Funnyby

5 zodii care îți spun adevărul verde în față

5 zodii care îți spun adevărul verde în față

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Din dorința de a nu-i răni pe cei din jur, cu atât mai mult cu cât este vorba despre persoane dragi, vei avea momente în care vei prefera să te abții să spui adevăruri care pot fi dureroase. Dacă vei proceda așa sau, dimpotrivă, dacă vei fi gata oricând să dezvălui un adevăr indiferent de cât de greu de suportat va fi, depinde inclusiv de zodia sub care te-ai născut. Descoperă din articolul de mai jos care sunt zodiile care nu admit niciodată să fie rezervate când vine vorba să spună adevărul. 

Taurul

Face parte dintre acele zodii care îți spun întotdeauna adevărul verde în față. Principalul motiv pentru care un Taur optează pentru a proceda așa este că dorește să-și păstreze poziția pe care o are în fața celorlalți, considerând că sinceritatea este unul dintre cele mai importante atuuri ale sale. Astfel, nu numai că va fi foarte sincer în ceea ce-i privește pe ceilalți, dar va ține mult să spună numai adevăruri și despre el însuși.

Taurul nu-și dorește să rănească spunând adevărul, ci își dorește să ajute. De aceea, cei care îi sunt apropiați își vor da seama imediat că pot avea încredere în el, că în momentul în care acesta le atrage atenția asupra unui lucru înseamnă că are dreptate și că le dă un sfat pe care să se bazeze.

Odată ce ai încredere în ceea ce ți-a zis Taurul, îi vei conferi mai multă forță, iar tu, la rândul tău, vei beneficia de ceea ce ai auzit de la el. Practic, ambele părți vor avea de câștigat datorită onestității acestei zodii!

reprezentare-a-zodiei-Taurului-alaturi-de-constelatii

Racul

Este una dintre zodiile care sunt mereu dispuse să spună adevărul verde în față. Această dorință a sa este rezultatul naturii sensibile, iubitoare, care îl determină să țină mereu cont de sentimentele celorlalți, să protejeze. În aceste condiții, va face tot posibilul să tragă un semnal de alarmă rostind adevăruri. În cazul în care este vorba despre persoane pe care nu le cunoaște foarte bine, chiar dacă nu se va grăbi să aducă în prim-plan adevărul de prima dată, se va strădui să facă rost de acele informații care să ajungă la persoanele care au nevoie să știe ce se întâmplă de fapt.

În același timp, obișnuința unui Rac de a miza pe adevăr se leagă și de imensa loialitate de care știe să dea dovadă. Pentru că ține mult la prietenii, la relații frumoase și solide, nu îi va fi greu să fie onest, pentru el fiind imposibil să mintă, adevărul fiind una dintre valorile în care crede cel mai mult.

Leul

Printre cele mai cunoscute zodii vestite pentru capacitatea lor de a-ți spune adevărul verde în viață se află și Leul. Pe de o parte, el își dorește să fie un prieten bun, așa că va prefera să nu-și menajeze prietenii ascunzându-le adevărul. Știe că lucrurile pe care le va dezvălui nu vor fi dintre cele mai plăcute, dar chiar și așa preferă să-și asume o sinceritate care poate fi considerată brutală. De altfel, tocmai pentru că are o asemenea atitudine îi poate aduce mai mulți prieteni sau, dimpotrivă, poate să ajungă să fie detestat și evitat.

Pe de altă parte, Leul va opta să fie un model în ceea ce privește disponibilitatea de a aduce în atenție adevărul, în contextul în care ține să ajungă să fie un lider care să fie apreciat și urmat grație acestei calități.

Nu în ultimul rând, persoanele ce s-au născut sub această zodie preferă să spună întotdeauna adevărul din dorința de a-și păstra imaginea, întrucât le pasă foarte mult de ceea ce cred cei din preajmă despre ele și nu ar vrea nicicând să fie puse în situația de a fi catalogate drept mincinoase.

Scorpionul

Se regăsește și el printre zodiile care tind să îți spună mereu adevărul verde în față. Ceea ce îl mobilizează să se comporte astfel este dorința de a salva pe cineva de la o dezamăgire, de la un eșec ce ar putea surveni în viitor din cauză că nu s-a spus la timp adevărul. Un Scorpion are însă pretenția ca și cei din jur să procedeze la fel cu el, iar în cazul în care nu se va întâmpla așa nu va ierta, preferând să iasă dintr-o relație.

