articolul de mai jos vei afla care sunt zodiile ce obișnuiesc să adopte asemenea atitudini, pentru unele dintre ele drama făcând parte pe deplin din viața lor.

Gemenii

Fac parte dintre zodiile care sunt reginele dramei în condițiile în care tânjesc după așa ceva, adorând să fie parte dintr-o dramă, ca și cum ar avea un rol într-o telenovelă.

Întrucât au o personalitate duală, nu este de mirare când Gemenii vor fi autorii unor instigări când vor începe să lanseze bârfe (care ar putea sau nu să fie adevărate), dar după aceea vor susține că nu au nicio legătură cu așa ceva, având grijă să acționeze astfel încât cei din jur să nu-și dea seama că de fapt ei sunt responsabili. O asemenea atitudine dovedește apetitul lor pentru dramă, faptul că sunt satisfăcuți și când sunt incluși într-un „spectacol” scandalos. Uneori, având această pasiune, nu se feresc nici măcar din a fi instigatori pentru cei despre care spun că le sunt prieteni.

De asemenea, întrucât sunt guvernați de planeta Mercur (ce are legătură cu aspectul comunicării), Gemenilor le place să se lanseze în conversanții foarte lungi, iar pe parcursul acestora vor spune prea multe lucruri, printre ele aflându-se și unele ce nu vor fi pe placul celor din jur, ajungându-se în final la tensiuni. Nu îi va deranja însă, ci vor continua să profite de momentele marcate de dramă.

zodii sagetator si gemeni

Săgetătorul

Dominați de planeta Jupiter (planeta expansiunii intelectuale, a curiozității), Săgetătorii au și ei apetit pentru bârfe, ținând să fie la curent cu ultimele noutăți. În baza acestor tendințe nu vor ezita să intervină în viața celor din jur, ajungând să fie parte din diverse drame. Atitudinea lor nu va însă întotdeauna bine primită, nici în situațiile în care vor încerca să intervină cu sfaturi, fiind considerați prea insistenți și dornici să intervină în lucruri care nu îi privesc.

Fiind foarte entuziast, un Săgetător se poate implica în asemenea demersuri fără a fi în discuție vreun aspect negativ dar, câteodată, fără să realizeze, poate vorbi prea mult, iar din acest motiv îi poate răni pe ceilalți. Cu toate acestea, cine va ajunge să-l înțeleagă își va da seama că este gata de orice pentru a încerca să facă un bine, pentru a vedea cum cei din preajma sa sunt mai fericiți, chiar dacă aceste eforturi ale sale presupun ca uneori să fie foarte dramatic, dezvăluindu-și latura teatrală. În cazul în care va exagera și va încerca să modifice realitatea, ar fi bine să i se atragă atenția.

Leul

zodia leuAstrologii consideră persoanele ce fac parte din această zodie ca fiind „reginele dramei”. Unul dintre argumente este că Leii, fiind guvernați de Soare, au adesea foarte multă energie, pe care o vor investi însă în a rămâne mereu în centrul atenției fără a evita, dacă ei consideră necesar, să fie implicați în diverse drame. Procedând așa, speră că vor atrage privirile tuturor și că vor deveni adevărate vedete. Cu grija sporită acordată înfățișării lor, cu veselia molipsitoare, cu alegerile îndrăznețe și cu discursuri încărcate de pasiune, nu le va fi greu să-și construiască o „scenă” pe care să evolueze cu succes. Când nu le va conveni ceva, Leii vor face o dramă din așa ceva, iar sub impulsului momentului nu este exclus să plece trântind ușa.

Uneori însă, în ciuda adoptării unei atitudini arogante, egocentrice, se pot calma în final când vor conștientiza că, în ciuda eforturilor depuse, le este imposibil să obțină ceea ce vor. Dar calmul afișat nu va dura prea mult, energia Leilor determinându-i să intre din nou în acțiune, să-i inspire pe ceilalți.

Balanța

zodia balantaÎn contextul în care este guvernată de Venus (planeta ce are legătură cu luxul, cu frumusețea, cu plăcerea), o Balanță aparține și ea zodiilor care sunt reginele dramei în momentul în care nu obțin ceea ce își doresc. Practic, reprezentanții acestei zodii vor face o dramă din situațiile în care nu vor fi înconjurate de confort, de frumusețe, dat fiind faptul că își doresc mereu tot ceea ce este mai bun. Când nu beneficiază de toate acestea, echilibrul ce le este caracteristic va începe să se deterioreze.

Cu toate acestea, de multe ori Balanțele ar vrea să evite să fie implicate în drame, știu să aplaneze tensiunile ce ar putea izbucni din cauza lor. Spre exemplu, una dintre preocupările lor va fi să analizeze o situație și, dacă sunt ele cele ce sunt responsabile de problemele apărute, vor deschide calea spre a se ajunge la un compromis care să fie cât mai rezonabil.

