Funnyby

Zodiile care nu respectă niciodată regulile

Zodiile care nu respectă niciodată regulile

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă pentru anumite persoane este confortabil să se supună regulilor, să urmeze instrucțiuni, să acționeze conform normelor, pentru altele acest lucru este dificil sau chiar aproape imposibil. Din acest punct de vedere, astrele își pun amprenta mai mult decât îți închipui. Astfel, există zodii cărora le place să-și organizeze viața după reguli, fără să aibă dificultăți în a urma instrucțiuni, în timp ce altele preferă să-și facă propriile reguli și să le ignore pe cele existente. Parcurgând articolul de mai jos, vei cunoaște acele zodii care sunt adesea rebele și care încearcă mereu să nu se supună normelor și regulilor. 

Gemenii

Fiind semn de aer, mereu imprevizibili, nu este surprinzător că Gemenii fac parte dintre zodiile care nu respectă regulile. Adesea ei gândesc total diferit față de ceilalți, au o altă viziune asupra vieții și, chiar dacă încearcă să se conformeze normelor, ulterior vor regreta mult o asemenea decizie. De altfel, tentația lor este să găsească acele „portițe” care să le permită să nu țină seama de anumite reguli. Spre exemplu, dacă ar vrea să parcheze într-un loc despre care se spune că parcatul este interzis, Gemenii ajung să gândească în felul următor: „Nu cumva m-aș putea folosi de spațiul mai îngust care este între mașinile parcate alături? Ce dacă voi încerca să procedez așa?”

În cazul în care este absolut necesar să urmeze vreo regulă, Gemenii nu se vor supune imediat, ci mai întâi își vor acorda răgazul de a reflecta asupra ei, încercând să înțeleagă mecanismul ce stă la bază.

Unul dintre principalele motive pentru care această zodie nu este adepta regulilor, a normelor, este că se simte în largul ei în momentul în care este copleșită de adrenalină, conștientizând că nu a ținut cont de nimeni și de nimic și că a făcut doar ceea ce a simțit, doar ceea ce a vrut. 

reprezentare-a-zodiei-Gemeni-plutind-pe-cerul-de-noapte

Scorpionul

În condițiile în care este obișnuit să înțeleagă profunzimea lucrurilor, sensul acestora, Scorpionul se regăsește printre zodiile care nu respectă regulile. În schimb, se străduiește să-și ducă viața ghidându-se după regulile pe care și le-a făcut el însuși, natura sa fiind una care detestă să se conformeze dacă i se impune ceva. Această caracteristică a sa este valabilă și în privința regulilor sociale: ori de câte ori i se va spune că trebuie să realizeze un anumit demers, va tinde să facă exact opusul.

Când unui Scorpion i se spune că este necesar să facă un anumit lucru, că așa „trebuie”, el va ignora complet un astfel de mesaj și va face tot posibilul să arate că nu are nicio intenție să se supună, să urmeze reguli.

Săgetătorul

Printre caracteristicile pe care le deține un Săgetător se numără și aceasta: urăște standardele, regulile, așteptările. În cazul în care va trebui să țină seama de ele, va depune toate eforturile pentru a le încălca. Regulile înseamnă foarte puțin pentru el și nici nu vrea să se conformeze standardelor sociale, adesea luându-le în râs. Ceea ce va conta pentru Săgetător este să facă doar ce îi place, doar ceea ce consideră că îl mulțumește, că îi aduce fericire, indiferent de ceea ce spun sau cred cei din jur.

Această atitudine a sa este legată și de faptul că nu se teme de nimic, că vede viața ca pe o aventură, simțindu-se bine când reușește să-și testeze limitele. În același timp, de multe ori nu va sta pe gânduri când va considera că este necesar să încalce reguli pentru a ajunge la esența faptelor, pentru a afla adevărul. Odată ce a pornit pe acest drum, nimeni și nimic nu poate opri un Săgetător, pentru el fiind lipsit de importanță ce cred ceilalți despre acțiunile sale. 

Vărsătorul

Trebuie inclus și el printre zodiile care nu respectă regulile, fiind vestit pentru faptul că poate fi un rebel, primul care va urma o asemenea direcție. Practic, un Vărsător adoră să fie el „spărgătorul” de reguli, fiind o fire independentă, căreia îi place să facă lucrurile după bunul plac. De aceea este necesar să te gândești de două ori înainte să îi spui ce ar trebui să facă.

