Funnyby

Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Să îți găsești sufletul-pereche nu este ușor, dar pe parcursul căutărilor tale te poți ghida și după ceea ce spun astrele. Astfel, se poate vorbi despre o compabilitate între zodii, care se bazează în primul rând pe însușirile pe care le are fiecare zodie în parte. Parcurge cu atenție articolul de mai jos ca să descoperi care este zodia cu care ai putea fi cu adevărat compatibilă pentru a avea mai multe șanse de a-ți găsi în sfârșit sufletul-pereche și să ai parte de relația frumoasă și solidă la care aspiri.

Leul și Săgetătorul

Perechea formată dintr-un Leu și dintr-un Săgetător se poate baza pe două suflete-pereche. Pe de o parte, amândoi sunt semne de foc și consideră că viața este o aventură, așa că nu este de mirare că se vor îndrăgosti în cadrul unor ieșiri în aer liber, în cadrul unor călătorii sau când pur și simplu se distrează la o petrecere. Ambele zodii se vor simți mai bine, mai pline de energie decât sunt deja, odată ce ajung să se îndrăgostească.

Pe de altă parte, sunt zodii optimiste, generoase, pline de entuziasm. Le place să se simtă bine, să trăiască din plin clipa și, fiindcă sunt firi impulsive, vor încerca să facă pași repezi și în ceea ce privește evoluția relației dintre ele.

Nu în ultimul rând, Leul și Săgetătorul sunt sociabili și carismatici, le place să atragă atenția și nu refuză când iau parte la drame ocazionale. De asemenea, sunt nerăbdători adesea și din acest motiv se pot înfuria repede, dar pentru că amândoi dețin acest „punct” mai slab vor ajunge să se înțeleagă.

Ceea ce poate duce la unele tensiuni în cuplul format din Leu și Săgetător este nu doar că amândurora le place mult să cheltuiască banii, ci și că Leul ține să fie mereu în centrul atenției, să strălucească și se concentrează mult pe sine. În acest context, în cazul în care partenerul Săgetător l-ar critica în vreun fel, s-ar putea să se simtă ofensat. Pentru a se evita această situație, ar fi ideal ca Săgetătorul să se străduiască să vină cât mai rapid cu laude la adresa Leului, ceea ce îl va determina să se calmeze.

compatibilitatea-intre-zodia-leu-si-zodia-sagetator

Fecioara și Taurul

Unul dintre principalele motive care duce la posibilitatea ca o Fecioară și un Taur să facă parte dintre sufletele-pereche din zodiac este că sunt pe aceeași lungime de undă, reușind să se conecteze la cel mai profund nivel, colaborarea dintre ei ajungând să depășească nivelurile superficiale.

În primul rând, o Fecioară se va simți pe dată în largul ei odată ce va intra în mediul plin de liniște și de afecțiune pe care îl construiește Taurul, simțindu-se departe de haosul din lumea din exterior, găsindu-și pacea și confortul. În al doilea rând, cele două zodii sunt fidele și devotate una alteia, relația lor fiind bazată pe multă încredere, fără ca niciuna dintre ele să încerce să se ascundă cumva de cealaltă.

Nu în ultimul rând, împărtășesc aceleași valori și în mod intuitiv se vor înțelege din start și din acest punct de vedere. Spre exemplu, amândouă zodiile sunt foarte preocupată de performanțe, de atingerea obiectivelor, de stabilitate, de asigurarea siguranței și în plan financiar.

Practic, Fecioara și Taurul ar putea forma o echipă excelentă, mințile lor agere și tendința spre perfecționism lucrând armonios pentru a le oferi stabilitate și sentimentul de siguranță.

Balanța și Gemenii

Cuplul format dintr-o femeie-Balanță și un bărbat în zodia Gemeni este văzut ca unul dintre cuplurile cele mai longevive din zodiac, având un mare potențial de a deveni suflete-pereche. Aceștia se vor simți conectați unul cu altul de la primele întâlniri, Gemenii fiind fascinați de farmecul, de frumusețea și grația pe care le poate avea o femeie aflată în zodia Balanței. De cealaltă parte, femeia-Balanță este atrasă de claritatea mentală a Gemenilor, de inteligența și de umorul lor.

