Funnyby

Zodiile care s-au născut să fie actori de comedie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Să poți fi actor/ actriță de comedie presupune nu doar să fii carismatic/ă, ci și să reușești să-i faci pe cei din jur să râdă fără prea mari eforturi. Cine are un asemenea talent se simte oricând în largul său râzând, având din plin simțul umorului și găsind oricând o modalitate de a stârni râsul. Te-ai gândit până acum la faptul că și talentul de a fi un comic bun e practic scris în stele? Astfel, persoanele care sunt actori/actrițe de comedie vestiți/vestite fac parte din anumite zodii. Descoperă despre ce zodii este vorba!

Leul

Face parte dintre cele acele zodii care s-au născut să fie actori de comedie în primul rând din acest motiv: îi place să strălucească, să fie în centrul atenției și în acest scop este gata să facă tot ce consideră necesar, inclusiv să-i amuze pe ceilalți. Prin urmare, nu va ezita să facă și pe „clovnul” și va fi cel mai fericit când va vedea că a stârnit hohote de râs.

În al doilea rând, un Leu este încrezător în ceea ce face și are capacitatea să-și cunoscă audiența, să se adapteze la aceasta și în aceste condiții va avea toate șansele să se facă plăcut și să binedispună. De asemenea, întrucât este încrezător în calitățile sale, nu va suferi din cauza unor eventuale comentarii negative care i s-ar aduce la un moment dat, ci va prefera să meargă mai departe pentru a-și îndeplini scopul: acela de a-i face pe ceilalți să râdă.

Nu în ultimul rând, reprezentanții acestei zodii sunt acei prieteni cărora le place să vină cu tot felul de povești pe care le vor dezvălui într-un stil unic, fără a ezita, de exemplu, să interpreteze diferite personaje, să imite voci sau chiar să vină cu o notă de exagerare pentru a-i distra pe cei aflați în preajma lor.  

reprezentare-ilustratie-fata-frumoasa-zodia-Leu

Dintre actorii de comedie care sunt celebri și care fac parte din zodia Leu pot fi amintiți:

 • Steve Carell- Printre rolurile de comedie care l-au consacrat se numără cele din „Virgin la 40 de ani”, seria „The Office” sau din comedia pentru copii „Evan Atotputernicul”
 • James Corden- Actor de origine engleză, a devenit cunoscut și în SUA prezentând, din anul 2015, show-ul TV „The Late Late Show with James Corden”. Printre rolurile care l-au făcut celebru se numără și cele din „One Man, Two Guvnors”, „O ființă superioară” sau „Balul”
 • Lisa Kudrow- A devenit cunoscută mai ales pentru apariția ei în serialul „Friends” (în care a jucat rolurile lui Phoebe Buffay și a surorii sale gemene, Ursula). A avut și alte roluri în comedii precum: „Două tipe păguboase”, „O afacere cu numere”, „Marci X”
 • Matthew Perry- Exemple de comedii în care a jucat acest actor american sunt: „Graba strică treabă”, „Servicii complete pentru Sara”, „Cât îmi dai ca să te împușc de tot?” dar și pentru rolul lui Chandler din renumitul sitcom ”Friends”.

Fecioara

Datorită spiritului lor analitic și al inteligenței, Fecioarele au și simțul ironiei. Umorul lor poate să fie sau nu să fie apreciat, dar când va fi apreciat, acest lucru va fi evident. În aceste condiții, audiența lor va fi încântată și nu este de mirare să izbucnească în râs.

Când o Fecioară dorește să-i facă pe ceilalți să râdă, reușește. Ea poate să improvizeze, să facă stand-up comedy, să țină un speech amuzant și să spună povești într-un mod cu totul original. Când spune o glumă, dacă vede că nu va reuși de prima dată să stârnească râsul, va persevera și, grație perfecționismului ei, tot va reuși să se facă remarcată și să fie apreciată pentru simțul umorului de care știe să dea dovadă. 

