Funnyby

Femeile din zodiac pe care toți bărbații le doresc. Nimeni nu le rezistă

Bianca Geica - Redactor Senior

Ele sunt femeile fatale ale zodiacului, pe care toți bărbații le doresc și pentru care ar face orice ca să le aibă. Pe lângă faptul că sunt irezistibile, au o personalitate puternică, reușesc să găsească soluții la orice problema, sunt inteligente, știu să asculte și sunt amuzante. 

4 femei din zodiac pe care toți bărbații le doresc

După ele tânjesc toți bărbații! Află care sunt femeile din zodiac pe care toți bărbații le doresc. Te numeri printre ele?

Femeie bruneta, misterioasa, care arata semnul de tacere cu degetul aratator, in timp ce imbratiseaza un barbat care sta cu spatele

Gemeni

Foarte puține femei pot concura cu ea. Având o personalitate complexă și cameleonică, femeia Gemeni va ști de fiecare dată cum să se reinventeze astfel încât bărbatul din fața ei să o admire și mai mult și să cadă pradă farmecului ei. Este capabilă să atragă atenția oricui, deoarece este o parteneră minunată, spirituală și fermecătoare. În plus, știe să asculte și să își ajute partenerul să găsească cele mai bune soluții pentru problemele sale. Adoră să analizeze situațiile, să caute motive și să ofere sfaturi. Îi place la nebunie atunci când bărbatul de care este îndrăgostită ii povestește intențiile, dorințele, temerile sale, pe care le ascultă cu atenție și de care ține cont.

Citește și: Top 50 detalii la femei care sunt neatragatoare pentru barbati

Femeia Gemeni este sociabilă, își face cu ușurință prieteni. Este pregătită mereu să își asume riscuri, fără să cântărească avantajele și dezavantajele, și este adesea capabilă să ia decizii importante la fel de rapid, fără să se gândească foarte mult. Ea se bazează mai mult pe intuiție, decât pe rațiune.

În ciuda aparențelor, femeia Gemeni este destul de emotivă și chiar dacă iubește să flirteze, atunci când se îndrăgostește, este cea mai fidelă și cea mai iubitoare parteneră. Este în stare să se dedice 110% relației cu bărbatul pe care ea îl consideră alesul inimii sale. Cu toate acestea, ea nu va rămâne într-o relație care nu o face fericită prea mult timp. Vrea pe cineva care să nu îi taie aripile și să nu o țină pe loc. să fie suficient de blând și de răbdător, rațional și calm. 

Leu

Femeia din zodia Leu este o regină, în toate privințele! Luminează orice încăpere doar prin simplă să prezența. Este puternică, foarte sigură pe ea și știe să se pună în valoare, indiferent de situație. Fiind un semn de foc, pasiunea este una dintre caracteristicile de baza ale nativei din această zodie.

O Leoaică va pune întotdeauna suflet în tot ceea ce face, iar atunci când se îndrăgostește, lumea ei începe să se învârtă în jurul partenerului ei. Ea va oferi totul într-o relație, fără să stea pe gânduri. Va deveni o Leoaică blândă și caldă, romantică și sentimentală, gata să ofere totul. Femeia Leu este foarte loială, așa că nu va trebui să îi pui niciodată fidelitatea la îndoială.

Scorpion

Femeia Scorpion ar putea scrie o carte despre cum să mergi, să vorbești și să arăți ca să fascinezi un bărbat. Ea de-a dreptul irezistibilă, astfel că doar un bărbat complet indiferent nu răspunde la pasiunea din ochii și vocea ei. Fără să scoată un sunet, ea este capabilă să vorbească despre dragoste în toate limbile posibile.

Citește și: Bărbații din zodiac care devin toxici și dominatori când intră într-o relație de cuplu

Când întâlnește un bărbat atrăgător, femeial Scorpion știe cum să-l deosebească din mulțime, iar acest lucru se întâmplă cu mult înainte ca el să aibă timp să observe orice altă femeie. El nu are niciun motiv să reziste. Femeia Scorpion este conştientă de magnetismul său irezistibil și este stăpână pe sexualitatea ei.

Fiind un semn fix, în dragoste, femeia Scorpion face schimbări destul de greu și doar dacă este absolută nevoie. Este foarte fidelă și devotată în care îşi ia angajamentul să fie într-o relaţie cu cineva. Nu e uşor să câştigi încrederea acestei native, însă în momentul în care începe să aibă încredere în tine, va fi extrem de implicată emoţional în relaţie.