Altă însușire care îl motivează să nu se supună este natura sa revoluționară, dorința sa de a inova, de a face lumea un loc mai bun. Tocmai aceste scopuri ale sale îl determină să fie foarte hotărât și încăpățânat, să nu țină seama de reguli pentru a-și îndeplini obiectivele. 

Vărsătorii se luptă pentru cauza în care cred și nu sunt rebeli doar de dragul de a fi așa. Ceea ce își doresc este să creeze ei înșiși noi reguli într-un sistem, asigurându-se că acestea sunt cele pe care ei le consideră corecte. 

Peștii

Deși la prima vedere poate părea greu de crezut că și Peștii fac parte dintre zodiile care nu respectă regulile, realitatea este cu totul alta. În primul rând, fiind un semn de apă, înseamnă că au tendința să fie foarte schimbători. Cu alte cuvinte, chiar dacă inițial vor urma „curentul”, când nici nu te aștepți se pot schimba complet și va deveni vizibil cum se străduiesc să treacă peste reguli, peste norme.

În al doilea rând, Peștilor nu le place să li se impună limite, să fie nevoiți să stea într-un colț. Una dintre marile lor dorințe este să-și urmeze intuiția, inclusiv în situația în care acest demers înseamnă să nu mai fie „în rând” cu ceilalți.

Nu în ultimul rând, în condițiile în care sunt firi empatice, Peștii nu vor putea să rămână pe loc dacă vor vedea pe cineva aflat în pericol sau într-o stare nu tocmai bună. Întrucât țin neapărat să ofere un sprijin, nu vor ezita să se implice, în ciuda faptului că vor ajunge să nu se mai supună regulilor.

reprezentare-a-zodiei-Pesti-plutind-pe-cerul-noptii

Surse: mensxp.com, medium.com, pinkvilla.com, purewow.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Zodiile care nu vor fi niciodată șefi buni
Zodiile care nu vor fi niciodată șefi buni

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată
  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată

  Ducele și ducesa de Cambridge au o abordare grozavă, dar strictă, atunci când vine vorba de parenting: niciodată nu țipă, niciodată nu adorm supărați și interzic televizorul...

  Regulile bizare pe care bonele familiei Kardashian trebuie să le respecte
  Regulile bizare pe care bonele familiei Kardashian trebuie să le respecte

  Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să lucrezi pentru una dintre cele mai faimoase familii din mass-media? Se pare că nu e deloc ușor să ții pasul cu familia Kardashian, mai ales...

  7 ocazii când Kate Middleton a încălcat regulile vestimentare ale Casei Regale
  7 ocazii când Kate Middleton a încălcat regulile vestimentare ale Casei Regale

  Kate Middleton trebuie să respecte și ea codurile de vestimentație ce sunt impuse membrilor Familiei Regale britanice. De-a lungul timpului a fost însă surprinsă în mai...

  De ce este important ca cei mici să știe regulile de prim ajutor?
  De ce este important ca cei mici să știe regulile de prim ajutor?

  Acordarea primului ajutor este o abilitate care ne învață cum să intervenim într-o situație de criză, ca să salvăm viața cuiva. Putem învăța să acordăm primul...

  6 lucruri pe care NU trebuie să le spui niciodată unui copil care plânge
  6 lucruri pe care NU trebuie să le spui niciodată unui copil care plânge

  Să îți vezi copilul că plânge este una dintre provocările vieții de părinte. Chiar dacă te îngrijorează, te supără sau pur și simplu este frustrant să-ți vezi...

  În plin concediu, Ministerul Educației schimbă regulile vacanței de vară
  În plin concediu, Ministerul Educației schimbă regulile vacanței de vară

  În plină vacanță de vară, Ministerul Educației schimbă regulile: concediul de odihnă al cadrelor didactice va fi acordat doar cu o cerere făcută cu 30 de zile înainte.

  Regulile bizare de parenting ale unei mame au dat internetul peste cap
  Regulile bizare de parenting ale unei mame au dat internetul peste cap

  A avea grijă de șase copii nu este o treabă ușoară. Așa că este de înțeles de ce părinții care au un număr mare de copii sunt foarte riguroși: atâția copii și lipsa...

  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze
  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze

  Indiferent de vârsta pe care o are copilul tău, ești în atenția celor din jur, fie că aceștia sunt părinți, fie că nu. De aceea, pe lângă aprecierile pe care le...

  © 2023 Qbebe