Funnyby

Ce soartă ai avea într-un film horror, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

În cazul în care obișnuiești să te uiți la filme horror, în mod cert că ai avut și momente în care ți-ai imaginat cum ar fi dacă te-ai număra și tu printre personaje. Fie că ți-ai imaginat că ai putea fi cea care descifrează misterele, fie că te-ai gândit că ai fi lider într-un grup sau pur și simplu ai coordona o investigație, în final ai ajuns să te întrebi și cât ai putea rămâne în viață. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos îți poți da seama ce ți s-ar putea întâmpla dacă ai fi una dintre eroinele dintr-un film horror. Te-ai gândit până acum că soarta ta într-un asemenea film ține și de zodia din care faci parte?

Berbecul

Întrucât nu ai temeri ce țin de necunoscut, nu stai pe gânduri ca să intri în acțiune. Fie că este vorba despre o „vânătoare” de fantome, fie că este vorba despre intrarea într-un beci din care se aud zgomote ciudate sau de mersul printr-o pădure noaptea, pornești fără rețineri într-o aventură. Îți place să faci singură investigații, chiar dacă nimeni din grupul tău nu te susține. Procedând așa, nu realizezi că te supui unor riscuri majore, ce te pot costa viața. În loc să stai și să aștepți ca să vezi ce se întâmplă, preferi să le spui celorlalți „iată de ce sunt în stare” și să rămâi pe cont propriu.

Ținând seama de asemenea tendințe, nu este de mirare că nu reușești întotdeauna să rămâi în viață până la finalul unui film horror. Cu toate acestea, cu siguranță că toți care au fost preajma ta își vor aminti mereu de tine pentru curajul deosebit. 

Taurul

Întrucât ești încăpățânată, nu ești pregătită să rămâi alături de ceilalți ca să acționați așa cum v-ați stabilit. Ești dornică să îți impui punctul de vedere și, dacă sesizezi că nimeni nu te ascultă, preferi să acționezi de una singură. De asemenea, nu accepți nici alte sfaturi sau schimbări de strategie, optând doar pentru ceea ce decizi tu. Întrucât acționezi astfel, fără să îți dai seama cazi în capcana pe care un răufăcător ți-a întins-o și îți pierzi viața până ce filmul horror se termină. 

În același timp, deoarece ești foarte loială, în unele situații alegi să te pui în pericol pentru binele celuilalt. Așa se explică de ce poți ajunge să mori încercând să-ți salvezi un prieten sau altă persoană aflată într-o situație dificilă. 

zodia Taur reprezentata sub forma de constelatie

Gemenii

Ai capacitatea să vezi o situație din mai multe perspective, însă nu este de ajuns ca să ai o soartă bună până la finalul unui film horror. Pe de o parte, să iei decizii într-un timp scurt nu este punctul tău forte și, în plus, ai tendința de a vedea mai degrabă latura bună din ceilalți. Procedând așa, nu realizezi că unul dintre cele mai periculoase personaje se află lângă tine și te poate ucide.

Pe de altă parte, întrucât adori să stai de vorbă poți începe să monopolizezi toate discuțiile. Îți ocupi timpul cu așa ceva, în loc să vezi ce poți face pentru a te menține în viață. În acest context, poți fi printre primele persoane care mor.

Racul

Fiind o fire sensibilă, poți supraviețui într-o situație critică numai dacă ești înconjurată de persoane care te pot proteja. Dacă ești pe cont propriu, șansele să dispari până la sfârșitul filmului horror sunt foarte mari.

Pentru că ești dornică să-i faci pe ceilalți să se simtă cât mai bine și le porți de grijă, ești gata să faci tot ce poți în acest scop. Te lași copleșită ușor de emoții și atunci nu îți mai poți aduna toate forțele ca să te descurci într-un context dificil. Chiar dacă poți să-i ocrotești o perioadă pe cei de lângă tine, nu o să reziști să-ți duci la capăt o asemenea „misiune”. 

Leul

Nu este niciun secret faptul că îți place să te evidențiezi prin tot ceea ce faci. Ai și abilități de lider, așa că nu o stai prea mult pe gânduri pentru a-i coordona pe ceilalți ca să găsiți soluții sau să rezolvați mistere dintr-un film horror. Însă dorința ta de a te afirma, de a străluci, te poate costa scump până la urmă. O să fii preocupată de lucruri care nu sunt de fapt esențiale și o să-i dai ocazie răufăcătorului să te rănească sau să îți ia viața.

Cu toate acestea, pentru că ești inteligentă, creativă și curajoasă, poți fi chiar tu în rolul criminalului. Ca să atragi atenția celor din jur, ești gata inclusiv să-ți dai viața dacă știi că o să fii considerată o eroină. 

