Funnyby

Cele mai insensibile zodii

Cele mai insensibile zodii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă anumite persoane sunt mereu atente la ceea ce spun pentru a nu-i răni pe ceilalți și încearcă să consoleze, altele tind mai degrabă să vorbească fără să se gândească la impactul pe care îl generează vorbele lor. În plus, acestea din urmă dau dovadă adesea de onestitate brutală, inclusiv față de cei la care țin. Parcurgând articolul de mai jos, poți descoperi ce zodii ar trebui evitate când vine vorba să ai parte de un umăr pe care să poți plânge când te simți copleșită. 

Berbecul

Se regăsește printre cele mai insensibile zodii întrucât nu vrea să-și aloce timp pentru a se gândi la impactul pe care vorbele și acțiunile sale îl au asupra celor din jur. Își dorește ca totul să se întâmple repede și nu are răbdare să asculte sau să aline pe cineva. Face diverse afirmații fără să se gândească și nici nu privește în urmă pentru a vedea dacă nu cumva a provocat suferință.

De asemenea, Berbecul este perceput ca insensibil deoarece nu vrea să „îndulcească” niciodată adevărul. Chiar dacă știe că este posibil să rănească pe cineva, preferă să fie direct, considerând că așa este corect. Practic, sensibilitatea nu este unul dintre punctele sale forte, cel mai mult interesându-l să nu fie ținut pe loc de nimeni și de nimic, astfel încât să fie tot timpul în miezul acțiunii. 

Taurul

Este mereu ancorat în realitate și preocupat de latura practică a vieții. În plus, este preocupat să-și asigure cât mai multă stabilitate și un trai confortabil. În aceste condiții, insistă să facă lucrurile așa cum știe, fără să-i pese dacă le provoacă disconfort celor din jur. De altfel, Taurul este vestit pentru încăpățânarea sa și pentru faptul că ține cont numai de propriile nevoi.

Nu îi place să-și arate latura sensibilă și, chiar dacă are și o intuiție excelentă, care îl ajută să descifreze emoțiile celorlalți, îi este foarte greu să exprime verbal ceea ce simte. De cele mai multe ori, pentru un Taur este dificil să-și găsească vorbele potrivite pentru a încuraja, pentru a alina pe cineva într-un moment de cumpănă.

ilustratie, desen complicat, reprezentare a zodiei Taur

Gemenii

Pe de o parte, Gemenii se află printre cele mai insensibile zodii fiindcă nu pătrund în profunzimea lucrurilor. În general, caută să fie tot timpul ocupați, își fac mereu planuri pentru a nu avea răgaz să se plictisească, pentru a nu ajunge „prizonierii” rutinelor. Prin urmare, se gândesc cel mai mult la ei înșiși.

Pe de altă parte, deși excelează la capitolul comunicare, Gemenii tind să se concentreze mai mult pe logică, pe rațiune, în loc să fie empatici. Se adaptează situației în care se află la un moment dat și le arată celor din preajmă că se concentrează exclusiv asupra propriilor nevoi. Așa se explică de ce se fac adesea vinovați de apariția unor neînțelegeri și de faptul că rănesc sentimente.

Leul

Pentru că este carismatic, nu îi este greu să se facă agreat de cei din jur și să ajungă să fie admirat. Își face prieteni cu ușurință dar, cu toate acestea, Leul are și reputația că este insensibil. Astfel, făcând parte dintre semnele zodiacale fixe, tinde să caute stabilitatea și ține mult ca lucrurile să iasă exact așa cum vrea el. În plus, nu îi lipsește încăpățânarea și o anumită rezistență la schimbare, așa că adesea poate fi perceput drept indiferent și insensibil la nevoile și dorințele celorlalți.

În același timp, fiind guvernat de soare și căutând să strălucească, Leul este și orgolios. Pentru că se concentrează mai ales asupra lui însuși, în multe situații are tendința de a acorda prioritate dorințelor și aspirațiilor sale, fără să se mai gândească la altcineva.

