Funnyby

Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Una dintre cele mai mari dorințe pe care le poți avea este să găsești pe cineva care să te completeze perfect și cu care să-ți dorești din tot sufletul să-ți petreci viața. Să îți dai seama dacă te afli sau nu pe drumul cel bun din acest punct de vedere nu este întotdeauna la îndemână. Parcurgând cu atenție articolul de mai jos poți descoperi care sunt semnele de care să ții cont, în funcție de zodia ta, ca să te convingi dacă ai sau nu alături de tine persoana ce este sufletul tău pereche. 

Berbecul

În general, un Berbec se străduiește să nu-și dezvăluie prea mult latura sensibilă considerând că, dacă face asta, creează senzația că este vulnerabil. Odată ce renunță să procedeze așa și este gata să se deschidă în fața cuiva, sunt mari șanse să fie vorba despre sufletul său pereche.

De asemenea, se întâmplă adesea ca un reprezentant al acestei zodii să aibă impresia că, dacă intră într-o relație romantică, își pierde din independență, din libertatea pe care o caută atât de mult. În momentul în care abandonează aceste idei și este fericit că în sfârșit are alături pe cineva cu care poate porni în aventurile vieții, înseamnă că și-a găsit sufletul pereche

reprezentare a zodiei Berbec, pe fond instelat si cu perioada specifica zodiei

Taurul

Pe de o parte, Taurii sunt geloși, posesivi și le este greu să accepte că și partenerii lor au dreptul să aibă un anumit nivel de independență. Când încep să nu mai aibă asemenea convingeri, când nu se mai tem atât de mult că îi pot pierde, este un semn că au lângă ei sufletul pereche.

Pe de altă parte, un Taur ajunge să-și pună adesea întrebări precum: „am procedat corect față de...?”, „oare o să mă părăsească?”, „a greșit acum, cum pot să mai am încredere data viitoare?”. Dacă nu mai sunt atât de preocupați de ele și se simt mai siguri pe ei înșiși, pe ființa iubită și au încredere în ceea ce le rezervă viitorul, sunt semne că și-au găsit în sfârșit pe cineva care le poate fi alături toată viața. 

Gemenii

Sunt vestiți pentru dorința lor de a fi prezenți la diverse evenimente, de a comunica mult și de a înviora atmosfera. Uneori însă, Gemenii ajung să se simtă epuizați și au nevoie și ei, la rândul lor, de revigorare. Persoana în preajma cărora se simt iar energizați și binedispuși este probabil sufletul lor pereche.

În același timp, alt semn care le arată că și-au găsit un partener pentru toată viața este și acesta: în preajma acelei persoane se simt mereu în largul lor. Astfel, nu mai simt nevoia să facă mereu eforturi pentru a fi binedispuși, energici și gata să spună o glumă. Gemenii pot sta acum liniștiți, știind că vor fi la fel de iubiți și în momentele în care sunt demoralizați și fără chef să se distreze. 

Racul

Este caracterizat de loialitate, de capacitatea de a-și lua un angajament față de cineva și de a-l respecta până la capăt. În clipa în care un Rac nu resimte nicio povară din acest punct de vedere și nu își face probleme că nu reușește, este în fața persoanei care poate fi sufletul său pereche. Totodată, trebuie să știe că a găsit-o și după acest semn: temerile sale, legate de faptul că acea persoană vrea numai să profite de el, de empatia și de dorința sa de a ajuta, au dispărut. În aceste condiții, se simte pregătit să se deschidă și să-și dezvăluie sensibilitatea. 

Leul

Unui Leu îi place să aibă control deplin asupra tuturor aspectelor din viața sa, inclusiv în privința relațiilor romantice. Dacă se întâmplă să simtă că persoana la care ține îl susține, îl admiră, îl provoacă și îl încurajează, este cazul să se gândească la faptul că aceasta ar putea fi sufletul său pereche. În același timp, trebuie să ia în calcul acest lucru și în următoarele situații: când nu mai simte mereu nevoia să dețină doar el puterea și când nu îl mai deranjează că i se explică de ce nu a procedat bine, cu ce a greșit. 

Fecioara

Pe fondul preocupării permanente pentru perfecțiune, Fecioarele ajung cu ușurință să fie copleșite de multe îngrijorări, de anxietate și să-și facă probleme pentru viitor. Însă dacă sunt în compania unei persoane care le determină să nu-și mai facă atâtea griji și să se simtă întotdeauna în siguranță, atunci se poate spune că au în fața lor sufletul pereche. 

Alt semn care le demonstrează Fecioarelor că se pot bucura de asta este și următorul: nu mai privesc relațiile romantice din perspectiva faptului că sunt stresante, că pot crea instabilitate și că alimentează anxietatea. Dimpotrivă, în compania partenerului se simt în largul lor, știu că sunt acceptate și că este cineva căruia îi pasă într-adevăr de ele. 

Balanța

Cei din jur se așteaptă, de la o Balanță, să creeze mereu echilibru și să facă dreptate. Odată ce  întâlnește pe cineva care nu o tratează ca pe o persoană privilegiată pentru că are anumite calități, ci pur și simplu îi arată că o prețuiește așa cum este, trebuie să aibă încredere că și-a găsit sufletul pereche. În plus, ca să se convingă și mai mult, trebuie să simtă că ține enorm la acea persoană, că se poate conecta cu ea așa cum nu a reușit cu nimeni altcineva și că nu își mai imaginează viața în lipsa ei. 

