Funnyby

Zodiile care nu înșală niciodată, dar sunt mereu înșelate

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă unele persoane spun că nici nu le trece prin minte să-și înșele vreodată partenerul/partenera, altele nu exclud o asemenea posibilitate. Invocând faptul că se simt neglijați, că nu au parte de suficientă afecțiune, că se plictisesc în preajma celuilalt sau pur și simplu că nu mai sunt îndrăgostiți, cei care sunt dispuși să înșele nu iau în calcul faptul că vor lăsa răni adânci în suflet. Știai însă că și tendința de a înșela este scrisă în stele? Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi care zodii nu înșeală, dar care pot ajunge în situația de a trece printr-o asemenea experiență. 

Taurul

În primul rând, fiind un semn de pământ, Taurul își dorește să aibă parte de stabilitate și de continuitate. Din acest motiv, depune toate eforturile pentru a face lucrurile să meargă în toate aspectele vieții sale, inclusiv în ceea ce privește relația de cuplu. Prin urmare, nici nu îi trece prin cap să strice totul înșelând.

În al doilea rând, Taurii cred în dragoste, vor să se bucure de relații frumoase, solide, fiind mereu în căutarea iubirii adevărate. Când simt că au găsit-o, nu vor sub nicio formă să renunțe la ea și de aceea ajung să accepte diverse compromisuri. Printre acestea se regășește chiar și faptul că sunt dispuși să-i ierte pe cei care l-au înșelat, venind cu soluții precum terapia de cuplu de exemplu.

Nu în ultimul rând, această zodie nu intenționează să înșele întrucât își dă seama că nu are suficientă energie pentru așa ceva. Astfel, în condițiile în care se dedică trup și suflet relației, un Taur nu mai este dispus să se angajeze și în alte eforturi, cu atât mai mult cu cât acestea l-ar determina să fie apăsat de un mare secret. 

ilustratie, reprezentare a zodiei Taur sub forma unei femei tinere imbracate in rosu

Racul

Una dintre preocupările majore ale unui Rac este să-și găsească sufletul-pereche și să prindă „rădăcini”, să-și întemeieze o familie. În acest context, odată ce reușește, nu vrea să facă nimic care i-ar putea compromite relația.

De asemenea, din dorința permanentă de a proteja, de a-și exprima afecțiunea, nu încetează să-i dăruiască tot ce poate ființei iubite, sacrificându-se adesea. Așa se explică de ce acceptă să rămână alături de cel/cea care l-a înșelat, încercând să aibă în continuare încredere și să spere că nu se va mai întâmpla așa ceva. Din păcate, cei care obișnuiesc să înșele pot profita de el și nu intenționează să-și asume greșelile.

Totodată, Racii nu sunt dispuși să îi trădeze pe cei pe care îi iubesc datorită firii lor sensibile. Practic, ei nu ar suporta să ajungă să fie măcinați de sentimentul de vinovăție provocat de trădare. 

Fecioara

Ceea ce le împiedică pe Fecioare să se lase dominate de intenția de a înșela este una dintre trăsăturile lor: sunt foarte calculate și își gândesc fiecare pas. În aceste condiții, imediat fac o trecere în revistă a consecințelor ce derivă din faptul că înșeală. Odată ce se întâmplă așa, își dau seama că nu este deloc binevenit să realizeze acest demers.

În același timp, o Fecioară nu înșeală și din acest motiv: tânjește după ordine, după stabilitate. Știe că, în cazul ar înșela, la un moment totul în jurul ei se va destrăma și preferă să evite o asemenea situație. De altfel, de dragul de a avea parte în continuare de confortul oferit de stabilitate, este gata să evite o confruntare cu cel/cu cea care a înșelat, deși știe că există probleme care trebuie rezolvate cât mai repede. 

Capricornul

Un reprezentant al acestei zodii nu este dornic să înșele deoarece este foarte loial. Deși o relație cu un Capricorn nu se construiește ușor, fiind nevoie de multă răbdare până când îl convingi că poate avea încredere, odată ce „zidurile” din jurul său dispar, devine foarte implicat și dedicat. Este un partener stabil, ce își dorește o relație de lungă durată. Are însă pretenția ca și persoana iubită să-i demonstreze loialitate, faptul că se poate baza pe ea. În cazul în care află că este înșelat, nu vrea să se mai păcălească și a doua oară și preferă să iasă din relația respectivă. 

Alt argument care arată că un Capricorn nu este tentat să înșele este și acesta: îi place să aibă parte de o viață ordonată, cu structuri și cu reguli stabile. Când sesizează că și-a atins acest obiectiv, nu vrea să se implice în nicio acțiune care l-ar putea priva de confortul său.