Peștii

zodia pestiDeși par inocenți și sunt caracterizați de multă empatie și sensibilitate, aceste însușiri nu împiedică Peștii să facă parte și ei dintre zodiile care sunt reginele dramei. De exemplu, sensibilitatea lor îi poate face mai susceptibili în fața dramelor, chiar dacă ei nu își dau seama că este așa. Tocmai de aceea vor ajunge cu ușurință să se „alimenteze” cu ele. Cu toate acestea, li se poate distrage atenția dacă li se va asigura un spațiu lipsit de drame și cât mai sigur cum ar fi, de pildă, să aibă parte de o excursie inedită într-un weekend.

O trăsătură a persoanelor născute sub zodia Pești care le predispune mai mult la acordarea unei importanțe sporite dramelor este că posedă multă imaginație, că sunt de obicei firi romantice și le place să aibă parte de fantezie, inclusiv pentru a se sustrage din viața reală. În aceste condiții, nu este imposibil să fie tentate să „înflorească” lucrurile, iar acest demers poate genera conflicte cu cei din jur, care se vor întreba cât de real este ceea ce au auzit sau dacă nu cumva este vorba despre un scenariu dominat de fantezie.

Surse: bustle.com, elitedaily.com, geekycraze.com, msn.com, purewow.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Zodiile care se supără mereu din orice, chiar și fără motiv
Zodiile care se supără mereu din orice, chiar și fără motiv

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Copilul meu refuză să arunce orice. Ce să fac?
  Copilul meu refuză să arunce orice. Ce să fac?

  Câteodată ne atașăm puțin cam prea mult de lucrurile materiale, iar acest lucru ne împiedică să facem loc lucrurilor noi și totodată, să ne debarasăm de lucrurile de...

  „A fost ca la Colectiv, era să murim”. 300 de tineri prinși într-un club din București, la un pas de tragedie
  „A fost ca la Colectiv, era să murim”. 300 de tineri prinși într-un club din București, la un pas de tragedie

  Peste 300 de tineri care petreceau, sâmbătă seara, într-un club din București, au trecut prin clipe de coșmar. Aceștia s-au călcat în picioare încercând...

  Tragedie la Ploiești! Doi copii au căzut de la etajul 10 al unui bloc!
  Tragedie la Ploiești! Doi copii au căzut de la etajul 10 al unui bloc!

  Doi copii de doar 2 ani au murit, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Potrivit autorităților, cei mici se jucau în dormitor în timp ce mama lor...

  Tragedie fără margini în Bacău. Cinci copii s-au înecat în râul Siret
  Tragedie fără margini în Bacău. Cinci copii s-au înecat în râul Siret

  România este în doliu după ce duminică, 1 august, cinci copii și-au pierdut viața în râul Siret. Trupurile lor fost găsite după trei ore de căutări intense,...

  Mesajul elevei care a născut între probele de la BAC: „Să nu renunțe la școală orice ar fi. Copilul, chiar dacă vine, nu te oprește din nimic!”
  Mesajul elevei care a născut între probele de la BAC: „Să nu renunțe la școală orice ar fi. Copilul, chiar dacă vine, nu te oprește din nimic!”

  O elevă în vârstă de 19 ani care a născut între probele de la BAC transmite un sfat important tuturor mamelor minore: „Să nu renunțe orice ar fi la școală,...

  Din ce culte religioase fac parte româncele care au adus pe lume cei mai mulți copii
  Din ce culte religioase fac parte româncele care au adus pe lume cei mai mulți copii

  Nu este o noutate faptul că natalitatea a scăzut tot mai mult în ultimii ani în țara noastră. Sociologii au încercat să-și explice acest fenomen și au ajuns la...

  O fetiță de 2 ani s-a înecat în cadă. Mama ei plecase să ia un prosop. 1 minut a fost suficient pentru o tragedie
  O fetiță de 2 ani s-a înecat în cadă. Mama ei plecase să ia un prosop. 1 minut a fost suficient pentru o tragedie

  Uneori este nevoie doar de o secundă de neatenție pentru ca o tragedie să se întâmple. Iar când este vorba și de copii mici, riscurile neatenției devin uriașe. O...

  La un pas de tragedie! Cum a reușit un băiețel de trei ani să-i salveze viața frățiorului mai mic
  La un pas de tragedie! Cum a reușit un băiețel de trei ani să-i salveze viața frățiorului mai mic

  Un băiețel de 3 ani a devenit erou după ce și-a salvat fratele mai mic de la moarte! Întregul moment a fost surprins pe cameră, chiar de mama micuților. Femeia voia să filmeze...

  © 2023 Qbebe