Funnyby

Ce gânduri și obiceiuri bizare are fiecare zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi are și o latură întunecată, pe care nu ne dorim întotdeauna să o dezvăluim celor din jur. De asemenea, fără să ne dăm seama, anumite gânduri și obiceiuri pe care le avem pot da fiori chiar și celor mai apropiate persoane din viața noastră. Știai însă că toate acestea sunt scrise în stele? Parcurgând cu atenție articolul de mai jos poți descoperi prin ce se remarcă fiecare zodie în privința obsesiilor sau obiceiurilor vizibile în cele mai diverse contexte. 

Berbecul

Unul dintre obiceiurile bizare pe care le are un Berbec și care îi poate speria pe cei din preajma sa este că se gândește adesea la moarte. Fie că este vorba chiar despre el însuși, fie că este vorba despre rude sau prieteni, nu se abține să nu reflecteze la modurile în care se poate sfârși o viață. De asemenea, nu este exclus ca, în anumite momente, să își imagineze cum ar fi sfârșitul planetei noastre. Astfel de tendințe se explică, potrivit astrologilor, prin faptul că Berbecul este unul dintre cele patru semne din zodiac care sunt asociate cu nașterea. Pentru această zodie, moartea din cauza focului este privită ca o dovadă a purificării. 

Ținând seama de aceste gânduri ale Berbecului, dacă îți dorești să îi atragi de la început atenția, ia în calcul să inițiezi o discuție despre moarte. Când sesizezi că devine copleșit de prea multe gânduri pe acest subiect, sugerează-i să încerce să se relaxeze cu ajutorul yoga sau prin meditație.

reprezentare a zodiei Berbec sub forma unei fete imbracate in roz

Taurul

Printre cele mai bizare obiceiuri pe care le are un Taur se regăsește și acesta: se străduiește mereu să fie cu ochii pe cei din jur. Din acest motiv, nu este surprinzător că își alocă întotdeauna timp pentru a urmări diverse persoane pe rețelele de socializare.

În același timp, o trăsătură a Taurilor care îi poate determina pe ceilalți să-și dorească să-i ocolească este rezistența la schimbare. Întrucât sunt foarte încăpățânați, preferă să conteze pe lucrurile cu care sunt familiarizați foarte bine. Această însușire a lor este vizibilă și în planul vieții romantice. De pildă,  nu le este la îndemână să accepte faptul că o persoană la care au ținut nu mai face parte din viața lor. În cazul în care tocmai ai ieșit dintr-o relație cu un Taur, așteaptă-te ca perioada în care te simți cumva „urmărită” de el să se prelungească.

Gemenii

Latura lor bizară ține de faptul că sunt persoane cu două fețe. Știu că orice situație poate fi privită din mai multe perspective și, în acest context, nu obișnuiesc să realizeze o demarcație clară între bine și rău, între adevăr și minciună. De altfel, Gemenii sunt vestiți ca fiind mincinoși pricepuți, străduindu-se  să creeze propria versiune de adevăr.

În ciuda obiceiurilor menționate, nu înseamnă întotdeauna că o persoană ce aparține acestei zodii vrea să te înșele, să te amăgească. De multe ori Gemenii ajung să mintă fără să își dea seama, cu atât mai mult cu cât sunt dornici să dețină propriul adevăr, care să-i ajute să facă față în situații de criză. 

Racul

Ceea ce îi poate îndepărta de el pe ceilalți este obsesia pe care o are față de anumite persoane. Cu atât mai mult cu cât ține la tine, Racul te copleșește permanent cu atenția și cu dăruirea sa, așteptând aceleași lucruri și din partea ta. Dacă ești o persoană care caută libertatea și care preferă să petreacă timpul și fără compania cuiva, crezi că acest obicei al său este bizar și dăunător.

Altă explicație pentru dorința Racului de a-i „sufoca” pe cei pe care îi iubește cu grija sa se leagă și de acest aspect: se gândește întotdeauna la ce este mai rău. Întrucât construiește diverse „scenarii” înspăimântătoare, face tot ce poate să nu se despartă pentru nicio clipă de cineva drag. 

Leul

Deși cucerește prin carisma, prin strălucirea sa, un Leu nu este agreat întotdeauna din pricina obsesiei de a fi în centrul atenției. De aceea, este în căutarea mijloacelor prin care să capteze toate privirile și se înfurie când nu reușește. Această latură a sa este alimentată și de faptul că este o persoană competitivă, care își fixează standarde și care este gata să treacă peste orice obstacol ca să le poată atinge.

