Funnyby

Zodiile de bărbați născuți să fie tați

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pentru unii bărbați, dorința de a deveni tați este unul dintre scopurile vieții, visul lor fiind să-și dedice viața copiilor, să-i protejeze, să-i iubească, să-i aline și să se distreze alături de ei. Se întâmplă așa în special în cazul celor care consideră că meseria de părinte este cea mai frumoasă, de aceea se vor strădui și să facă parte dintre acei tați cu care copiii se vor mândri întotdeauna. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi care sunt cei mai buni tați din zodiac, care țin să vină în întâmpinarea nevoilor copiilor și sunt cei mai fericiți când văd că le pot dărui tot ce e mai bun. 

Taur

Taurii se numără printre cei mai buni tați din zodiac din mai multe motive. În primul rând, știu să fie afectuoși cu copiii, ținând neapărat ca micuții lor să fie în siguranță, să se simtă bine. Dorința lor cea mai mare este ca aceștia să învețe încă din copilărie ce înseamnă o familie adevărată.

În al doilea rând, un tată-Taur este adesea creativ, vine cu idei și cu soluții care de care mai inedite și este de obicei răbdător cu copiii. Nu prea se întâmplă să ridice tonul la ei iar aceștia, la rândul lor, simt că tatăl lor le este dedicat, că le este alături, că se pot baza pe el în orice moment.

Nu în ultimul rând, tații ce aparțin acestei zodii sunt foarte grijulii cu copiii, vor să fie lângă ei la fiecare pas, nu vor să rateze nicio etapă din dezvoltarea lor. Printre valorile de bază pe care țin să le transmită copiilor se află importanța timpului petrecut în familie, răbdarea, loialitatea și grija pe care un tată trebuie să o aibă pentru familia sa.

reprezentare-a-zodiei-Taur-pe-cerul-de-noapte-instelat

Gemeni

Ceea ce caracterizează un tată născut în zodia Gemeni este grija permanentă pentru copii, capacitatea de a-i determina să se simtă în largul lor, de a-i binedispune, de a-i ajuta să devină buni în toate. Practic, se va bucura nespus dacă aceștia vor fi în cea mai bună formă fizică, dar și dacă vor avea rezultate excelente la învățătură. 

Încă din primele clipe de viață ale copilului său, tatăl-Gemeni se va simți liniștit doar când va vedea că acesta se află în cea mai bună stare fizică și mentală. De aceea, va fi preocupat să-i asigure cea mai bună îngrijire, cea mai sănătoasă hrană și îl va încuraja să se implice în activități fizice variate, care să-i facă plăcere. În același timp, se va preocupa să-i transmită copilului cât mai multe dintre cunoștințele sale, considerând că va conta mult să fie cât mai instruit.

O altă dovadă ce arată că Gemenii fac parte dintre cei mai buni tați din zodiac este și aceasta: copiii vor avea multă încredere în tatăl lor, vor ține să împărtășească totul cu el, văzându-l ca pe cel mai bun prieten.

Rac

Persoanele născute sub această zodie sunt deosebit de atașate de ideea de cămin, de familie, așa că nu este de mirare că inclusiv bărbații-Rac au astfel de trăsături, ce îi ajută și să fie  printre cei mai buni tați din zodiac. Astfel, timpul petrecut alături de cei dragi este esențial pentru ei, adorând să creeze tradiții de familie, dorindu-și ca între membrii familiei să existe legături cât mai strânse, să se creeze un mediu cât mai primitor pentru copii

Tatăl-Rac se va strădui să facă totul pentru copiii săi, de la a le pregăti masa până la a-i ajuta la teme. Unul dintre scopurile sale majore este să-i sprijine cât mai mult pentru a se asigura că vor avea parte de succes în viață. Pentru el nu reprezintă un sacrificiu să-și dedice tot timpul copiilor, să-i învețe lucruri noi și să le fie alături în fiecare pas pe care îl vor face.

Deosebit de atent, de grijuliu, Racul va face tot ce-i stă în putere pentru binele copilului, pentru a fi un tată perfect. În aceste condiții, se poate spune despre el că este sprijinul acestuia, dar că se poate transforma și în idolul său.

Leu

Odată ce va avea un copil, bărbatul-Leu se va simți binecuvântat, va simți că a primit cel mai mare dar pe care l-ar fi putut primi vreodată și va fi extrem de fericit. Va dori încă din primele clipe de viață ale copilului să-l îngrijească pe acesta, își va concentra toate energiile pentru a-i oferi tot confortul și va fi cel mai mândru de toate realizările de care micuțul va avea parte.

Tații-Lei știu să fie deosebit de protectori față de copii, vor sta cât mai mult în preajma acestora și vor fi dornici să-i răsfețe, să le dăruiască toate lucrurile de care ei nu au avut parte când au fost la rândul lor copii. Din acest punct de vedere, trebuie să fie atenți și să nu exagereze în a-i răsfăța excesiv.

De asemenea, chiar dacă este uneori impulsiv sau pare inflexibil, tatăl-Leu va ține și să-și disciplineze copilul, dar nu va sta pe gânduri când va fi vorba și să se distreze cu acesta. Practic, poate petrece ore întregi jucându-se cu el și antrenându-l în fel de fel de activități distractive.

Fecioară

Tații născuți în această zodie se regăsesc și ei printre cei mai buni tați din zodiac. Pe de o parte, deși nu le spun prea des vorbe pline de afecțiune copiilor, știu să le dovedească iubirea prin faptul că se străduiesc mereu să petreacă mult timp alături de ei. Sunt tați activi, ce vor să-și încurajeze copiii să încerce lucruri noi, să se distreze în aer liber, să se implice în treburi pe lângă casă sau să aibă grijă de un animal de companie.

