Funnyby

Cum îți arată fiecare zodie că te iubește

Cum îți arată fiecare zodie că te iubește

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Modul în care fiecare dintre noi își exprimă afecțiunea, dragostea, diferă mult în funcție de temperament, de personalitate. De asemenea, zodia în care te-ai născut influențează și ea mai mult decât îți închipui atitudinea, comportamentul avut față de persoana iubită. Din articolul de mai jos vei descoperi cum își arată fiecare zodie iubirea. Dacă unele zodii aleg să-și dezvăluie în mod direct, verbal, sentimentele, altele preferă să nu apeleze la cuvinte, ci mai degrabă la gesturi care să dovedească iubire și grijă.

Berbecul

Cum arată un Berbec că iubește? În primul rând, nu se va feri să fie deschis, sincer, în privința sentimentelor pe care le are. Fiind o fire jucăușă și plină de energie, nu va avea răbdare să aștepte și îți va spune rapid că te iubește.

În al doilea rând, va fi gata de orice pentru persoana iubită. Chiar dacă va avea momente în care va alege să tachineze, nu ar accepta să vadă cum cineva îi supără pe cei pe care îi iubește. Dacă treci prin clipe grele, un Berbec îți va fi alături să te susțină și va dori cel mai mult să te protejeze.

Nu în ultimul rând, nu va sta pe gânduri când va fi vorba să facă și complimente. Când ține cu adevărat la cineva, una dintre primele dovezi în acest sens este că Berbecul va vorbi frumos, cu admirație, despre persoana de care este îndrăgostit.

reprezentarea-zodiei-Berbec-si-a-unor-constelatii

Taurul

Când iubește pe cineva, Taurul va dori să-și arate grija, protecția și va fi disponibil non-stop pentru persoana iubită. De altfel, una dintre cele mai importante dorințe ale sale este să-i dovedească acesteia că se poate baza oricând pe el, că îi va oferi stabilitate. De asemenea, va reuși să acorde multă atenție și își va aminti mereu chiar și cele mai mici detalii care țin de partenerul/de partenera sa.

Altă caracteristică a unui Taur îndrăgostit este că nu obișnuiește să utilizeze vorbe pentru a spune că ține la cineva. Mai degrabă va prefera să-și arate afecțiunea cu ajutorul gesturilor. De pildă, o mângâiere, o îmbrățișare, un buchet de flori, o cutie de bomboane sau pregătirea unei cine romantice fac parte dintre dovezile sale de iubire.

Gemenii

Principalul aspect legat de cum arată Gemenii că iubesc este următorul: țin mult să-și exprime verbal sentimentele, sunt dornici să-i arate persoanei pe care o iubesc cât de mult țin la ea. În aceste condiții, vor fi mereu interesați de ceea ce spune și de ceea ce gândește aceasta, vor să petreacă timp de calitate cu ea, să discute despre orice și să o facă să râdă. În același timp, când este vorba despre situații dificile, știu cum să-și arate susținerea.

Odată ce se îndrăgostesc, Gemenii fac totul pentru ființa iubită, nu ezită să-i acorde toată îngrijirea în caz de boală și poți fi convinsă că pentru ei aceasta va deveni centrul universului și principala preocupare.

Racul

Sensibil și grijuliu, un Rac dorește întotdeauna să se implice în viața persoanei de care este îndrăgostit, o va asculta cu atenție și se va preocupa cum să o ajute. În aceste condiții, îi va dovedi cât de mult o iubește și aducându-și aminte cele mai intime detalii despre ea. O va lăuda, îi va spune vorbe de încurajare și va încerca mereu să-i arate cât de mult se bucură pentru că sunt împreună.

În general, Racii se folosesc de fapte pentru a-și dovedi dragostea. Plini de afecțiune, se vor strădui să vină mereu cu gesturi care să răsfețe, care să dovedească atenție și grijă.

