Funnyby

Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta

Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Care este/care va fi atitudinea ta față de partenerul tău de viață, cum dorești/vei dori să te implici pentru a te asigura că lucrurile merg cât mai bine în căsnicia ta, sunt aspecte care se leagă și de trăsăturile personalității tale. Întrucât acestea sunt influențate și de zodia sub care te-ai născut, se poate afirma că astrele au impact inclusiv asupra modului în care te comporți/te vei comporta în calitate de soție. Cunoscându-te cât mai bine, îți va fi mai la îndemână să-ți identifici „punctele tari” și pe cele mai „slabe”, astfel încât să îți dai seama cum ai putea interveni pentru a avea parte de căsnicia solidă și frumoasă la care visezi dintotdeauna. 

Berbecul

În cazul în care te-ai născut sub această zodie, iată ce fel de soție ești sau vei fi: plină de energie, mereu dornică să fii în mijlocul acțiunii, să faci planuri, să organizezi, să te implici în cât mai multe activități. Faci tot posibilul să îți coordonezi programul cu cel al soțului tău, dar nu uiți și să-ți rezervi timp și pentru tine, întrucât știi că ai nevoie ca din când în când să te mai și odihnești.

Ești ambițioasă, aventuroasă și nu suporți să stai degeaba. Te deranjează monotonia, dar și lucrurile false. Ceea ce preferi în mod special este sinceritatea deschiderea, îți place să fii directă și ai aceleași așteptări și din partea partenerului de viață.

O soție- Berbec este empatică, iubitoare și se va strădui cât mai mult să-și susțină soțul. Își dorește însă mult ca și acesta să procedeze la fel. Deși încăpățânată, așteptările ei sunt întotdeauna realiste. 

reprezentare-a-zodiei-Berbec-sub-forma-unui-portret-de-femeie-frumoasa 

Taurul

Femeile ce sunt născute sub această zodie de pământ sunt dornice să-și construiască, alături de soții lor, un cămin cât mai bine pus la punct și confortabil. Uneori, lăsându-se dominate de această dorință, pot ajunge să cheltuiască foarte mult, dar nu trebuie omis faptul că, în general, femeilor-Taur le place să nu depindă de bugetul altcuiva.

Foarte loiale, soțiile ce aparțin acestei zodii se implică mult pentru ca lucrurile să meargă foarte bine în mariaj. De aceea, se dedică trup și suflet soțului, dar așteaptă ca și acesta să se comporte similar. Le este însă greu să facă anumite compromisuri din cauza firii lor încăpățânate și ar vrea să-și impună punctul de vedere. Cu toate acestea, una dintre principalele lor calități este că știu să caute și să găsească bucurii chiar și în lucrurile mărunte.

Gemenii

Fiind semn de aer, o soție care este zodia Gemeni își va schimba rapid opiniile, stările, când partenerul ei nici s-ar aștepta. Se va întâmpla așa în special când va simți că se plictisește, unul dintre lucrurile pe care o femeie din această zodie le detestă cel mai mult fiind monotonia. Pentru a se evita pe cât posibil o asemenea situație, Gemenii au nevoie de conversații lungi, fascinante și de implicare în activități cât mai variate. 

Femeile- Gemeni au toate șansele să aibă o căsnicie fericită dacă vor avea soți cu care să aibă interese cât mai asemănătoare, care să știe să le asculte, care să le împărtășească nevoia de distracție, de aventură. În cazul în care lucrurile vor merge în această direcție, vor avea parte nu numai de o dragoste profundă, ci și de posibilitatea de a savura bucuriile vieții.

Racul

Dacă te întrebi ce fel de soție ești sau vei fi dacă te-ai născut sub semnul Racului, răspunsul este mai simplu decât îți închipui: ești/vei fi acea soție pe care orice bărbat este/va fi fericit să o aibă. Astfel, prin natura ta sensibilă, empatică, vei fi mereu gata să faci tot ce este mai bine pentru familie, pentru casă și ești dispusă inclusiv să pui nevoile partenerului tău deasupra propriilor nevoi. Nu îți va fi greu să procedezi așa, în condițiile în care una dintre marile tale dorințe este să-i vezi pe cei pe care-i iubești cât mai fericiți.

Grație firii tale intuitive, ești capabilă să îți dai seama rapid când ceva nu este în regulă cu soțul tău, îți deschizi sufletul, îl vei asculta și vei încerca să-l încurajezi și să-l susții în toate. De altfel, unul dintre obiectivele tale majore este să-i arăți că se poate baza oricând pe tine, că îl iubești necondiționat.  

Leul

O femeie-Leu este soția cu care orice partener s-ar mândri. Grijulie mereu față de aspectul ei, doritoare să strălucească, va fi o prezență ce se remarcă ușor și care are nevoie de cât mai multe complimente. Știe cum să se comporte în cele mai diverse contexte, știe să poarte o conversație, este caldă și generoasă.

