Funnyby

Zodiile care nu cred în căsătorie. Își iubesc partenerii, dar nu vor angajamente

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Întrucât semnul zodiacal sub care te-ai născut își pune amprenta asupra personalității tale, va influența și modul în care te raportezi la ideea de libertate, de parteneriat, la dorința de a-ți lua un angajament solid, pentru întotdeaua. Din acest motiv, se poate vorbi despre persoane care își plănuiesc încă din adolescență cum va fi nunta lor și nu concep să nu își construiască o căsnicie, în timp ce altele, deși nu fug de o relație romantică, preferă mai degrabă să stea departe de asumarea responsabilității pe care o implică o căsnicie. Din articolul de mai jos vei cunoaște acele zodii care țin la partenerii lor, dar pentru care căsătoria nu face parte dintre scopurile avute în viață.

Berbecul

Principalul motiv pentru care Berbecii fac parte dintre zodiile care nu cred în căsătorie este acesta: sunt firi independente, rebele, care nu vor nicicând să dea socoteală pentru ceea ce fac, pentru ceea ce gândesc și vor să facă lucrurile doar cum vor ei. În acest context, nu sunt dornici să se căsătorească, preferând să rămână cu libertatea la care țin atât de mult.

De asemenea, întrucât este încăpățânat în numeroase privințe, un Berbec va alege să stea departe de un angajament precum este cel din cadrul unui mariaj simțind nevoia să fie lăsat în pace și să nu fie nevoit să ofere explicații nimănui.

Odată ce vrea să-și găsească un partener, Berbecul va căuta pe cineva care să aibă aceeași concepție asupra lumii, iar dacă se va întâmpla să-l găsească este posibil să ia în calcul opțiunea căsătoriei. Odată ce se va ajunge aici, se recomandă să se străduiască să fie mai răbdător și mai deschis în a negocia.

reprezentare-a-zodiei-Berbec-pe-piatra-cu-bronz

Gemenii

Se află printre zodiile care nu cred în căsătorie, care nu sunt prea sigure dacă trebuie sau nu să facă acest pas. Nu numai că tind să-și facă griji pentru faptul că, după căsătorie, nu vor mai avea aceleași sentimente pentru partenerii lor, dar au impresia că un mariaj le va aduce monotonie, rutină și că nu se vor mai simți liberi.

Deși le place să meargă la întâlniri, să se distreze, vor da un pas înapoi dacă ar fi vorba de posibilitatea de a se căsători. Ceea ce pot simți Gemenii este că, prin căsătorie, își vor anula o mare parte dintre opțiunile pe care le au, iar lor le place să aibă cât mai multe.

În același timp, chiar dacă pot avea momente în care să creadă că și dacă s-ar căsători s-ar putea distra în continuare, acest gând va dispărea rapid. Cu cât vor reflecta mai mult la ideea de căsătorie, cu atât este mai posibil să se lase cuprinși de grija că ar putea divorța.

Fecioara

Întrucât una dintre preocupările sale majore este să atingă perfecțiunea, să-și atingă obiectivele planificate până la cel mai mic detaliu, o Fecioară va pleca de la ideea că un mariaj ar fi posibil pentru ea numai după ce a reușit să aibă succes în realizarea acestui demers.

Totodată, din dorința de a tinde mereu spre perfecțiune, atât din partea ei, cât și din partea celor din jur, va fi tentată să creadă că un angajament așa cum este căsătoria o va împiedica să-și îndeplinească și acest scop. Așa se explică de ce Fecioarele amână atât de mult să facă acest pas și de aceea pot fi în situația de a nu mai ajunge până la urmă să se căsătorească.

Săgetătorul

Se regăsește și el printre zodiile care nu cred în căsătorie întrucât este o persoană foarte independentă, care se simte atât de bine cu ea însăși încât nu consideră că ar avea nevoie să aibă alături și un partener de viață. Din acest motiv, preferă să se concentreze asupra lui însuși, să vină în întâmpinarea propriilor sale nevoie, propriilor sale dorințe, fără a insista asupra ideii de a-și construi o relație romantică solidă.

