Funnyby

Cât de periculoase sunt zodiile, conform experților FBI

Cât de periculoase sunt zodiile, conform experților FBI

Alina Nedelcu - Redactor Senior

În condițiile în care zodia sub care ne-am născut influențează semnificativ personalitatea, temperamentul fiecăruia dintre noi, nu este de mirare că are impact și asupra comportamentelor, a atitudinilor. De toate acestea se leagă inclusiv tendința unei persoane spre a adopta sau nu comportamente violente, de a se înfuria ușor, de a-și pierde cumpătul și de a face rău celor din jur prin acte care merg chiar până la comiterea unor crime. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a afla care sunt, potrivit specialiștilor FBI, cât de periculoase sunt zodiile, inclusiv în privința tendințelor criminale. Descoperă care sunt punctele lor cele mai vulnerabile, care le pot determina să-și piardă complet controlul când nici nu te aștepți.

Rac

Te-ai gândit vreodată că sensibilul Rac poate face parte dintre cele mai periculoase zodii? Pe de o parte, poate fi lipsit de stabilitate emoțională, ceea ce îl va determina să nu se poată controla sub nicio formă când se enervează, intensitatea mâniei sale fiind atât de mare, încât ar putea chiar și să comită o crimă. Odată ce se calmează, va putea reîncepe să gândească rațional și să se stăpânească.

Pe de altă parte, din cauza emoțiilor sale, unui Rac nu îi va fi greu să devină paranoic, iar în aceste condiții va crede că este necesar să-și elimine dușmanii cât mai curând pentru ca aceștia să nu îl distrugă.

Racii sunt vestiți ca fiind printre cei capabili să comită crime pasionale, ce obișnuiesc să lase un semn distinctiv asupra celor care le-au căzut victime.

reprezentarea-semnului-zodiacal-rac

Săgetător

Ceea ce îi motivează pe Săgetători să facă orice le trece prin cap, inclusiv fapte rele, este impulsul de moment. Atunci nu se gândesc deloc la consecințele pe care le pot avea acțiunile lor, fiind spontani și inspirând frică. În ciuda impulsivității lor, mai târziu pot ajunge să regrete ceea ce au făcut.

Întrucât se bucură de o inteligență deosebită și știu cum să se facă plăcuți, vor căuta oportunități pentru a-și atinge scopurile, chiar dacă acestea nu sunt bune. Dacă vor considera că au găsit momentul oportun, nu se feresc nici de la săvârșirea unor infracțiuni.

Prin inteligența lor, Săgetătorii sunt faimoși ca fiind experți în jafuri, fiind gata să-i jefuiască pe alții pentru a le fi lor bine, pentru a putea să supraviețuiască.

Scorpion

Se regăsește printre cele mai periculoase zodii din mai multe motive. Unul dintre acestea este că obișnuiește să nu-și exterioreze la timp emoțiile, ceea ce îl va determina să răbufnească pe neașteptate, în cel mai violent mod cu putință. Alt aspect ce transformă un Scorpion într-un pericol este natura sa geloasă, răzbunătoare, mai ales împotriva celor care l-ar împiedica să mai fie în centrul atenției.

Experții consideră că Scorpionii sunt criminali sadici (inclusiv criminali în serie), capabili de crime pasionale, de intimidare și, pentru că au capacitatea de a manipula, sunt dornici și să-și ia complici.

reprezentarea-semnului-zodiacal-scorpion-cu-contur-ca-de-flacari

Berbec

Principalul motiv pentru care Berbecul face parte dintre cele mai periculoase zodii este acesta: ca semn de foc, se poate înfuria foarte repede. Este ușor de provocat, impulsiv, ceea ce îl determină să-și amplifice furia treptat, până când pur și simplu va „exploda”. În acele momente, poate ajunge să comită fapte care de care mai rele, de la jafuri până la crime.

De asemenea, unui Berbec nu îi place să fie dominat, controlat. Când simte că există cineva care ar vrea să-l domine, să-l controleze, se va mânia pe loc și nu se știe până unde îl va duce furia. Totodată, își poate dori să-și facă aliați care să-l ajute să-și ducă la capăt intențiile rele, de răzbunare, putând accepta să devină și ucigaș plătit.

