Funnyby

Momentul adevărului! Ce dorințe ascunse au zodiile

Bianca Geica - Redactor Senior

Tu ce dorință ascunsă ai? Nu există persoană căreia să nu îi treacă prin minte cel puțin un gând despre care rareori vorbește și pe care nu îl dezvăluie decât persoanelor foarte apropiate și în care are încredere.

Ce dorințe ascunse au zodiile

Fie că sunt de natură amoroasă, financiară sau legate de propria persoană, află care sunt cele mai ascunse dorințe ale nativilor din zodiac!

semnele din zodiac cu o mana are tine bani

Berbec

Cea mai mare dorință a Berbecului este să fie lider și să realizeze lucruri importante în viață. Berbecul este foarte hotărât, crede că poate realiza orice și adevărul este că are dreptate. Atunci când își propune ceva, nu se oprește până nu ajunge unde își dorește. Nu permite sub niciun chip altora să îl oprească din drumul sau și să îi spună ce trebuie să facă sau să nu mai facă. Berbecul este o persoană foarte inteligentă și știe perfect ce trebuie să facă pentru a-și îndeplini visele!

Taur

Niciun alt nativ nu este mai ancorat la realitate și cu picioarele pe pământ decât Taurul. Cea mai ascunsă dorință a Taurului este aceea de a avea totul sub control. În general acest nativ își dorește siguranță și securitate în toate aspectele vieții sale, motiv pentru care de multe ori se opune cu toată ființa oricărei schimbări. Se acomodează destul de greu în noi condiții, îi place liniștea și face orice pentru a avea armonie.

Citește și: Ai curaj să îl recunoști? Cel mai mare defect al tău în funcție de zodie

Gemeni

Cea mai ascunsă dorința a Gemenilor este să aibă o viață plină de aventuri, care să le satisfacă nevoia de adrenalină. În general, acest nativi sunt plini de energie și nu își imaginează să trăiască într-o rutină constantă.

Gemenilor le place să aibă parte de experiențe noi și să cunoască oameni de la care să aibă ce învăța. Își doresc varietate și experiențe noi, întrucât au o sete de cunoaștere incredibilă, care nu este niciodată pe deplin satisfăcută.

Rac

Racul este cea mai sensibilă și mai plină de compasiune persoană pe care o vei întâlni vreodată. Va fi întotdeauna prima persoană care îți va sări în ajutor și îți va fi alături atunci când ai nevoie. Sunt foarte sensibili, empatici și sinceri și, uneori, le este destul de greu să își controleze emoțiile, de aceea este uneori judecat de cei din jur. Cea mai ascunsă dorință a Racului este să fie total liber și să își poată exprima emoțiile fără teamă că toată lumea îl va arăta cu degetul.

Leu

Cei mai mulți oameni cred că toate dorințele Leului sunt legate de hrănirea propriului său ego, adică tot ceea ce are legătură cu puterea, succesul și banii. Însă cea mai ascunsă dorință a Leului este aceea de a oferi afecțiune tuturor persoanelor speciale din jurul său și, bineînțeles, ca acest act să fie reciproc. În interiorul său, neînfricatul Leu este o persoană blândă și afectuoasă, care nu vrea decât să se simtă apreciat de cei din jur pentru tot ceea ce face.

Citește și: Ce zeitate ești în funcție de zodie

Fecioară

Fecioara este foarte perfecționistă și asta nu este o surpriză, dar interiorul său are multe lucruri de oferit. Poate că pare o persoană rece și foarte serioasă, dar în esență Fecioara este incredibil de sensibilă și empatizează de cele mai multe ori cu cei din jur. Cea mai ascunsă dorință a să este aceea de a găsi dragostea adevărată. Este o persoană care așteaptă cu nerăbdare să găsească acea persoană cu care să își împartă întreaga viață. Abia așteaptă să își găsească sufletul pereche pentru a putea fi el/ ea însuși/ însăși fără nicio reținere. Bineînțeles, nu se va deschide în față oricui. Fecioara trebuie să vadă că cealaltă persoană arată un minim de interes, pentru că atunci când se îndrăgostește dă totul și se dedică până la capăt.

Balanță

Balanța își petrece întreaga viață aducând armonie, echilibru și unitate în viața celorlalți. Muncește foarte mult pentru că știe că lumea merită ceva mai bun decât ceea ce oferă societatea. Cea mai ascunsă dorință a Balanței este să trăiască în pace. Se plânge deseori că viața lui este foarte monotonă, dar în realitate asta îi oferă o foarte mare liniște sufletească. Balanța este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se oferă, pentru că știe că viața este un dar ce nu trebuie irosit.

Scorpion

Scorpionul este o persoană foarte ambițioasă, lucru care îi poate crea probleme, dar adevărul este că nimic altceva nu îl motivează în viață decât să demonstreze că toți cei din jurul său se înșală. Este o persoană foarte încăpățânată și va face tot ce trebuie să facă pentru a demonstra că are întotdeauna dreptate. Cea mai ascunsă dorință a Scorpionului este de a face imposibilul posibil. Acest nativ va face tot ce trebuie să facă pentru a-și îndeplini visele și nu se va opri până când nu va avea în mâinile sale tot ceea ce a visat întotdeauna.