Vărsător

Femeia Vărsător este plină de contradicții, imprevizibilă și schimbătoare, dar în același timp este și foarte înțeleaptă și are un suflet bun, generos, lucru care îi cucerește pe bărbațîi dornici de provocări.

Rutina o omoară pe femeia Vărsător, care nu poate stă locului. Îi place să fie mereu în mișcare, motiv pentru care își va dori un partener care să țină pasul cu ea. Când îl va găsi, i se va dedică trup și suflet.

Această nativă se îndrăgostește greu și îi poate fi dificil să se deschidă sufleteşte. Energia planetei Saturn îi dă o alură serioasă, rezervată, acesta fiind și motivul pentru care poate părea rece sau chiar distantă când vine vorba de intimitate. Îi este destul de greu să se conecteze emoțional cu cineva, dar atunci când se întâmplă acest lucru, iubește intens, fără rețineri și prejudecăți. Când este îndrăgostită, își ia angajamente fără să le considere o povară.

Citește și: Zodiile de bărbați născuți să fie tați

 • Surse: zodiacshine.com, pinkvilla.com, yourtango.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Un studiu dovedește că bărbații poluează planeta mai mult decât femeile. Iată cum!
  Un studiu dovedește că bărbații poluează planeta mai mult decât femeile. Iată cum!

  Bărbații poluează mai mult decât femeile, este concluzia unui studiu recent realizat în Suedia. Obiceiurile lor contribuie la creșterea emisiilor de carbon, ei poluând...

  De ce femeile plang mai mult decat barbatii: Ce spune stiinta
  De ce femeile plang mai mult decat barbatii: Ce spune stiinta

  Stim cu totii tendinta femeilor de a fi mai emotionale si de a-si exprima mai des trairile si sentimentele, spre deosebire de barbati, care incearca mai mult sa-si reprime anumite emotii....

  Lucratul de acasă și școala online a copiilor afectează mai mult femeile decât bărbații
  Lucratul de acasă și școala online a copiilor afectează mai mult femeile decât bărbații

  Pandemia de coronavirus presupune restricții și sacrificii pentru toată lumea, în special pentru femei, arată o analiză publicată pe platforma europeană Eurydice. Aceasta...

  Cine sunt mai predispuși la a contracta coronavirusul: bărbații sau femeile?
  Cine sunt mai predispuși la a contracta coronavirusul: bărbații sau femeile?

  Un studiu realizat recent de către Organizația Mondială a Sănătății concluzionează faptul că femeile sunt mai predispuse la contractarea virusului COVID-19, spre deosebire de...

  Șerban Copoț, tată pentru a treia oară: „În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile"
  Șerban Copoț, tată pentru a treia oară: „În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile"

  În urmă cu câteva zile, Șerban Copoț mărturisea, pe Instagram, că este leșinat de nerăbdare să devină tată pentru a treia oară. Ei bine, iată că ieri, soția lui...

  De ce barbatii si femeile au stiluri diferite de a dormi si de ce este atat de important acest aspect
  De ce barbatii si femeile au stiluri diferite de a dormi si de ce este atat de important acest aspect

  Femeilor le ia mai mult timp sa adoarma. Adeseori, ele se simt mai obosite decat barbatii si prezinta un risc ridicat de a dezvolta tulburari de somn, precum insomnia.

  Studiu: Femeile românce mai afectate de pandemie decât bărbații, atât profesional cât și personal
  Studiu: Femeile românce mai afectate de pandemie decât bărbații, atât profesional cât și personal

  Femeile românce, mai ales cele care au copii, spun că pandemia le-a afectat viața profesională mai mult decât se așteptau. Cele care au lucrat de acasă au fost nevoite...

  „Aș vrea să o văd pe mama zâmbind”. Ce își doresc trei copii din Giurgiu care trăiesc doar cu lumina lanternelor
  „Aș vrea să o văd pe mama zâmbind”. Ce își doresc trei copii din Giurgiu care trăiesc doar cu lumina lanternelor

  Trei copii din Giurgiu își fac temele la lumina lanternelor. Sunt crescuți doar de mamă, care nu știe ce să mai facă și încotro să o apuce pentru a le asigura micuților...

  © 2023 Qbebe