Funnyby

Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche

Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi are ceva special, acel ceva care îi atrage pe cei din jur și ne ajută să ne remarcăm când nici nu ne-am aștepta. De fapt, este vorba despre ceea ce este dincolo de frumusețe, de anumite trăsături fizice, înzestrându-te cu farmec, motivându-i pe ceilalți să-și dorească să te aibă cât mai mult în preajmă. Aceste lucruri sunt valabile inclusiv pentru relațiile romantice, în funcție de anumite calități ale tale având șanse mari de a câștiga atenția unui potențial partener. Datorită articolului de mai jos vei avea posibilitatea să-ți confirmi care este cea mai sexy calitate a ta, cu ajutorul căreia l-ai putea cuceri fără mare dificultate pe cel cu care ți-ai dori să-ți construiești o relație solidă și frumoasă. 

Berbecul

Care este acea calitate sexy care te face oricând atractivă în ochii celorlalți? În cazul tău, pasiunea este cea care te va ajuta să te remarci și care te va sprijini de-a lungul vieții. Datorită ei, te vei implica fără ezitare în realizarea obiectivelor pe care ți le-ai stabilit. Pasiunea ta este cea care va atrage nu numai în relațiile profesionale, ci și în cele romantice, îndrumându-te și ținându-te mereu în mișcare. Astfel, indiferent de cât de dificil, de cât de neobișnuit sau de riscant ar fi un demers, dacă tu îți dorești să reușești, nimeni și nimic nu îți va sta în cale.

Alt aspect pe care un potențial partener îl poate considera atrăgător în legătură cu tine este că încerci să vezi și partea bună a lucrurilor, că faci tot posibilul să-ți păstrezi credința, speranța în finaluri fericite. Această atitudine a ta te va determina să ajungi să fii îndrăgită, cu atât mai mult cu cât așa vei reuși, adesea, să accepți și lucruri mai puțin obișnuite din partea celorlalți. Cu alte cuvinte, nu va fi greu să fii căutată întrucât oricine ar vrea să „se încarce” puțin din energia și din viziunea ta optimistă.

reprezentare-tip-ilustratie-a-zodiei-Berbec

Taurul

Cele mai sexy calități ale celor născuți sub această zodie sunt încrederea și dorința de a avea mereu succes. Pentru tine încrederea se leagă adesea chiar de încrederea că ești atrăgătoare, că deții numeroase calități care te vor face să fii pe placul celor din jur.

Ești foarte perseverentă și îți dorești întotdeauna să-ți fixezi obiective, îți place să visezi cum poți să ți le îndeplinești, dar nu te oprești aici. Dimpotrivă, nu stai pe gânduri, ci, prin ambiție, forță, determinare și tenacitate, faci tot ce îți stă în putere ca să ai succes. Acesta este motivul pentru care inclusiv partenerul tău te va aprecia mult pentru sfaturile tale, fiind atras de puterea, de hotărârea, de concentrarea și de capacitatea de a-ți păstra vie dorința de a-ți atinge scopul.

Gemenii

Dacă ești născută în zodia aceasta, înseamnă că încerci mereu să găsești varietate și să ai parte de cât mai multă stimulare la nivel intelectual. De altfel, de aceste dorințe ale tale se leagă și o calitate care te ajută să fii sexy: faptul că deții abilități de comunicare excelente. În aceste condiții, Gemenii știu să poarte o conversație, știu să admire, sunt îndrăzneți și fac tot posibilul să găsească un aspect amuzant, care să binedispună, chiar și în cazul unor discuții foarte serioase. 

Mulțumită abilității tale de comunicare vei putea să răspândești optimism și bună-dispoziție, să oferi o energie pozitivă. Odată ce vei avea succes în acest demers, nu va fi de mirare că oricine se va îndrăgosti de ideea că iubești viața, că vrei să explorezi cât mai mult și că nu refuzi să pornești într-o nouă aventură a vieții.

Racul

Întrucât Racii fac parte dintre zodiile ce sunt empatice, maestre în a le fi alături celorlalți și care fac tot posibilul să-i ajute să se simtă bină, nu este surprinzător că una dintre calitățile sexy ale tale, dacă aparții acestei zodii, este că ții să-ți arăți mereu compasiunea. Persoana de lângă tine va realiza fără dificultate că îți pasă de ea foarte mult, că vrei să-i fii tot timpul sprijin și că se poate baza pe tine. Spre exemplu, dacă partenerul tău ar avea vreo problemă care îl frământă și ar vrea să discute cu tine în toiul nopți, tu nu îl vei refuza.

Datorită faptului că este receptiv la stările, la emoțiile celor din preajma sa, cu atât mai mult cu cât aceștia sunt dintre cei pe care îi iubește, un Rac nu se va lăsa până când nu va vedea că ființa iubită este în largul ei, că se simte liniștită și în siguranță în compania sa.

