Funnyby

Cele mai inteligente zodii. Nu vor recunoaște niciodată că sunt adevărați tocilari

Cele mai inteligente zodii. Nu vor recunoaște niciodată că sunt adevărați tocilari

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă unele persoane se remarcă în special pentru capacitatea lor de a lucra cu cifre, cu date, de a realiza calcule complexe sau de a reține o cantitate impresionantă de informații, altele se disting datorită nivelului ridicat al inteligenței emoționale sau prin abilitatea de a găsi cele mai inedite soluții pentru a rezolva o problemă. Din articolul de mai jos vei descoperi câteva dintre cele mai inteligente zodii, care sunt caracterizate de un anumit tip de inteligență sau chiar de mai multe și care îi pot uimi pe cei din jur prin ideile lor, prin capacitatea de analiză, de a face ordine în lucruri sau pur și simplu prin abilitatea de a-și calcula fiecare pas pentru a se asigura că au pornit pe drumul cel mai bun.

Taurul

Principalul motiv pentru care Taurul este considerat una dintre cele mai inteligente zodii este acesta: deține o gândire foarte structurată, ceea ce îi permite să obțină performanțe academice înalte, să se descurce la cele mai diverse teste. În general, Taurii sunt foarte pricepuți la matematică, la științe întrucât sunt foarte atenți la detalii și excelează în a se strecura printre cifre, printre date. Tot în legătură cu aceste abilități este și alt motiv pentru care sunt apreciați atât de mult: știu să-și calculeze cu precizie fiecare pas pentru a fi siguri că au pornit în direcția cea bună.

În același timp, unui Taur nu îi lipsește nici inteligența emoțională. De aceea, este capabil să înțeleagă nevoile celorlalți, inclusiv nevoia de a fi singuri. Are compasiune și își dorește să se asigure că persoanele din jurul său sunt bine. Abia după ce este sigur de acest lucru se va simți cu adevărat în largul său.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Taur-pe-un-cer-de-noapte

Fecioara

Se află și ea printre cele mai inteligente zodii, distingându-se prin îmbinarea mai multor tipuri de inteligență. Pe de o parte, este analitică, are o memorie uimitoare și, pe de altă parte, este creativă, dar și capabilă să cunoască oamenii, să pătrundă în sensul cel mai profund al lucrurilor, să înțeleagă ce se întâmplă în orice situație. Aceste abilități ale sale țin și de faptul că prinde lucrurile din zbor și este foarte atentă la cele mai mici detalii, fără să lase să-i scape ceva.

De asemenea, despre Fecioare se știe că au foarte bune capacități organizatorice, fiind sursa unor adevărate „baze de date”, unde fiecare lucru pe care l-au învățat este foarte bine așezat. În acest context, pot accesa ușor informațiile și vor ști să le pună exact la locul lor.

Una dintre cele mai mari provocări pentru această zodie este să nu exagereze în a analiza prea mult lucrurile, ajungând să-și construiască obsesii.

Scorpionul

Printre cele mai mari calități ale unui Scorpion este și aceasta: datorită inteligenței sale remarcabile, va putea întotdeauna să pună cap la cap informații mărunte pentru a crea o imagine de ansamblu, fără să-i scape lucruri pe care alte persoane nici nu le iau în seamă. În acest scop se va strădui și va reuși să adune informații și cu ajutorul simțurilor sale ascuțite, pe care le va utiliza foarte rapid.

Datorită minții ascuțite pe care o dețin, Scorpionii nu pot fi păcăliți, induși în eroare cu ușurință și, odată ce își vor da seama că s-a încercat să fie înșelați, vor veni îndată cu o soluție pentru a se răzbuna.

Alt argument care plasează Scorpionul printre cele mai inteligente zodii este și următorul: intuiesc cu precizie când trebuie să spună un anumit lucru și nu se ferește din a-și folosi inteligența deosebită pentru a-i manipula pe alții pentru a obține ceea ce își dorește.

Capricornul

Astrologii spun că această zodie este un mix între inteligență și înțelepciune, având o mare capacitate de a lua decizii, de a-și asuma responsabilitatea unei situații și de a-și adapta deciziile realității. De cele mai multe ori, un Capricorn deține multă înțelepciune în raport cu vârsta pe care o are, fiind căutat pentru sfaturile sale inspirate, adecvate unui anumit context.

La fel ca și Scorpionul, poate să adune informații mărunte pentru a crea viziunea de ansamblu, având totodată și o memorie excelentă.

