Funnyby

Cele mai rebele zodii! Nu ascultă niciodată de părinți

Cele mai rebele zodii! Nu ascultă niciodată de părinți

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Astrele pot influența temperamentul, atitudinea față de ceilalți și față de viață mai mult decât îți închipui. În aceste condiții, se explică și de ce anumite zodii tind să fie rebele, în timp ce altele preferă să se supună sau pur și simplu nu vor să supere/să deranjeze prin atitudinile lor. În cazul persoanelor ce aparțin zodiilor care se încadrează în prima categorie, tendința de a fi rebele este vizibilă încă din vremea copilăriei și adolescenței, când părinții se vor ciocni adesea de ideile lor, de încercarea de a-și impune propriile perspective, de a nu ține cont de reguli. Din articolul de mai jos vei cunoaște unele dintre cele mai rebele zodii, care se străduiesc să-și trăiască viața după propriile reguli, preferând mai degrabă să se revolte decât să țină seama de ce le spun alții să facă.

Berbecul

Nu este greu de înțeles principalul motiv pentru care Berbecii fac parte dintre cele mai rebele zodii: fiind semn de foc, ei sunt rebeli fără a avea o cauză anume. Astfel, nu se întâmplă des ca ei să fie de acord cu ceea ce le spun ceilalți și țin să ia singuri decizii. 

Încă din copilărie și din adolescență, un Berbec va prefera să-și facă propriile sale reguli, fără a le accepta pe cele ce vin din partea părinților și va face tot posibilul ca și pe viitor să se asigure că nu va regreta faptul că nu a luat în seamă sfaturile acestora. Determinat, îndrăzneț și încrezător, nu îi va asculta pe cei care ar încerca să intervină cumva în planurile lor, mergând până la capăt în a-și atinge scopul.

Stând în preajma unui reprezentant al acestei zodii, nu va fi la îndemână să-ți dai seama ce are de gând, nici chiar el/ea neputând să-ți spună cu precizie ce intenții are. Ceea ce trebuie să știi este că va ignora regulile tale, că nu le va lua în serios și așteaptă-te, chiar dacă vei ajunge să determini un Berbec să fie de acord cu tine, ca pe parcurs să-și urmeze calea de a fi rebel și să facă lucrurile așa cum va considera că este cel mai bine, fără să-i mai pese de ideile, de sugestiile venite din partea altcuiva.

simbolul-zodiei-Berbec-in-mijlocul-cercului-in-care-sunt-incluse-toate-cele-12-zodii

Taurul

Taurii sunt recunoscuți pentru faptul că au numeroase opinii și idei, pe care se încăpățânează să le pună în aplicare. Le place să creadă că au întotdeauna dreptate și inclusiv copilul-Taur gândește despre el însuși ca fiind superior celorlalți. În aceste condiții, va deveni rebel, va ști să aducă argumente prin care să-și susțină punctul de vedere și va face în final doar ceea ce vrea.

Adorând lucrurile scumpe, copiii și adolescenții născuți în zodia Taur se vor ambiționa să cheltuiască banii părinților pe asemenea obiecte, fără să țină seama de sfaturile acestora.

O altă caracteristică a acestei zodii este că, în general, nu-și exprimă imediat intențiile și părerile, de aceea atitudinea sa rebelă poate fi mascată. În momentul în care va vedea însă că există cineva care îi solicită să facă un lucru pe care nu și-l dorește deloc, un Taur nu va spune direct ceea ce îl supără, ceea ce îl nemulțumește, ci se va rezuma la a nu face absolut nimic din ceea ce i s-a solicitat. 