Numeroși actori faimoși de comedie s-au născut în această zodie, ca de exemplu:

 • Jimmy Fallon- Numele lui se leagă mai ales de show-urile de televiziune „The Tonight Show” și „Late Night with Jimmy Fallon”. Dar s-a remarcat și prin apariții precum cea din „Aproape Faimoși” sau „The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch”
 • Bill Murray- Este cunoscut pentru „Vânătoarea de fantome”, „What About Bob”, „The Men who know to little” etc.
 • Jason Sudeikis- Foarte celebru a devenit după seriile „Șefi de coșmar”. Alte roluri care l-au consacrat sunt: „Noi suntem familia Miller” sau „Concediu de la căsnicie”
 • Amy Poehler- Dintre comediile ei cele mai cunoscute pot fi menționate: „E vina vinului”, „Fete rele”, „Surori bune și nebune” 

Balanța

Sociabilă și agreabilă, nu este de mirare că Balanța face parte și ea dintre zodiile care s-au născut să fie actori de comedie. Adesea, pentru ea este nevoie doar să-i vadă pe cei din jur că râd și va începe și ea să râdă, încercând să fie cât mai amuzantă.

Sunt și situații în care va profita de simțul umorului pentru a depăși un moment mai neplăcut și, în încercarea de a preveni o confruntare, se va strădui să spună o glumă. 

Balanțele știu cum să se facă plăcute stârnind râsul celorlalți, știu cum să-și dozeze umorul pentru a nu deveni plictisitoare și sunt pricepute inclusiv când vine vorba să improvizeze.

reprezentare-ilustratie-fata-frumoasa-zodia-Balanta

Câteva Balanțe celebre pentru rolurile lor din comedii sunt:

 • Fran Drescher- Rolul care a consacrat-o a fost cel din serialul „Dădaca”, dar a mai avut și alte roluri în comedii îndrăgite. Printre acestea se numără rolul din seria „Happily Divorced” sau cel din „Frumoasa și Dictatorul”
 • Zach Galifianakis- Printre cele mai apreciate apariții ale sale sunt cele din seria „Marea Mahmureală”, din „Sorocul” sau din „Campania”
 • John Krasinski- Câteva dintre comediile în care a jucat acesta sunt: „Away we Go”, „Iubit de împrumut”, „Smiley Face”
 • Will Smith- Îndrăgitul actor a jucat și în filme de comedie precum: „Hitch- Consilier în amor”, „Băieții răi” sau „Bărbați în negru” 

Săgetătorul

Săgetătorii nu se regăsesc printre acele persoane care spun pur și simplu glume: ei spun mai degrabă povești, dar reușesc să realizeze acest demers într-un mod foarte amuzant, inclusiv dacă ar fi vorba despre povești legate de viața lor.

Fac parte dintre acele zodii născute să fie actori de comedie întrucât sunt optimiști prin natura lor, știu cum să găsească partea amuzantă a unei situații și îi pot face pe cei din preajmă să râdă mult. De altfel, ei sunt capabili să-i ajute pe ceilalți să-și revină dintr-un moment dificil făcându-i să râdă și îndemnându-i să vadă și partea plină a „paharului”. Unul dintre marile lor talente este să transforme orice poveste obișnuită în ceva foarte comic. 

Unii dintre cei mai talentați actori fac parte din această zodie și s-au remarcat și prin roluri avute în comedii:

 • Christina Applegate- A devenit faimoasă după ce a interpretat personajul Kelly în serialul „Familia Bundy”. Alte comedii în care a jucat sunt, de exemplu, „Vacanța”, „Puicuțe bune” sau „Mame rele”
 • Ben Stiller- A jucat în numeroase comedii, dar iată câteva dintre cele mai cunoscute: „Duplex”, „Un socru de coșmar”, „Preotul, rabinul și fata”
 • Tiffany Haddish- Actrița americană a avut roluri în comedii precum: „Girls Trip”, „Loserii de la seral”, „Like a Boss”
 • Sarah Silverman- Este o actriță de comedie celebră care s-a remarcat mai ales datorită „The Sarah Silverman Program”

Peștii

Întrucât au multă imaginație și sunt foarte creativi, Peștii trebuie și ei incluși printre zodiile care s-au născut să fie actori de comedie. Ei știu cum să spună povești și sunt capabili să născocească diverse scenarii care, în final, vor stârni râsul celor ce îi ascultă. 

