Funnyby

Care este ziua din săptămână care îți poartă noroc, în funcție de zodia ta

Care este ziua din săptămână care îți poartă noroc, în funcție de zodia ta

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Concepțiile în ceea ce privește ideea de noroc sunt foarte diferite. Astfel, dacă unele persoane cred că norocul ți-l faci doar tu, altele consideră că este un dat. De asemenea, nu este o noutate faptul că unele zile ale săptămânii sunt considerate mai norocoase decât altele. Nu în ultimul rând, zodiile sunt luate și ele în calcul când este vorba de noroc. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos vei descoperi pe care zi din săptămână te-ai putea baza cel mai mult, având mai multe șanse de a-ți atinge obiectivele, în funcție de zodia din care faci parte. 

Berbecul

Întrucât zodia care te guvernează este Marte, nu este surprinzător că ziua ta norocoasă este marți. Datorită acestei planete ai parte de energie, de dorința de a intra în acțiune, de ambiția de a reuși. În aceste condiții, simți că ești tu însăți, că poți să acționezi așa cum simți.

O zi de marți este numai bună pentru a-ți duce la capăt o „misiune”, pentru a te implica într-un nou proiect sau pentru a purta o discuție pe un subiect problematic. În această ultimă situație, energia conferită de Marte ajută să ai curajul să spui lucrurilor pe nume.

reprezentare a zodiei Berbec sub forma unei tinere roscate

Taurul

Zodia aceasta este guvernată de planeta Venus, care, la rândul ei, guvernează ziua de vineri. În aceste condiții, pentru un Taur aceasta este și ziua cea mai norocoasă din săptămână. Te poți implica în diverse demersuri creative, dar și să-ți faci planuri pentru relaxare, de exemplu să organizezi o petrecere, o ieșire în oraș etc. De asemenea, este o zi potrivită pentru a sta alături de ființa iubită, întrucât Venus veghează și asupra dragostei, a loialității. 

Gemenii

Dacă faci parte din această zodie, ești vestită pentru abilitățile tale de comunicare. Le poți folosi cum știi tu mai bine cu precăderea miercurea, când este ziua ta norocoasă. În funcție de nevoile tale, poți excela în ceea ce privește vorbitul în public, dar și în prezentarea unui proiect sau când porți o discuție cu cineva pe parcursul unei călătorii. În plus, dacă ai diverse planuri, nu mai sta pe gânduri și așterne-le pe hârtie.

Racul

Sensibilă și mereu cu grijă față de cei din jur, ești guvernată de Lună. Din acest motiv, ziua ta cea mai norocoasă dintr-o săptămână este luni. De aceea, profită de ea și ai mai multă încredere în intuiția ta, lasă-te îndrumată de creativitate sau apucă-te să investești timp și bani în ceva nou. 

În același timp, nu uita că prima zi a săptămânii te ajută și să te concentrezi mai mult asupra ta, să îți găsești forța interioară care să te stimuleze să te ocup așa cum vrei și de cei dragi. 

Leul

Ori de câte vrei să te asiguri că ești în centrul atenției, că strălucești, mizează pe ziua ta norocoasă, care este duminica. Atunci energia ta solară poate ieși mai mult la iveală și te va pune în evidență așa cum îți dorești. Totodată, reușești să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai și poți porni într-o nouă aventură. 

Duminica te stimulează și să ai grijă de tine, să te răsfeți și să te relaxezi ca să îți încarci „bateriile” pentru o nouă săptămână plină de provocări. 

Fecioara

Precum în cazul gemenilor, ziua ta norocoasă este tot miercuri. Spre deosebire de aceștia, energia primită de tine este mai stabilă, mai structurată și te ajută să fii responsabilă. Cel mai bine ar fi să te  concentrezi pe comunicare, dar și pe rezolvarea unor probleme birocratice. Dai dovadă de multă productivitate, dar și de inspirație pentru a face acele ajustări care să-ți asigure succesul. 

Balanța

Primul beneficiu oferit de ziua ta norocoasă, vineri, este că te poți concentra pe relația romantică, dar în același timp vei fi și capabilă să aduci echilibrul în alte aspecte din viața ta. Te bucuri de o bună claritate în gândire, așa că poți să te apuci să creezi, să decorezi. După ce îți termini treburile, este numai bine să fii alături de prieteni, să ieșiți în oraș și să vă faceți planuri pentru sfârșitul de săptămână.

reprezentare a zodiei Balanta sub forma unei femei tinere blonde cu ochelari

Scorpionul

Energia pe care o primești de la planeta Marte în ziua ta norocoasă, marți, te influențează în special din perspectiva emoțiilor. Fiind în formă bună din acest punct de vedere, determinarea de care și așa dai dovadă te va ajuta să-ți duci planurile la bun sfârșit. Te organizezi bine, excelezi în ceea ce privește comunicarea și vii cu idei noi. Ai în vedere și acest detaliu: ceea ce începi într-o zi de marți are mai multe șanse să se concretizeze decât în alte zile ale săptămânii.  

