Funnyby

Zodiile care nu înșală niciodată, dar sunt mereu înșelate

Zodiile care nu înșală niciodată, dar sunt mereu înșelate

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă unele persoane spun că nici nu le trece prin minte să-și înșele vreodată partenerul/partenera, altele nu exclud o asemenea posibilitate. Invocând faptul că se simt neglijați, că nu au parte de suficientă afecțiune, că se plictisesc în preajma celuilalt sau pur și simplu că nu mai sunt îndrăgostiți, cei care sunt dispuși să înșele nu iau în calcul faptul că vor lăsa răni adânci în suflet. Știai însă că și tendința de a înșela este scrisă în stele? Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi care zodii nu înșeală, dar care pot ajunge în situația de a trece printr-o asemenea experiență. 

Taurul

În primul rând, fiind un semn de pământ, Taurul își dorește să aibă parte de stabilitate și de continuitate. Din acest motiv, depune toate eforturile pentru a face lucrurile să meargă în toate aspectele vieții sale, inclusiv în ceea ce privește relația de cuplu. Prin urmare, nici nu îi trece prin cap să strice totul înșelând.

În al doilea rând, Taurii cred în dragoste, vor să se bucure de relații frumoase, solide, fiind mereu în căutarea iubirii adevărate. Când simt că au găsit-o, nu vor sub nicio formă să renunțe la ea și de aceea ajung să accepte diverse compromisuri. Printre acestea se regășește chiar și faptul că sunt dispuși să-i ierte pe cei care l-au înșelat, venind cu soluții precum terapia de cuplu de exemplu.

Nu în ultimul rând, această zodie nu intenționează să înșele întrucât își dă seama că nu are suficientă energie pentru așa ceva. Astfel, în condițiile în care se dedică trup și suflet relației, un Taur nu mai este dispus să se angajeze și în alte eforturi, cu atât mai mult cu cât acestea l-ar determina să fie apăsat de un mare secret. 

ilustratie, reprezentare a zodiei Taur sub forma unei femei tinere imbracate in rosu

Racul

Una dintre preocupările majore ale unui Rac este să-și găsească sufletul-pereche și să prindă „rădăcini”, să-și întemeieze o familie. În acest context, odată ce reușește, nu vrea să facă nimic care i-ar putea compromite relația.

De asemenea, din dorința permanentă de a proteja, de a-și exprima afecțiunea, nu încetează să-i dăruiască tot ce poate ființei iubite, sacrificându-se adesea. Așa se explică de ce acceptă să rămână alături de cel/cea care l-a înșelat, încercând să aibă în continuare încredere și să spere că nu se va mai întâmpla așa ceva. Din păcate, cei care obișnuiesc să înșele pot profita de el și nu intenționează să-și asume greșelile.

Totodată, Racii nu sunt dispuși să îi trădeze pe cei pe care îi iubesc datorită firii lor sensibile. Practic, ei nu ar suporta să ajungă să fie măcinați de sentimentul de vinovăție provocat de trădare. 

Fecioara

Ceea ce le împiedică pe Fecioare să se lase dominate de intenția de a înșela este una dintre trăsăturile lor: sunt foarte calculate și își gândesc fiecare pas. În aceste condiții, imediat fac o trecere în revistă a consecințelor ce derivă din faptul că înșeală. Odată ce se întâmplă așa, își dau seama că nu este deloc binevenit să realizeze acest demers.

În același timp, o Fecioară nu înșeală și din acest motiv: tânjește după ordine, după stabilitate. Știe că, în cazul ar înșela, la un moment totul în jurul ei se va destrăma și preferă să evite o asemenea situație. De altfel, de dragul de a avea parte în continuare de confortul oferit de stabilitate, este gata să evite o confruntare cu cel/cu cea care a înșelat, deși știe că există probleme care trebuie rezolvate cât mai repede. 

Capricornul

Un reprezentant al acestei zodii nu este dornic să înșele deoarece este foarte loial. Deși o relație cu un Capricorn nu se construiește ușor, fiind nevoie de multă răbdare până când îl convingi că poate avea încredere, odată ce „zidurile” din jurul său dispar, devine foarte implicat și dedicat. Este un partener stabil, ce își dorește o relație de lungă durată. Are însă pretenția ca și persoana iubită să-i demonstreze loialitate, faptul că se poate baza pe ea. În cazul în care află că este înșelat, nu vrea să se mai păcălească și a doua oară și preferă să iasă din relația respectivă. 

Alt argument care arată că un Capricorn nu este tentat să înșele este și acesta: îi place să aibă parte de o viață ordonată, cu structuri și cu reguli stabile. Când sesizează că și-a atins acest obiectiv, nu vrea să se implice în nicio acțiune care l-ar putea priva de confortul său.

În plus, întrucât îi place să muncească mult, unui Capricorn nu îi convine să facă eforturi substanțiale pentru a găsi un echilibru între viața profesională și cea personală. Dacă ar începe să înșele, atunci ar fi obligat să facă așa ceva.  

