Funnyby

De la 1 la 12: topul celor mai cool iubite din zodiac

De la 1 la 12: topul celor mai cool iubite din zodiac

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Ce înseamnă de fapt să fii o iubită cool? Spre exemplu, anumite persoane consideră că o parteneră cool este cea care este curajoasă, independentă, dornică să-și urmeze aspirațiile și să le susține și pe cele ale partenerului ei. Pentru alte persoane, o parteneră de cuplu cool este cea care știe să asculte, să aducă alinare sau să vină oricând cu un sfat. Parcurgând articolul de mai jos, poți descoperi cum te influențează astrele, în funcție de zodie, inclusiv în privința calităților pe care tinzi să le dezvălui cel mai mult când te afli în preajma ființei iubite.

Peștii

Tânjesc după iubire, vor să aibă parte de o poveste de dragoste ca în filme sau ca în romane și au tendința de a vedea tot ceea ce este mai bun în cei din jur. În primul rând, femeile născute în zodia Pești fac parte dintre cele mai cool iubite din zodiac grație empatiei lor deosebite. Ținând cont de nevoile și dorințele partenerilor, știu să fie adaptabile și flexibile, cu condiția să simtă că sunt iubite cu adevărat.

În al doilea rând, sunt capabile să fie iubite cool întrucât își dăruiesc dragostea necondiționat. Sunt răbdătoare, atente și foarte afectuoase, străduindu-se mereu să-și facă partenerii să se simtă în largul lor.

Nu în ultimul lor, Peștii dau dovadă de o intuiție remarcabilă. Cu alte cuvinte, cine are o iubită născută în zodia Pești se poate bucura de sprijinul și de sfaturile ei până să apuce să-i spună ce îl doare, ce are pe suflet. Se întâmplă așa deoarece Peștii văd și ce este dincolo de suprafață, conectându-se profund cu cei pe care-i iubesc.

femeie tanara, frumoasa, cu parul lung si purtand la gat un pandant cu simbolul zodiei Pesti

Săgetătorul

Nu este surprinzător faptul că și persoanele născute în această zodie se numără printre cele mai cool iubite din zodiac. Spre exemplu, Săgetătorii sunt îndrăzneți, adoră aventura, călătoriile și sunt plini de energie. Știu să se bucure de viață, sunt sociabili și reușesc să se detașeze de probleme pentru a trăi clipa. Alături de o femeie Săgetător, partenerii lor nu au cum să se plictisească și să ajungă prizonierii unor rutine.

Alt motiv pentru care iubitele-Săgetător sunt considerate cool este și acesta: sunt foarte optimiste și sunt mereu pregătite să ridice moralul, să alunge sentimentele negative și să orienteze spre partea plină a „paharului”.

Vărsătorul

Inițial, Vărsătorii creează impresia că sunt detașați din punct de vedere emoțional și că nu vor să-și asume responsabilități. În realitate, în special când intervine dragostea, sunt gata să-și dezvăluie personalitatea fermecătoare, originalitatea și curajul de a-și asuma alegerile făcute. Tocmai datorită acestor calități femeile ce fac parte din această zodie sunt iubite cool, încurajându-și partenerii să-și dezvăluie personalitatea, fără să-i judece, fără să-i critice.

De asemenea, cele ce sunt născute în această zodie de apă sunt cool pentru că știu cum să accepte și să respecte dorința de independență a partenerilor, lăsându-i să-și urmeze interesele și să se delecteze cu hobby-urile lor. 

Balanța

O femeie născută în această zodie este văzută ca fiind o iubită cool în primul rând datorită capacității ei de a se adapta în cele mai diverse medii. Știe cum să poarte o conversație, este curioasă, dar și capabilă să asculte. În același timp, îi place să învețe lucruri noi și, de aceea, este o companie potrivită în orice împrejurare.

Mai mult, pentru că este mereu în căutarea armoniei, inclusiv în viața de cuplu, face tot ce poate ca să o păstreze și, în aceste condiții, știe când să se abțină pentru a nu crea tensiuni inutile.  