Leul

În cazul în care ești reprezentanta acestei zodii, emani energie, căldură și ești ca un magnet pentru ceilalți. Îți este în fire să spui ceea ce îți dorești și nu îți displace să dai ordine și să fii în centrul atenției. De altfel, calitatea sexy ce te ajută să fii mereu remarcată este capacitatea de a fi în centrul atenției. Fiind una dintre cele mai importante dorințe ale tale, faci fără încetare eforturi de a cuceri și de a-i determina pe cei ce îți sunt în preajmă să te urmeze. 

Pentru că ești un lider înnăscut, ai încredere în tine, dar poți să transmiți această încredere și celor care te urmează, fiind mereu în căutarea acelui echilibru dintre încântarea audienței și solicitarea de atenție din partea acesteia. Ești ambițioasă, independentă și vrei să le arăți tuturor că te poți descurca și fără ajutor sau cu un ajutor minim. Aceste ambiții ale tale sunt cele care îți deschid calea spre a te face plăcută și căutată pentru a-ți aduce aportul ori de câte ori intervine ceva dificil, ce creează presiune. 

Fecioara

Inteligența unei Fecioare este un lucru deja bine știut, iar modul în care știe să-și construiască și să pună în aplicare o etică a muncii face parte dintre cele mai sexy calități ale sale. Astfel, Fecioarele știu să fie atente la cele mai mici detalii, nu le scapă nimic din vedere și au mare grijă în luarea deciziilor. Deși sunt exigente, au capacitatea de a face un pas în spate când simt că este cazul și caută să vadă ce este mai bun în ceilalți, motivându-i să meargă mai departe și venind cu soluții inedite.

Ceea ce te va face irezistibilă este de fapt inteligența ta deosebită, perfecționismul, dedicarea de care faci dovadă nu numai în viața profesională, ci și în relațiile romantice. Nu eziți să-ți sprijini partenerul, să vii cu acea motivație care să-l ajute să devină din ce în ce mai bun, intuiția ta fiind cea care îți va da posibilitatea să-l înțelegi când nici nu s-ar aștepta. 

Balanța

Principalul motiv pentru care nu îți va fi greu să te faci îndrăgită este că deții un farmec natural, care este și cea mai sexy calitate a ta. Întrucât ai capacitatea de a face lucrurile simplu și de a asculta cu atenție, zâmbind, un potențial partener își va deschide sufletul către tine,  simțind că ești capabilă să-i dăruiești afecțiune. De aceea, nu va fi nevoie să faci eforturi deosebite în acest scop.

Balanțele sunt în căutarea acelor parteneri cu care să aibă o relație cât mai îndelungată, marcată de cât mai multe clipe romantice și sunt partenerele ideale pentru cei care își doresc să se afle cât mai mult timp în preajma ființei iubite și să aibă parte de multă apropiere.

Scorpionul

În cazul în care aparții acestei zodii, cea mai sexy calitate a ta se referă la ambiția de care dai dovadă. Te vei strădui să găsești căile pentru a-ți canaliza ambiția, vei încerca să faci lucruri noi sau, dimpotrivă, vei sta pe loc în acest scop, dacă vei considera că așa este mai bine. 

În privința relațiilor romantice, spui de la început ce vrei, ești conștientă de ce te afli în relația respectivă, nu ții cont de faptul că anumite persoane din preajma ta nu sunt de acord cu așa ceva. Cel mai mult contează că tu ești convinsă de ceea ce faci. Unul dintre lucrurile pe care le va aprecia cel mai mult la tine partenerul tău este că, întrucât te bucuri de o bună intuiție, îți poți da seama ceea și-ar dori și nu eziți în a-i face surprize. 

Altă însușire a ta care te face atrăgătoare este și aerul tău misterios, capacitatea de a pătrunde subtil în viața cuiva, de a te apropia de persoana îndrăgită pentru a afla cât mai multe despre aceasta.

reprezentare-tip-ilustratie-a-zodiei-Scorpion

Săgetătorul

Săgetătorii posedă o carismă naturală care este alimentată și de următorul fapt: adoră să râdă, să se distreze, să se simtă bine și să-i motiveze și pe cei din jur să fie la fel. Firi pozitive, optimiste, găsesc rapid ceva amuzant în ceea ce îi înconjoară, iar râsul lor va deveni cu siguranță molipsitor.

Ținând seama de această particularitate, se poate spune că, dacă ești Săgetător, cea mai sexy calitate pe care o deții este tocmai simțul umorului. Zâmbetul tău va reuși să lumineze orice încăpere, să ridice moralul celor de acolo, iar în aceste condiții poți cuceri fără probleme și inima celui care probabil îți va deveni partener de viață. În plus, acesta poate fi cucerit și de spiritul tău aventuros, de pasiunea pentru călătorii, pentru noi experiențe.

Capricornul

Pentru că este una dintre cele mai hotărâte zodii, determinarea este și cea care este principala calitate sexy a unui Capricorn. Astfel, vei atrage atenția prin capacitatea de a-ți fixa ținte înalte, de a face lucrurile cum poți mai bine, de a le arăta tuturor că ești capabilă. Ambiția ta, dorința de a te pregăti pentru realizarea unor lucruri remarcabile, îl va inspira și pe un viitorul tău partener și îl va determina să te admire. Energia ta, capacitatea de muncă și perseverența îl vor motiva pe acesta să te urmeze ca pe un adevărat lider.