Fecioara

Uimești întotdeauna prin perfecționismul tău, prin atenția la detalii și prin faptul că ești ambițioasă. La prima vedere, crezi că aceste calități îți pot garanta că o să rămâi în viață până la finalul unui film horror. În realitate, nu sunt suficiente ca să-ți asigure supraviețuirea.

Chiar dacă ești singura capabilă să descifreze mistere și să vină cu soluții bine calculate, lucrurile se pot schimba brusc în defavoarea ta. De pildă, în cazul în care ai ajunge la poliție și ai da detalii care ajută la capturarea criminalului, acesta tot reușește să-ți facă rău. Este suficient să te duci în fața lui odată ce este în închisoare și ți se va cere să-l ajuți. Desigur, o să refuzi, iar criminalul o să găsească o soluție să se răzbune și să-ți ia viața. 

Balanța

În cazul în care aparții acestei zodii, nu o să supraviețuiești până la încheierea filmului horror. În primul rând, dorința ta de a căuta frumosul în toate, faptul că ești o fire agreabilă și că te faci ușor plăcută, îl motivează pe cel care face scenariul să nu te lase în viață.

În al doilea rând, întrucât ești o fire romantică și ești dornică să îți construiești o relație frumoasă, o să te străduiești să-ți găsești un partener. O să-l găsești, însă preocuparea pentru așa ceva te îndepărtează de acele demersuri menite să te ajute să rămâi în viață. Până la urmă, sunt toate șansele să mori alături de ființa iubită, după ce amândoi ați fost luați prizonieri de criminal. 

zodia Balanta reprezentata sub forma de constelatie

Scorpionul

O să poți să rămâi în viață până la finalul unui film horror. Pe de o parte, ești gata să duci o luptă oricât de grea ca să învingi și o să-ți pui în joc toate resursele ca să reușești. Pe de altă parte, întrucât Scorpionul este guvernat de Pluto, planeta asociată cu subconștientul, cu renașterea, cu nașterea și cu moartea, nu îți estea deloc teamă să-ți înfrunți durerea. Din contră, poți chiar să găsești plăcere în ea și să o savurezi. În aceste condiții, o să reziști și celor mai dure încercări.

Nu în ultimul rând, faptul că ești înclinată spre mister, spre latura ascunsă și întunecată a lucrurilor, te ajută să găsești, de exemplu, o încăpere în care se află pentagrame sau alte simboluri ce trebuie descifrate. O să fii capabilă să le descifrezi și o să te salvezi de forțele răului. 

Săgetătorul

Ești dornică de aventură și nu eziți să pleci în locuri necunoscute, îndepărtate. Ești curajoasă, optimistă și intri fără teamă în situații încurcate. Spre exemplu, pătrunzi în locuri izolate, intri în castele părăsite și te lupți cu diverse personaje dintr-un film horror. În ciuda acestor virtuți, nu rămâi în viață până la finalul filmului. De cele mai multe ori, ajungi să mori într-un mod stupid, cum ar fi, de pildă, să cazi într-un canal neacoperit. Totodată, moartea ți se poate trage și în acest context: obișnuiești să îți ocupi timpul făcând diverse glume, încercând să-i distrezi pe ceilalți. Odată ce se întâmplă așa, nu te mai concentrezi la ceea ce trebuie și le dai criminalilor ocazia să te elimine. 

Capricornul

Reușești să te menții în viață pe tine însăți și pe cei din preajma ta pentru o perioadă îndelungată într-un film horror. Muncitoare, perfecționistă și perseverentă, cauți și găsești mereu mijloace pentru a supraviețui, pentru a merge mai departe. Îți faci planuri și te ții de ele, însă prea multă ambiție de a-ți asuma rolul de lider te poate duce direct în capcana întinsă de criminal.

În plus, faptul că nu te acomodezi ușor cu cei din preajma ta, în special dacă nu îi consideri la nivelul tău, te poate costa scump. Spre exemplu, poți fi unul dintre personajele care nu suportă o bătrână ce se deplasează prea încet și care afirmă neîncetat că aceasta ține grupul pe loc. O asemenea atitudine poate să deranjeze mai mult decât crezi pe cineva, care la un moment dat o să te facă să dispari.  

Vărsătorul

Ești creativă și nu te lași până când nu găsești soluții despre care crezi că pot aduce schimbări în bine. La fel s-ar întâmpla și dacă ai face parte dintr-un grup dintr-un film horror. Insiști să vii cu idei inedite și, chiar dacă la început nu ești luată în seamă, până la urmă grupul te va asculta. Ai mari șanse să supraviețuiești până la final, deși nu este exclus să nu-i mai ai alături și pe cei din jur.

