Funnyby

5 zodii care îți spun adevărul verde în față

Din dorința de a nu-i răni pe cei din jur, cu atât mai mult cu cât este vorba despre persoane dragi, vei avea momente în care vei prefera să te abții să spui adevăruri care pot fi dureroase. Dacă vei proceda așa sau, dimpotrivă, dacă vei fi gata oricând să dezvălui un adevăr indiferent de cât de greu de suportat va fi, depinde inclusiv de zodia sub care te-ai născut. Descoperă din articolul de mai jos care sunt zodiile care nu admit niciodată să fie rezervate când vine vorba să spună adevărul. 

Taurul

Face parte dintre acele zodii care îți spun întotdeauna adevărul verde în față. Principalul motiv pentru care un Taur optează pentru a proceda așa este că dorește să-și păstreze poziția pe care o are în fața celorlalți, considerând că sinceritatea este unul dintre cele mai importante atuuri ale sale. Astfel, nu numai că va fi foarte sincer în ceea ce-i privește pe ceilalți, dar va ține mult să spună numai adevăruri și despre el însuși.

Taurul nu-și dorește să rănească spunând adevărul, ci își dorește să ajute. De aceea, cei care îi sunt apropiați își vor da seama imediat că pot avea încredere în el, că în momentul în care acesta le atrage atenția asupra unui lucru înseamnă că are dreptate și că le dă un sfat pe care să se bazeze.

Odată ce ai încredere în ceea ce ți-a zis Taurul, îi vei conferi mai multă forță, iar tu, la rândul tău, vei beneficia de ceea ce ai auzit de la el. Practic, ambele părți vor avea de câștigat datorită onestității acestei zodii!

reprezentare-a-zodiei-Taurului-alaturi-de-constelatii

Racul

Este una dintre zodiile care sunt mereu dispuse să spună adevărul verde în față. Această dorință a sa este rezultatul naturii sensibile, iubitoare, care îl determină să țină mereu cont de sentimentele celorlalți, să protejeze. În aceste condiții, va face tot posibilul să tragă un semnal de alarmă rostind adevăruri. În cazul în care este vorba despre persoane pe care nu le cunoaște foarte bine, chiar dacă nu se va grăbi să aducă în prim-plan adevărul de prima dată, se va strădui să facă rost de acele informații care să ajungă la persoanele care au nevoie să știe ce se întâmplă de fapt.

În același timp, obișnuința unui Rac de a miza pe adevăr se leagă și de imensa loialitate de care știe să dea dovadă. Pentru că ține mult la prietenii, la relații frumoase și solide, nu îi va fi greu să fie onest, pentru el fiind imposibil să mintă, adevărul fiind una dintre valorile în care crede cel mai mult.

Leul

Printre cele mai cunoscute zodii vestite pentru capacitatea lor de a-ți spune adevărul verde în viață se află și Leul. Pe de o parte, el își dorește să fie un prieten bun, așa că va prefera să nu-și menajeze prietenii ascunzându-le adevărul. Știe că lucrurile pe care le va dezvălui nu vor fi dintre cele mai plăcute, dar chiar și așa preferă să-și asume o sinceritate care poate fi considerată brutală. De altfel, tocmai pentru că are o asemenea atitudine îi poate aduce mai mulți prieteni sau, dimpotrivă, poate să ajungă să fie detestat și evitat.

Pe de altă parte, Leul va opta să fie un model în ceea ce privește disponibilitatea de a aduce în atenție adevărul, în contextul în care ține să ajungă să fie un lider care să fie apreciat și urmat grație acestei calități.

Nu în ultimul rând, persoanele ce s-au născut sub această zodie preferă să spună întotdeauna adevărul din dorința de a-și păstra imaginea, întrucât le pasă foarte mult de ceea ce cred cei din preajmă despre ele și nu ar vrea nicicând să fie puse în situația de a fi catalogate drept mincinoase.

