Funnyby
Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

4 zodii care plâng din orice

Fie că pot fi răniți cu ușurință de către cei din jur, iar acest fapt îi afectează foarte mult, fie că au tendința de a suferi pentru cei apropiați, fie că se lasă cuprinși de emoții puternice la un eveniment foarte trist, foarte fericit sau pur și simplu nu se pot stăpâni când privesc scene pline de romantism sau marcate de situații impresionante, reprezentanții anumitor zodii izbucnesc rapid în plâns. Cu toate acestea, încearcă să se ferească de cei din preajma lor, în condițiile în care nu le convine să fie văzuți într-o asemenea ipostază, pe care o consideră mult prea vulnerabilă. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi care sunt zodiile pentru care lacrimile vin mai ușor decât îți închipui.

Peștii

Acest semn zodiacal este recunoscut pentru faptul că este foarte receptiv la emoții, de aceea nu este mirare că reprezentanții săi pot plânge din orice. Pe de o parte, Peștii percep emoțiile la un nivel profund, intens, procesând lucrurile cu totul altfel decât nativii altor zodii. Din acest punct de vedere, pot fi răniți fără prea mare dificultate.

Pe de altă parte, sunt blânzi, generoși, plini de compasiune față de cei din jur, dorindu-și tot ce e mai bine pentru toți. Tocmai din acest motiv se pot emoționa rapid când vine vorba de suferința acestora, empatia lor putând atinge cote foarte înalte.

Odată ce sentimentele lor sunt rănite, Peștii încep să verse lacrimi și obișnuiesc să se plângă, dar la început. Ulterior, preferă să se retragă și să poată plânge în liniște. De altfel, dacă vrei să calmezi un Pește, tot ce trebuie să faci este să petreci timpul cu el într-o atmosferă cât mai liniștită, care îl va ajuta să își revină.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Pesti-alaturi-de-constelatia-specifica

Racul

Similar Peștilor, Racii sunt și ei capabili să analizeze lucrurile la un nivel emoțional înalt, în profunzime, examinându-le pe fiecare în parte. La suprafață, ei pot părea puțin mai duri decât sunt de fapt. În realitate sunt foarte sensibili și delicați, putând fi răniți și dezamăgiți cu multă ușurință. Ceea ce le este caracteristic este că nu îi vor lăsa pe ceilalți să vadă ce se întâmplă cu ei, că suferă și plâng. De obicei, vor plânge pentru multă vreme și le va lua timp să se vindece.

În același timp, un Rac poate avea tendința de a plânge din orice întrucât se îngrijorează pentru ceilalți, își face mereu probleme pentru cum vor reacționa aceștia în situații dificile, ajungând să fie cu adevărat îndurerat pentru ei.

Racii pot fi calmați când se află într-o stare marcată de tristețe și plâns dacă vor avea parte de dragoste și de afecțiune.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Rac-alaturi-de-constelatia-specifica

Leul

Deși poate părea neobișnuit ca un Leu să plângă ușor, de fapt acest lucru se întâmplă, Leul emoționându-se repede în fața unor situații emoționante. De pildă, nu se va putea abține și va plânge la un film, la un spectacol sau la nunta unui prieten.

De asemenea, Leii sunt foarte deranjați când sunt criticați, le pasă despre ceea ce cred ceilalți despre ei și, în ciuda stăpânirii de sine pe care o au de obicei, pot ajunge chiar să izbucnească în plâns.

Nu în ultimul rând, cei care fac parte din această zodie vor plânge din orice dacă este vorba despre persoanele care le sunt dragi, suferind alături de ele. Atenție însă: dacă unui Leu nu îi pasă de cineva, brusc va deveni indiferent și își va arăta latura lipsită de sensibilitate, nativii acestei zodii putând oscila între multă sensibilitate și o atitudine marcată de răceală, de indiferență.

reprezentarea-semnului-zodiacal-Leu-si-a-constelatiei-specifice

Scorpionul

Persoanele ce aparțin zodiei nu sunt greu de rănit, iar când se întâmplă așa vor fi furioase, dar nu înseamnă că nu se vor apuca să și plângă. Dacă te afli în fața unui Scorpion în acele momente, pentru a evita o criză de plâns și o explozie de furie, este recomandat să încerci să îi descifrezi limbajul corpului și să te străduiești să îl calmezi.

