Funnyby

Cea mai drăgălașă calitate a ta, în funcție de zodie

Cea mai drăgălașă calitate a ta, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fiecare dintre noi se remarcă prin anumite calități, unele dintre ele ajutându-ne să ieșim oricând din anonimat și fiind foarte apreciate de către cei din jur. Întrucât trăsăturile personalității noastre sunt influențate și de zodii, nu este surprinzător ca și cele mai remarcabile calități pe care le avem să se afle sub influența astrelor. Descoperă care este cea mai drăgălașă calitate pentru fiecare zodie, calitate care este mereu o surpriză plăcută pentru ceilalți. 

Berbecul

Cea mai drăgălașă calitate a unui Berbec este entuziasmul de care dă întotdeauna dovadă. Adesea nu se va opri din a se entuziasma, de a se bucura asemenea unui copil, dorindu-și să trăiască fiecare moment cu maximă intensitate. Se întâmplă așa datorită spiritului său de aventură, datorită plăcerii de a descoperi sau de a încerca lucruri noi.

Ceea ce este remarcabil este că entuziasmul Berbecului este molipsitor, determinându-i și pe cei din jur să privească lucrurile cu mai mult optimism, să aibă curiozitatea de a se deschide către nou și de a îndrăzni. În aceste condiții, este greu să te plictisești în preajma unui Berbec și ți-ar plăcea să îl ai alături cât mai mult pentru a te simți mai plin/ă de energie și mai dornic/ă de implicare în cele mai diverse activități.

reprezentare-a-zodiei-Berbec-sub-forma-unei-fete-ilustratie-ce-contine-si-un-cerc

Taurul

Unul dintre cele mai drăgălașe aspecte care țin de personalitatea unui Taur este că îi ajută pe cei din jurul său să se simtă cât mai bine, că le asigură tot ce le trebuie pentru a-i determina să se simtă cât mai confortabil. Prin urmare, nu este de mirare că un Taur se va strădui întotdeauna să-i înconjoare pe ceilalți de lucruri frumoase, că îi va răsfăța cu orice are la îndemână (poate fi o cină delicioasă, o cutie de bomboane fine, o vizită într-un loc fascinant etc.). 

Altă calitate care îi face pe Tauri irezistibili este faptul că le place să aibă parte de consistență în viața lor, de cât mai multă stabilitate. Din acest motiv, sunt parteneri loiali și fac tot posibilul să îi asigure pe cei din preajma lor că se pot bucura de confort și de siguranță.

Gemenii

Această zodie este drăgălașă mai ales din următorul punct de vedere: întotdeauna vei avea despre ce să vorbești cu ea, în contextul în care este interesată de orice și nu scapă niciun prilej în care ar mai putea să-și lărgească orizonturile. De exemplu, Gemenii sunt interesați să afle istoria familiei tale, iar dacă ai disponibilitatea și de a aborda subiecte precum dragostea, viața în genere, ei nu le vor ocoli pe niciunul dintre acestea. Curiozitatea și dorința de a socializa sunt atât de putenice la ei, încât nu vor să rateze oportunitatea de a avea parte de o conversație.

De asemenea, Gemenii sunt îndrăgiți întrucât au simțul umorului și reușesc să-i facă pe cei din jur să râdă. Bună-dispoziția lor este molipsitoare și de aceea le place mult să fie prezenți la cele mai diverse evenimente, unde pot întâlni cât mai multe persoane. 

Racul

De ce sunt adorabili Racii? În primul rând, sunt capabili întotdeauna să-și dezvăluie emoțiile, sentimentele, vor să fie acord în ele și nu le pasă dacă acestea îi vor face mai vulnerabili. Dimpotrivă, țin mult să le exprime în fața celorlalți și nu se prefac în legătură cu stările lor. Spre exemplu, dacă un Rac este trist, nu se va feri să-ți arate asta.

În al doilea rând, altă calitate drăgălașă a lor este zâmbetul irezistibil. Nu în ultimul rând, Racii sunt capabili de multă loialitate și tot ce își doresc este să-i determine pe cei pe care la care țin să se simtă cât mai bine când sunt cu ei. 