Capricornii sunt vestiți pentru că se vor descurca de minune în a învăța lucruri noi, în a studia, reușind mereu să aplice practic ceea ce au învățat. Își pun oricând mintea la treabă, sunt foarte perseverenți, nu renunță niciodată, iar în cazul în care vor greși învață repede din acea greșeală și se vor adapta la realitate.

reprezentarea-semnului-zodiacal-Capricorn-pe-un-cer-de-noapte

Vărsătorul

Este printre cele mai inteligente zodii, dedicându-și timpul pentru a găsi cele mai profunde semnificații, fără a se limita la a crede doar ce scrie în cărți. Astfel, Vărsătorul trebuie să ajungă el singur la esența lucrurilor, să-și facă propriile sale descoperiri și nu se va lăsa până când nu își va atinge acest scop. Niciodată nu se va mulțumi să adune cât mai multe informații doar de dragul de a realiza acest demers, ci pentru a le valorifica pe cât posibil în cadrul propriilor teorii, de cele mai multe ori obținând succesul.

Un Vărsător este cerebral, dar adoră și să dezbată probleme filozofice și să încerce să găsească răspunsuri la întrebări existențiale. Când îl va pasiona ceva, va ține să studieze cât mai mult și să devină expert într-un anumit domeniu.

Fiind conștient de inteligența sa, poate fi tentat cu ușurință să ignore punctele de vedere ale celorlalți.

Peștii

Se regăsesc printre cele mai inteligente zodii în primul rând grație inteligenței lor emoționale deosebite. Peștii au instincte puternice, simțind adesea ceea ce gândesc sau ceea ce simt cei din preajma lor. Fiind guvernați de planeta Neptun (planeta care guvernează visele și iluziile), sunt extrem de intuitivi. Chiar dacă logica, raționamentele dezvăluie o anumită cale, în cazul în care intuiția le spune altceva, Peștii o vor uma pe aceasta din urmă. Spre exemplu, dacă vor presimți ceva rău în legătură cu o persoană, ar fi bine să fie ascultați.

Fiind ultimul semn al zodiacului au avut ocazia să-și însușească și lecții primite de la alte zodii, reușind să fie foarte creativi. Cu toate acestea, imaginația le poate da uneori bătăi de cap, în condițiile în care vor ajunge să fie copleșiți de prea multe idei.

Surse: numerologysign.com, stylecaster.com, yourtango.com, zodiacshine.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cele mai înțelepte zodii! Nu pot fi înșelate niciodată
Cele mai înțelepte zodii! Nu pot fi înșelate niciodată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu
  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu

  De câte ori nu v-ați întrebat cum își crește un pediatru copilul? Oare urmează sfaturile pe care ni le dă și nouă, părinților? Ei bine, iată că era Social Media...

  Adriana Bahmuţeanu recunoaşte despre copiii ei: "Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. Sunt băieţi. Au nevoie de tatăl lor"
  Adriana Bahmuţeanu recunoaşte despre copiii ei: "Este mult mai bine să stea cu tatăl lor. Sunt băieţi. Au nevoie de tatăl lor"

  Cunoscuţi pentru relaţia lor tumultoasă, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat ultima dată în urmă cu 5 ani. Conflictul dintre cei doi s-a agravat după ce...

  Sunt dentist. Iată cele trei lucruri pe care nu îl las niciodată pe fiul meu să le facă ca să aibă dinți sănătoși
  Sunt dentist. Iată cele trei lucruri pe care nu îl las niciodată pe fiul meu să le facă ca să aibă dinți sănătoși

  Un medic stomatolog a dezvăluit care sunt cele trei lucruri pe care nu îl lasă niciodată pe fiul său să le facă pentru a avea dinți sănătoși. Medicul a explicat inclusiv de...

  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete
  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete

  Printre felurile de mâncare cele mai recomandate de medicii nutriționiști se numără și ciorbele și supele. Hrănitoare, versatile, ușor de digerat și spornice, acestea ar...

  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu
  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu

  Îți dai seama că ești o mamă bună când propriul tău copil începe să îți dea lecții de viață care au sens și care te pun pe gânduri. În lumina...

  Sunt învățătoare și iată de ce nu le voi spune niciodată copiilor mei că desenele lor sunt frumoase
  Sunt învățătoare și iată de ce nu le voi spune niciodată copiilor mei că desenele lor sunt frumoase

  O profesoară de arte plastice a dezvăluit motivele pentru care nu le spune niciodată copiilor ei că sunt „buni la desen”, chiar și atunci când desenele lor sunt...

  Alicia Silverstone recunoaște că încă doarme în pat cu fiul ei de 11 ani
  Alicia Silverstone recunoaște că încă doarme în pat cu fiul ei de 11 ani

  Alicia Silverstone este una dintre cele mai îndrăgite și populare actrițe ale anilor '90. Ea și-a făcut debutul cinematografic în anul 1993, în filmul „The...

  „Am 16 ani și arăt mai bătrână decât mama mea”. Cazul unic al unei fetițe care nu se mai recunoaște în oglindă
  „Am 16 ani și arăt mai bătrână decât mama mea”. Cazul unic al unei fetițe care nu se mai recunoaște în oglindă

  Are 16 ani, dar arată de 50! Viață unei adolescente din Filipine s-a transformat într-un adevărat coșmar în urmă cu doi ani, când a aflat întâmplător că...

  © 2023 Qbebe