Funnyby

Cele mai fericite zodii. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă unii dintre noi facem în mod constant eforturi pentru a lucra cu noi înșine astfel încât să putem fi mai optimiști, să vedem mai degrabă partea plină „a paharului”, alții sunt mereu pozitivi și pot fi văzuți aproape tot timpul zâmbind. Asemenea însușiri țin, desigur, de personalite, de temperament, dar având în vedere că acestea sunt influențate și de astre, se poate afirma că și predispoziția spre veselie, spre stările dominate de moralul ridicat sunt în legătură și cu zodia sub care ne-am născut. Din articolul de mai jos vei avea ocazia să le cunoști pe cele mai fericite zodii, care știu ce atitudine să adopte, cum să se raporteze la sine și la ceilalți pentru a se putea bucura cât mai mult de ceea ce le oferă viața.

Balanța

Face parte dintre cele mai fericite zodii din mai multe motive. În primul rând, Balanțele vor să fie înconjurate de pace și se străduiesc să stea departe de conflicte, de tensiuni. Odată ce vor vedea că au reușit să dobândească liniștea dorită, vor fi cuprinse de pace interioară, de satisfacție.

În al doilea rând, această zodie știe să răspândească în jurul său optimism, o stare de bine, are adesea o atitudine pozitivă și îi ajută și pe ceilalți să vadă mai degrabă partea bună a lucrurilor. Totodată, Balanța este sociabilă, își dorește să le fie aproape celorlalți, știe să asculte fără să critice și se simte fericită când observă că aceștia sunt scutiți de nedreptăți și când sunt capabili să aprecieze dreptatea și corectitudinea.

Nu în ultimul rând, Balanțele ajung să fie fericite întrucât sunt guvernate de planeta Venus, în special pe axa dragoste-pasiune. Astfel, ele știu să fie romantice, tânjesc după un partener cu care să-și trăiască frumos viața și se simt împlinite odată ce ajung într-o relație romantică.

O altă însușire ce transformă această zodie într-una dintre cele mai fericite din zodiac este că adoră să fie înconjurată de lucruri frumoase.

simbol-al-zodiei-Balanta-cu-stralucire-roz-ca-de-neon

Gemenii

Fiind influențați de planeta Mercur (cunoscută pentru capacitatea ei de a guverna ceea ce ține de comunicare), Gemenilor le place să comunice, sunt sociabili, se simt fericiți când sunt înconjurați de oameni cu care pot purta conversații diverse și interesante. De aceea, se spune despre ei că știu să fie „sufletul petrecerii” și sunt căutați pentru că sunt o companie agreabilă. Tot din acest punct de vedere, nu trebuie neglijat nici faptul că știu să aducă oamenii împreună, chiar dacă aceștia sunt foarte diferți.

O persoană ce aparține acestei zodii știe să-și găsească fericirea, starea de bine, întrucât este capabilă să lase o „ușă deschisă” fericirii grație gândirii sale duale: viața este o alegere, fiecare putând opta între a se simți bine, a fi fericit și între a nu se simți în largul său. Gemenii aleg întotdeauna prima variantă, cu atât mai mult cu cât este în natura lor să trăiască fiecare moment, să savureze ceea ce viața le oferă atunci, știind să se bucure de orice experiență.

Leul

Guvernat de Soare, nu este de mirare că Leul se numără și el printre cele mai fericite zodii. Deși dorința sa de a străluci este considerată în unele momente ca fiind exagerată, drept o cale de a ieși cu orice preț în evidență, în realitate Leii vor să fie așa pentru a-și asigura starea de bine. Cu cât vor avea mai multă încredere în ei, cu atât se vor simți mai bine în pielea lor și vor fi mai fericiți.

Leii tânjesc după tot ceea ce este pozitiv, fac toate eforturile să găsească așa ceva și de cele mai multe ori chiar reușesc. Jucăuș, binedispus și optimist, un Leu se va face rapid plăcut și îi va cuceri pe ceilalți prin șarmul său. Când va simți că a avut succes în acest demers, va dori mai mult să se distreze, să se simtă bine în compania celorlalți, fără a uita să fie amabil și să inspire.