Altă explicație pentru puterea unui Scorpion de a miza mereu pe adevăr, indiferent de cât de dureros ar fi acesta, este că ține mult la prietenii săi. Intenția sa este de a fi un prieten de nădejde, de a le transmite celor apropiați că se pot baza pe el. Din acest motiv o să aleagă întotdeauna adevărul, considerând că așa cei dragi vor avea mai puțin de suferit pe viitor.

Săgetătorul 

Pentru un Săgetător, minciuna este văzută mereu ca o insultă, așa că nu este de mirare că și el se numără printre acele zodii care îți spun adevărul verde în față. În anumite cazuri, el este atât de dornic să aducă la lumină adevărul, încât va ajunge chiar să deranjeze mult prin etalarea unor lucruri care urmau să fie aduse la cunoștință mai târziu. 

Odată ce știe adevărul, un Săgetător nu va sta nicio clipă pe gânduri din a-l promova, fără să încerce să menajeze. Nu se va abține sub nicio vorbă de la rostirea unor adevăruri dure, fără să se gândească la faptul că poate răni foarte tare. Sigur pe el, pe ceea ce spune, nu va da înapoi, în ciuda faptului că știe că poate fi respins de ceilalți și evitat pe viitor.  

reprezentare-a-zodiei-Sagetatori-alaturi-de-constelatii

Surse: dazzling.news, herway.net, pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
4 zodii care nu își pot exprima prin cuvinte sentimentele. Lasă faptele să vorbească pentru ele
4 zodii care nu își pot exprima prin cuvinte sentimentele. Lasă faptele să vorbească pentru ele

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Le spun întotdeauna copiilor mei adevărul, chiar cu riscul de a le răni sentimentele
  Le spun întotdeauna copiilor mei adevărul, chiar cu riscul de a le răni sentimentele

  Copiii acestei femei nu cred în Moș Crăciun sau în Iepurașul de Paște, pentru că mama lor le-a spus mereu adevărul. Care sunt motivele pentru care nu-i minte niciodată.

  Copilul meu de 12 ani încă crede în Moș Crăciun. Să-i spun adevărul?
  Copilul meu de 12 ani încă crede în Moș Crăciun. Să-i spun adevărul?

  O mamă de peste hotare mărturisește că al său fiu de 12 ani încă mai crede în Moș Crăciun. Sau cel puțin…ea nu i-a spus niciodată adevărul, însă...

  Semne pe care nu le poți trece cu vederea și care îți spun că sunteți suflete pereche
  Semne pe care nu le poți trece cu vederea și care îți spun că sunteți suflete pereche

  Te afli în relația potrivită? Ai șanse să îmbătrânești alături de jumătatea ta? Cum știi că ți-ai găsit sufletul pereche? Ține cont de aceste semne și dacă...

  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?
  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?

  Teal Swan, speaker motivațional, supraviețuitoarea unei copilării abuzive și autoarea a 5 bestseller-uri motivaționale propune unul dintre cele mai eficiente, dar și mai amuzante teste...

  Statisticile spun că îți trebuie 7 ani că să scapi de kilogramele în plus din sarcină
  Statisticile spun că îți trebuie 7 ani că să scapi de kilogramele în plus din sarcină

  Ești însărcinată sau tocmai ai născut și deja te gândești ce să faci ca să scapi cât mai repede de kilogramele în plus acumulate în sarcină? În...

  O soacră toxică îți poate pune în pericol căsnicia? Ce spun experții
  O soacră toxică îți poate pune în pericol căsnicia? Ce spun experții

  Dacă te „ciocnești” mereu cu soacra ta, să știi că nu ești singură, ci în aceeași situație cu milioane de femei. Cum diferențiezi o simplă neînțelegere de...

  Spune-mi cum folosești Social Media ca să îți spun ce fel de părinte ești
  Spune-mi cum folosești Social Media ca să îți spun ce fel de părinte ești

  Să fii părinte în 2022 nu este lucru ușor, iar să fii și un părinte model, devine o adevărată provocare. Mamele și tații din ziua de azi trebuie să se lupte cu mult mai...

  „Lasă-mă să-mi îngrop copilul și apoi îți spun când vin la muncă”. Când șefii refuză să accepte zile libere pentru angajați
  „Lasă-mă să-mi îngrop copilul și apoi îți spun când vin la muncă”. Când șefii refuză să accepte zile libere pentru angajați

  Ce se întâmplă atunci când șeful tău nu îți acceptă cererea de concediu sau nu îți permite să îți iei concediu medical sau acele zile speciale de...

  © 2024 Qbebe