Pești

Cine ar fi crezut că o zodie caracterizată de sensibilitate, de empatie, poate fi printre cele mai periculoase? Principala cauză responsabilă pentru această latură întunecată a lor este tendința autodistructivă, înclinația spre dependențe, iar în acest context pot ajunge și să comită crime.

Putând să cadă în depresie cu ușurință, Peștii pot abuza de corpul lor prin dezvoltarea unei dependențe de droguri, iar pentru aceasta pot fi în stare de orice.

Leul

Dorindu-și mereu să se evidențieze, să iasă în față, un Leu nu se va feri nici să comită fapte rele. Mai ales dacă suferă de vreo tulburare de ordin psihologic, dorința de a se remarca, de a fi faimos, poate fi atât de mare, încât va fi gata și să facă o crimă. De altfel, în acest scop, Leii nu își vor „pierde timpul” cu crime minore, ci se vor implica într-o faptă cu mare impact, care să le aducă notorietate.

În situația în care va simți că există cineva care i-ar putea lua locul, care l-ar împiedica să mai strălucească, un Leu va fi pregătit să acționeze brutal, chiar periculos.

Capricorn

Este o zodie cunoscută pentru tendințele sale sadice, dar și pentru faptul că este foarte sensibil la critici. Tocmai această sensibilitate excesivă îl poate conduce spre comportamente negative.

Capricornii se numără și ei printre cele mai periculoase zodii și pentru că sunt capabili să-și realizeze strategii foarte bine puse la punct, știu să se organizeze, dar uneori li se poate întâmpla, din cauza neglijenței lor, să fie prinși. Chiar și așa, nu se vor lăsa până când nu își vor duce la capăt planurile, fiind potriviți pentru a fi implicați în rețele ce se ocupă cu crima organizată.

Balanță

Balanțele se pot pricepe și la comiterea de jafuri bancare sau la crime ce țin de droguri. De obicei nu aleg să se implice singure în acțiuni criminale, ci preferă să acționeze în grup. Atunci se simt mai în largul lor și nu se vor feri nici din a face parte din rețele specializate în spălarea banilor.

În cazul în care ajung să se implice într-o crimă, vor face acest demers dacă sunt convinse că astfel se va repara o nedreptate. În situația în care ar ucide accidental pe cineva nevinovat, nu și-ar putea ierta niciodată o asemenea faptă.

Gemeni

Chiar și reprezentarea acestui semn zodiacal demonstrează că acesta are o latură duală, care nu o exclude nici pe cea negativă, întunecată. Se poate întâmpla ca un aspect fizic agreabil al nativilor din Gemeni să ascundă de fapt o personalitate dominată de tendințe periculoase, ce deține secrete legate inclusiv de săvârșirea unor fapte rele, periculoase.

Astrologii spun că Gemenii sunt vestiți pentru abilitatea lor de a se implica în furturi financiare, ocolind însă crimele marcate de violență. Fiind adesea indeciși, incapabili să ia hotărâri la timp, faptele săvârșite de ei nu ajung de obicei să fie foarte grave.

Fecioară

Ce determină Fecioarele să fie printre cele mai periculoase zodii? Pe de o parte, este vorba de inteligența lor, de faptul că sunt perfecționiste, ceea ce le ajută să-și construiască planuri bine puse la punct, strategii din care se vede atenția la orice detaliu, iar din acest motiv nu este ceva ieșit din comun când un nativ născut în zodia Fecioarei care a comis o faptă rea va colabora chiar și cu poliția pentru prinderea făptașului. Pe de altă parte, o Fecioară știe să fie foarte precaută, așa că nu va lăsa niciun indiciu menit să demonstreze că s-ar face vinovată de ceva.

Cei născuți sub această zodie ar putea deveni hackeri profesioniști, care vor lucra impecabil, fără a lăsa vreo urmă.

reprezentare-stralucitoare-a-semnului-zodiacal-fecioara

Taur

Întrucât este adesea temperamental, un Taur poate ajunge să fie un adevărat dictator. Lider natural, bucuria sa va fi când va vedea că poate domina lumea.