Nativii din Leu își pot găsi fericirea și dacă vor pleca într-o aventură și vor face alegeri îndrăznețe, simțindu-se cu atât mai bine cu cât îi vor avea alături pe cei la care țin.

Săgetătorul

De ce Săgetătorii se regăsesc și ei printre cele mai fericite zodii? În primul rând pentru că sunt semn de foc, iar focul este asociat cu spontaneitatea, cu intuiția, cu pasiunea și cu inspirația. Datorită acestor însușiri, reprezentanții acestor zodii au spirit de aventură și îndrăgesc distracția, cu atât mai mult cu cât este vorba de împărtășirea momentelor speciale cu cei dragi. Nu-i deranjează să-și asume riscuri și vor pleca oricând spre noi aventuri, ceea ce îi va face să se simtă fericiți.

În al doilea rând, un Săgetător tinde să rămână mereu pozitiv, fiind ajutat și de capacitatea sa de a nu lua viața mereu prea în serios, ceea ce îi va fi de folos și pentru a nu se lăsa dominat de durere.

Nu în ultimul rând, cei care fac parte din această zodie sunt guvernați de beneficul Jupiter, planeta educației, a învățării, a noilor oportunități, care îi va motiva să plece în căutarea următoarelor lucruri bune din viața lor. Fie că este vorba de posibilitatea de a studia în străinătate, fie că este vorba despre șansa de a pleca într-o destinație exotică sau de a lucra peste hotare, Săgetătorii vor ști să se bucure de realizările lor și vor fi încântați că vor avea ocazia să cunoască lumea.

reprezentare-a-zodiei-Sagetator-in-stralucire-bleu-ca-de-neon

Surse: elitedaily.com, pinkvilla.com, psychreel.com, revivezone.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Studiu: femeile divorțate sunt mult mai fericite
  Studiu: femeile divorțate sunt mult mai fericite

  Femeile se simt mai fericite decât bărbații după un divorț, s-a constatat printr-un studiu recent.

  Cuplurile care fac copii la această vârstă sunt mai fericite, spun cercetătorii
  Cuplurile care fac copii la această vârstă sunt mai fericite, spun cercetătorii

  Oamenii de știință au ajuns la concluzia că persoanele care devin părinți după vârsta de 30 de ani vor fi mai fericite decât acelea care au copii mai devreme.

  Știința o demonstrează: femeile scunde și bărbații înalți formează cele mai fericite cupluri
  Știința o demonstrează: femeile scunde și bărbații înalți formează cele mai fericite cupluri

  Un studiu coreean recent a ajuns la concluzia că în cuplurile în care partenerul este mult mai înalt decât partenera sa există mai multă fericire.

  Femeile sunt mai fericite fără parteneri și fără copii
  Femeile sunt mai fericite fără parteneri și fără copii

  Experții consideră că femeile care nu sunt căsătorite și nu au copii sunt mai fericite decât acelea care au o căsnicie și copii.

  Persoanele care beau cafea sunt mai inteligente și mai fericite
  Persoanele care beau cafea sunt mai inteligente și mai fericite

  Studii efectuate în ultimele decenii au ajuns la concluzia că un consum moderat de cafea poate oferi numeroase beneficii pentru sănătatea noastră fizică și psihică. Să le...

  Oamenii care întârzie mereu sunt mai fericiți și trăiesc mai mult
  Oamenii care întârzie mereu sunt mai fericiți și trăiesc mai mult

  Studii recente au ajuns la concluzia că persoanele care au obiceiul să fie mereu în întârziere sunt mai fericite și au șanse mai mari să aibă o viață mai lungă...

  Studiu: femeile sunt fericite când soțul lor este supărat
  Studiu: femeile sunt fericite când soțul lor este supărat

  Un nou studiu scoate la iveală faptul că femeile se simt fericite în momentele de tristețe ale partenerilor de cuplu. De ce? Descoperă explicația mai departe!

  Sunt o mamă leneșă: nu îmi spăl copiii în fiecare zi, nu îi duc la școală și spun DA mai mereu
  Sunt o mamă leneșă: nu îmi spăl copiii în fiecare zi, nu îi duc la școală și spun DA mai mereu

  Regulile au un rol extrem de important în viața copiilor noștri. Îi pregătesc să devină adulți responsabili, îi învață cum să se comporte în societate...

  © 2022 Qbebe