Racul

Te-ai fi gândit vreodată că o zodie sensibilă precum Racul face parte de fapt dintre cele mai rebele zodii? Această însușire a sa reiese mai ales din faptul că se simte cel mai confortabil când face lucrurile exact așa cum vrea. Inițial un Rac va încerca să îți transmită mesajul că te va asculta, că va ține cont de tine, îți va adresa vorbe frumoase, dar în realitate își va urma propriul drum. Acest obicei este vizibil încă din perioada copilăriei/adolescenței, iar părinții ce au un copil născut în această zodie ar trebui să fie pregătiți pentru situațiile în care vor fi complet ignorați. Va încerca din răsputeri să facă doar lucrurile care îi plac, indiferent de cât de îndrăznețe par, cu atât mai mult cu cât adoră să simtă adrenalina de moment. Cei născuți în această zodie își pot face rapid planuri, scenarii și sunt gata să participe la noi aventuri. 

Altă trăsătură ce se poate regăsi la un Rac este că, în situația în care există cineva nemulțumit de el, care își exprima nemulțumirea în public, nu va reacționa în niciun fel, creându-se impresia că ignoră și va rămâne ancorat doar în gândurile sale.

Balanța 

Unul dintre principalele motive pentru care Balanțele se regăsesc și ele printre cele mai rebele zodii este acesta: nu vor să fie împinse de nimeni să facă un anumit lucru, nu au nevoie de aprobarea nimănui pentru nimic întrucât știu foarte bine ceea ce le mulțumește. De fapt, la ele nu este vorba de încăpățânarea pe care o are un Taur de exemplu, ci acesta este modul în care aleg să acționeze, preferând să se bazeze doar pe ele însele, să își urmeze propria „agendă”.  

Copiii-Balanță le vor oferi părinților provocări precum: pe de o parte, auto-motivația nu este punctul lor forte, întrucât și-ar dori să obțină recompense substanțiale cu cât mai puțin efort. Pe de altă parte, personalitatea lor poate fi excentrică din următorul punct de vedere: vor fi gata de orice, chiar vor fi rebeli adesea în scopul de a oferi dreptate, corectitudine pentru cei din jur dar, în schimb, vor neglija să încerce să găsească soluții pentru a-și rezolva propriile probleme. 

De asemenea, ceea ce le determină pe Balanțe să aibă o atitudine rebelă poate fi și următoarea situație: să simtă că au în preajma lor pe cineva cu autoritate foarte puternică. Când se întâmplă să primească un „nu” din partea persoanei respective, vor reacționa într-un mod neașteptat, arătând că știu să fie înclinate chiar și spre anarhie. 

reprezentarea-simbolului-zodiei-Balanta-in-mijlocul-cercului-care-include-toate-cele-12-zodii

Săgetătorul

Faptul că aparține celor mai rebele zodii se vede la un Săgetător încă din anii de copilărie. Astfel, dorința sa este să asculte cât mai puțin de părinți, considerând că la capătul fiecărui „drum” se află ceva mai bun care îl așteaptă și care poate fi obținut prin străduința, prin munca sa. Bazându-se pe așa ceva, nu va fi de acord să respecte reguli,  nu crede în norme, este deosebit de independent, susținându-și încrederea în existența a numeroase posibilități. Va intenționa mereu să facă lucrurile așa cum crede, pe cont propriu, tânjind după libertate. Adesea nerăbdător, nu vrea să depindă de nimeni și vrea să fie acolo unde îl va conduce viața. Acțiunile sale au întotdeauna o direcție, iar pentru a-și atinge obiectivele este dispus și la acte de rebeliune.

De altfel, de-a lungul vieții, Săgetătorilor le place rolul de lider rebel, care nu dă înapoi, sunt dornici să se revolte și nu ezită să facă acest demers cu atât mai mult cu cât preferă provocările și nu sunt amatori de armonie.

Vărsătorul

Pentru a înțelege mai bine de ce și Vărsătorul a fost inclus în rândul zodiilor rebele, ia în calcul în primul rând următorul aspect: nu are dorința de a urma reguli, intenția de a nu le respecta poate atinge cote înalte, iar când se întâmplă așa nu va mai fi capabil să accepte vreun compromis sau să ia în seamă și alte puncte de vedere. Toate acestea sunt posibile întrucât este guvernat de planeta Uranus (planeta revoluțiilor și a schimbărilor radicale), care îl va determina să nu aibă nicio teamă de a încălca regulile. 