Săgetătorul

Îți place mult să călătorești, să explorezi, iar ziua de joi este cea mai norocoasă pentru tine și sub acest aspect. Inclusiv călătoriile în interes de afaceri sunt binevenite, ai mai multe șanse să închei o afacere și de ce nu, să lucrezi mai eficient cu banii.

Ca să fii și mai recunoscătoare pentru ceea ce ai, folosește-te de această zi pentru a reflecta la realizările tale. Vei putea fi uimită de ceea ce ai putut să obții!

Capricornul

Faci parte dintre zodiile cele mai muncitoare, mai pragmatice și mai muncitoare. Chiar dacă este final de săptămână, profită de ziua de sâmbătă, norocoasă pentru tine și finalizează-ți sarcinile care sunt prioritare. Vei beneficia din plin de forță și de inspirație!

Și în cazul în care ești implicată în muncă fizică ziua de sâmbătă este cea mai potrivită pentru a-ți atinge obiectivele.

Vărsătorul

La fel ca în cazul Capricornului, norocul îți surâde mai ales sâmbăta. De aceea, te poți bucura de realizări pe toate planurile, iar spiritul tău inventiv își va spune cuvântul. Străduiește-te să vii cu cât mai multe idei noi, pe care să le susții cu încredere, respectă-ți angajamentele și vei avea parte de rezultatele mult așteptate. 

Peștii

Pentru că ești guvernată de Jupiter, ziua ta norocoasă este joi. Pe de o parte, este ziua ideală pentru a trece în revistă diverse evenimente din viața ta, pentru a arunca o privire de ansamblu asupra ei și pentru a te convinge dacă ți-ai respectat toate valorile în care crezi.

Pe de altă parte, poți începe să-ți transformi visurile în realitate și implică-te în activități precum grădinăritul sau, de ce nu, chiar scrierea de versuri pentru o melodie. 

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: astrologyanswears.com, elitedaily.com

Articolul urmator
Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Tripleții care au cucerit internetul: fotografiile care îți vor face ziua mai frumoasă
  Tripleții care au cucerit internetul: fotografiile care îți vor face ziua mai frumoasă

  Dacă în trecut, frecvența sarcinilor multiple era de 1 la 8.000, acest lucru pare să se fi schimbat în ultimele două decenii. Metodele de reproducere asistată au contribuit...

  Video: o mamă intră într-o o sală de jocuri de noroc și își lasă fetița în căruciorul care este luat de vânt
  Video: o mamă intră într-o o sală de jocuri de noroc și își lasă fetița în căruciorul care este luat de vânt

  Un video a devenit viral și a ajuns în tenția autorităților după ce a surprins o mamă care lasă în fața unei săli de jocuri de noroc din Bacău un cărucior cu un copil...

  Simți că soacra „îți poartă sâmbetele”? Semnele care arată că ai o soacră toxică, conform terapeuților
  Simți că soacra „îți poartă sâmbetele”? Semnele care arată că ai o soacră toxică, conform terapeuților

  Nu toate soacrele sunt toxice! Există și femei care se comportă asemenea unei mame cu nurorile lor. Dar, conform portretizării populare, „soacră, soacră, poamă acră”,...

  Elefant Feng-Shui: unde să îl pui în casă ca să îți aducă noroc, prosperitate și succes
  Elefant Feng-Shui: unde să îl pui în casă ca să îți aducă noroc, prosperitate și succes

  În ultimii ani, știința Feng-Shui a devenit tot mai populară și în țara noastră. Cu ajutorul ei, te poți folosi de diferite simboluri pentru a-ți aranja locuința astfel...

  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare
  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare

  Ce sentiment e mai frumos decât să primești semne de iubire din partea copilului tău? Uite care sunt modurile prin care copiii își exprimă iubirea, în funcție de...

  Mi-au spus că bebelușul din burtica mea este mort și că trebuie să fac chiuretaj. Noroc că am cerut o a doua părere, fiindcă micuțul era, de fapt, bine!
  Mi-au spus că bebelușul din burtica mea este mort și că trebuie să fac chiuretaj. Noroc că am cerut o a doua părere, fiindcă micuțul era, de fapt, bine!

  O viitoare mămică a trecut prin clipe de coșmar după ce doi medici i-au spus, după mai multe ecografii, că bebelușul din burtica ei este mort și că trebuie să facă un chiuretaj....

  Am aflat că sunt însărcinată din nou în ziua în care soțul meu și-a făcut vasectomie
  Am aflat că sunt însărcinată din nou în ziua în care soțul meu și-a făcut vasectomie

  Ashley, o mamă de peste hotare, i-a dat soțului său, Luke, un ultimatum: ori fac al doilea copil, ori își face vasectomie. Bărbatul a ales a doua variantă, însă cuplul a...

  Ziua în care fiica mea m-a întrebat ce este iubirea
  Ziua în care fiica mea m-a întrebat ce este iubirea

  „Tată, pot să te întreb ceva?”. Am aruncat o privire scrutătoare peste rama ochelarilor mei. Niciodată nu mi-am putut da seama cum de oamenii din filme făceau asta cu...

  © 2024 Qbebe