Funnyby

Zodiile care s-au născut să fie actori de comedie

Zodiile care s-au născut să fie actori de comedie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Să poți fi actor/ actriță de comedie presupune nu doar să fii carismatic/ă, ci și să reușești să-i faci pe cei din jur să râdă fără prea mari eforturi. Cine are un asemenea talent se simte oricând în largul său râzând, având din plin simțul umorului și găsind oricând o modalitate de a stârni râsul. Te-ai gândit până acum la faptul că și talentul de a fi un comic bun e practic scris în stele? Astfel, persoanele care sunt actori/actrițe de comedie vestiți/vestite fac parte din anumite zodii. Descoperă despre ce zodii este vorba!

Leul

Face parte dintre cele acele zodii care s-au născut să fie actori de comedie în primul rând din acest motiv: îi place să strălucească, să fie în centrul atenției și în acest scop este gata să facă tot ce consideră necesar, inclusiv să-i amuze pe ceilalți. Prin urmare, nu va ezita să facă și pe „clovnul” și va fi cel mai fericit când va vedea că a stârnit hohote de râs.

În al doilea rând, un Leu este încrezător în ceea ce face și are capacitatea să-și cunoscă audiența, să se adapteze la aceasta și în aceste condiții va avea toate șansele să se facă plăcut și să binedispună. De asemenea, întrucât este încrezător în calitățile sale, nu va suferi din cauza unor eventuale comentarii negative care i s-ar aduce la un moment dat, ci va prefera să meargă mai departe pentru a-și îndeplini scopul: acela de a-i face pe ceilalți să râdă.

Nu în ultimul rând, reprezentanții acestei zodii sunt acei prieteni cărora le place să vină cu tot felul de povești pe care le vor dezvălui într-un stil unic, fără a ezita, de exemplu, să interpreteze diferite personaje, să imite voci sau chiar să vină cu o notă de exagerare pentru a-i distra pe cei aflați în preajma lor.  

reprezentare-ilustratie-fata-frumoasa-zodia-Leu

Dintre actorii de comedie care sunt celebri și care fac parte din zodia Leu pot fi amintiți:

 • Steve Carell- Printre rolurile de comedie care l-au consacrat se numără cele din „Virgin la 40 de ani”, seria „The Office” sau din comedia pentru copii „Evan Atotputernicul”
 • James Corden- Actor de origine engleză, a devenit cunoscut și în SUA prezentând, din anul 2015, show-ul TV „The Late Late Show with James Corden”. Printre rolurile care l-au făcut celebru se numără și cele din „One Man, Two Guvnors”, „O ființă superioară” sau „Balul”
 • Lisa Kudrow- A devenit cunoscută mai ales pentru apariția ei în serialul „Friends” (în care a jucat rolurile lui Phoebe Buffay și a surorii sale gemene, Ursula). A avut și alte roluri în comedii precum: „Două tipe păguboase”, „O afacere cu numere”, „Marci X”
 • Matthew Perry- Exemple de comedii în care a jucat acest actor american sunt: „Graba strică treabă”, „Servicii complete pentru Sara”, „Cât îmi dai ca să te împușc de tot?” dar și pentru rolul lui Chandler din renumitul sitcom ”Friends”.

Fecioara

Datorită spiritului lor analitic și al inteligenței, Fecioarele au și simțul ironiei. Umorul lor poate să fie sau nu să fie apreciat, dar când va fi apreciat, acest lucru va fi evident. În aceste condiții, audiența lor va fi încântată și nu este de mirare să izbucnească în râs.

Când o Fecioară dorește să-i facă pe ceilalți să râdă, reușește. Ea poate să improvizeze, să facă stand-up comedy, să țină un speech amuzant și să spună povești într-un mod cu totul original. Când spune o glumă, dacă vede că nu va reuși de prima dată să stârnească râsul, va persevera și, grație perfecționismului ei, tot va reuși să se facă remarcată și să fie apreciată pentru simțul umorului de care știe să dea dovadă. 

