Funnyby

Ce fel de inimă ai, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Ce fel de inimă ai, în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Dacă unii dintre noi nu avem deloc răbdare și ne grăbim să spunem tot ceea ce avem pe suflet, alții preferăm să fim mai degrabă rezervați și să nu ne deschidem inima până când nu suntem siguri că nu vom fi dezamăgiți. De asemenea, anumite persoane se avântă cu mult curaj în relații, în timp ce altele aleg să analizeze în profunzime lucrurile până când ajung să facă acest pas. Parcurgând articolul de mai jos, poți descoperi cum reacționează reprezentații fiecărei zodii, în viața de zi cu zi, când vine vorba să-și deschidă sufletul ca să poată primi dragostea.

Berbecul

Pe de o parte, dacă trece prin diverse experiențe traumatizante în planul relațiilor romantice, unui Berbec îi este greu să-și deschidă iar inima, chiar dacă începe să se vindece. Pe de altă parte, întrucât este nerăbdător și se entuziasmează cu ușurință, odată ce se îndrăgostește nu ezită în a-și mărturisi iubirea față de partener, îl copleșește cu atenția sa și nu se ferește să le vorbească și celorlalți despre ceea ce simte. 

Ca să se asigure că are mai multe șanse de a-și construi o relație solidă, un Berbec alege să fie onest față de partenerul de cuplu și are curajul să-i spună acestuia ce intenții și planuri de viitor are.  

Taurul

Întrucât este guvernat de Venus, planeta dragostei, a frumuseții și a senzualității, nu este de mirare că inima sa este oricând dornică să-i arate persoanei iubite cât de mult ține la ea. În aceste condiții, Taurul nu ezită să fie afectuos cu partenerul de cuplu, să-l răsfețe și să-l determine să se simtă confortabil. De altfel, unul dintre obiectivele majore ale unui Taur este, odată ce se convinge că partenerul său merită, să-și construiască alături de acesta un cămin în care să se bucure împreună de stabilitate, de siguranță.

Cu alte cuvinte, persoanele născute în această zodie sunt foarte fericite inclusiv când petrec o zi liniștită acasă, stând pe canapea, în brațele ființei iubite.

ilustratie, generata prin tehnologia Ai, zodiac Taur

Gemenii

Când reprezentanții acestei zodii intră într-o relație, poate fi dificil pentru partenerii lor să-i înțeleagă, în condițiile în care se răzgândesc rapid și își schimbă deciziile la fel de ușor cum își schimbă hainele. Din acest motiv, pentru ca o relație cu Gemenii să meargă, este esențial ca persoanele de lângă ei să adore surprizele, să fie spontane, să se adapteze ușor schimbărilor. De asemenea, Gemenii se simt bine alături de partenerii lor când au parte de suficient spațiu, când nu li se impune o rutină anume și când nu sunt criticați întrucât nu se pot abține să exprime verbal ceea ce simt. 

Racul

Fiind foarte sensibil și receptiv la emoții, Racul este empatic, iar autenticitatea și încrederea se numără printre calitățile pe care le așteaptă de la un partener. Un Rac este mereu receptiv la nevoile celor din preajma sa și își dorește atât de mult ca acestora să le fie bine, încât adesea își neglijează propriile nevoi și dorințe. 

Cine are alături un partener Rac, trebuie să știe că acesta îi descifrează cu ușurință trăirile, emoțiile și de aceea o să știe ce are de făcut ca să aducă alinare. În plus, Racul așteaptă, la rândul său, să aibă parte de același „tratament” din partea persoanei iubite. 

Leul

În general, Leii se tem să-și deschidă inima pentru a nu fi considerați vulnerabili. De fapt, vor să-și mențină mereu imaginea unor persoane puternice și stăpâne pe ele, care sunt conștiente de calitățile lor.

Odată ce se îndrăgostește cu adevărat, Leul începe „să lase garda jos” și îi dovedește partenerului de cuplu cât este de romantic, de generos, de afectuos. Spre exemplu, este dornic să pornească într-o frumoasă aventură alături de acesta și nu ezită să-i facă declarații, să-l răsfețe cum știe mai bine. 