Soțiile-Leu încearcă să-și protejeze partenerii, iar pentru a fi fericite au nevoie de loialitate și să vadă că aceștia le pot face fericite. Uneori se pot simți însă copleșite, dar vor fi din nou în formă și foarte active dacă vor avea parte și de timp numai pentru ele.  

Fecioara

Printre calitățile remarcabile ale soțiilor-Fecioară se numără și aceasta: știu să facă de toate, se implică în numeroase activități și tind să obțină perfecțiunea în toate. Perfecționismul este una dintre trăsăturile unei Fecioare, care nu va fi mulțumită până când nu își va vedea obiectivele îndeplinite.

Partenerii de viață ai Fecioarelor știu că acestea pot contribui semnificativ la bunul mers al căsniciei, dar ajung să învețe că și ei trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor. 

O soție-Fecioară va găsi echilibrul dintre latura practică și cea emoțională, fără să fie lipsită de simțul umorului și remarcându-se și prin natura ei iubitoare. Sfaturile pe care le va da vor fi mereu apreciate în familie și datorită ei cei dragi se pot simți în siguranță, ascultați și apreciați. 

reprezentare-a-zodiei-Fecioara-sub-forma-unui-portret-de-femeie-frumoasa

Balanța

Ce fel de soție ești sau vei fi dacă ești născută sub zodia Balanță? Vei fi în primul rând o soție caldă, care știe să-și exprime afecțiunea și care este dornică de cât mai mult romantism. Te vei simți cel mai bine când vei vedea că și soțul tău reușește să fie romantic și când va face anumite gesturi în acest scop (spre exemplu, când te va invita la cină, când îți va aduce flori și bomboane etc.).

În al doilea rând, întrucât ești în căutarea armoniei, a echilibrului, faci tot posibilul să eviți conflictele și punctele de vedere contradictorii. Ai aceleași pretenții și de la soțul tău și te vei simți împăcată când vei vedea că și el se implică mult în relația voastră. 

Fiind parte a unui cuplu, ești mulțumită de fiecare dată când nu ești nevoită să iei decizii de una singură, preferând să te bazezi în acest proces pe soțul tău. 

Scorpionul

Pentru cei care au sau care vor avea soții-Scorpion, trebuie să știe că acestea sunt o adevărată forță a naturii. Au personalitate puternică și așteptări mari de la partenerii lor de viață, stabilind și pentru ei standarde înalte de îndeplinit.

Femeile-Scorpion sunt pasionale, îndrăznețe, pretențioase și detestă monotonia. De aceea, sunt gata să dea tot ce au mai bun pentru ca în căsnicia lor să se mențină vie pasiunea, pentru ca nimeni să nu se plictisească. Dacă vor simți că au fost trădate, își vor urmări partenerul și, dacă bănuiala lor se va confirma, se vor răzbuna pe el când s-ar aștepta mai puțin.

Deși la prima vedere pot crea impresia că sunt dure, soțiile-Scorpion pot fi sensibile, afectuoase și tânjesc după securitate la nivel emoțional. 

Săgetătorul

Ca soție, o femeie-Săgetător este caracterizată de următoarele însușiri: este curajoasă, are mintea deschisă și este fascinată de a descoperi oameni și lucruri noi, de a porni în aventuri. Este plină de energie, optimistă, generoasă și este gata să-și încurajeze oricând partenerul de viață.

Întrucât țin mult la independența lor, soțiile născute în zodia Săgetător sunt spirite libere și așteaptă de la partenerii lor să le înțeleagă și să le susțină. De altfel, secretul unei relații romantice sau a unei căsnicii reușite va fi, în cazul unei partenere-Săgetător, ca ea să nu simtă nicicând că libertatea îi este cumva îngrădită sau că în relația respectivă și-a făcut loc monotonia. 

Capricornul

Te-ai născut sub această zodie de pământ? Dacă răspunsul tău este afirmativ, nu va fi greu să-ți dai seama ce fel de soție ești sau vei fi: muncitoare, ambițioasă, perfecționistă și dornică de cât mai multă stabilitate. Întrucât ai calități de lider și nu duci lipsă de motivație, vei ține mult să-ți ajuți soțul să se autodepășească. De altfel, te pricepi de minune în a-i stimula pe cei din jurul său să devină mai buni și în a-i încuraja.