Numeroși actori faimoși de comedie s-au născut în această zodie, ca de exemplu:

 • Jimmy Fallon- Numele lui se leagă mai ales de show-urile de televiziune „The Tonight Show” și „Late Night with Jimmy Fallon”. Dar s-a remarcat și prin apariții precum cea din „Aproape Faimoși” sau „The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch”
 • Bill Murray- Este cunoscut pentru „Vânătoarea de fantome”, „What About Bob”, „The Men who know to little” etc.
 • Jason Sudeikis- Foarte celebru a devenit după seriile „Șefi de coșmar”. Alte roluri care l-au consacrat sunt: „Noi suntem familia Miller” sau „Concediu de la căsnicie”
 • Amy Poehler- Dintre comediile ei cele mai cunoscute pot fi menționate: „E vina vinului”, „Fete rele”, „Surori bune și nebune” 

Balanța

Sociabilă și agreabilă, nu este de mirare că Balanța face parte și ea dintre zodiile care s-au născut să fie actori de comedie. Adesea, pentru ea este nevoie doar să-i vadă pe cei din jur că râd și va începe și ea să râdă, încercând să fie cât mai amuzantă.

Sunt și situații în care va profita de simțul umorului pentru a depăși un moment mai neplăcut și, în încercarea de a preveni o confruntare, se va strădui să spună o glumă. 

Balanțele știu cum să se facă plăcute stârnind râsul celorlalți, știu cum să-și dozeze umorul pentru a nu deveni plictisitoare și sunt pricepute inclusiv când vine vorba să improvizeze.

reprezentare-ilustratie-fata-frumoasa-zodia-Balanta

Câteva Balanțe celebre pentru rolurile lor din comedii sunt:

 • Fran Drescher- Rolul care a consacrat-o a fost cel din serialul „Dădaca”, dar a mai avut și alte roluri în comedii îndrăgite. Printre acestea se numără rolul din seria „Happily Divorced” sau cel din „Frumoasa și Dictatorul”
 • Zach Galifianakis- Printre cele mai apreciate apariții ale sale sunt cele din seria „Marea Mahmureală”, din „Sorocul” sau din „Campania”
 • John Krasinski- Câteva dintre comediile în care a jucat acesta sunt: „Away we Go”, „Iubit de împrumut”, „Smiley Face”
 • Will Smith- Îndrăgitul actor a jucat și în filme de comedie precum: „Hitch- Consilier în amor”, „Băieții răi” sau „Bărbați în negru” 

Săgetătorul

Săgetătorii nu se regăsesc printre acele persoane care spun pur și simplu glume: ei spun mai degrabă povești, dar reușesc să realizeze acest demers într-un mod foarte amuzant, inclusiv dacă ar fi vorba despre povești legate de viața lor.

Fac parte dintre acele zodii născute să fie actori de comedie întrucât sunt optimiști prin natura lor, știu cum să găsească partea amuzantă a unei situații și îi pot face pe cei din preajmă să râdă mult. De altfel, ei sunt capabili să-i ajute pe ceilalți să-și revină dintr-un moment dificil făcându-i să râdă și îndemnându-i să vadă și partea plină a „paharului”. Unul dintre marile lor talente este să transforme orice poveste obișnuită în ceva foarte comic. 

Unii dintre cei mai talentați actori fac parte din această zodie și s-au remarcat și prin roluri avute în comedii:

 • Christina Applegate- A devenit faimoasă după ce a interpretat personajul Kelly în serialul „Familia Bundy”. Alte comedii în care a jucat sunt, de exemplu, „Vacanța”, „Puicuțe bune” sau „Mame rele”
 • Ben Stiller- A jucat în numeroase comedii, dar iată câteva dintre cele mai cunoscute: „Duplex”, „Un socru de coșmar”, „Preotul, rabinul și fata”
 • Tiffany Haddish- Actrița americană a avut roluri în comedii precum: „Girls Trip”, „Loserii de la seral”, „Like a Boss”
 • Sarah Silverman- Este o actriță de comedie celebră care s-a remarcat mai ales datorită „The Sarah Silverman Program”

Peștii

Întrucât au multă imaginație și sunt foarte creativi, Peștii trebuie și ei incluși printre zodiile care s-au născut să fie actori de comedie. Ei știu cum să spună povești și sunt capabili să născocească diverse scenarii care, în final, vor stârni râsul celor ce îi ascultă. 

Fiind și foarte empatici, Peștii reușesc să cunoască bine natura umană, să-și cunoască audiența și să cucerească printr-un umor mai puțin obișnuit. Chiar dacă acesta nu va fi apreciat de toată lumea, cei care îl vor aprecia vor fi impresionați. 