Fiind și foarte empatici, Peștii reușesc să cunoască bine natura umană, să-și cunoască audiența și să cucerească printr-un umor mai puțin obișnuit. Chiar dacă acesta nu va fi apreciat de toată lumea, cei care îl vor aprecia vor fi impresionați. 

Dintre actorii care au jucat și în comedii și care fac parte din această zodie de apă pot fi menționați:

 • John Travolta- Câteva dintre comediile cele mai cunoscute în care a jucat sunt: „Uite cine vorbește”, „Dă-te mare și tare”, „Gașca nebună”
 • Rebel Wilson- Printre comediile în care a jucat această actriță americană pot fi amintite: „Ticăloasele”, „Cât romantism!”, „Tonul perfect”
 • Queen Latifah- Actrița și cântăreața americană a jucat și în comedii precum: „Salonul de frumusețe”, „Ultima vacanță”, „Mișcarea perfectă”
 • Wanda Sykes- Alături de rolul secundar din filmul „Soacra mea e o scorpie”, ea s-a consacrat datorită faptului că a interpretat vocea personajului Deb din comedia pentru adulți „Q-Force”, dar a jucat și în serialul de comedie „The Other Two” 

Surse: bustle.com, imdb.com, purewow.com, faroutmagazine.co.uk, throughtheclutter.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  14 actori care au jucat în filme alături de copiii lor
  14 actori care au jucat în filme alături de copiii lor

  Pentru a evita diverse critici și comentarii nu foarte mulți actori au ales să joace în filme alături de copiii lor. Îți prezentăm în continuare câteva familii...

  Actori de la Hollywood cu iubite care le-ar putea fi fiice
  Actori de la Hollywood cu iubite care le-ar putea fi fiice

  Viața de la Hollywood este întotdeauna fascinantă și tumultoasă, dar în același timp plină de aspecte de viață mai puțin obișnuite. Un astfel de aspect, care pare să...

  Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români
  Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români

  Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. Nu degeaba face parte din juriul emisiunii „iUmor”! Este și unul dintre cei mai râvniți...

  Îl mai ții minte pe Neville din Harry Potter? Acum este unul dintre cei mai sexy actori din lume
  Îl mai ții minte pe Neville din Harry Potter? Acum este unul dintre cei mai sexy actori din lume

  Îți mai aduci aminte de Neville Longbottom din filmele ”Harry Potter”? Ei bine, Matthew Lewis, actorul care îl interpretează pe celebrul personaj, nu mai arată...

  Pompierul SMURD care a salvat un nou-născut de la moarte: ”Trăiește, doamnă! O să fie bine”
  Pompierul SMURD care a salvat un nou-născut de la moarte: ”Trăiește, doamnă! O să fie bine”

  În fiecare zi eroii pe care noi nu îi vedem și de care nu auzim, poatem niciodată, salvează vieți. Pentru că un erou nu știe că este erou. Asta îl face, de fapt, un...

  Un nou născut este cel mai tânăr pacient infectat cu coronavirus. Gravidele încep să fie testate
  Un nou născut este cel mai tânăr pacient infectat cu coronavirus. Gravidele încep să fie testate

  Pentru prima dată, un nou-născut a fost testat pozitiv cu COVID-19 în Europa. Autoritățile sunt în alertă și din ce în ce mai multe viitoare mămici își fac...

  Familia bărbatului care a născut s-a mărit! Acesta a mai născut 2 copii
  Familia bărbatului care a născut s-a mărit! Acesta a mai născut 2 copii

  Povestea lui Thomas Beatie a făcut înconjurul lumii în urmă cu 13 ani, când când a deveni primul bărbat însărcinat. Thomas, originar din Honolulu, a născut...

  Nepotul meu nu mai dorea să fie singur la părinți, așa că i-am născut eu surioarele și frățiorul
  Nepotul meu nu mai dorea să fie singur la părinți, așa că i-am născut eu surioarele și frățiorul

  Dragostea bunicilor nu are limite, așa că nu este de mirare că aceștia sunt capabili de orice pentru a îndeplini dorințele nepoților. Ce se întâmplă însă...

  © 2022 Qbebe