Funnyby

Ce i-a spus Dumnezeu fiecărei zodii

Ce i-a spus Dumnezeu fiecărei zodii

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că este vorba despre zodiile de foc, fie că este vorba despre cele de pământ, de apă sau de aer, toate au fost înzestrate cu însușiri menite să le ajute să aibă un anumit parcurs în viață. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos vei vedea cum divinitatea a oferit celor 12 zodii daruri unice, prețioase, care să le ghideze și să le ajute să-și descopere adevărata vocație. 

Berbecul

Ce i-a spus Dumnezeu acestei zodii se potrivește de minune cu principalele sale caracteristici. Astfel, Berbecul este semn de foc, focul reprezentând principiul oricărei dorințe aflate în acțiune, forța vieții care ne inspiră să ne dorim să mergem mai departe în ciuda obstacolelor. De altfel, Berbecii sunt energici, sunt orientați spre acțiune, capabili să ia decizii, așa că nu este de mirare că, la momentul Creației, divinitatea le-a spus că: 

„...Viața ta este acțiune și numai acțiunea este cea pe care ți-am dăruit-o ție pentru a începe să-l determini pe om să fie conștient de Creația mea...” (sursă: lifecoachcode.com)

Pentru a-i motiva să-și urmeze acest drum, Dumnezeu le-a dăruit Berbecilor următoarea virtute: stima de sine.

Faptul că Berbecul este super-eroul zodiacului, că este îndrăzneț, că are calități de lider și că știe să-și asume responsabilitatea de a rezolva probleme, se vede și din aceste vorbe rostite de divinitate la începuturile lumii: 

„Ție, Berbecule, îți ofer prima sămânță pe care vei avea onoarea să o plantezi. Pentru fiecare sămânță pe care o vei planta vor mai apărea milioane. Nu vei avea timp să le vezi crescând, pentru fiecare dintre cele plantate va fi nevoie de altele care să fie plantate...” (sursă: lifecoachcode.com)

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Berbec-pe-un-cer-de-noapte-cu-albastru-si-rosu

Taurul

Acesta a primit sarcina de a veghea la ceea ce se va întâmpla cu semințele plantate. În acest scop, Taurul s-a bucurat de darul perseverenței, al disponibilității de a merge până la capăt, însușiri prin care se remarcă întotdeauna. De asemenea, pentru a putea să-și ducă la îndeplinire sarcina, pentru a nu se răzgândi, a intrat de la început în rândul zodiilor care sunt cele mai stabile. Semn de pământ, doritor de stabilitate și de continuitate într-un proces, nu este surprinzător când i s-a spus că:

„Îți dau puterea de a avea grijă de sămânța din substanță. Munca ta este una ce necesită răbdare, trebuie să duci la capăt tot ceea ce s-a început întrucât, în caz contrar, semințele vor fi risipite de vânt. Nu vei pune întrebări, nici nu te vei răzgândi pe parcurs, nu vei depinde de alții pentru a termina ceea ce ți-am încredințat. În acest scop, ți-am dăruit forța. Să o folosești cu înțelepciune.” (sursă: lifecoachcode.com)

Gemenii

Gemenilor, care sunt vestiți pentru faptul că nu sunt fermi în ceea ce privește luarea unor decizii, că nu își stabilesc clar o anumită direcție, li s-au dat „toate întrebările fără răspuns”. Misiunea lor a fost „să pună aceste întrebări lumii astfel încât să poată cântări lucrurile și să se poată ajunge la o înțelegere...” (sursă: davidwolfe.com)

Dumnezeu le-a spus Gemenilor că vor primi darul cunoașterii pentru a putea găsi răspunsuri la întrebări. Acest dar se reflectă în anumite însușiri ale acestei zodii, precum curiozitatea, deschiderea, atitudinea jucăușă, dinamismul, dorința de a cunoaște și de a învăța lucruri noi din cât mai multe experiențe. 