Fecioara

Spiritul analitic al Fecioarelor, tendința de a examina îndeaproape și cu atenție lucrurile, își pun amprenta și asupra modului în care acestea își deschid inima în relațiile romantice. De pildă, ele nu apreciază faptul că primesc daruri și flori, ci sunt mai încântate când văd că partenerii le înțeleg și că se ridică la nivelul așteptărilor.

Practic, Fecioarele au capacitatea de a discerne clar între cine merită și cine nu merită atenția lor. Astfel, se orientează numai spre acele persoane pe care le consideră capabile să le îmbogățească viața. 

ilustratie, generata prin tehnologia Ai, reprezentare zodie Fecioara

Balanța

Inima Balanțelor arată cât sunt de fidele, cât sunt de dispuse să lupte până la capăt pentru ceea ce iubesc. În momentul în care se îndrăgostesc, sunt gata să facă tot ce pot pentru a-și face partenerii fericiți și, de aceea, aleg adesea să se abțină pentru a nu alimenta tensiunile în cuplu.

Întrucât au și un puternic spirit justițiar, nu renunță până când nu văd că se face dreptate, nu suportă să vadă incorectitudine. În schimb, se străduiesc să vină cu argumente și să susțină cauzele în care cred, asigurându-se că, la final, toată lumea este mulțumită. 

Scorpionul

Latura sa misterioasă îl motivează să-și protejeze inima. Scorpionul obișnuiește să-și construiască în jurul său „un zid” de apărare, pe care îl poate dărâma doar cineva care îl iubește din tot sufletul și care îi demonstrează că poate avea deplină încredere. Dacă se întâmplă așa, Scorpionii caută să se conecteze cât mai profund cu ființa iubită, sunt atenți și răbdători cu ea și îi vor spune acesteia în față cât de mult o iubesc. 

Săgetătorul

Inima sa tânjește după aventură, este cel mai fericit când reușește să călătorească, să descopere și să trăiască experiențe inedite. Prin urmare, deși nu se grăbește să-și ia angajamente majore și să se stabilească într-un loc, un Săgetător începe să devină mai dornic să-și deschidă sufletul când întâlnește persoana cu care își poate împărtăși pasiunile. Pentru ca relația să dureze, are nevoie de libertate, de spațiu și să nu ajungă să aibă o existență dominată de monotonie. 

Capricornul

Este mai degrabă rezervat și le creează celor din jur impresia că este rece, detașat. Capricornul are o asemenea atitudine deoarece nu vrea să-și arate latura vulnerabilă, se teme să nu fie rănit. În aceste condiții, este selectiv în privința tuturor relațiilor, inclusiv a celor romantice.

Cu toate acestea, când este îndrăgostit, Capricornul începe să-și dezvăluie și partea sensibilă și ține să îi dovedească persoanei iubite cât de mult o prețuiește, cât de mult o susține. De cele mai multe ori, face tot ce poate ca să o încurajeze să-și împlinească dorințele și îi amintește mereu că se poate baza pe el.

Vărsătorul

Conștient de originalitatea sa, dornic de cât mai multă libertate pentru a putea crea, Vărsătorul este și el foarte selectiv în privința relațiilor. Pentru a se convinge dacă o anumită persoană poate să facă parte din viața lui, ține mult să vadă mai întâi cum se comportă aceasta ca prieten. Abia după aceea, dacă vede în ea un prieten de nădejde, cu care își poate împărtăși pasiunile, începe să-și deschidă inima. Când se întâmplă așa, își arată și latura generoasă și, de multe ori, apelează la mici gesturi pline de tandrețe. 