În plus, întrucât îi place să muncească mult, unui Capricorn nu îi convine să facă eforturi substanțiale pentru a găsi un echilibru între viața profesională și cea personală. Dacă ar începe să înșele, atunci ar fi obligat să facă așa ceva.  

Peștii

Pe de o parte, Peștii nu înșeală niciodată întrucât sunt foarte empatici și ar fi copleșiți de sentimentul de vinovăție. Nu suportă să rănească pe cineva, cu atât mai mult cu cât este vorba despre cineva la care țin/au ținut. Dacă s-ar întâmpla să ajungă să înșele, ar face asta întrucât simt nevoia să iasă neapărat dintr-o relație, dar nu suportă ideea de a fi ei cei care fac primul pas.

Pe de altă parte, printre scopurile majore ale unui Pește se numără și acesta: să găsească iubirea adevărată. Iată de ce preferă să petreacă mult timp cu cineva pentru a-l cunoaște în profunzime, pentru a se conecta cu ființa iubită atât la nivel emoțional, spiritual, cât și fizic. Odată ce constată că a reușit, devine un partener de viață foarte iubitor, atent, grijuliu, care își dorește să te înțeleagă și să te protejeze. Cu alte cuvinte, Peștii sunt foarte devotați, gata să se sacrifice în numele iubirii și, dacă ajung să te rănească, nu fac asta cu intenție. 

ilustratie, reprezentare a zodiei Pesti sub forma unei femei tinere, cu bascuta rosie pe cap si cu cercei in forma de pesti

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: glam.com, higherperspectives.com, pinkvilla.com, relrules.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Sunt mamă și paramedic: iată top 5 reguli pentru siguranța copiilor mei pe care le respect mereu
  Sunt mamă și paramedic: iată top 5 reguli pentru siguranța copiilor mei pe care le respect mereu

  Nikki Jurcutz este din Australia, este mamă, paramedic și CEO la Tiny Hearts Education, o organizație de parenting. Aceasta a postat pe TikTok un video în care explică cele 5...

  Oamenii care întârzie mereu sunt mai fericiți și trăiesc mai mult
  Oamenii care întârzie mereu sunt mai fericiți și trăiesc mai mult

  Studii recente au ajuns la concluzia că persoanele care au obiceiul să fie mereu în întârziere sunt mai fericite și au șanse mai mari să aibă o viață mai lungă...

  Fetița mea de 6 ani a invitat la ziua ei toți copiii de la grădi care nu sunt niciodată invitați nicăieri
  Fetița mea de 6 ani a invitat la ziua ei toți copiii de la grădi care nu sunt niciodată invitați nicăieri

  Una dintre cele mai mari bucurii ale unui părinte este să vadă că are un copil generos și empatic. De așa ceva se bucură și o mamă din Australia, care a dezvăluit cât de...

  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu
  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu

  De câte ori nu v-ați întrebat cum își crește un pediatru copilul? Oare urmează sfaturile pe care ni le dă și nouă, părinților? Ei bine, iată că era Social Media...

  Sunt profesoară: iată 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată educatorilor copilului meu
  Sunt profesoară: iată 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată educatorilor copilului meu

  Și învățătoarele pot deveni faimoase pe TikTok. Asta demonstrează Emily Glankler, o profesoară de istorie care are aproape jumătate de milion de urmăritori pe TikTok și care a...

  Există copii în România care nu au făcut niciodată școală online! Unde sunt tabletele promise de Minister?
  Există copii în România care nu au făcut niciodată școală online! Unde sunt tabletele promise de Minister?

  Accesul la educație a devenit un lux pentru foarte mulți copii, în perioada pandemiei de coronavirus. Un studiu realizat de IRES între 27 și 30 aprilie 2020 arată că doar...

  Adelina Pestrițu mai sinceră ca niciodată:”Nu mi-am făcut testul, dar, da, aș putea fi însărcinată”
  Adelina Pestrițu mai sinceră ca niciodată:”Nu mi-am făcut testul, dar, da, aș putea fi însărcinată”

  Adelina Pestrițu, frumoasa vedetă de televiziune, a anunțat că este posibil să fie însărcinată, perioada de izolare la domiciliu fiind benefică pentru familia ei. Adelina are o...

  S-au născut la o distanță de 7 ani, dar sunt TRIPLEȚI! Care este explicația
  S-au născut la o distanță de 7 ani, dar sunt TRIPLEȚI! Care este explicația

  Deși sunt tripleți, diferența de vârstă dintre ei este de 7 ani! Chiar și așa, cei trei copii sunt identici și au o legătură aparte. Află cum a fost posibil că niște...

  © 2022 Qbebe