Racul

Nu va fi greu să-ți dai seama că lucrurile pe care Dumnezeu i le-a spus Racului se regăsesc în principalele trăsături de personalitate ale celor ce s-au născut sub această zodie. De pildă, faptul că sunt sensibili, sentimentali, că au intuiție, că își doresc mult ca persoanelor dragi să le fie mereu bine și că sunt profund atașați de familie, se vede și din vorbele pe care divinitatea le-a rostit în momentul în care l-a creat pe Rac:

„Ție, Racule, îți dau misiunea de a-i învăța pe oameni despre emoție. Ideea Mea pentru tine este să îi înveți să plângă și să râdă, astfel încât să vadă pe deplin ceea ce se află pe dinăuntru. De aceea, îți ofer darul familiei pentru ca aceste sentimente să se multiplice.” (sursă: lifecoachcode.com)

Leul

Din ceea ce i-a spus Dumnezeu Leului se poate sesiza conturarea trăsăturilor care îl fac atât de vestit: dorința de a se face remarcat, de a fi văzut și auzit, de a câștiga admirația celor din jur, îndrăzneala și impulsurile creatoare. În același timp, unul dintre punctele slabe ale acestei zodii este prea mult orgoliu, care îl poate însă îndepărta de ceilalți.

Nu degeaba a fost însărcinat „...să promoveze Creația Mea în toată strălucirea ei. Dar trebuie să ai grijă la mândrie și să-ți amintești mereu că este Creația Mea, nu a ta...Există multă bucurie în această muncă, dar dacă o vei face bine. În acest scop, îți dăruiesc onoare.” (sursă: lifecoachcode.com)

Fecioara

Încă de la crearea lumii, Dumnezeu i-a dăruit Fecioarei două calități valoroase, perfecționismul și claritatea gândirii, după cum se poate vedea și din aceste cuvinte:

„Îți cer să examinezi tot ceea ce a făcut omenirea cu Creația Mea. Trebuie să urmărești cu mare atenție parcursul oamenilor și să le aduci în atenție greșelile, astfel încât, prin ei, Creația Mea să poată fi perfectă. Pentru a putea face asta, îți ofer gândirea clară.” (sursă: lifecoachcode.com)

Când te gândești la reprezentanții acestei zodii, ai în vedere în primul rând atenția la detalii, necesitatea ca totul din viața lor să fie perfect, să vadă că totul este pus la punct. Aceștia sunt mereu în căutarea de noi proiecte și de oportunități care au nevoie de capacitatea lor organizatorică, de perfecțiune. 

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Fecioara-pe-un-cer-de-noapte-cu-albastru-si-cu-rosu

Balanța

Ceea ce i-a spus Dumnezeu Balanței se reflectă întocmai în calitățile prin care se distinge această zodie:

„Îți dăruiesc misiunea serviciului, aceea prin care oamenii vor fi conștienți de datoriile pe care le au unii față de alții. Astfel încât să poată învăța să coopereze, dar și să deprindă abilitatea de a reflecta la toate laturile acțiunilor pe care le întreprind. Te voi trimite oriunde este discordie, iar pentru eforturile tale îți voi oferi darul dragostei.”(sursă: lifecoachcode.com)

Balanța este o zodie care este mereu în căutarea dreptății, a echilibrului, dar care este și orientată către ceilalți, de aceea tinde să investească mult în cei care îi sunt apropiați, în cei cu care colaborează, cu care lucrează. Familia este foarte importantă pentru Balanțe, ce se străduiesc mereu să asigure armonia. În același timp, unul dintre scopurile lor în viață este să aibă parte de dragoste, de parteneri capabili să le dăruiască atenția și afecțiunea pe care le dăruiesc și ele. 

Scorpionul

Când a fost creată zodia Scorpion, Dumnezeu i-a explicat acesteia care vor fi principalele sale misiuni: 

„Scorpionule, tu vei primi o sarcină foarte dificilă. Vei avea capacitatea de a citi mintea oamenilor, dar nu îți vei permite să vorbești despre ceea ce ai ascultat. De multe ori vei fi îndurerat de ceea ce vezi...Vei avea ocazia să cunoști atât de mult oamenii, încât îi vei vedea precum pe animale și te vei lupta mult cu instinctele tale animalice, din cauza cărora la un moment dat te vei rătăci; dar când în final vei reveni la Mine, îți voi oferi cadoul suprem: Scopul.” (sursă: lifecoachcode.com)

Din aceste vorbe vei putea să identifici unele dintre trăsăturile esențiale ale unui Scorpion: faptul că poate să gândească profund, „să citească” mintea celorlalți, dar și că este misterios și că are tendința să țină multe secrete. Totodată, cei ce fac parte din această zodie își urmăresc mereu scopul, nu dau înapoi, nu se feresc nici din a se implica în sarcinile cele mai dificile, din a se pune în pericol, pentru a duce la bun sfârșit un lucru. 

