Funnyby

Care sunt cele mai cicălitoare zodii. Nu-ți mai auzi gândurile când încep

Care sunt cele mai cicălitoare zodii. Nu-ți mai auzi gândurile când încep

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că vor fi insistente pe lângă cei din familie, pe lângă cei din cercul lor de prieteni, fie că se vor ține de colegii de la locul de muncă pentru a-și atinge obiectivele, persoanele ce aparțin anumitor zodii pur și simplu nu pot sta deoparte când vine vorba să cicălească. Deși intențiile lor nu sunt rele, nu va fi greu să-i streseze pe cei din jur, survenind și situații în care ar trebui ponderate. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi care sunt unele dintre cele mai cicălitoare zodii, care nu se simt bine până când nu își vor manifesta insistența.

Berbecul

Pe de o parte, Berbecul se regăsește printre cele mai cicălitoare zodii întrucât se supără ușor când lucrurile nu ies cum vrea el. Pentru a se asigura că acestea ies bine, nu va ezita să insiste pe lângă alte persoane, cicălindu-le adesea prea mult.

Pe de altă parte, reprezentanții acestor zodii apreciază sfaturile primite, chiar dacă inițial nu realizează cât de multă nevoie au de ele. Odată ce înțeleg, vor fi tentați să procedeze și ei la fel, la rândul lor, în special cu cei ce le sunt apropiați. Deși ar vrea să încurajeze prin sfaturile pe care le oferă, de cele mai multe ori se întâmplă să ajungă să cicălească.

Nu în ultimul rând, tendința unui Berbec de a cicăli reiese și din dorința sa de a-și face vocea auzită. Astfel, printre scopurile celor ce fac parte din această zodie este să vadă că sunt ascultați, dar fără a fi judecați. Când sesizează că se întâmplă așa, vor fi mulțumiți și împăcați cu ei înșiși.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Berbec-pe-un-cer-instelat-

Taurul

Are și el reputația de a fi una dintre cele mai cicălitoare zodii în condițiile în care, deși poate părea înțelegător când ceilalți nu țin cont de ceea ce susține, în realitate va fi în stare să insiste la infinit pentru a demonstra că are dreptate. Practic, poate să-i spună cuiva în față: „Ți-am zis, dar tu faci așa cum vrei”, dar pe parcurs va încerca prin orice mijloace să convingă să i se urmeze sfaturile. Desigur, cei din preajmă îi vor aprecia disponibilitatea de a da sfaturi, înțelegând că se pot baza pe el, dar nu vor putea întotdeauna să-i suporte până la capăt încăpățânarea. Din fericire, prin bunul-simț de care îi place să dea dovadă, un Taur se poate opri la timp pentru a nu-i ofensa pe ceilalți.

Această zodie obișnuiește să fie cicălitoare și în relația cu partenerul de viață și nu îi va conveni deloc situația în care nu va ajunge la un acord cu acesta. În aceste condiții, va începe să devină tot mai insistent, să cicălească, iar dacă nu va reuși să se controleze se poate ajunge la un conflict.

Gemenii

Sunt vestiți pentru abilitatea de a fi buni comunicatori dar, pe de altă parte, au și tendința de a fi foarte insistenți, de a cicăli. Inteligenți, vor mereu ca opiniile lor să fie auzite și luate în considerare și nu ezită în a trece peste ceea ce cred ceilalți despre ele. Din acest motiv se pot confrunta și cu situații tensionate, inclusiv în relațiile cu prietenii.

Tocmai pentru că sunt atât de vocali, vor ca lucrurile să iasă așa cum își doresc ei, de aceea țin să le aducă la cunoștință cu insistență, atitudinea lor putând fi similară, în anumite situații, cu aceea a unui conducător care dă ordine. Nu întodeauna se vor bucura însă că au reușit să-și atingă scopul, acela de a li se urma întocmai sfaturile.

Leul

Tentația unui Leu de a fi cicălitor provine din dorința sa de a fi în centrul atenției. În plus, când alege să se încăpățâneze, dorind să demonstreze că doar el știe cel mai bine cum se face un anumit lucru, va fi dispus să cicălească pe oricine. Cu toate acestea, întrucât știe să se impună și nu îi displace deloc să facă pe șeful, va înțelege că timpul este prețios pentru oricine și va prefera să vină cu precizări o singură dată.

Fiind mândru, un Leu nu va ezita, într-o relație romantică, să spună lucrurilor pe nume, să cicălească dacă simte că este cazul, chiar dacă știe că în final își va răni partenerul.

Fecioara

Este una dintre cele mai cicălitoare zodii, cu atât mai mult cu cât îi place să fie atentă la detalii, să facă liste, să întocmească strategii, să organizeze. Cicălindu-i pe ceilalți o Fecioară va crede că așa va fi de ajutor și, dacă va simți că aceștia încep să o asculte și să țină seama de sfaturile ei, în final va începe să fie mai relaxată și se va face plăcută.

Obiceiul de a cicăli al unei persoane ce aparține acestui semn zodiacal se leagă nu doar de dorința de a-i influența pe ceilalți cu ușurință, ci și de a deține cumva controlul. De altfel, Fecioarele sunt vestite pentru capacitatea lor a de a oferi sfaturi, fără să le pese că insistența lor nu este întotdeauna binevenită.

Au o atitudine similară și într-o relație de cuplu, iar pentru că sunt orgolioase și vor să simtă că dețin controlul nu se vor abține din a-și cicăli partenerul, oricât de mult l-ar aprecia pe acesta.