Pe de altă parte, tații-Fecioară știu să respecte, să țină cont de opiniile și de sentimentele copiilor, încercând să nu-i copleșească prin prea multe manifestări ale grijii, ale atenției. Sunt foarte perfecționiști și vor să știe că totul este curat, ordonat și organizat, ținând să-i învețe de la o vârstă fragedă să respecte rutine, să fie responsabili și organizați.

Balanță

Principalul motiv pentru care Balanțele aparțin celor mai buni tați din zodiac este următorul: nevoile copiiilor sunt mai presus de orice, vor face tot posibilul să vină în întâmpinarea lor cât mai repede posibil. În aceste condiții, vor face tot ce depinde de ele pentru a le dărui confort, bunăstare și pentru a le dărui o casă în care să se simtă oricând în largul lor și în siguranță.

Pentru că tinde mereu spre echilibru, o Balanță va reuși să fie un tată potrivit și pentru mai mulți copii, știind cum să fie corect față de toți și făcând permanent eforturi pentru a le dărui ce e mai bun în mod egal.

Printre valorile pe care tații-Balanță vor neapărat să le transmită copiilor se află corectitudinea și dreptatea. În acest scop, îi vor educa pentru a deveni buni cetățeni, pentru a fi politicoși, respectuoși.

Capricorn

Sunt considerați unii dintre cei mai buni tați, astrologii afirmând că au o adevărată chemare pentru a avea acest statut. Spre exemplu, Capricornul care a devenit tată se străduiește mereu să le ofere copiilor săi tot ceea ce au nevoie, dar fără să-i răsfețe excesiv. În schimb, scopul său este să-i învețe să fie cât mai responsabili, cât mai harnici și cât mai bine educați. Din acest ultim punct de vedere, se află adesea în căutarea celor mai variate modalități de educație, fie că acestea sunt mai tradiționale, fie că sunt moderne.

Ceea ce îi ajută pe Capricorni să facă parte dintre cei mai buni tați din zodiac este și faptul că sunt foarte bine ancorați în realitate, foarte răbdători. Vor încerca în tot ceea ce fac să le arate copiilor susținere, să-i învețe să muncească, să fie persoane integre și manierate. 

Pești

Printre calitățile prin care se remarcă tații născuți în zodia Pești se află compasiunea, empatia, sensibilitatea, generozitatea. Datorită acestora vor face tot posibilul să-și susțină copiii în privința intereselor, a pasiunilor pe care le au, permițându-le să le exploreze în profunzime. Totodată, își doresc să aibă copiii care să învețe de mici să fie buni cu ceilalți, să fie respectuoși. 

Grija taților-Pești ar trebui să fie și aceasta: să încerce să dea mai multă structură parenting-ului, să înțeleagă faptul că este în regulă ca uneori să le spună copiilor și „Nu”, să nu îi răsfețe prea mult.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Pesti-pe-cerul-de-noapte-instelat

Surse: bounty.com, india.com, pinkvilla.com, popsugar.co.uk, sunsigns.org, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cei mai frumoși bărbați din lume sunt născuti în luna mai
  Cei mai frumoși bărbați din lume sunt născuti în luna mai

  Bărbații născuți în luna mai, conform astrelor, sunt înțelegători, hotărâți și entuziaști și sunt irezistibili din punct de vedere fizic și emoțional. Deci,...

  Cuplu sau truplu? Trei bărbați devin toți tați oficial pe certificatul de naștere al copilului lor
  Cuplu sau truplu? Trei bărbați devin toți tați oficial pe certificatul de naștere al copilului lor

  Trei bărbați din California se află într-o relație poliamoroasă (acest tip de relație presupune că un bărbat/o femeie este implicat/ă în mai multe relații amoroase...

  10 bărbați faimoși care și-au înșelat soțiile cu bonele copiilor
  10 bărbați faimoși care și-au înșelat soțiile cu bonele copiilor

  Viața personală a vedetelor este adesea marcată de controverse și de scandaluri, în special când vine vorba despre căsnicii. Parcurgând cu atenție articolul de mai...

  Românca măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume este însărcinată
  Românca măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume este însărcinată

  Este măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume și tocmai a aflat că este însărcinată! Ela Moiș, soția unui milionar spaniol pe nume Anil Arjandas, supranumit...

  10 taţi celebri care sunt gemenii propriilor fii
  10 taţi celebri care sunt gemenii propriilor fii

  Chiar dacă se spune că mai ales fetele seamănă foarte bine cu taţii lor, nu este exclus ca şi între fii şi taţi să existe o asemănăre incredibilă. Parcurge cu atenţie...

  Un nou caz zguduie România: fetiță răpită de la locul de joacă și violată de doi bărbați
  Un nou caz zguduie România: fetiță răpită de la locul de joacă și violată de doi bărbați

  Duminică seară, o fetiță în vârstă de 10 din Brăila a fost răpită de la locul de joacă de doi bărbați, apoi a fost dusă într-un apartament și violată.

  Trăsătura aparte pe care toți cei născuți înainte de 1989 o au în comun
  Trăsătura aparte pe care toți cei născuți înainte de 1989 o au în comun

  Te-ai născut înainte de ’89? Perioada comunismului și-a pus amprenta asupra vieților oamenilor, nu doar la nivel mental, ci și fizic. Un studiu recent arată că persoanele...

  Două treimi dintre tați se simt dați la o parte atunci când se nasc copiii lor
  Două treimi dintre tați se simt dați la o parte atunci când se nasc copiii lor

  Imediat după naștere, mama este cea care preia aproape în totalitate responsabilitățile când vine vorba de îngrijirea bebelușului abia venit pe lume. Mama îl...

  © 2022 Qbebe