Săgetătorul

Interesat să pornească în noi aventuri, dar și să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să devină mai înțelept, Săgetătorul alege să nu se preocupe prea mult de ceilalți, ci să pună pe primul plan nevoile sale. Ceea ce urmărește este să nu se abată de la propriul său drum și, în aceste condiții, nu vrea să stea pe loc pentru a ține cont de sentimentele celor din jurul său.

Totodată, Săgetătorul este considerat una dintre cele mai insensibile zodii și din pricina onestității sale brutale. De pildă, nu îi pasă dacă face vreo glumă mai puțin inspirată, care ar putea răni și spune întotdeauna lucrurilor pe nume, chiar dacă știe că vorbele sale vor genera disconfort, că vor umili.

5 zodii care îți spun adevărul verde în față

Capricornul

Fiind guvernat de Saturn, planetă asociată cu structura și cu responsabilitatea, Capricornul este foarte serios și orientat către atingerea obiectivelor. Se concentrează în primul rând asupra acestora și nu îi pasă dacă este brutal, dacă rănește pe cineva pe traseul pe care și l-a ales. 

Mai mult decât atât, reprezentanții acestei zodii sunt persoane foarte practice, așa că nu acordă niciodată prioritate exprimării emoțiilor. De aceea, Capricornii sunt considerați adesea ca fiind reci, insensibili și lipsiți de empatie. Spre exemplu, dacă vrei să găsești consolare stând de vorbă cu un Capricorn, abține-te să faci un asemenea demers până când nu te asiguri că acesta și-a terminat toate treburile. Abia după aceea poți spera să-ți acorde puțină atenție.

ilustratie, reprezentare fantastica a zodiei Capricorn

Surse foto: istockphoto.com, pixabay.com

Surse articol: bestlifeonline.com, sosyncd.com, yourtango.com

Articolul urmator
Cele mai detestate zodii și de ce ele sunt, de fapt, cele mai bune zodii
Cele mai detestate zodii și de ce ele sunt, de fapt, cele mai bune zodii

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete
  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete

  Printre felurile de mâncare cele mai recomandate de medicii nutriționiști se numără și ciorbele și supele. Hrănitoare, versatile, ușor de digerat și spornice, acestea ar...

  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă
  Cele mai bune uleiuri esențiale: cele 5 pe care trebuie să le ai permanent în casă

  Cum alegem cele mai bune uleiuri esențiale? Uleiurile esențiale aduc o mulțime de beneficii sănătății noastre, având un spectru larg de utilizare. Sunt eficiente atât...

  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu
  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu

  Îți dai seama că ești o mamă bună când propriul tău copil începe să îți dea lecții de viață care au sens și care te pun pe gânduri. În lumina...

  Top cele mai frecvente boli de vară la copii
  Top cele mai frecvente boli de vară la copii

  Vara, anotimpul vacantei, care te duce cu gandul la mare, la soare si nicidecum la boli. Cu toate acestea, o multime de afectiuni pot aparea in sezonul cald, mai ales la copii si, daca nu le...

  Cele mai bizare sfaturi de parenting de la vedete
  Cele mai bizare sfaturi de parenting de la vedete

  Stilurile de parenting sunt care de care mai diferite, în anumite situații fiind chiar neobișnuite. Nu fac excepție nici vedetele, ce uimesc adesea și din acest punct de vedere....

  Cele mai puternice fete au tați toxici
  Cele mai puternice fete au tați toxici

  Când ai un tată toxic, înveți de la o vârstă fragedă că nu trebuie să te bazezi niciodată pe un bărbat pentru a-ți aduce liniște, stabilitate și fericire!

  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari
  Mesaje de Paste: cele mai frumoase urari

  De Paste ne dorim sa le transmitem celor dragi cele mai frumoase urari. Qbebe a pus cap la cap o lista cu urari de unde te poti inspira.

  Cele mai bantuite locuri din lume
  Cele mai bantuite locuri din lume

  Atunci cand pleci in vacanta, e bine sa stii cat mai multe despre locul pe care il alegi pentru zilele de concediu. Dar ce te faci cand ajungi intr-o zona cunoscuta pentru ca ar fi bantuita?...

  © 2023 Qbebe