Săgetătorul

Între calitățile cele mai apreciate pe care le are un Săgetător se numără: optimismul, dorința de a împărtăși cu ceilalți starea sa de bine, faptul că este amuzant, spontan, că are mintea deschisă și că reușește să-i inspire pe cei din jur să-și trăiască viața din plin. Din acest motiv, nu este o surpriză când Dumnezeu i-a spus Săgetătorului că:

„Săgetătorule, îți cer să-i faci pe oameni să râdă. De ce? Fiindcă aceștia tind să se necăjească întrucât nu mă înțeleg corect pe Mine și ideile Mele. Dar cu ajutorul veseliei pe care le-o vei dărui tu, își vor putea iar întoarce ochii spre Mine. Pentru a putea să-ți îndeplinești această sarcină, o să-ți dăruiesc infinita abundență a bucuriei.” (sursă: davidwolfe.com)

Capricornul

Pentru ce sunt apreciați în mod special Capricornii? Pe de o parte, Capricornii sunt admirați pentru disponibilitatea lor de a munci din greu, de a depune toate eforturile pentru a duce la capăt o sarcină, pentru dorința de a atinge perfecțiunea în tot ceea ce fac. Pe de altă parte, reprezentanții acestei zodii sunt gata oricând să-și asume responsabilități, nu fug de acestea, fie că este vorba despre cele de la locul de muncă, fie că este vorba despre cele din familie. De aceea, ei au toate șansele de a deveni lideri sau de a fi părinți responsabili, exigenți, dăruindu-le copiilor multă stabilitate și siguranță.

Ținând seama de asemenea calități, vei putea înțelege mai bine ce i-a spus Dumnezeu Capricornului când l-a creat: 

„Capricornule, tu vei avea misiunea de a-i învăța pe oameni să muncească. Nu va fi o sarcină ușoară, întrucât vei ajunge să simți pe umerii tăi povara muncilor oamenilor; dar în povara ta se regăsește responsabilitatea pentru frații și pentru surorile tale...”(sursă: lifecoachcode.com)

Vărsătorul

Ceea ce îi conferă unicitate printre celelalte zodii este capacitatea sa de a gândi în viitor, atât pentru sine, cât și pentru ceilalți. De altfel, unul dintre obiectivele majore pe care le are un Vărsător este să transforme lumea într-un loc mai bun, acțiunile sale fiind ghidate de empatie și de un puternic spirit al corectitudinii, al echității. De asemenea, Vărsătorii prețuiesc extrem de mult libertatea, dorind să se asigure că și cei din jur au parte de ea.

Raportându-te la aceste însușiri ale sale, vei reuși să îți dai seama de ce Dumnezeu i-a spus Vărsătorului aceste cuvinte:

„Vărsătorule, ție îți dăruiesc conceptul viitorului, în care oamenii să poată vedea noi posibilități...Dar deschizându-le ochii către aceste posibilități vei primi darul libertății, pe care o vei folosi când vrei tu pentru a-i servi pe oameni.” (sursă: lifecoachcode.com)

Peștii

Peștii sunt vestiți ca fiind extrem de empatici, dornici să sprijine, să le aducă alinare celor aflați în suferință. Dar tocmai pentru că au tendința de a se implica foarte mult în acest demers, vor deveni adesea copleșiți de griji și anxioși. În acest context, vor simți pe umerii lor o mare povară, dar se vor strădui să nu le arate celorlalți că le este greu. Dorința lor este de a-i ajuta să depășească momentele dificile, să îi liniștească.