Balanța

Obișnuința unei Balanțe de a fi cicălitoare provine de fapt din încercarea ei de a instaura echilibrul peste tot. Crezând că poate să îl obțină inclusiv dacă va insista mult pe lângă cei din jur, nu va sta pe gânduri și va cicăli cât va considera că este necesar. Satisfacția cea mai mare va fi când va observa că i-au fost urmate sfaturile, când cineva îi va spune că se poata baza pe ea.

Unul dintre aspectele la care această zodie ar trebui să aibă grijă este să nu ezite să spună exact ceea ce simte, fără a insista însă, întrucât prietenii o vor aprecia și așa și se vor simți confortabil în preajma sa. În schimb, nimeni nu se va simți în largul său când va fi cicălit și va deveni stresat.

Săgetătorul

În mod cert că face parte dintre cele mai cicălitoare zodii, care nu știe când să se oprească. Va proceda așa cu toată lumea, dar mai cu seamă cu partenerul/partenera sau cu prietenii apropiați, insistând asupra dorinței de a porni spre noi aventuri și venind mereu cu planuri destinate îndeplinirii acestui obiectiv. 

Un Săgetător va insista mereu să vină cu sfaturi din dorința de a se face plăcut de cei din jur, dar nu de puține ori obiceiul de a cicăli îl va pune într-o lumină defavorabilă, diminuându-i din credibilitate. În ciuda străduinței sale de a le spune celorlați ceea ce ar vrea să audă, faptul că nu știe când să se oprească din a insista nu va fi deloc în avantajul său. De altfel, una dintre greșelile majore pe care le poate face este să încerce să-și facă noi prieteni prin cicălire, exagerând cu sfaturile oferite.

reprezentarea-semnului-zodiacal-Sagetator-pe-un-cer-instelat

Capricornul

Este printre cele mai cicălitoare zodii mai ales din acest motiv: fiind o fire înclinată spre practic, spre eficiență, ține mult ca și cei cu care lucrează să fie la fel. Dorindu-și productivitate și rezultate bune pe termen lung, Capricornul, în special dacă este lider, nu se va feri din a fi foarte insistent pentru îndeplinirea unui asemenea scop.

Reprezentanților acestei zodii le place să fie cicălitori și în grupul lor de prieteni, adoră să dea sfaturi și să vadă cum acestea sunt puse în aplicare, asigurându-se că apropiații lor vor putea astfel să facă alegeri bune. Inclusiv în situația în care prietenii nu par că ar vrea să îl asculte, un Capricorn nu se va opri din a fi cicălitor, din a veni cu sfaturi chiar și când acestea nu îi sunt solicitate.

Surse: my.astrofame.com, pinkvilla.com, thetalko.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Care vor fi cele mai norocoase zodii în 2022
Care vor fi cele mai norocoase zodii în 2022

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete
  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete

  Printre felurile de mâncare cele mai recomandate de medicii nutriționiști se numără și ciorbele și supele. Hrănitoare, versatile, ușor de digerat și spornice, acestea ar...

  Control parental: când este cazul să îl aplici și care sunt cele mai bune aplicații
  Control parental: când este cazul să îl aplici și care sunt cele mai bune aplicații

  În condițiile în care mediul online este tot mai aproape de copilul tău, te străduiești adesea să identifici punctele „tari” și pe cele „slabe” ale...

  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu
  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu

  Îți dai seama că ești o mamă bună când propriul tău copil începe să îți dea lecții de viață care au sens și care te pun pe gânduri. În lumina...

  Când sunt Floriile anul acesta? Iată cele mai frumoase nume inspirate de flori
  Când sunt Floriile anul acesta? Iată cele mai frumoase nume inspirate de flori

  În acest an, Floriile sunt pe data de 9 aprilie, cu o săptămână înainte de Paștele ortodox. Floriile nu au niciodată o dată fixă, dar se știe că sunt...

  Cel mai dureros lucru, ca părinte, este să auzi de la altcineva „copilul meu nu ar face asta”
  Cel mai dureros lucru, ca părinte, este să auzi de la altcineva „copilul meu nu ar face asta”

  Diagnosticarea unei tulburări de spectru autist nu se realizează cu ușurință, iar manifestările acesteia pot da peste cap viața micilor pacienți și a părinților. Într-o...

  Părinții leneși sunt de vină când copiii încep grădinița încă purtând scutece
  Părinții leneși sunt de vină când copiii încep grădinița încă purtând scutece

  Am primit chiar acum un mesaj de la o educatoare pentru părinții ai căror copii vor începe grădinița în toamnă. Sfatul ei este să ne străduim, noi părinții, să...

  Cheltuielile pentru școală au crescut cu aproape 50%. Care sunt cele mai costisitoare rechizite acum
  Cheltuielile pentru școală au crescut cu aproape 50%. Care sunt cele mai costisitoare rechizite acum

  În mai puțin de o lună începe noul an școlar, iar părinții sunt îngrijorați de scumpirea rechizitelor. Aceștia se așteaptă la cheltuieli mai mari anul acesta,...

  Amorel, Expertiza, Mariano-Monamour. Care sunt cele mai amuzante și neobișnuite prenume românești
  Amorel, Expertiza, Mariano-Monamour. Care sunt cele mai amuzante și neobișnuite prenume românești

  Noi, românii, suntem un popor foarte creativ. Când vine vorba despre prenume, se poate spune că facem chiar exces de creativitate.

  © 2023 Qbebe