Leul

Stilul unui Leu de a-ți arăta că te iubește este surprinzător. Deși este îndrăzneț, nu va încerca să utilizeze prea multe cuvinte pline de afecțiune, ci va prefera să vină cu daruri. Generos cum este, nu este de mirare că va veni la persoana la care ține cu adevărat cu numeroase cadouri prețioase.

În momentul în care ajunge să se îndrăgostească, Leul va fi alături de cineva cu tot sufletul, se va oferi mereu să ajute, să susțină și va acorda multă atenție. Practic, scopul său va fi să-i dovedească celui/celei de lângă el că iubește, că știe să aprecieze.

reprezentare-a-zodiei-Leu-inconjurata-de-constelatii

Fecioara

Deși ezită să utilizeze vorbe pentru a arăta că iubește, Fecioara va fi cu tot sufletul alături de ființa iubită. Grijulie și atentă la detalii, va face tot posibilul să vină cu soluții pentru a fi de ajutor, pentru a-l susține pe celălalt să depășească momentele grele. Dacă ai în preajmă o Fecioară, trebuie să știi că va încerca mereu să fie lângă tine. Va înțelege când ai nevoie de ceva, va dori să te ajute să te simți în siguranță.

Când iubesc, femeile născute în zodia Fecioară vor fi gata să dăruiască și gesturi de afecțiune cum ar fi o îmbrățișare tandră sau o mângâiere, încercând să transmită următorul mesaj: că știu cum se simte partenerul lor, că vor să fie acolo pentru el.

Balanța

Întrucât Balanțele au obiceiul să vorbească mult și le este la îndemână să converseze, nu va fi prea simplu să-ți dai seama când este vorba de comportamentul lor natural sau de afecțiune. Ceea ce trebuie să urmărești este dacă nu cumva ele vin și cu anumite gesturi care să arate că sunt îndrăgostite. De pildă, faptul că trimit mesaje afectuoase, că pregătesc o cină romantică sau pur și simplu că dau o poreclă simpatică sunt semne că iubesc.

În clipa în care o Balanță va simți că s-a îndrăgostit cu adevărat, va spune direct ceea ce simte. Vor dori să afle cât mai multe despre persoana iubită, să împărtășească totul cu aceasta, să o facă să se simtă specială și să stabilească o conexiune puternică.

Scorpionul

Misteriosul Scorpion va prefera să arate că iubește apelând în special la gesturi. Sensibil și atent, va simți când cineva la care ține mult se află în dificultate, va fi capabil să vină în întâmpinarea unor nevoi și scopul său va fi să restabilească starea de bine a persoanei de care sunt îndrăgostiți.

Fără să se ferească din a avea manifestări de afecțiune cum ar atingerile tandre, Scorpionii știu să surprindă cu o cină-surpriză, cu o întâlnire agreabilă și vor face tot ce le stă în putere pentru a le transmite oamenilor de lângă ei că îi iubesc.

Săgetătorul

Iată cum arată un Săgetător că iubește: va fi extrem de devotat, va arăta cât de mult îi pasă și va reuși să vină cu vorbe de încurajare, de susținere, la momentul potrivit. De cele mai multe ori, când simte că este îndrăgostit, Săgetătorul nu va pierde timpul și își va exprima în cuvinte sentimentele.

Printre principalele manifestări ale dragostei pe care o poartă cuiva se numără și faptul că ține să celebreze zilele speciale alături de persoana pe care o iubește. În același timp, dacă un Săgetător vine și te invită într-o călătorie cu el, fii sigură că ține mult la tine.

Capricornul

Pentru că este introvertit și precaut, un Capricorn nu-ți va arăta cu ușurință că te iubește. Inițial va fi mai degrabă timid, nu foarte vorbăreț și de aceea ar trebui să-l ajuți să fie cât mai relaxat și să se simtă cât mai confortabil în preajma ta. După ce se va simți astfel, va începe să-ți dăruiască afecțiune și atenție.

Una dintre modalitățile prin care Capricornii arată că iubesc este că vor începe să facă daruri, mai ales unele despre care știu că persoanele la care țin și le doreau mult. În același timp, altă dovadă a iubirii lor este că vor veni cu vorbe de încurajare și îi vor încuraja pe ceilalți să-și urmeze pasiunile.