De altfel, încă de când Dumnezeu a creat această zodie, a spus că: „Vouă, Peștilor, vă dau cea mai dificilă sarcină. O să vă cer să adunați toate amărăciunile oamenilor și să le aduceți la Mine. Lacrimile voastre vor fi de fapt lacrimile Mele. Necazurile pe care le veți lua cu voi rezultă de fapt din neînțelegerea ideilor Mele, dar voi le veți dărui oamenilor compasiune pentru a încerca iar. Pentru că ați primit cea mai dificilă misiune, veți primi cel mai valoros dar. Veți fi singurii din cei doispreze copii ai mei care Mă vor înțelege. Darul vostru este Înțelegerea, pe care veți încerca să o aduceți printre oameni...” (sursă: lifecoachcode.com)

reprezentare-a-zodiei-Pesti-pe-un-cer-de-noapte-cu-albastru-si-rosu

Surse: astrology-zodiac-signs.com, chatelaine.com, davidwolfe.com, evome.com, lifecoachcode.com, purewow.com,  timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com, zodiacreads.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cele mai organizate zodii. Fără ele lumea ar fi un haos
Cele mai organizate zodii. Fără ele lumea ar fi un haos

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Când Dumnezeu a creat mama ...
  Când Dumnezeu a creat mama ...

  “Când Dumnezeu a creat mama, era în şasea zi de muncă. Un înger a venit şi l-a întrebat:

  O fetiță a supraviețuit după ce inima ei a s-a oprit timp de 12 minute: „Dumnezeu e mare!”
  O fetiță a supraviețuit după ce inima ei a s-a oprit timp de 12 minute: „Dumnezeu e mare!”

  O familie din Missouri a trecut prin clipe de coșmar, după ce aproape și-a pierdut fiica. Din fericire, a avut loc un miracol, iar fiica lor este bine, acum. Parcurge articolul pentru...

  Am adoptat un copil. Dumnezeu m-a lăsat să îi cunosc mama, încă dinainte ca ea să se nască
  Am adoptat un copil. Dumnezeu m-a lăsat să îi cunosc mama, încă dinainte ca ea să se nască

  Odată ce știi că ești alături de persoana potrivită, este firesc să apară și dorința de a avea copii. Uneori însă, infertilitatea poate da peste cap toate planurile. Prin...

  „Crezi că credința în Dumnezeu te ajută să depășești necazurile?” - întrebarea de la simularea Evaluării Naționale din Bacău care a scandalizat internetul
  „Crezi că credința în Dumnezeu te ajută să depășești necazurile?” - întrebarea de la simularea Evaluării Naționale din Bacău care a scandalizat internetul

  Elevii din județul Bacău au susținut săptămâna trecută simularea probelor la Limba Română și Matematică pentru Evaluarea Națională. La prima probă, elevii au primit o...

  Are doar 2 ani și suferă de o afecțiune rară, care face să îi crească păr pe chip: „E un copil venit de la Dumnezeu”
  Are doar 2 ani și suferă de o afecțiune rară, care face să îi crească păr pe chip: „E un copil venit de la Dumnezeu”

  La vârsta de 2 ani, Missclyen Roland din Malaysia, întoarce capete ori de câte ori iese pe stradă, dar nu din motivul pe care îl credeți. Micuța arată...

  Cum vorbești cu copilul tău despre Dumnezeu dacă nu ești un părinte religios
  Cum vorbești cu copilul tău despre Dumnezeu dacă nu ești un părinte religios

  Printre întrebările cele mai dificile la care un părinte trebuie să găsească un răspuns se numără și cele care țin de Dumnezeu, de religie în genere. Pe măsură ce...

  Am aflat că sunt însărcinată și după patru zile soțul meu a plecat la Dumnezeu. Am născut o fetiță cu sindromul benzilor amniotice
  Am aflat că sunt însărcinată și după patru zile soțul meu a plecat la Dumnezeu. Am născut o fetiță cu sindromul benzilor amniotice

  Dacă pentru majoritatea femeilor sarcina este cea mai frumoasă perioadă din viață, pentru mine a fost o luptă continuă. 03.03.2022 - o dată foarte frumoasă pentru a afla o veste la...

  Am plâns când mi-am auzit fiica rugându-se la Dumnezeu să îi dea un soț ca mine
  Am plâns când mi-am auzit fiica rugându-se la Dumnezeu să îi dea un soț ca mine

  Sunt un plângăcios! Și nu mi-e jenă să recunosc. De când am copii, de aproape 10 ani, am devenit un hipersensibil și un delicat. Iar de când am fată, empatia mea a...

  © 2024 Qbebe