Funnyby

Horoscopul căsătoriei 2023: ce nativi vor spune marele „DA” anul acesta

Horoscopul căsătoriei 2023: ce nativi vor spune marele „DA” anul acesta

Alina Nedelcu - Redactor Senior

2023 este anul care va motiva anumite cupluri să-și dorească să avanseze în relație! De asemenea, acest an este cel al noilor începuturi, așa că nu este de mirare dacă partenerii unui cuplu intenționează să dea un nou curs poveștii lor de dragoste prin căsătorie. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi pentru ce reprezentanți ai zodiacului astrele au pregătit o mare surpriză în anul 2023, stimulându-i să-și ia în sfârșit „inima-n dinți” și să accepte să-și unească destinul cu acela al ființei iubite. 

Taur

Taurii se regăsesc printre persoanele care își doresc să-și întemeieze o familie, să aibă parte de un cămin în care să se simtă confortabil și în care să-și poată găsi oricând liniștea. În aceste condiții, nu este surprinzător dacă sunt și ei printre nativii din zodiac care anul acesta au mari șanse să spună marele „DA”. Astfel, în cazul în care sunt deja parte dintr-o relație, nu vor mai amâna decizia de a se căsători, ci se vor grăbi să facă acest pas. Chiar și în situațiile în care ar interveni cineva care să le spună că ar fi preferabil să se mai gândească înainte de a lua o asemenea decizie, Taurii nu vor asculta și vor merge înainte.

În ceea ce-i privește pe Taurii singuri, anul 2023 le va scoate în cale sufletul pereche. Vor fi convinși că au în fața lor pe cineva cu care merită într-adevăr să-și facă planuri mari de viitor și nu vor ezita să accepte cu ușurință ideea de căsătorie. Se întâmplă așa și datorită pozițiilor planetelor Venus și Saturn, care îi vor ajuta să se bucure de un nou început în viață și să-și consolideze considerabil relația cu partenerii de cuplu. 

reprezentare a zodiei Taur pe fond transparent, cu auriu

Leu

Deși Leilor le place să fie mereu în centrul atenției, se străduiesc să fie cât mai devotați partenerilor de cuplu, răsfățându-i, protejându-i și asigurându-se că sunt fericiți. 

Datorită influenței puternice a planetei Venus anul acesta, dragostea și relațiile sunt aspectele din viață care le pot aduce mari satisfacții Leilor, incluzându-i chiar în rândul nativilor din zodiac care vor spune în sfârșit marele „DA”. Persoanele născute în această zodie vor simți că a venit momentul în care trebuie să avanseze în relație, să se așeze la casa lor. 

În ciuda faptului că pot interveni și momente mai tensionate în cuplu, care să le creeze probleme, Leii vor reuși să le depășească până la urmă, în contextul în care astrele îi ajută, în 2023, să evolueze mult și în privința dezvoltării personale. Cu alte cuvinte, dacă nu vor insista să readucă trecutul în prezent, vor găsi resursele necesare pentru a-și menține și a-și face relația de cuplu mai frumoasă și mai solidă. 

Fecioară

Perfecționiste, mereu atente la detalii, Fecioarele nu se grăbesc când vine vorba de asumarea unor angajamente majore într-o relație. Mai întâi preferă să analizeze lucrurile cu luciditate și spirit critic pentru a vedea dacă merită să facă acest pas. 

În 2023, Fecioarele realizează, mai mult ca niciodată, că a a venit timpul să rămână alături de cineva pentru toată viața și de aceea vor ajunge să spună marele „DA”. Alinierea planetelor din acest an le susține într-o asemenea decizie și le crește șansele de a fi mai fericite și mai împlinite datorită vieții de cuplu. 

Balanță

Este una dintre zodiile care se află mereu în căutarea dragostei, care ține mult să-și găsească pe cineva cu care să-și construiască o relație care să reziste o viață. Dornică să-și răsfețe și să-și sprijine în toate partenerul, Balanța așteaptă și ea același „tratament”. În situația în care nu este convinsă că poată avea parte de tot ceea ce-și dorește de la o relație, începe să aibă îndoieli și să facă un pas înapoi. 

Anul acesta, Balanțele vor fi foarte norocoase în dragoste pentru că își vor găsi partenerii care le pot satisface așteptările și le fac să se simtă speciale. Prin urmare, își dau seama că au mai multe șanse ca niciodată să se bucure de o relație stabilă alături de aceștia și sunt gata să rostească marele „DA”.