Dacă uiți să ai grijă și de tine și te oprești din drum, de pildă, pentru a scoate pe cineva dintr-o groapă sau pentru a face autostopul ca să transporți pe cineva rănit, răufăcătorii au răgazul să pună mâna pe tine și să te ucidă. 

Peștii

În ciuda sensibilității tale, până la urmă o să fii în viață și la finalul unui film horror. Ceea ce te ajută este în primul rând imaginația ta, care te determină să găsești soluții la care nimeni nu s-ar gândi. Spre exemplu, îți poți găsi o ascunzătoare în care nimeni să nu se gândească să te caute și să te salvezi. De asemenea, intuiția ta deosebită te scapă din cele mai negre situații și este cea care te asigură că îi poți avertiza și pe ceilalți la timp.  

Când faci parte dintr-un grup, empatia este cea care te motivează să faci cât mai mult bine, să fii atentă față de toată lumea. Procedând așa, o să câștigi simpatia celorlalți și nu se știe de unde o să ai parte de salvarea ce îți garantează supraviețuirea într-un film horror. 

zodia Pesti reprezentata sub forma de constelatie

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: bestlifeonline.com, elle.in, thoughtcatalog.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Un angajat DGASPC, acuzat că biciuia copiii de care avea grijă, a fost promovat în funcție de conducere
  Un angajat DGASPC, acuzat că biciuia copiii de care avea grijă, a fost promovat în funcție de conducere

  Un angajat de la Direcția pentru Protecția Copilului Giurgiu, acuzat că ar fi lovit cu biciul copiii de care trebuia să aibă grijă, a fost promovat în funcție de conducere!...

  Pe el îl știe toată țara, dar puțini știu detalii despre familia lui. Câți frați a avut Mihai Eminescu și care a fost soarta lor
  Pe el îl știe toată țara, dar puțini știu detalii despre familia lui. Câți frați a avut Mihai Eminescu și care a fost soarta lor

  Mihai Eminescu, cea mai importantă voce poetică din literatură română, s-a născut pe 15 ianuarie 1850, la Botoșani, unde și-a petrecut și copilăria. Puțini știu,...

  Scandal pe grupurile de părinți! Basmele pentru copii sunt horror? "Tăie fără ezitare gâtul fiicelor sale"
  Scandal pe grupurile de părinți! Basmele pentru copii sunt horror? "Tăie fără ezitare gâtul fiicelor sale"

  Trebuie să recunoaștem, basmele clasice nu sunt tocmai potrivite pentru un copil mic. De la Scufița Roșie mâncată de lup, la Albă Ca Zăpada dusă în pădure pentru a-i fi...

  Soțul meu mi-a spus că întârzie la nașterea copilului nostru pentru că merge la premiera unui film
  Soțul meu mi-a spus că întârzie la nașterea copilului nostru pentru că merge la premiera unui film

  Nașterea unui copil este un moment unic în viață, pe care viitoarea mamă vrea să îl trăiască alături de cele mai dragi persoane din viața ei. Dintre acestea face parte...

  Cea de-a doua ediție a ABIFF – Animation Bucharest International Film Festival, desfășurată între 26 și 28 august, aduce în atenția publicului larg animația ucraineană
  Cea de-a doua ediție a ABIFF – Animation Bucharest International Film Festival, desfășurată între 26 și 28 august, aduce în atenția publicului larg animația ucraineană

  Cea de-a doua ediție a ABIFF – Animation Bucharest International Film Festival se va desfășura între 26 și 28 august, cu proiecții simultane și speciale în București...

  Un copil de 8 ani a fost uitat într-o parcare într-o excursie cu școala
  Un copil de 8 ani a fost uitat într-o parcare într-o excursie cu școala

  Un băiețel în vârstă de 8 ani trebuia să fie într-o excursie școlară distractivă cu sora să miercurea trecută, dar în schimb a petrecut trei ore singur...

  Incident tulburător într-un supermarket: o fetiță și-a blocat piciorul într-un cărucior de cumpărături. Mama ei a cerut ajutor în zadar
  Incident tulburător într-un supermarket: o fetiță și-a blocat piciorul într-un cărucior de cumpărături. Mama ei a cerut ajutor în zadar

  O mamă trage un semnal de alarmă și îi sfătuiește pe părinții care obișnuiesc să își așeze copilașii în căruciorul de cumpărături, să nu mai facă acest...

  © 2022 Qbebe