O caracteristică foarte importantă a unui Scorpion este că, deși nu se va abține să plângă, se va feri cât de mult va putea pentru a nu fi văzut. În spatele unei atitudini de acest fel stă următoarea explicație: se teme să nu fie perceput ca vulnerabil și, odată ce vulnerabilitatea sa va fi percepută, ceilalți să profite cumva de ea. Dacă s-ar întâmpla așa, Scorpionul nu va rata ocazia să se răzbune cumva, dar va realiza acest demers după o perioadă în care analizează situația și găsește momentul care să-l avantajeze cel mai mult.

Uneori, nu este exclus ca un nativ al acestei zodii să fie copleșit, suprastimulat din cauza zgomotului, a haosului și în aceste condiții să fie mai predispus în a deveni hipersensibil și să înceapă să plângă.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Scorpions-si-a-constelatiei-specifice

Surse: my.astrofame.com, pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  „Plâng în mine, plâng. A fost șocul zilei!” Câte kilograme a luat Gina Pistol în sarcină
  „Plâng în mine, plâng. A fost șocul zilei!” Câte kilograme a luat Gina Pistol în sarcină

  În mai puțin de două luni, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți, iar noi abia așteptăm să vedem cu cine va semăna fetița lor și ce nume va purta. Până atunci,...

  Un bebeluș din Hunedoara rănit din cauza ignoranței medicilor: Când am văzut mânuța fetiței mele am început să plâng și am țipat
  Un bebeluș din Hunedoara rănit din cauza ignoranței medicilor: Când am văzut mânuța fetiței mele am început să plâng și am țipat

  Încă un eveniment neplăcut ne demonstrează cât de nonșalant se practică medicina în țara noastră: o fetiță de 5 luni s-a ales cu mânuța rănită în...

  De ce femeile plang mai mult decat barbatii: Ce spune stiinta
  De ce femeile plang mai mult decat barbatii: Ce spune stiinta

  Stim cu totii tendinta femeilor de a fi mai emotionale si de a-si exprima mai des trairile si sentimentele, spre deosebire de barbati, care incearca mai mult sa-si reprime anumite emotii....

  Persoanele care plâng la filme sunt mai puternice și mai curajoase, spune știința
  Persoanele care plâng la filme sunt mai puternice și mai curajoase, spune știința

  Un studiu a ajuns la concluzia că persoanele care obișnuiesc să plângă în timp ce vizionează un film sunt mai puternice, mai capabile să facă față emoțiilor din viața...

  Cum se pregătește Smiley pentru viața de tătic: „Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”
  Cum se pregătește Smiley pentru viața de tătic: „Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”

  Unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști de la noi va deveni în curând tată de fată. Iată cum se străduiește Smiley să se pregătească pentru viața de...

  3 produse care te salvează din orice situație dacă ai un copil
  3 produse care te salvează din orice situație dacă ai un copil

  Pielea copiilor este foarte sensibilă și are nevoie constant de o îngrijire specială. Cu atât mai mult cu cât uneori pot interveni și diferite afecțiuni ale acesteia,...

  Studiu: bebelușii plâng noaptea pentru a-și împiedica părinții să le facă frați
  Studiu: bebelușii plâng noaptea pentru a-și împiedica părinții să le facă frați

  Oamenii de știință au ajuns la concluzia că plânsul din timpul nopții al bebelușilor este legat de faptul că aceștia vor să-și împiedice părinții să mai aibă și...

  © 2021 Qbebe