Săgetător

Săgetătorul este cunoscut pentru spiritul sau aventurier. Îi place să trăiască experiențe noi și foarte rar spune nu unei provocări. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că dorința lor cea mai ascunsă nu este aceea de a trăi o aventură constantă, ci de a schimba lumea, de a-și lăsa cumva amprenta asupra societății. Săgetătorul este o persoană care nu duce lipsă de motivație, este foarte inteligent și vrea că toată lumea să-și amintească de isprăvile sale. De aceea, iese constant din zona sa de confort. Nu se teme să inoveze și să caute noi modalități prin care să se facă remarcat și prin care să schimbe lumea.

Capricorn

Capricornul este o persoană foarte muncitoare. Este mereu dornic să reușească în viață, cea mai mare dorința a să fiind aceea că familiei sale, oamenilor pe care îi iubește cel mai mult pe această lume, să nu le lipsească nimic. De aceea nu se oprește din muncit din greu. Trebuie să îi vadă pe cei dragi fericiți și dacă pentru asta trebuie să muncească 24 de ore pe zi, o va face.

Vărsător

Vărsătorul urăște ideea de a-i urma pe ceilalți. Este o persoană independentă, nu suportă să urmeze mulțimea, preferă să fie urât pentru că este el însuși decât să fie iubit pentru că pretinde că este cineva care nu este. Cea mai ascunsă dorință a Vărsătorului este aceea de a ieși în evidență. Uneori devine atât de obsedat de acest lucru încât uită să mai țină cont de sentimentele celor din jur. Acest lucru poate avea consecințe grave, dar este un lucru care nu contează pentru că Vărsătorul a trăit întotdeauna după bunul său plac și va continua să o facă.

Pești

Cea mai mare dorința a Peștilor este să își transforme visurile în realitate. De cele mai multe ori acestea sunt nebunești, dar uneori sunt geniale. Nativul Pești știe că societatea actuală nu este pregătită pentru toate ideile pe care le are în cap și se teme să nu fie tratat că un ciudat.

Citește și: Ce vrăjitoare ești în funcție de zodie

 • Surse: zodiacshine.com
 • Sursă foto principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Momentul adevărului: Sunt eficiente uleiurile esențiale pentru febră?
  Momentul adevărului: Sunt eficiente uleiurile esențiale pentru febră?

  Aproape că nu există părinte care să nu se îngrijoreze atunci când copilul său are febră. Adevărul este că, în astfel de situații, tindem să uităm că febra...

  Momentul în care am realizat că nu sunt DOAR mamă. Sunt o persoană
  Momentul în care am realizat că nu sunt DOAR mamă. Sunt o persoană

  Sunt mama a șapte copii incredibili. Wow, da! Șapte. O cifră care poate multora li se pare destul de mare. Până și eu am momente când cred acest lucru, dar îmi iubesc...

  VIDEO. Momentul când o șoferiță din Bistrița lovește un copil cu mașina și apoi îl ceartă
  VIDEO. Momentul când o șoferiță din Bistrița lovește un copil cu mașina și apoi îl ceartă

  Caz incredibil în Bistrița! O femeie a lovit cu mașina un copil ca mai apoi să îl certe pentru că nu a fost atent. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar...

  VIDEO: Momentul îngrozitor când un copil cu autism este arestat pentru că are o criză
  VIDEO: Momentul îngrozitor când un copil cu autism este arestat pentru că are o criză

  Caz cumplit: un adolescent în vârstă de 16 ani, care suferea de autism, a fost pur și simplu umilit de poliție, în timpul unei crize.

  Video: Momentul incredibil când un fotbalist faimos își ajută soția să nască în curtea blocului
  Video: Momentul incredibil când un fotbalist faimos își ajută soția să nască în curtea blocului

  Când vine sorocul nimic nu poate opri un bebeluș să vină pe lume. Nici măcar un viitor tătic, fotbalist faimos din Brazilia, plin de emoții. Bryan Borges (24 de ani) și-a ajutat...

  Știința demonstrează că fiecare viață umană începe în momentul fertilizării, nu la naștere
  Știința demonstrează că fiecare viață umană începe în momentul fertilizării, nu la naștere

  În luna decembrie a anului trecut, la Curtea Supremă de Justiție a SUA a fost adusă în dezbatere o lege adoptată de statul Mississippi, potrivit căreia avorturile sunt...

  Cum a transmis fiica mea de 3 ani live pe Instagram momentul când eu făceam duș
  Cum a transmis fiica mea de 3 ani live pe Instagram momentul când eu făceam duș

  Să faci un duș când ai un copil mic este o adevărată provocare. Să faci duș când ai doi copii și ești însărcinată cu al treilea este un teste de rezistență și...

  Poza zilei: momentul în care un cuplu cade în noroi la ședința foto de la nuntă
  Poza zilei: momentul în care un cuplu cade în noroi la ședința foto de la nuntă

  Atunci când viața îți dă noroi, de ce să nu faci poze în el? Așa a gândit un cuplu de tineri căsătoriți care în ziua nunții au decis să facă o...

  © 2022 Qbebe