Peștii

Se remarcă mai ales prin sufletul lor, prin faptul că sunt empatici și grijulii. Peștii nu stau pe gânduri când trebuie să vină cu o vorbă bună, să-i aline pe cei aflați în suferință. Adesea, pentru a se asigura că ajută până la capăt, ajung să-și neglijeze propriile nevoie în favoarea altora. Au o asemenea atitudine și în relațiile romantice. Sunt afectuoși cu partenerii lor, îi consolează și îi asigură că pot veni la ei ori de câte ori au nevoie de o încurajare. 

Romantici și dornici să-și găsească sufletul pereche, Peștii au nevoie să aibă alături parteneri cu „picioarele pe pământ”, care să le ofere stabilitate, siguranță și care să le amintească, din când în când, să nu fie cu „capul în nori”. 

Ce fel de despărțire îți frânge cu adevărat inima, în funcție de zodie

Surse foto: pixabay.com

Surse articol: collective.world, vogue.in, zodiacshine.com

Articolul urmator
Ce fel de despărțire îți frânge cu adevărat inima, în funcție de zodie
Ce fel de despărțire îți frânge cu adevărat inima, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut
  Tipul de persoană pe care îl atragi în viața ta, în funcție de ordinea în care te-ai născut

  În anumite situații, ai senzația că îți cunoști dintotdeauna partenerul și nu reușești să-ți explici de ce a fost atât de atras de tine. Te-ai gândit...

  Ce trebuie să faci pentru a găsi echilibrul în viață, în funcție de ordinea în care te-ai născut
  Ce trebuie să faci pentru a găsi echilibrul în viață, în funcție de ordinea în care te-ai născut

  Teoria ordinii nașterii a fost promovată la începutul secolului 20 de către medicul și psihoterapeutul austriac Alfred Adler. Potrivit acestei teorii, ordinea în care se...

  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut
  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut

  Fie că este vorba despre anumite obiceiuri pe care le ai, fie că este vorba despre comportamente sau despre gânduri pe care pur și simplu nu ți le poți scoate din minte,...

  „Creierul și corpul lui tati se schimbă, dar inima lui rămâne la fel”. Cum reușește o mamă să le explice fiicelor sale problemele de sănătate ale soțului ei
  „Creierul și corpul lui tati se schimbă, dar inima lui rămâne la fel”. Cum reușește o mamă să le explice fiicelor sale problemele de sănătate ale soțului ei

  Cum îi explici unui copil că unul dintre părinții săi este bolnav și că probabil nu își va mai reveni niciodată? Sarah Verardo, o mămică de peste Ocean, este nevoită...

  Indignare de mamă: ce i-a spus fetiței sale un vânzător de la un supermarket când i-a văzut semnul din naștere
  Indignare de mamă: ce i-a spus fetiței sale un vânzător de la un supermarket când i-a văzut semnul din naștere

  Semnele de naștere sunt destul de comune, ultimele statistici arătând că aproximativ 80% dintre oameni se nasc cu un semn, o aluniță sau o altă formă de pată. Chiar și așa...

  O mamă a decis să opereze cu laser semnul din naștere facial al copilului ei și internauții o consideră un monstru
  O mamă a decis să opereze cu laser semnul din naștere facial al copilului ei și internauții o consideră un monstru

  O mamă de 33 de ani din Australia este criticată pe internet deoarece a postat mai multe poze cu bebelușul său, căruia i-a operat semnul din naștere facial cu laserul. Văzând...

  Vitamine pentru inimă: ce suplimente mențin inima sănătoasă
  Vitamine pentru inimă: ce suplimente mențin inima sănătoasă

  Inima este un organ vital, ce acționează precum o pompă, furnizând sânge pentru tot corpul printr-o rețea amplă de artere și vene. Datorită inimii, organismul primește,...

  Kate Middleton însărcinată? Semnul care a dat-o de gol că așteaptă al patrulea copil
  Kate Middleton însărcinată? Semnul care a dat-o de gol că așteaptă al patrulea copil

  Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil? Cel puțin asta susține presa britanică, după ce o fotografie cu Ducesa de Cambridge, ținând mâna pe burtică, a...

  © 2023 Qbebe