Balanțele singure vor și ele norocoase grație influenței benefice a planetei Saturn, care le va scoate în cale sufletul pereche, cu care își pot construi viitorul frumos la care visează. 

ilustratie cu negru, reprezentare a zodiei Balanta

Săgetător

Persoanele ce fac parte din această zodie nu se grăbesc să ia decizii legate de construirea unui cămin cu ființa iubită, întrucât țin mult la libertatea lor, la posibilitatea de a călători cât mai mult. Însă anul acesta astrele au alte planuri pentru ele. Încă de la începutul anului 2023, stelele au început să se alinieze în favoarea lor și să le deschidă drumul spre a spune marele „DA”. Astfel, Săgetătorii vor avea numeroase oportunități pentru a-și uni destinul cu persoana iubită și vor fi favorizați de astre să ia cele mai bune decizii în dragoste.

În același timp, Săgetătorii care sunt deocamdată singuri trebuie să fie mai atenți la lumea din jur și să-și deschidă inima, în condițiile în care anul 2023 îi poate aduce în fața persoanei pe care vor dori să o aibă toată viața alături de ei. 

Surse foto: pexels.com, pixabay.com

Surse articol: astrotalk.com, ganeshaspeaks.com, timesofindia.indiatimes.com, yearly-horoscope.com

Articolul urmator
Cei mai sinceri nativi din zodiac. Nu pot ascunde nimic, niciodată
Cei mai sinceri nativi din zodiac. Nu pot ascunde nimic, niciodată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Peste 60.000 de elevi NU au intrat în BAC anul acesta. Procentul este cu 10% mai mare decât anul trecut
  Peste 60.000 de elevi NU au intrat în BAC anul acesta. Procentul este cu 10% mai mare decât anul trecut

  60000 din copiii care călcau timid pragul școlii în clasa I acum 12 ani, nu s-au înscris la Bacalaureat! Echivalentul populației unui oraș mic! Ce s-a întâmplat...

  Singura mea rezoluție pentru anul acesta, ca mamă, este să supraviețuiesc
  Singura mea rezoluție pentru anul acesta, ca mamă, este să supraviețuiesc

  La fiecare început de an ne promitem că în următoarele 12 luni vom face tot posibilul pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre. Vom merge la sala, vom găti mai des...

  Pe ce traseu circulă „Tramvaiul colindelor” din Capitală anul acesta
  Pe ce traseu circulă „Tramvaiul colindelor” din Capitală anul acesta

  Anul acesta, locuitorii Bucureștiului vor avea ocazia să se bucure de colindele de Crăciun în timp ce circulă cu tramvaiul. Mai multe detalii în articol.

  Ce tradiții de Paște mai respectă românii anul acesta
  Ce tradiții de Paște mai respectă românii anul acesta

  Paștele este una dintre cele mai importante sărbători religioase și este marcată de numeroase tradiții și obiceiuri, pe care mulți români le respectă cu sfințenie, de ani de...

  Cum protejăm bebelușii de virusurile respiratori anul acesta?
  Cum protejăm bebelușii de virusurile respiratori anul acesta?

  Virusurile respiratorii se manifestă anul acesta în sezonul rece din ce în ce mai agresiv. Iată cum ne putem proteja copiii de virozele respiratorii și de ce este important...

  Superba Adela Popescu a împlinit 37 de ani! Cum a ales să-și serbeze anul acesta ziua de naștere
  Superba Adela Popescu a împlinit 37 de ani! Cum a ales să-și serbeze anul acesta ziua de naștere

  Actriță, cântăreață și prezentatoare TV, Adela Popescu s-a remarcat încă din adolescență în showbiz-ul autohton. În urmă cu două zile, duminică, vedeta a...

  Ce sumă vor primi părinții în anul 2024 pentru alocațiile copiilor? Guvernul a decis!
  Ce sumă vor primi părinții în anul 2024 pentru alocațiile copiilor? Guvernul a decis!

  Începând de anul viitor, copiii vor primi alocații mai mari, în condițiile în care sumele alocate se vor majora conform cu rata medie anuală a inflației. Astfel,...

  Copiii nu mai au vacanță de Paște în anul școlar 2023-2024. Când vor beneficia de zilele libere
  Copiii nu mai au vacanță de Paște în anul școlar 2023-2024. Când vor beneficia de zilele libere

  La finalul lunii ianuarie, Ministerul Educației a lansat dezbaterea publică referitor la structura anului școlar 2023-2024. Se menține structura pe module, vacanța din perioada...

  © 2024 Qbebe