În același timp, o soție-Capricorn se descurcă de minune și când are de îndeplinit mai multe sarcini simultan, este plină de energie și nu se lasă până când nu își va duce treburile la capăt. La final, nu va uita să se asigure că se va simți bine în dormitor alături de partenerul de viață.  

reprezentare-a-zodiei-Capricorn-sub-forma-unui-portret-de-femeie-frumoasa

Vărsătorul

Ceea ce se poate spune despre o femeie-Vărsător este că nu va fi doar soție, ci și cea mai bună prietenă a soțului ei. Ea va fi gata să-și susțină soțul în ceea ce va face, îi va împărtăși pasiunile și va fi dornică să afle lucruri noi care țin de activitatea acestuia. În același timp, este o fire independentă, prin urmare nu va ajunge să fie dependentă de el și se va aștepta ca acesta să-i respecte nevoia de libertate.

O soție-Vărsător este inteligentă, agreabilă și detestă să se plictisească. Se va simți împlinită în căsnicie dacă va avea parte, alături de soțul ei, și de aventură. În schimb, dacă va ajunge să fie foarte plictisită, poate deveni  impulsivă. 

Peștii

Una dintre trăsăturile ce definesc o soție născută sub zodia Pești este nevoia ei de romantism. În acest context, nu este de mirare că își va scrie jurămintele la nuntă sau că va ține mult să-și surprindă soțul cu gesturi romantice. Pentru ea va fi foarte important să-și pună imaginația la treabă și să creeze contexte prin care să se bucure de o atmosferă cât mai romantică.

Soțiile-Pești sunt sensibile și foarte empatice, străduindu-se cât mai mult să-și ajute soții să depășească momentele mai dificile, arătându-le susținerea lor. Dacă vor simți că este nevoie, nu vor ezita să pună mai presus de nevoile lor nevoile partenerilor. Acest fapt nu este surprinzător, dar fiind faptul că Peștii știu să fie parteneri foarte loiali. 

Surse: pinkvilla.com, shaadisaga.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Ce membru al Casei Regale ești, în funcție de zodia ta
Ce membru al Casei Regale ești, în funcție de zodia ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Actuala mea soție mi-a spus că trebuie să rup legătura cu fosta soție, care e și mama copiilor mei
  Actuala mea soție mi-a spus că trebuie să rup legătura cu fosta soție, care e și mama copiilor mei

  Un bărbat se află între ciocan și nicovală. El povestește, pe Reddit, că actuala lui soție este geloasă pe relația pe care acesta o are cu fosta lui soție, care este și mama...

  Ești a doua soție? 9 situații pentru care trebuie să te pregătești intens
  Ești a doua soție? 9 situații pentru care trebuie să te pregătești intens

  Ești a doua soție? Asta nu înseamnă că ești pe locul doi în inima bărbatului tău. Treci peste temeri, răutățile din jur (dacă există) și peste "fantoma" primei...

  Spune-mi cum folosești Social Media ca să îți spun ce fel de părinte ești
  Spune-mi cum folosești Social Media ca să îți spun ce fel de părinte ești

  Să fii părinte în 2022 nu este lucru ușor, iar să fii și un părinte model, devine o adevărată provocare. Mamele și tații din ziua de azi trebuie să se lupte cu mult mai...

  Soțul meu mi-a spus că nu sunt la fel de frumoasă ca soția șefului său. Ce i-am răspuns
  Soțul meu mi-a spus că nu sunt la fel de frumoasă ca soția șefului său. Ce i-am răspuns

  Fără să îți dai seama, emoțiile puternice, șocul resimțit când auzi anumite discuții, te pot determina să îi spui ființei iubite vorbe care dor. O asemenea...

  De ce se scarpină copilul în nas, urechi, buric sau funduleț? Vei vedea că are motive bine întemeiate
  De ce se scarpină copilul în nas, urechi, buric sau funduleț? Vei vedea că are motive bine întemeiate

  Scărpinatul face parte dintre obiceiurile la care speri ca micuțul tău să renunțe pe măsură ce crește. Trebuie să știi însă că acest obicei nu ține doar de o deprindere...

  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție
  Iubita mea e supărată că nu vreau să șterg pozele cu fiica mea, în care apare și fosta soție

  Un tătic povestește, pe Reddit, că actuala lui iubita s-a supărat destul de tare când a descoperit în telefonul său mai multe poze cu fiica lui din prima căsătorie,...

  Am făcut o fotografie de familie și mi-am exclus fiul vitreg. Noua mea soție este furioasă
  Am făcut o fotografie de familie și mi-am exclus fiul vitreg. Noua mea soție este furioasă

  Să menții un echilibru într-o familie ce include copii proveniți din căsătorii diferite nu este întotdeauna la îndemână. Astfel, chiar dacă micuții ajung să...

  Iubitul meu insistă ca fosta lui soție, împreună cu cei trei copii, să se mute la noi acasă
  Iubitul meu insistă ca fosta lui soție, împreună cu cei trei copii, să se mute la noi acasă

  O femeie de peste Ocean se află într-o situație delicată. Aceasta povestește, pe slate.com, că iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine...

  © 2024 Qbebe