Funnyby

Cele mai arogante zodii. Nu le ajungi cu nimic la nas

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pentru anumite persoane, este esențial să aibă ultimul cuvânt, să fie în centrul atenției, să fie consultate în orice decizie și, mai presus de toate, să-i convingă pe cei din jur că doar ele au dreptate. În oricare dintre aceste situații se poate vorbi despre aroganță. Știai însă că și această trăsătură a personalității este scrisă în stele? Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cele mai arogante zodii, care au nevoie de cât mai multă atenție din partea celorlalți. 

Berbecul

Face parte dintre cele mai arogante zodii întrucât are permanent nevoie de atenție și nu acceptă cu ușurință să o împartă și cu altcineva. Se întâmplă așa întrucât Berbecul este dornic să creadă că doar el are un cuvânt de spus, că știe totul și în aceste condiții tinde să ignore și alte perspective.

De asemenea, când simte că deține controlul într-o situație, are tendința să le demonstreze tuturor acest lucru. Prin urmare, nu acceptă nicio observație și o să trateze „de sus” pe oricine, dovedindu-și din plin aroganța. Chiar dacă această atitudine intimidează la început, cu atât mai mult cu cât Berbecul acționează impulsiv, în realitate îți poți da seama că nu face aceste lucruri din răutate. De cele mai multe ori, firea sa pasională, dorința de a se implica, îl determină să fie prea absorbit în treburile sale ca să-i mai observe și pe cei din jur. 

simbol si reprezentare a zodiei Berbec in nuante de roz

Taurul

Principalul motiv pentru care Taurul se regăsește printre cele mai arogante zodii este încăpățânarea sa. În aceste condiții, nu recunoaște când greșește, ci încearcă să insiste asupra faptului că are dreptate. Chiar dacă îl contrazici și îi aduci argumente, continuă să-și susțină punctul de vedere. 

În același timp, aroganța unui Taur reiese și din faptul că nu este deloc dornic să facă un compromis. Se întâmplă așa și pentru că este rezistent la schimbare și nu acceptă să cedeze decât în situațiile în care are încredere deplină în cineva. 

Totodată, un Taur poate crea impresia că este o persoană arogantă deoarece vrea să fie înconjurat de cât mai mult lux. Fie că este vorba despre un restaurant, fie că este vorba despre vacanța în care merge sau despre pantofii pe care îi alege, nu este deloc pregătit să-și coboare standardele și să ia în calcul și alte opțiuni. 

Gemenii

Sunt foarte sociabili și prietenoși, dorindu-și să aibă parte cât mai mult timp de compania celorlalți. Le place să stea de vorbă, să se distreze, dar tocmai în aceste contexte poate să iasă la iveală și latura lor arogantă: preferă ca lumea să vorbească despre ei și să le adreseze doar laude. În plus, Gemenii adoră să monopolizeze o conversație și să arate cât de valoroasă este compania lor.

Cât privește relația cu prietenii lor, întrucât sunt adesea egoiști, nu vor să accepte că, la un moment dat, cineva din anturajul lor vrea să își petreacă timpul și cu alte persoane. 

Aroganța Gemenilor se poate sesiza și din următorul fapt: nu ezită să facă glume pe seama celorlalți, fără să țină cont că îi poate răni, că îi poate jigni. Uneori pot merge prea departe și ajung să-i bârfească inclusiv pe cei la care țin. 

Leul

Nu este un secret pentru nimeni că Leul caută mereu să fie în centrul atenției și admirației celor din jur. Pentru a reuși, este gata, de exemplu, să întrerupă o conversație, să vorbească prea tare pentru a acoperi pe cineva, să ia locul cuiva fără să își aștepte rândul. Ținând seama de aceste aspecte, se poate spune că este una dintre zodiile cele mai arogante.

Leii obișnuiesc să afișeze adesea o atitudine de superioritate și sunt gata să respingă compania cuiva când nu îl consideră la „nivelul lor”. De altfel, nu este exclus să ia decizia de a se izola pentru a se asigura că nu stau în preajma unei persoane care nu este suficient de bună pentru ei. 

Fecioara

Este printre cele mai arogante zodii deoarece nu vrea să accepte când nu are dreptate. O asemenea atitudine a Fecioarei derivă din perfecționismul ei, din atenția pe care o acordă mereu detaliilor. În aceste condiții, îi este greu să creadă că poate greși cu ceva și insistă că numai ea știe ce este de făcut. De asemenea, obișnuiește să le impună standarde nerealiste celor din preajma ei, fără să țină seama de dorințele și de abilitățile lor. Dacă sesizează că lucrurile nu ies cum vrea, începe să critice.