Din păcate, când este obsedat să iasă în evidență, poate ajunge să îi rănească pe ceilalți, să-i umilească. În plus, Leul este gata, când simte că statutul său este amenințat, să-i respingă de la început pe toți cei pe care îi consideră că nu sunt demni de el. 

reprezentare a zodiei Leu sub forma unei fete cu par bogat si ondulat

Fecioara

Pe de o parte, Fecioara are o adevărată obsesie ca totul în jurul ei să fie perfect: partenerul de viață, copiii, locul de muncă, persoanele din preajmă. Obișnuiește „să caute nod în papură” și de aceea ajunge să critice aspru, atât pe ceilalți, cât și pe ea însăși, alimentând frustrările și furia.

Pe de altă parte, nu te aștepți ca o persoană atât de calculată, de metodică și dornică să le dezvăluie celorlalți o imagine cât mai favorabilă se poate lăsa pradă fanteziilor. Printre acestea se numără inclusiv cele care țin de viața intimă, de ceea ce își dorește în dormitor. Imaginația Fecioarei poate fi bogată, în condițiile în care ține mult să nu se plictisească și să-și scoată la iveală energia. 

Balanța

Este vestită pentru faptul că apreciază frumosul, armonia, dar și pentru că are o latură întunecată ce te poate pune pe gânduri: vrea să știe totul despre orice, inclusiv detalii despre o crimă, despre un act de violență etc. Ținând seama de această trăsătură a Balanței, nu ar mai trebui să fii surprinsă dacă vreun apropriat al tău ce este Balanța abia așteaptă să te pună la curent cu vreun serial polițist. 

Un obicei pe care îl are o Balanță este și acesta: să se răsfețe excesiv. Spre exemplu, refuză să se gândească la faptul că poate cheltui prea mulți bani sau că ține o dietă și se apucă să-și cumpere cele mai fine prăjituri sau cel mai scump vin. 

Scorpionul

Având în vedere latura sa misterioasă și tendința de a ascunde, nu este de mirare că un Scorpion are gânduri și obiceiuri bizare. Când este tăcut de fapt îi trec prin minte gânduri negre și are fantezii violente. O persoană ce aparține acestei zodii de apă nu se poate abține să nu își imagineze, de pildă, cum ar răpi un copil aflat la joacă în parc sau cum ar împușca un animal. 

Ceea ce îi deranjează adesea pe cei din jur la Scorpion este și următorul obicei: în momentul în care este obsedat de un anumit lucru sau de o anumită persoană, face tot ce îi stă în putere să nu renunțe la ele. De exemplu, dacă ai un partener în această zodie, nu te aștepta să renunțe ușor la tine: chiar dacă situația nu îl avantajează, este mereu în căutarea soluțiilor ca să nu se desprindă total de tine. 

Săgetătorul

Cea mai bizară trăsătură a Săgetătorului este că în spatele firii sale optimiste, prietenoase, se ascunde o persoană care încearcă permanent să fugă de sentimentele, de emoțiile sale. Procedează așa întrucât are impresia că, dacă le ignoră, acestea nu îi vor crea dificultăți și totul va fi bine. În acest scop, reușește să se deconecteze de ceea se simte, menținându-și optimismul.  

Săgetătorul se distinge și prin dorința sa de a învăța și de a crea fără presiunea responsabilității, așa că nu se concentrează asupra unei probleme, nu se stresează și îl interesează în mod special să se bucure de o nouă aventură. 

reprezentare a zodiei Sagetator sub forma unei fete ce poarta coc in care este prinsa o sageata

Capricornul

Fiind foarte ambițios și perseverent în tot ceea ce face, unul dintre coșmarurile unui Capricorn este ca nu cumva cineva să intervină și să-i blocheze drumul spre succes. Așa se explică de ce unul dintre gândurile sale bizare este să-și imagineze cum scapă de acea persoană, luând în calcul inclusiv o crimă. 

Un gând care îl obsedează pe Capricorn este să se concentreze asupra calculelor ce țin de bani, încercând să facă întotdeauna economii. De aceea, se gândește de multe ori înainte să cumpere ceva și nu ezită să-și invite partenerul/partenera chiar și la cel mai ieftin restaurant. 