Faptul că poți să te faci agreată se datorează însă și capacității tale de a ști ce să spui și cum să spui, exact la momentul potrivit, oferind ghidare și susținere. 

Vărsătorul

Însușirea ce te ajută să ieși din anonimat este spiritul tău justițiar, efortul tău de căutare a dreptății fiind considerat adesea sexy. Intelectul tău este cel ce atrage atenția și, chiar dacă persoanele care te întâlnesc nu vor înțelege de la început ceea ce ai vrut să spui, le vei stârni interesul datorită unicității concepțiilor tale. Te vei bucura de cea mai mare apreciere când ești în elementul tău, adică în timpul încercărilor de a înțelege cât mai bine ceea ce se întâmplă și de a veni cu soluții pe care le vezi ca fiind capabile să facă dreptate.

Lupta ta pentru a face dreptate se leagă și de preocuparea de a face lumea un loc mai bun, de a depăși anumite stereotipuri sau de a trece peste ierarhii pentru a vedea rezultatele așteptate.

Peștii 

Dacă te întrebi care este cea mai sexy calitate a acestei zodii de apă, trebuie să știi că este vorba despre inteligență, cu precădere de cea la nivel emoțional. Datorită acesteia te bucuri și de un grad ridicat de empatie, care te va ajuta să ajungi la sufletul partenerul tău, ce se va simți iubit și susținut. Mai mult decât atât, faptul că ești un suflet visător și sensibil te va motiva să încerci mereu să-i oferi ființei iubite clipe memorabile, pline de romantism. 

Alte calități care te vor aduce mai aproape de inima persoanei iubite sunt intuiția și înțelepciunea. Datorită lor poți să îți dai seama ce își dorește partenerul tău și nu vei ezita să-l ții aproape rostind vorbe calde și înțelepte, care să-l aline în momentele dificile.

reprezentare-sub-forma-de-ilustratie-a-zodiei-Pesti

Surse: astro79.com, businessinsider.com, bustle.com, elitedaily.com, sunstar.com, themindsjournal.com, timesofindia.indiatimes.com, zodiacfire.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cât este de bătrân sufletul tău, în funcție de zodie
Cât este de bătrân sufletul tău, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Studiu: Unde este cea mai bună zonă să locuiești în București? Drumul Taberei bate Cotroceniul la raportul calitate-preț
  Studiu: Unde este cea mai bună zonă să locuiești în București? Drumul Taberei bate Cotroceniul la raportul calitate-preț

  Cele mai bune zone de locuit ȋn București, din punct de vedere al indicelui calitate-preț, din cele 32 ȋn care este ȋmpărțit orașul, sunt cele aflate spre periferie, arată o...

  Cea mai eficientă metodă dacă vrei un somn de calitate pentru copilul tău. Un studiu dezvăluie ce trebuie să faci
  Cea mai eficientă metodă dacă vrei un somn de calitate pentru copilul tău. Un studiu dezvăluie ce trebuie să faci

  Te numeri printre părinții care consideră că animalele de companie nu au ce caută în apropierea bebelușului sau a copilului mic? Ei bine, studiile arată că prezența unui...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Cea mai simplă dietă dezvăluită de nutriționistul Mihaela Bilic: „Exact aşa procedează copiii slăbănogi şi scarandivi”
  Cea mai simplă dietă dezvăluită de nutriționistul Mihaela Bilic: „Exact aşa procedează copiii slăbănogi şi scarandivi”

  Vrei să scapi de câteva kilograme în plus, dar îți este imposibil să ții o dietă? Nutriţionistul Mihaela Bilic are o recomandare simplă pentru cei care vor să...

  Din culisele psihoterapiei: Confesiunile acestor copii îți vor rupe sufletul
  Din culisele psihoterapiei: Confesiunile acestor copii îți vor rupe sufletul

  Un terapeut specializat în psihologia traumei ne povestește câteva cazuri ale unor copii și adolescenți, care ne-au emoționat. Le împărtășim cu voi.

  Cum sa fii din nou sexy dupa ce ai nascut
  Cum sa fii din nou sexy dupa ce ai nascut

  In timpul celor noua luni de sarcina ai fost preocupata doar de sanatatea ta si a bebelusului care crestea in tine. In acest timp corpul tau s-a modificat semnificativ, iar dupa ce ai...

  Mi-am întrebat tatăl dacă își iubește nepoții mai mult decât pe proprii săi copii, iar răspunsul lui mi-a vindecat sufletul
  Mi-am întrebat tatăl dacă își iubește nepoții mai mult decât pe proprii săi copii, iar răspunsul lui mi-a vindecat sufletul

  Relația tată-fiică este cu totul specială, însă nici relația dintre bunici și nepoți nu este cu nimic mai prejos, ci dimpotrivă. Astfel, nu numai că bunicii oferă multă...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  © 2023 Qbebe