Când un Capricorn și-a dat seama că iubește, va fi dispus și să-și facă planuri de viitor cu persoana de care s-a îndrăgostit.

Vărsătorul

Nu va fi ușor să realizezi că un Vărsător te iubește, în condițiile în care își exprimă afecțiunea în moduri neconvenționale. De pildă, te va invita la o plimbare lungă sau la o ieșire cu prietenii săi apropiați pentru a reuși să te cunoască mai bine.

În momentul în care este îndrăgostit cu adevărat, Vărsătorul va face tot posibilul să aibă conversații serioase, profunde cu tine, iar dacă ești supărată se va strădui să te înveselească. De asemenea, va fi cel mai fericit când va reuși să te surprindă, spre exemplu cu o ieșire neplanificată la final de săptămână.

reprezentare-a-zodiei-Varsatori-cu-mai-multe-constelatii-in-jurul-ei

Peștii

Întrucât sunt creativi și sensibili, nu ar trebui să fii mirată de cum va arăta un Pește că iubește: va încerca să compună versuri pentru tine, îți va dedica o poezie sau va încerca să picteze ceva pentru tine.

Altă modalitate în care Peștii îți vor arăta dragostea este prin îmbrățișări, prin săruturi și prin prezența lor constantă când simt că ai nevoie de susținere. Un Pește nu se va feri să-ți spună că își face griji pentru tine, se va strădui să te calmeze și va râde cu poftă la glumele tale.

Surse: bonobology.com, insider.com, pinkvilla.com, themindsjournal.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie
Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare
  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare

  Ce sentiment e mai frumos decât să primești semne de iubire din partea copilului tău? Uite care sunt modurile prin care copiii își exprimă iubirea, în funcție de...

  Îți amintești de băiețelul subnutrit din Nigeria salvat de o asistentă socială? Uite cum arată și ce face acum
  Îți amintești de băiețelul subnutrit din Nigeria salvat de o asistentă socială? Uite cum arată și ce face acum

  Anja Ringgren Lovén, o asistentă socială daneză, a salvat în urmă cu 4 ani un băiețel nigerian, abandonat de părinții săi întrucât era considerat vrăjitor....

  8 semne care îți arată că ai un copil stresat
  8 semne care îți arată că ai un copil stresat

  Probabil te gândești că un copil nu are motive să fie stresat. Adevărul este, însă, că cei mici sunt și ei expuși stresului, care deseori poate lua forma anxietății....

  6 semne că stă cu tine nu pentru că te iubește, ci pentru că ești ușor de manipulat
  6 semne că stă cu tine nu pentru că te iubește, ci pentru că ești ușor de manipulat

  Chiar dacă îți vine greu să crezi că ești în situația de a fi manipulată de partenerul tău, nu este exclus ca în timp să îți dai seama că acesta îți...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Cum sa-ti schimbi viata in 30 de zile. Ce sa faci in fiecare saptamana!
  Cum sa-ti schimbi viata in 30 de zile. Ce sa faci in fiecare saptamana!

  Desi poate parea dificil sa-ti schimbi viata in bine, este un lucru care se poate face. Nu numai ca se poate face, dar nu este atat de dificil pe cat ai crede. De-a lungul vietii, te...

  A fost un bebeluș miracol care arăta ca un mic extraterestru la naștere. Cum arată acum fetița, la cinci ani
  A fost un bebeluș miracol care arăta ca un mic extraterestru la naștere. Cum arată acum fetița, la cinci ani

  Anumite cupluri își doresc un copil atât de mult, încât recurg și la fertilizarea in vitro. Așa a procedat și un cuplu irlandez, care a avut succes încă de...

  Am patru copii sub 10 ani. Uite cum arată viața mea
  Am patru copii sub 10 ani. Uite cum arată viața mea

  Te gândești să mai faci un copil? Sau doi? Uite cum arată viața unei femei care are 4 copii sub 10 ani.

  © 2023 Qbebe