Leul

Este greu să spui ce nu este remarcabil la o persoană ce face parte din această zodie. Astfel, Leii sunt strălucitori, fermecători și se pot face apreciați de îndată ce intră într-o încăpere. Au carismă și sunt foarte preocupați și de aspectul lor fizic, așa că acordă o atenție sporită modului în care se îmbracă și în care se prezintă în fața celorlalți.

Totodată, Leii atrag atenția și grație personalității lor. Te poți înțelege fără dificultate cu ei, știu să-și arate susținerea și sunt capabili să se distreze. Mai mult decât atât, sunt adesea generoși, în special când este vorba despre persoanele care le sunt dragi. 

Fecioara

Dacă ai alături o Fecioară, trebuie să știi că drăgălășenia ei reiese în primul rând din acest aspect: știe cum să procedeze întotdeauna pentru a-ți arăta că te poți baza pe ea, că nu ești niciodată singur/ă. Este mereu hotărâtă, ambițioasă și foarte muncitoare, așa că nu se va lăsa niciodată până când nu le va dovedi celor din preajmă că alături de ele vor avea parte de stabilitate, de siguranță.

Fecioarele adoră să-și asume rolul de protector, nu te vor abandona la greu și sunt gata de orice sacrificiu când știu că depinzi de ele, de sprijinul lor. Loialitatea lor este uimitoare, așa că poți zice despre ele că sunt precum „o piatră” solidă de care te poți sprijini oricând. 

reprezentare-a-zodiei-Fecioara-sub-forma-unei-fete-ilustratie-ce-contine-si-un-cerc

Balanța

O Balanță merită să fie apreciată în special pentru această calitate: știe cum să-i susțină pe ceilalți, cum să le demonstreze că este de partea de lor. Cu alte cuvinte, ori de câte ori ai nevoie de un susținător, poți să ai încredere într-un reprezentant/într-o reprezentantă al acestei zodii. Balanța se va simți în largul ei în special în situațiile în care știe că este nevoie să se facă dreptate, nu își va găsi liniștea până când nu va vedea că s-a procedat corect.

În același timp, când este vorba despre Balanțe, nu poate fi uitată nici această calitate drăgălașă a lor: înclinația spre romantism, dar și spre găsirea armoniei, a frumuseții, în tot ceea ce le înconjoară. 

Scorpionul

Iată care este cea mai drăgălașă și mai uimitoare calitate a unui Scorpion: pare foarte puternic și rezistent la exterior, dar în interior se remarcă prin sentimentele, prin trăirile profunde. Acestea vor ieși la iveală mai ales când se va îndrăgosti. Scorpionilor nu le lipsește romantismul, așa că vor face tot posibilul să-și surprindă ființa iubită cu flori, cu o cină romantică sau cu orice altceva cred ei că ar aduce bucurie. Intenția lor este să le arate celor la care țin că sentimentele lor sunt autentice. De altfel, odată ce iubesc cu adevărat și știu că și partenerii le sunt fideli, Scorpionii vor fi gata de orice pentru a-i susține pe cei la care țin, arătându-le că le sunt alături.

Săgetătorul

Nu va fi greu pentru un Săgetător să devină rapid îndrăgit datorită următoarei calități drăgălașe: optimismul de care știe să dea dovadă chiar și în momentele dificile. Curajul, încrederea că totul va fi mai bine, vor fi transmise celor din preajma sa, în condițiile în care Săgetătorii reușesc să nu-și piardă speranța. Au în primul rând încredere în forțele proprii și sunt convinși că șansa va fi de partea lor pentru a schimba lucrurile.

Un Săgetător are și simțul umorului, știe să te facă să râzi și are puterea de a te ajuta să vezi și în situațiile mai dificile o umbră de speranță, ceva care este pozitiv.  

Capricornul

Printre calitățile cele mai speciale ale unui Capricorn este aceasta: știe să-și țină promisiunile. Odată ce ți-a promis ceva, în mod cert că vei avea toate șansele să-l vezi că s-a ținut de promisiune. Determinarea, puterea de muncă și dorința de a-i face pe ceilalți să se simtă în siguranță când sunt în preajma sa îl vor ajuta cel mai mult din acest punct de vedere.

Alt aspect care îi ajută pe Capricorni să se facă apreciați este și ambiția de a-și atinge un obiectiv, faptul că nu vor da înapoi nici în fața situațiilor grele pentru a duce la capăt un lucru, fie că acesta ține de viața profesională, fie că ține de cea personală.