Mai mult decât atât, unei Fecioare nu îi pasă de ceea ce cred ceilalți despre ea, esențiale sunt propriile opinii și o interesează cel mai mult să-și atingă obiectivele. 

zodia Fecioara reprezentata sub forma unei fete cu aripi de inger

Vărsătorul

Și această zodie de apă este una dintre cele mai arogante. Pe de o parte, Vărsătorul este conștient de inteligența și de capacitatea sa de a veni cu soluții inovatoare, considerând că aceste însușiri îl propulsează „deasupra” celorlalți. Chiar și în situațiile în care își dă seama că este nepoliticos sau răutăcios, atitudinea sa de superioritate îl oprește să vină cu o schimbare.

Pe de altă parte, un Vărsător crede foarte mult în cauzele sale. Adesea este atât de copleșit de pasiunea pentru ceva, încât nu îi pasă de faptul că alții nu îi împărtășesc viziunile sau că pur și simplu nu mai au răbdare. El continuă să-și vadă de treabă, nu îl deranjează nimic și nimeni nu îl poate convinge să se oprească. 

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: bestlifeonline.com, my.astrofame.com, yourtango.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Medicul pneumolog: ”Cea mai bună metodă de purificare și igienizarea a aerului din locuință. Nimic nu e mai eficient și mai simplu”
  Medicul pneumolog: ”Cea mai bună metodă de purificare și igienizarea a aerului din locuință. Nimic nu e mai eficient și mai simplu”

  Pentru că suntem în plină pandemie este foarte important să ne igienizăm casele și să le menținem curate pentru a evita transmiterea virusurilor. Potrivit medicului pneumolog...

  „Nu ai făcut nimic, nu meriți nimic”. Povestea despre divorț a unei mame care și-a crescut copiii în timp ce se lupta cu cancerul
  „Nu ai făcut nimic, nu meriți nimic”. Povestea despre divorț a unei mame care și-a crescut copiii în timp ce se lupta cu cancerul

  Odată ce devii mamă, tot ce îți dorești este să fii sănătoasă și să te poți bucura din plin de copiii tăi. Din păcate, viața poate avea cu totul alte planuri pentru tine,...

  De când sunt mama, cel mai mult îmi place să nu fac NIMIC
  De când sunt mama, cel mai mult îmi place să nu fac NIMIC

  Azi dimineață m-am trezit știind că urmează o zi plină cu vârf și îndesat. Programări la medic, responsabilitățile de redacție, proiecte externe, telefoane,...

  Cozonac pufos la mașina de pâine? Nimic mai simplu!
  Cozonac pufos la mașina de pâine? Nimic mai simplu!

  Iată-ne în luna decembrie, de departe una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Orașul a îmbrăcat „straie” de sărbătoare, străzile împodobite ne...

  O mamă a ajuns în spital cu malnutriție pentru că nu mânca mai nimic ca să le dea copiilor hrană de care aveau nevoie
  O mamă a ajuns în spital cu malnutriție pentru că nu mânca mai nimic ca să le dea copiilor hrană de care aveau nevoie

  O mamă singură, care trăiește cu o singură masă pe zi pentru a-și putea hrăni copiii pe fondul crizei economice, a fost spitalizată de două ori din cauza malnutriției.

  Casa mea este visul oricărui copil! În câteva secunde ajungi de la un etaj la altul
  Casa mea este visul oricărui copil! În câteva secunde ajungi de la un etaj la altul

  Ce faci atunci când soțul tău transformă casa în care locuiți într-un parc de distracții pentru copii? Postezi pe rețelele de socializare pentru a le da idei și...

  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete
  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete

  Printre felurile de mâncare cele mai recomandate de medicii nutriționiști se numără și ciorbele și supele. Hrănitoare, versatile, ușor de digerat și spornice, acestea ar...

  "Au oprit operația, ni l-au adus și ni l-au pus în brate și au spus ca nu mai pot face nimic pentru el". Lupt pentru a-mi ajuta copilul să vadă lumina zilei
  "Au oprit operația, ni l-au adus și ni l-au pus în brate și au spus ca nu mai pot face nimic pentru el". Lupt pentru a-mi ajuta copilul să vadă lumina zilei

  Numele meu este Andreea și sunt mama lui Robert, un băiețel minunat dar și special, care împlinește cinci anișori săptămâna viitoare.

  © 2022 Qbebe