Racul

Femeile-Rac reprezintă iubite cool mai ales pentru persoanele care vor să aibă alături partenere iubitoare, atente la nevoile lor și care își doresc să-și contruiască, treptat un cămin. De altfel, Racii visează să aibă o familie pe care să o facă fericită.

Altă calitate a iubitelor din această zodie este că nu dau înapoi nici dacă este vorba să-și susțină partenerii. Dimpotrivă, sunt gata să-și neglijeze propriile dorințe și nevoi pentru a-i vedea pe aceștia mulțumiți. Cu alte cuvinte, o femeie-Rac este în orice moment gata să-i fie sprijin partenerului de cuplu.

Gemenii

Cine are o iubită născută în această zodie trebuie să știe că nu are cum să se plictisească alături de ea. Nu numai că Gemenii sunt foarte sociabili, dar sunt și curioși să descopere lucruri noi, detestând rutinele. În schimb, sunt încântați să aibă parte de noutăți și să pornească în aventuri.

Totodată, iubitele născute sub acest semn zodiacal sunt cool pentru că sunt mereu deschise la dialog. Sunt dornice să împărtășească planuri, idei și soluții care pot conduce la îmbunătățirea relației pentru ambii parteneri.

Capricornul

Cele ce sunt născute în această zodie sunt foarte muncitoare și competitive. Își impun standarde înalte în toate aspectele vieții, inclusiv în relațiile romantice. Se așteaptă să găsească un partener care să se ridice la nivelul acestor standarde și îl pot stimula să evolueze din anumite puncte de vedere. Mai mult decât atât, femeile- Capricorn își susțin partenerii în realizarea aspirațiilor, având însă pretenția ca și aceștia să procedeze la fel.

Ceea ce le face să fie iubite cool este și devotamentul lor deosebit, străduindu-se să-și construiască relații de durată, care să ofere stabilitate și siguranță.  

Taurul

Visează la o relație stabilă și la un cămin, de aceea nu îi este întotdeauna ușor să-și găsească parteneri cu care să împărtășească asemenea valori. Însă odată ce se îndrăgostește cu adevărat, o femeie născută în zodia Taur reușește să fie o iubită cool. Pe de o parte, este foarte afectuoasă și îi oferă partenerului de cuplu numeroase momente de tandrețe. Pe de altă parte, știe să îl răsfețe în cele mai diverse moduri, ajutându-l să se simtă confortabil. Nu în ultimul rând, dă dovadă de onestitate când este necesar și își stimulează partenerul să evolueze.

reprezentare a zodiei Taur, femeie tanara, frumoasa, purtand la gat un pandant cu simbolul zodiei Taur

Berbecul

Prin natural sa este nerăbdător, vrea să domine, să dețină controlul, își pierde răbdarea cu ușurință și se plictisește repede. În acest context, nu este de mirare că, pentru a accepta să fie parte dintr-o relație pe termen lung, un Berbec are nevoie să aibă alături un partener care să țină pasul cu energia și cu firea sa pasională.

Cu toate acestea, o femeie-Berbec este o iubită cool din anumite puncte de vedere. Spre exemplu, în momentul în care iubește pe cineva, îți concentrează toată atenția asupra acelei persoane, are grijă de ea și face tot ce poate ca să o sprijine. De asemenea, este curajoasă, onestă și își găsește forța de a motiva pe cineva să meargă mai departe chiar și în cele mai dificile momente.

Fecioara

Perfecționiste și foarte critice față de ele însele, Fecioarele au tendința de a le impune standarde foarte înalte și celor din preajmă. Nu fac excepție nici partenerii de cuplu, care trebuie să le dovedească faptul că se pot ridica la nivelul așteptărilor lor. În ciuda acestei tendințe, femeile născute în zodia Fecioară sunt gata să-i sprijine pe partenerii lor pentru a face progrese și pentru a-și împlini aspirațiile. Prin urmare, pot fi considerate iubite cool din acest punct de vedere. În plus, sunt foarte loiale și pot fi partenerele ideale pentru toate persoanele care caută o relație solidă și stabilă.