Vărsătorul

Vărsătorii sunt iubiți cu precădere datorită acestei calități drăgălașe: știu cum să fie ei înșiși. Țin mult să fie naturali, nu se prefac, fiind o adevărată ușurare pentru cei din jur să vadă că sunt autentici și nu pretind că sunt altcineva.

Această zodie de apă merită admirată și pentru creativitatea sa deosebită, pentru istețimea ei, pentru faptul că încearcă mereu să găsească răspunsuri la întrebări și pentru că ține să se implice în acțiuni care ar putea face lumea un loc mai bun.

Peștii 

Nu trebuie să te mire că pentru o zodie atât de sensibilă precum Peștii calitatea cea mai drăgălașă de care dau dovadă adesea este intuiția. De aceea, nu este exclus să vezi că Peștii ți-au spus lucrul pe care voiai să-l auzi sau că au venit cu propunerea pe care o așteptai. 

Alt aspect demn de apreciat al zodiei este că Peștii sunt și foarte empatici. Nu sunt egoiști, sunt receptivi la nevoile și problemele celor din jur, sunt înțelegători și caută să vină mereu cu o vorbă bună despre cineva.

reprezentare-a-zodiei-Pesti-sub-forma-unei-fete-ilustratie-ce-contine-si-un-cerc

Surse: themindsjournal.com, womansera.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche
Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Studiu: Unde este cea mai bună zonă să locuiești în București? Drumul Taberei bate Cotroceniul la raportul calitate-preț
  Studiu: Unde este cea mai bună zonă să locuiești în București? Drumul Taberei bate Cotroceniul la raportul calitate-preț

  Cele mai bune zone de locuit ȋn București, din punct de vedere al indicelui calitate-preț, din cele 32 ȋn care este ȋmpărțit orașul, sunt cele aflate spre periferie, arată o...

  Cea mai eficientă metodă dacă vrei un somn de calitate pentru copilul tău. Un studiu dezvăluie ce trebuie să faci
  Cea mai eficientă metodă dacă vrei un somn de calitate pentru copilul tău. Un studiu dezvăluie ce trebuie să faci

  Te numeri printre părinții care consideră că animalele de companie nu au ce caută în apropierea bebelușului sau a copilului mic? Ei bine, studiile arată că prezența unui...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Amintiri din casa în care am avut cea mai frumoasă copilărie - cea a bunicii mele
  Amintiri din casa în care am avut cea mai frumoasă copilărie - cea a bunicii mele

  Una dintre cele mai iubite locuri de pe acest Pământ pentru mine? Casa bunicii mele. Cândva era un loc al familiei, al râsului, al dragostei, al jocului de cărți, al...

  Distracţie la toate vârstele: idei pentru timp de calitate cu cei mici
  Distracţie la toate vârstele: idei pentru timp de calitate cu cei mici

  Timpul petrecut cu copii merită toată implicarea şi atenţia ta. Nu este important numai să relaţionezi cu aceştia, ci şi felul în care o faci. Atunci când cei mici simt...

  Un bărbat trebuie să aleagă între logodnica și mama lui, care mai are 5 ani de trăit. „E cea mai grea alegere din viața mea”
  Un bărbat trebuie să aleagă între logodnica și mama lui, care mai are 5 ani de trăit. „E cea mai grea alegere din viața mea”

  Ce faci când ai de ales între iubirea vieții tale și persoana care ți-a dat viață? Un bărbat a fost pus să facă o alegere care i-a schimbat viața pentru totdeauna! A...

  Nu mai cumpăr pâine deloc! Am descoperit cea mai rapidă rețetă de făcut acasă
  Nu mai cumpăr pâine deloc! Am descoperit cea mai rapidă rețetă de făcut acasă

  Nu-i așa că adorați mirosul de pâine abia scoasă din cuptor? Însă savoarea pâinii calde este umbrită de timpul pe care trebuie să îl petrecem pentru a o...

  Cea mai mare bucurie a mea după ce am divorțat este că nu mai am o soacră
  Cea mai mare bucurie a mea după ce am divorțat este că nu mai am o soacră

  Sunt doi ani și jumătate de când am divorțat. Doi ani și jumătate de când sunt fericită, eu și fiica mea, în apartamentul nostru micuț. Tatăl ei este prezent...

  © 2023 Qbebe