Peștii

Pe de o parte, Peștii nu înșeală niciodată întrucât sunt foarte empatici și ar fi copleșiți de sentimentul de vinovăție. Nu suportă să rănească pe cineva, cu atât mai mult cu cât este vorba despre cineva la care țin/au ținut. Dacă s-ar întâmpla să ajungă să înșele, ar face asta întrucât simt nevoia să iasă neapărat dintr-o relație, dar nu suportă ideea de a fi ei cei care fac primul pas.

Pe de altă parte, printre scopurile majore ale unui Pește se numără și acesta: să găsească iubirea adevărată. Iată de ce preferă să petreacă mult timp cu cineva pentru a-l cunoaște în profunzime, pentru a se conecta cu ființa iubită atât la nivel emoțional, spiritual, cât și fizic. Odată ce constată că a reușit, devine un partener de viață foarte iubitor, atent, grijuliu, care își dorește să te înțeleagă și să te protejeze. Cu alte cuvinte, Peștii sunt foarte devotați, gata să se sacrifice în numele iubirii și, dacă ajung să te rănească, nu fac asta cu intenție. 

ilustratie, reprezentare a zodiei Pesti sub forma unei femei tinere, cu bascuta rosie pe cap si cu cercei in forma de pesti

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: glam.com, higherperspectives.com, pinkvilla.com, relrules.com

Articolul urmator
Zodiile care încearcă mereu să fie pe placul celorlalți
Zodiile care încearcă mereu să fie pe placul celorlalți

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Nu iau cina mereu cu copiii mei, dar asta nu înseamnă că nu sunt o mamă bună
  Nu iau cina mereu cu copiii mei, dar asta nu înseamnă că nu sunt o mamă bună

  Urmează să spun cu care sunt sigură că sunt de acord, în secret, mulți părinți: cinele în familie sunt supraevaluate, nesatisfăcătoare și inutile. Nu mereu, ce-i drept....

  Oamenii cred că sunt însărcinată în 6 luni, dar, din păcate, nu voi ajunge niciodată să fiu mamă
  Oamenii cred că sunt însărcinată în 6 luni, dar, din păcate, nu voi ajunge niciodată să fiu mamă

  Infertilitatea este o problemă globală de sănătate care afectează milioane de persoane de vârstă reproductivă din întreaga lume. Potrivit OMS, între 48 de milioane...

  Sunt gemeni, dar părinții lor nu le-au spus niciodată cine s-a născut primul pentru a nu le afecta legătura specială
  Sunt gemeni, dar părinții lor nu le-au spus niciodată cine s-a născut primul pentru a nu le afecta legătura specială

  Știți că în cazul gemenilor, mereu apare întrebarea „ok, suntem gemeni și ne-am născut în aceeași zi, dar totuși, cine e mai mare?”. Cei mai mulți...

  Nu mi-am dorit niciodată copii, mereu m-au speriat. Acum am patru ai mei și doi în plasament
  Nu mi-am dorit niciodată copii, mereu m-au speriat. Acum am patru ai mei și doi în plasament

  În timp ce unele femei abia așteaptă să devină mame, altele sunt îngrozite de ideea de a avea copii. Din ultima categoria făcea parte și o femeie de peste granițe, care...

  „Inima omului rămâne mereu tânără, dar uită că trupul îmbătrânește”. O lecție de la bunica mea, care acum e în cer
  „Inima omului rămâne mereu tânără, dar uită că trupul îmbătrânește”. O lecție de la bunica mea, care acum e în cer

  Nu știu cum faceți voi, însă eu, adult fiind, încă vorbesc cu mama mea zi de zi la telefon. A devenit un obicei nescris de-al nostru, de care nu vrem să ne dezicem. De multe...

  Sunt mamă și paramedic: iată top 5 reguli pentru siguranța copiilor mei pe care le respect mereu
  Sunt mamă și paramedic: iată top 5 reguli pentru siguranța copiilor mei pe care le respect mereu

  Nikki Jurcutz este din Australia, este mamă, paramedic și CEO la Tiny Hearts Education, o organizație de parenting. Aceasta a postat pe TikTok un video în care explică cele 5...

  Sora mea îmi critică dur mereu modul în care îmi cresc copiii, dar ea nici măcar nu este mamă
  Sora mea îmi critică dur mereu modul în care îmi cresc copiii, dar ea nici măcar nu este mamă

  O mamică povestește, pe Reddit, ca s-a săturat de comentariile surorii sale cu privire la felul in care ea isi creste copilul și spune că aceasta nu ar trebui să aibă o opinie...

  Am descoperit că soțul meu mă înșală constant...online. Ce ar trebui să fac?
  Am descoperit că soțul meu mă înșală constant...online. Ce ar trebui să fac?

  După ce a încercat toate soluțiile posibile, o femeie apelează la ajutorul internetului în speranța că va reuși să rezolve situația disperată în care se află...

  © 2024 Qbebe