Vărsătorul

Cele mai bizare gânduri pe care le poate avea un Vărsător se leagă de discursul pe care îl va rosti la moartea unei persoane apropiate. Nu este vorba despre faptul că dorește moartea cuiva dar, din dorința de a veni în ajutor, creativitatea sa îl motivează să vină cu diferite idei pentru o asemenea situație. 

Când ai lângă tine un Vărsător, trebuie să știi că anumite comportamente ale sale sunt marcate de contradicții. De pildă, deși își face prieteni cu ușurință, preferă să-și petreacă timpul izolat și să fie pe cont propriu. Acest obicei este prezent inclusiv în viața sa personală, în contextul în care optează pentru o relație care să nu-l pună în situația de a renunța la independența sa. 

Peștii

Visează adesea să evadeze din lumea reală și să creeze un univers în care este liniște, pace și în care toată lumea este fericită. Așa se explică de ce Peștii se străduiesc să repare totul și ajung chiar să se creadă, la un moment dat, super-eroi, a căror misiune este să-i salveze pe ceilalți. În tot acest efort, persoanele născute în această zodie de apă riscă să se confrunte cu epuizarea, să fie rănite și dezamăgite. 

Gândurile de a-i scăpa pe cei din jur de dureri, de a le micșora suferința, devin uneori atât de puternice, încât le domină viața. Cu toate acestea, Peștii nu trebuie să neglijeze nici următorul aspect: pentru a-i putea ajuta într-adevăr pe cei din jur, nu trebuie să uite să aibă grijă și de ei înșiși, să își ia măsuri de precauție. 

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: bustle.com, hernorm.com, horoscopes.lovetoknow.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cele mai bizare sfaturi de parenting de la vedete
  Cele mai bizare sfaturi de parenting de la vedete

  Stilurile de parenting sunt care de care mai diferite, în anumite situații fiind chiar neobișnuite. Nu fac excepție nici vedetele, ce uimesc adesea și din acest punct de vedere....

  Regulile bizare pe care bonele familiei Kardashian trebuie să le respecte
  Regulile bizare pe care bonele familiei Kardashian trebuie să le respecte

  Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să lucrezi pentru una dintre cele mai faimoase familii din mass-media? Se pare că nu e deloc ușor să ții pasul cu familia Kardashian, mai ales...

  Top 10 lucruri neștiute și bizare despre copiii lui Michael Jackson
  Top 10 lucruri neștiute și bizare despre copiii lui Michael Jackson

  Viața personală a celui mai mare star pop a fost dintotdeauna controversată, lăsând loc misterului, dar și scandalurilor. Nu fac excepție nici cei trei copii ai acestuia, care au...

  Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut
  Ce pofte are Gina Pistol în sarcină. Smiley nu a stat pe gânduri și i le-a satisfăcut

  Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai faimoase cupluri din showbiz, iar de curând s-a aflat că urmează să devină părinți. Viitoarea mămică are numeroase pofte,...

  8 ganduri care nu te lasa sa dormi noaptea
  8 ganduri care nu te lasa sa dormi noaptea

  A nu putea dormi este unul dintre cele mai frustrante lucruri cu care trebuie sa te confrunti. Te simti exasperat, obosit, istovit si epuizat, toate odata, dar tot nu poti reusi sa adormi....

  Cele mai bizare sfaturi de parenting din istoria omenirii
  Cele mai bizare sfaturi de parenting din istoria omenirii

  Așa cum se întâmplă și în prezent, părinții din secolele trecute nu erau scutiți nici ei de sfaturi de parenting care de care mai neobișnuite. Fie că acestea...

  8 obiceiuri zilnice care te ajută să te ferești de răceli și gripe
  8 obiceiuri zilnice care te ajută să te ferești de răceli și gripe

  Deși ne aflăm în perioadă de pandemie de coronavirus, este important să previi și alte tipuri de îmbolnăviri, precum răceli și gripe. Afară nu mai este atât de...

  Regulile bizare de parenting ale unei mame au dat internetul peste cap
  Regulile bizare de parenting ale unei mame au dat internetul peste cap

  A avea grijă de șase copii nu este o treabă ușoară. Așa că este de înțeles de ce părinții care au un număr mare de copii sunt foarte riguroși: atâția copii și lipsa...

  © 2022 Qbebe