Fiind foarte inteligenți, Taurii nu au obiceiul să acționeze singuri în cazul în care ar comite o crimă sau un jaf, ci preferă să lucreze prin alții, să nu ajungă ei să „se murdărească”. Tot datorită inteligenței lor s-a putut observa că sunt foarte iscusiți când vine vorba de fapte precum spălarea de bani.

Vărsător

Ceea ce poate un transforma un Vărsător într-o persoană periculoasă este faptul că nu obișnuiește să vadă lucrurile în ansamblul lor, având tendința să ia decizii fără să țină cont de consecințele pe termen lung. De asemenea, dorința de a se răzbuna nu îi este străină, la fel și încercarea de a manipula. Din acest punct de vedere, face eforturi să strângă cât mai multe informații pentru a putea ulterior să șantajeze sau să amenințe.

Creativă, cu imaginație, nu este exclus ca o persoană născută în această zodie să aibă abilitățile unui hacker talentat sau să se implice în fapte ce presupun înșelăciune.

Surse: oneindia.com, psychreel.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Zodiile care vor scoate la lumină demonii ascunși în următoarea perioadă
Zodiile care vor scoate la lumină demonii ascunși în următoarea perioadă

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  8 întrebări esențiale pentru interviul cu o viitoare bonă, conform experților
  8 întrebări esențiale pentru interviul cu o viitoare bonă, conform experților

  În multe familii, o dădacă este indispensabilă. Totodată, angajarea unei bone nu este un lucru ușor, până la urmă e o misiune grea să găsești un om în...

  Ce spune despre tine și familia ta numele animalului de companie, conform experților
  Ce spune despre tine și familia ta numele animalului de companie, conform experților

  Să găsești numele potrivit pentru animăluțul tău de companie pote fi o adevărată provocare! Odată ce ai ous ochii pe cel care îți va rămâne loial pentru tot restul...

  Nou-nascutii pot fi ucisi. Ei nu sunt persoane. Declaratiile socante ale expertilor in bioetica.
  Nou-nascutii pot fi ucisi. Ei nu sunt persoane. Declaratiile socante ale expertilor in bioetica.

  Presa internațională a luat foc. Totul se datorează lui Julian Săvulescu, un profesor român de la prestigioasa universitate Oxford, dar și a celor doi colaboratori ai săi,...

  Cât de mult „te costă” dacă îți alăptezi copilul timp de un an, conform specialiștilor
  Cât de mult „te costă” dacă îți alăptezi copilul timp de un an, conform specialiștilor

  În ultimele decenii, oamenii de știință s-au străduit să demonstreze beneficiile alăptării pentru mamă și pentru copil. Recent, specialiști din cadrul unei universități din...

  Elevii primesc bani pentru navetă în avans. Cu cât este majorată suma, conform autorităților
  Elevii primesc bani pentru navetă în avans. Cu cât este majorată suma, conform autorităților

  Veste bună pentru elevii care fac naveta în altă localitate. Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență prin care este majorată suma pentru decontarea transportului elevilor care...

  Sucurile de fructe NU sunt recomandate copiilor. Consumate zilnic, produc obezitate, conform specialiștilor
  Sucurile de fructe NU sunt recomandate copiilor. Consumate zilnic, produc obezitate, conform specialiștilor

  Sucul de fructe vine în completarea unui mic dejun sănătos pentru cei mici, sau poate fi o gustare plină de vitamine, nu-i așa? Din păcate, studiile recente arată exact...

  Sunt gravidă și soacra mea îmi spune că sunt cât o focă și nu mă lasă să mănânc
  Sunt gravidă și soacra mea îmi spune că sunt cât o focă și nu mă lasă să mănânc

  Înainte de a începe aș dori să spun că sunt o fată destul de masivă. Nu este nicio rușine în asta, mă iubesc așa cum sunt și am trăit cu zicala ”fii tu,...

  Sunt ca o văcuță! Iată cât lapte produce sânul drept, în timp ce bebe suge la cel stâng
  Sunt ca o văcuță! Iată cât lapte produce sânul drept, în timp ce bebe suge la cel stâng

  Printre provocările pe care mămicile le au de înfruntat în perioada de alăptare se regăsește și aceasta: să se confrunte cu disconfortul produs de scurgerile de lapte sau...

  © 2024 Qbebe