Un copil născut în această zodie, pe măsură ce va crește, nu se va strădui să respecte instrucțiuni, reguli, până când nu va afla răspuns la întrebări precum: „Cine dorește ca regulile să fie respectate?”, „De ce e nevoie să le respect etc.?” Cu alte cuvinte, părinții trebuie să se aștepte că micul Vărsător nu va acționa așa cum își doresc ei până când nu va primi răspunsuri la astfel de întrebări. Uneori își pot face iluzia că acesta îi ascultă în sfârșit, că ține cont de sfaturile lor, dar când nici nu s-ar mai aștepta copilul își va schimba rapid poziția și nu va mai coopera, făcând lucrurile doar așa cum vrea el. 

Surse: astrotalk.com, elitedaily.com, kidspot.com.au, msn.com, pinkvilla.com, sweetyhigh.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com 

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cele două zodii care sunt cele mai încăpățânate. Nu te înțelegi cu ele
Cele două zodii care sunt cele mai încăpățânate. Nu te înțelegi cu ele

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  3 motive mari din cauza cărora copilul ascultă mai mult de un părinte decât de celălalt
  3 motive mari din cauza cărora copilul ascultă mai mult de un părinte decât de celălalt

  Motivele din cauza cărora copilul ascultă mai mult de un părinte decât de celălalt sunt simple... atât de simple încât pot trece neobservate. Care să fie...

  Cele mai mari 5 frici ale proaspeților părinți. Ce poți face să le depășești
  Cele mai mari 5 frici ale proaspeților părinți. Ce poți face să le depășești

  Atunci când urmează să devii părinte, treci prin tot felul de stări și emoții. Printre extaz, uimire și bucurie, apare și teama de a nu fi un părinte suficient de bun....

  Am vorbit cu 70 de părinți cu copii de succes. Iată ce fraze NU le-au spus NICIODATĂ când i-au crescut
  Am vorbit cu 70 de părinți cu copii de succes. Iată ce fraze NU le-au spus NICIODATĂ când i-au crescut

  Una dintre cele mai mari bucurii pe care le poate avea un părinte este să-și vadă copilul îndeplinindu-și visurile, având parte de ceea ce își dorește. Modul...

  Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei
  Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

  Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Ea a reușit să câștige admirația fanilor săi nu numai prin muzica sa, dar și datorită...

  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu
  Sunt pediatru: iată cele 5 lucruri pe care nu le-aș face niciodată copilului meu

  De câte ori nu v-ați întrebat cum își crește un pediatru copilul? Oare urmează sfaturile pe care ni le dă și nouă, părinților? Ei bine, iată că era Social Media...

  Sunt dentist. Iată cele trei lucruri pe care nu îl las niciodată pe fiul meu să le facă ca să aibă dinți sănătoși
  Sunt dentist. Iată cele trei lucruri pe care nu îl las niciodată pe fiul meu să le facă ca să aibă dinți sănătoși

  Un medic stomatolog a dezvăluit care sunt cele trei lucruri pe care nu îl lasă niciodată pe fiul său să le facă pentru a avea dinți sănătoși. Medicul a explicat inclusiv de...

  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete
  De ce trebuie să mănânci supă sau ciorbă în fiecare zi? Care sunt cele mai sănătoase pentru copii și cele mai eficiente în diete

  Printre felurile de mâncare cele mai recomandate de medicii nutriționiști se numără și ciorbele și supele. Hrănitoare, versatile, ușor de digerat și spornice, acestea ar...

  De ce nu am să le mai spun niciodată copiilor mei „obraznici”
  De ce nu am să le mai spun niciodată copiilor mei „obraznici”

  Fetița mea de doi ani, Immy, a bătut din picior și s-a uitat la mine. „Nu!”, a strigat ea. Corpul ei micuț vibra de indignare. Nu mai era decât un singur lucru de...

  © 2023 Qbebe