Scorpionul

Vestite mai ales pentru natura lor pasională, femeile ce aparțin acestei zodii știu să dea totul într-o relație, când iubesc din toată inima. Reușesc să realizeze o conexiune profundă la nivel emoțional cu partenerii lor dar, totodată, dacă simt că lucrurile nu merg așa cum vor, devin brusc posesive și pot lua în calcul răzbunarea. Din fericire, sunt irezistibile grație inteligenței și farmecului lor și, mai mult decât atât, a curajului de a spune în față ceea ce gândesc. 

Leul

Femeile care aparțin acestei zodii de foc sunt conștiente de calitățile lor, vor să fie mereu admirate și să strălucească. Își impun standarde înalte și în privința relațiilor romantice, lăsându-se cucerite de cei pe care îi consideră demni de ele. Nu acceptă să fie puse în umbră de partenerii lor și nu sunt dornice să-i lase și pe ei să strălucească. Ca să ajungă să fie considerate iubite cool, au nevoie să-și deschidă mai mult inima, să-și dezvăluie căldura, generozitatea și loialitatea de care sunt capabile când țin cu adevărat la cineva.

Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: collective.world, pinkvilla.com, popularastrology.com, thoughtcatalog.com

Articolul urmator
6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri
6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  CNN: Ce loc din România a ajuns în topul celor mai frumoase locuri din Europa
  CNN: Ce loc din România a ajuns în topul celor mai frumoase locuri din Europa

  Europa este spectaculoasă! O viață întreagă nu ne-ar ajunge să îi cutreierăm munții împăduriți, să îi mângâiem plajele cu nisip sau să ne...

  Topul celor mai bune licee din România, după mediile de la bacalaureatul din 2022
  Topul celor mai bune licee din România, după mediile de la bacalaureatul din 2022

  A fost publicat clasamentul liceelor din România, în funcție de mediile de la bacalaureat 2022! Pe primul loc se află un liceu privat pedagogic creștin din București, urmat...

  S-a publicat topul celor mai bune universități din România. O singură instituție privată a ajuns în clasament
  S-a publicat topul celor mai bune universități din România. O singură instituție privată a ajuns în clasament

  Ministerul Educației a publicat metarankingul național pentru anul 2021, stabilind itopul celor mai bune instituții de învățământ superior din România, în urma...

  România, pe locul 4 în topul țărilor cu cea mai bună mâncare din lume
  România, pe locul 4 în topul țărilor cu cea mai bună mâncare din lume

  Nimic nu se compară cu mâncarea tradițională românească! Nu o spunem doar noi, ci și turiștii străini care i-au adus României un loc de cinste în topul...

  O recunoști? Acum este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV!
  O recunoști? Acum este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV!

  Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, iar aparițiile sale sunt întotdeauna impecabile. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil” are...

  Studiu 2021: cele mai iubite cărți pentru copii din fiecare țară a lumii. În România nu a fost deloc o surpriză!
  Studiu 2021: cele mai iubite cărți pentru copii din fiecare țară a lumii. În România nu a fost deloc o surpriză!

  Cititul este de departe una dintre cele mai simple mai sănătoase plăceri atât pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici, contribuind la dezvoltarea emoțională, cognitivă și...

  Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds
  Cei mai cool părinți de la Hollywood: ce reguli de parenting au Blake Lively și Ryan Reynolds

  S-au căsătorit în anul 2012, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. În plus, sunt părinți fericiți, având trei fiice (James- 7...

  7 semne că ești o mamă cool. Tu știi cum să fii COOL?
  7 semne că ești o mamă cool. Tu știi cum să fii COOL?

  Să fii o mamă cool presupune multe lucruri, dar una dintre cele mai importante calități ale tale ar trebui să fie următoarea: să poți îndeplini atât rolul de figură...

  © 2023 Qbebe