Scorpionul

Se regăsește și el printre zodiile care tind să îți spună mereu adevărul verde în față. Ceea ce îl mobilizează să se comporte astfel este dorința de a salva pe cineva de la o dezamăgire, de la un eșec ce ar putea surveni în viitor din cauză că nu s-a spus la timp adevărul. Un Scorpion are însă pretenția ca și cei din jur să procedeze la fel cu el, iar în cazul în care nu se va întâmpla așa nu va ierta, preferând să iasă dintr-o relație.

Altă explicație pentru puterea unui Scorpion de a miza mereu pe adevăr, indiferent de cât de dureros ar fi acesta, este că ține mult la prietenii săi. Intenția sa este de a fi un prieten de nădejde, de a le transmite celor apropiați că se pot baza pe el. Din acest motiv o să aleagă întotdeauna adevărul, considerând că așa cei dragi vor avea mai puțin de suferit pe viitor.

Săgetătorul 

Pentru un Săgetător, minciuna este văzută mereu ca o insultă, așa că nu este de mirare că și el se numără printre acele zodii care îți spun adevărul verde în față. În anumite cazuri, el este atât de dornic să aducă la lumină adevărul, încât va ajunge chiar să deranjeze mult prin etalarea unor lucruri care urmau să fie aduse la cunoștință mai târziu. 

Odată ce știe adevărul, un Săgetător nu va sta nicio clipă pe gânduri din a-l promova, fără să încerce să menajeze. Nu se va abține sub nicio vorbă de la rostirea unor adevăruri dure, fără să se gândească la faptul că poate răni foarte tare. Sigur pe el, pe ceea ce spune, nu va da înapoi, în ciuda faptului că știe că poate fi respins de ceilalți și evitat pe viitor.  

reprezentare-a-zodiei-Sagetatori-alaturi-de-constelatii

Surse: dazzling.news, herway.net, pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Păpușa care îți învață copilul adevărul despre dragoste
  Păpușa care îți învață copilul adevărul despre dragoste

  Cine ar fi crezut că o singură jucărie poate aprinde spiritele în rândul părinților? Ei bine, se pare că o păpușă însărcinată a stârnit controverse printre...

  6 motive care îți spun de ce copilul tău nu vrea să doarmă la prânz
  6 motive care îți spun de ce copilul tău nu vrea să doarmă la prânz

  Problemele cu somnul sunt des întâlnite, în special în rândul copiilor de vârstă mică, cele mai multe având legătură cu obiceiurile de la...

  7 semne care iți spun că ai un copil care este bully
  7 semne care iți spun că ai un copil care este bully

  Oricărui părinte îi vine greu să accepte când i se spune despre propriul copil că îi rănește pe alții, că este lipsit de empatie sau agresiv. Dar, realitatea este...

  7 semne care îți spun că ai cistită
  7 semne care îți spun că ai cistită

  Printre cele mai frecvente și mai supărătoare afecțiuni, care pot apărea la orice vârstă, se află și cistita. Din articolul de mai jos vei afla detalii despre cauzele...

  5 semne surprinzătoare care îți spun că ai lipsă de vitamina D
  5 semne surprinzătoare care îți spun că ai lipsă de vitamina D

  Când te gândești care sunt vitaminele cele mai importante pentru sănătatea fizică și psihică, nu trebuie sub nicio formă să excluzi vitamina D. Parcurgând articolul...

  7 mituri despre nou-nascuti (si adevarul din spatele lor)
  7 mituri despre nou-nascuti (si adevarul din spatele lor)

  Nu exista parinte care sa nu se recunoasca in scenariul urmator: nici n-ai ajuns bine cu micutul acasa si toti cunoscutii se ingramadesc in jurul vostru cu povete binevoitoare despre cum sa...

  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?
  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?

  Teal Swan, speaker motivațional, supraviețuitoarea unei copilării abuzive și autoarea a 5 bestseller-uri motivaționale propune unul dintre cele mai eficiente, dar și mai amuzante teste...

  Când am devenit mamă am dat față în față cu o spaimă pe care nu am simțit-o niciodată
  Când am devenit mamă am dat față în față cu o spaimă pe care nu am simțit-o niciodată

  Încă din primele clipe în care îți vei ține copilul în brațe, vei fi cuprinsă nu numai de o fericire care nu poate fi descrisă în cuvinte, ci și de o...

  © 2021 Qbebe