Dintre actorii care au jucat și în comedii și care fac parte din această zodie de apă pot fi menționați:

 • John Travolta- Câteva dintre comediile cele mai cunoscute în care a jucat sunt: „Uite cine vorbește”, „Dă-te mare și tare”, „Gașca nebună”
 • Rebel Wilson- Printre comediile în care a jucat această actriță americană pot fi amintite: „Ticăloasele”, „Cât romantism!”, „Tonul perfect”
 • Queen Latifah- Actrița și cântăreața americană a jucat și în comedii precum: „Salonul de frumusețe”, „Ultima vacanță”, „Mișcarea perfectă”
 • Wanda Sykes- Alături de rolul secundar din filmul „Soacra mea e o scorpie”, ea s-a consacrat datorită faptului că a interpretat vocea personajului Deb din comedia pentru adulți „Q-Force”, dar a jucat și în serialul de comedie „The Other Two” 

Surse: bustle.com, imdb.com, purewow.com, faroutmagazine.co.uk, throughtheclutter.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Care sunt zodiile care dau mereu în mintea copiilor și nu se vor maturiza niciodată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Dragoste la prima vedere între doi mari actori, ce dăinuie de 58 de ani. Victor Rebengiuc și Maria Mihuț trăiesc o iubire de poveste
  Dragoste la prima vedere între doi mari actori, ce dăinuie de 58 de ani. Victor Rebengiuc și Maria Mihuț trăiesc o iubire de poveste

  Între Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț a fost dragoste la prima vedere, o iubire atât de puternică între doi oameni care împărtășesc aceeași profesie și...

  Nepotul meu nu mai dorea să fie singur la părinți, așa că i-am născut eu surioarele și frățiorul
  Nepotul meu nu mai dorea să fie singur la părinți, așa că i-am născut eu surioarele și frățiorul

  Dragostea bunicilor nu are limite, așa că nu este de mirare că aceștia sunt capabili de orice pentru a îndeplini dorințele nepoților. Ce se întâmplă însă...

  A născut primul copil la 51 de ani, deși avea șanse de 5% să fie mamă. De ce gurile rele au făcut-o egoistă
  A născut primul copil la 51 de ani, deși avea șanse de 5% să fie mamă. De ce gurile rele au făcut-o egoistă

  O femeie din SUA a reușit să devină pentru prima dată mamă la vârsta de 51 de ani, după ce s-a confruntat anterior cu experiențe dificile, precum o pierdere de sarcină și...

  „Am născut un bebeluș de 6,3 kg”. O mamă face publice pozele care uimesc o lume întreagă
  „Am născut un bebeluș de 6,3 kg”. O mamă face publice pozele care uimesc o lume întreagă

  O mamă a ales să dezvăluie, pe o rețea de socializare, imagini cu băiețelul ei de când acesta s-a născut. Copilul a cântărit la naștere peste 6 kg și a avut o lungime...

  Adelina Pestrițu a plecat la Milano să fie alături de patru bebeluși ce urmează să fie operați. Ce gest frumos!
  Adelina Pestrițu a plecat la Milano să fie alături de patru bebeluși ce urmează să fie operați. Ce gest frumos!

  Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi a început de câțiva ani să se implice în sprijinirea unei asociații ce are, printre obiective, salvarea copiilor grav...

  O mamă a fost blamată de un fotograf pentru faptul că a născut prin cezariană. „O operație nu înseamnă că ai născut”
  O mamă a fost blamată de un fotograf pentru faptul că a născut prin cezariană. „O operație nu înseamnă că ai născut”

  Dacă anumite mame nu acceptă deloc ideea de a fi fotografiate în momentele în care își aduc pe lume copiii, altele țin mult să aibă fotografii din timpul acestei...

  Soacra mea a cerut să fie prima care ține în brațe bebelușul meu, după ce se naște
  Soacra mea a cerut să fie prima care ține în brațe bebelușul meu, după ce se naște

  Să devii bunică este un lucru minunat: îți vezi proprii copii devenind ei înșiși părinți, îți vezi „moștenirea” transmisă unei alte generații și -...

  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut
  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut

  În anumite situații, ai senzația că îți cunoști dintotdeauna partenerul și nu reușești să-ți explici de ce a fost atât de atras de tine. Te-ai gândit...

  © 2024 Qbebe