Scorpionul

Deși este dornic să cucerească, un Scorpion face permanent eforturi să nu-și arate și latura vulnerabilă, preferă să fie ascuns și misterios. De aceea, amână cât poate de mult momentul în care să înceapă să facă dezvăluiri legate de viața sa personală. Însă odată ce începe să renunțe la asemenea obiceiuri și simte nevoia să se deschidă, să-și împărtășească gândurile și nu îi mai displace să se simtă vulnerabil, este o dovadă că și-a întâlnit sufletul pereche. 

reprezentare a zodiei Berbec, pe fond instelat, alaturi de perioada specifica zodiei

Săgetătorul

Primul semn că această zodie și-a întâlnit sufletul pereche este acesta: devine mult mai interesată să se bucure de o relație stabilă, serioasă și este dispusă să-și ia și angajamente pe termen lung. În schimb, în trecut, un Săgetător nu punea preț pe relațiile de lungă durată, încerca să se concentreze pe clipa prezentă și nu știa foarte clar ce își dorește.

Altă dovadă în acest sens, ce nu trebuie neglijată, se leagă de faptul că are în sfârșit alături o persoană care îl determină să renunțe la „măștile” pe care le purta adesea în fața celorlalți. Astfel, pentru un Săgetător nu este ceva neobișnuit să creeze impresia că este optimist și binedispus dar, în realitate, să simtă că lumea se prăbușește. Când este cu sufletul său pereche, este dispus să-și asume anumite slăbiciuni și să se lupte cu ele. 

Capricornul

Se simte adesea neînțeles. În plus, este considerat de multe ori excentric și are tendința de a depune eforturi tocmai pentru a se asigura că este înțeles și acceptat. În cazul în care întâlnește pe cineva care îl îndepărtează de aceste demersuri și îl stimulează să se simtă în largul său așa cum este, atunci poate să aibă încredere că și-a întâlnit sufletul pereche. În acest context, devine mai deschis și simte de multe ori că nu trebuie să spună sau să facă nimic special pentru a putea fi înțeles.  

reprezentare a zodiei Capricorn, pe fond instelat, alaturi de perioada din an specifica zodiei

Vărsătorul

Obișnuiește să se detașeze de cei din jur și, fiind foarte independent, preferă să nu se atașeze de nimeni din punct de vedere emoțional. Chiar și în situațiile în care începe să dezvăluie lucruri, niciodată nu merge până la capăt. Când nu mai are asemenea intenții și, dimpotrivă, este dornic să împărtășească și nu se mai teme că își pierde independența, înseamnă că se află în compania acelei persoane care îi este suflet pereche. Deși este speriat, intimidat și știe că este vulnerabil, nu îi displace și este gata să-și asume riscuri. 

Peștii

Se simt confortabil când sunt mai degrabă pasivi, când nu iau decizii radicale și lasă lucrurile să se întâmple. Când în viața lor apare cineva care îi face să renunțe la o asemenea atitudine, să fie mai curioși, mai entuziasmați și să ia decizii la care nici nu s-ar fi gândit vreodată, înseamnă că este vorba despre sufletul lor pereche. Mai mult decât atât, datorită acelei persoane Peștii simt că trebuie să devină cea mai bună versiune a lor și nu își mai doresc să revină la obiceiurile pe care le aveau odinioară.  

Surse foto: pexels.com, pixabay.com

Surse articol: collective.world, relrules.com, yourtango.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum îți dai seama că patrupedul tău are probleme cu dinții?
  Cum îți dai seama că patrupedul tău are probleme cu dinții?

  Patrupedul tău, la fel că oamenii, își schimbă dinții de lapte în dinți definitivi. Știai acest lucru? Un pui de câine are o dentiție formată din 28 de dinți, iar...

  Este copilul pregătit să renunțe la somnul de prânz? Cum îți dai seama
  Este copilul pregătit să renunțe la somnul de prânz? Cum îți dai seama

  Nu toți copiii vor dormi la prânz până la aceeași vârstă, indiferent de insistențele părinților. Uite cum știi că cel mic este pregătit să renunțe la somnul de...

  Cum îți dai seama că cel mic are o viroză respiratorie?
  Cum îți dai seama că cel mic are o viroză respiratorie?

  Virozele respiratorii se numără printre cele mai frecvente afecțiuni ale sezonului rece. Copiii dezvoltă, în medie, 6 infecții virale pe an, care sunt cauzate de diferite tipuri...

  Cum îți dai seama că un copil are o reacție alergică la vaccin
  Cum îți dai seama că un copil are o reacție alergică la vaccin

  Chiar dacă știi cât de importante sunt imunizările pentru ca micuțul tău să fie ocrotit de numeroase boli, te întrebi adesea și care ar fi reacțiile adverse ce pot fi...

  Febra de la dinți: cum să îți dai seama dacă bebelușul se confruntă cu erupția dentară sau are alte afecțiuni
  Febra de la dinți: cum să îți dai seama dacă bebelușul se confruntă cu erupția dentară sau are alte afecțiuni

  Febra de la dinți reprezintă una din principalele îngrijorări ale proaspeților părinți. De obicei, primii dințișori ai bebelușului apar în jurul vârstei de șase...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Copilul tău învață ceva la școala online? Uite cum îți poți da seama
  Copilul tău învață ceva la școala online? Uite cum îți poți da seama

  Școala online în perioada pandemiei reprezintă o reală provocare atât pentru părinți, cât și pentru copii. Sunt situații în care copiii nu sunt atrași de...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  © 2023 Qbebe