Săgetătorilor nu le surâde ideea de a fi parte dintr-un mariaj întrucât se tem că o relație foarte serioasă i-ar determina să-și piardă din libertate, având în vedere că sunt pasionați de călătorii, de a porni spre cele mai îndepărtate meleaguri. Dar în cazul în care s-ar ivi posibilitatea să aibă parte de o relație cu un partener care să aibă aceeași pasiune, atunci nu va spune „NU” și va încerca să se bucure cât mai mult de aventurile prin care ar putea trece împreună.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Sagetator-pe-piatra-cu-bronz

Vărsătorul

Deși sunt capabili să lege prietenii frumoase, din cauza nevoii lor de libertate și a temerii că nu vor mai avea parte de intimitate la nivel emoțional, Vărsătorii nu sunt dispuși adesea să se implice într-un mariaj. Întrucât sunt mai degrabă receptivi la nevoile lumii și de aceea se vor concentra asupra modului în care ei înșiși ar putea veni cu schimbări pozitive, vor dori să aibă alături o persoană care să aibă un scop similar.

De asemenea, un Vărsător va ezita în a-și deschide sufletul în fața altcuiva de teama de a nu fi rănit, acest obicei al său fiind vizibil și în privința unei relații romantice. Grija sa este că nu va putea găsi niciodată pe cineva cu care să rezoneze pe deplin, că nimeni nu ar putea înțelege ce și-ar dori de fapt dintr-o relație.

Peștii

Chiar dacă sunt firi sensibile și romantice, Peștii fac și ei parte dintre zodiile care nu cred în căsătorie. Astfel, când ar fi vorba să facă pasul cel mare, să se căsătorească, pot fi speriați că partenerul/partenera lor are o latură mult prea umană și că nu vor suporta acest lucru.

Mai mult decât atât, Peștilor le este greu să rămână într-o relație foarte serioasă nu pentru că nu și-ar dori, ci pentru că se află mereu în căutarea partenerului/partenerei de viață perfect/perfectă, fiind foarte pretențioși. Din cauza standardelor prea ridicate pe care și le fixează, nu vor fi capabili să vadă tot ceea ce este bun la persoana de lângă ei, cu care ar putea să pornească pe drumul unei căsnicii.

Surse: pinkvilla.com, popsugar.co.uk, romper.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  9 vedete care au fost abuzate de partenerii lor. S-a lăsat cu internare în spital și traume pe viață!
  9 vedete care au fost abuzate de partenerii lor. S-a lăsat cu internare în spital și traume pe viață!

  De la pasiune la violență nu este cale lungă, mai ales în relațiile de cuplu dezechilibrate, în care dragostea orbește rațiunea. Violența domestică nu este...

  Îmi iubesc soția, dar după 12 ani fără relații intime, aș vrea să îmi găsesc o amantă
  Îmi iubesc soția, dar după 12 ani fără relații intime, aș vrea să îmi găsesc o amantă

  Când actul de căsătorie apare, pasiunea din dormitor dispare? Un bărbat de peste granițe povestește, într-un articol publicat în The Sun, că deși își iubește...

  Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie
  Ședința foto emoționantă a unui cuplu la celebrarea a 70 de ani de căsătorie

  Mulți dintre noi visăm să găsim persoana perfectă, alături de care să ne petrecem tot restul vieții. Cineva pe care să ne sprijinim atunci când lucrurile se...

  Regret enorm că am făcut un copil, credeam că voi fi o mamă bună, dar acum nici nu știu dacă îmi iubesc fiul
  Regret enorm că am făcut un copil, credeam că voi fi o mamă bună, dar acum nici nu știu dacă îmi iubesc fiul

  Unele femei își doresc dintotdeauna să devină mame și așteaptă cu nerăbdare să se bucure de copiii lor. Uneori însă, odată ce se întâmplă așa, tot...

  Draga mea copilă, te ador pur și simplu, dar o iubesc mai mult pe mama ta
  Draga mea copilă, te ador pur și simplu, dar o iubesc mai mult pe mama ta

  Ziua în care te-ai născut, fetița mea, va fi întotdeauna cea mai frumoasă zi din viața mea. Dar te rog să nu mă întrebi despre cum a fost ziua în sine.

  Îmi iubesc copiii, dar urăsc parentingul
  Îmi iubesc copiii, dar urăsc parentingul

  Psihologii atrag atenția asupra următorului aspect: în ultimul deceniu, din ce în ce mai multe mame nu se feresc să afirme că își adoră copiii, dar că nu sunt adesea...

  Nicki Minaj a născut: "Dragoste. Căsătorie. Cărucior de copil. Cuprinsă de încântare şi de recunoştinţă.”
  Nicki Minaj a născut: "Dragoste. Căsătorie. Cărucior de copil. Cuprinsă de încântare şi de recunoştinţă.”

  Una dintre cele mai faimoase vedete a devenit de curând mamă. Iată cum anunţase Nicki Minaj că aşteaptă un copil!

  © 2022 Qbebe