De asemenea, cele două zodii sunt compatibile întrucât detestă certurile, sunt firi romantice și le place să pornească împreună în aventuri. Un partener din zodia Gemeni va reuși să-și facă partenera să râdă, iar aceasta va înțelege pe dată nevoia de autonomie a partenerului ei.

Balanța și Gemenii știu să se admire reciproc, se bucură de realizările pe care le au fiecare și se susțin necondiționat în toate proiectele. Prioritatea acestui cuplu este să aibă o relație reușită, fiind capabili și să facă, în momentele-cheie, diverse compromisuri despre care știu că îi vor ajuta să fie fericiți pe termen lung.

Racul și Scorpionul

Sunt printre cele mai cunoscute suflete-pereche din zodiac întrucât au multe în comun: țin la intimitate, au sentimente intense, sunt persoane romantice și au o foarte bună intuiție, ceea ce va ajuta cele două zodii să comunice ușor, chiar și fără să fie nevoie de cuvinte.

Deși Scorpionul poate avea tendința să nu fie prea flexibil, să controleze, Racul se va simți atras de el și va simți că se pot completa reciproc, considerând că este în siguranță în preajma Scorpionului și că poate avea multă încredere în acesta. De altfel, ambele zodii sunt loiale și simt rapid dacă una dintre ele ar încerca să trădeze.

Pentru cât mai multă armonie în relația dintre un Rac și un Scorpion, ar trebui ca Racul să nu reacționeze exagerat când se va afla în fața energiei Scorpionului, iar acesta din urmă să nu facă greșeala de a crede că manifestările de afecțiune ale Racului față de o persoană străină înseamnă trădare.

compatibilitate-intre-zodia-rac-si-zodia-scorpion

Berbecul și Săgetătorul

Și aceste două zodii au șanse ridicate să se numere printre sufletele-pereche din zodiac, în condițiile în care amândouă sunt inteligente, pasionale, iubitoare de aventură și de distracție.

În același timp, Berbecului îi poate lipsi latura mai filozofică a personalității, dar Săgetătorul o are și îl va completa din acest punct de vedere. Chiar dacă se va întâmpla să nu împărtășească de prima dată același punct de vedere, nativii celor două zodii vor fi dornici să dezbată problema pentru a o rezolva. Totodată, Săgetătorul este mai orientat spre a lucra la nivel mental, în timp ce Berbecul este mai orientat spre acțiune.

Un punct comun pentru Berbeci și pentru Săgetători este că ambii iubesc libertatea, detestă rutina, plictiseala și sunt încântați când au posibilitatea să plece în noi aventuri, fiind foarte entuziasmați când le pot împărtăși.

Ceea ce mai unește aceste zodii este nivelul similar al energiei și scopurile similare, ceea ce va fi benefic pentru comunicarea dintre ele. Astfel, ambele zodii țin la claritate, la eliminarea confuziilor și, în situația în care ar ajunge să intre în vreun conflict, sunt capabile să se ierte reciproc.

Capricornul și Taurul

Sunt atrași natural unul de celălalt, fiind zodii de pământ. Spre exemplu, se vor completa de minune între ei din această perspectivă: Taurul ar vrea să ajute la menținerea vieții, în timp ce un Capricorn intenționează să conserve energia pentru a se putea rezista chiar și în condiții vitrege.

Deși Taurul are un ego puternic, în preajma unui Capricorn nu va simți nevoia să-l evidențieze. Mai degrabă cele două zodii vor prefera să lucreze la un parteneriat solid, la construirea unei familii și la găsirea acelor soluții menite să-i ajute să se bucure cât mai mult de fiecare clipă petrecută împreună. Cele două zodii iubesc tradiția, consistența, vor să coopereze pentru a-și asigura o familie frumoasă, cu copii, străduindu-le să le dăruiască acestora tot ceea ce este necesar.

Un alt argument care vine în sprijinul ideii potrivit căreia un Taur și un Capricorn pot fi suflete-pereche în zodiac este și acesta: sunt firi pragmatice, având ambiții, fiind bine ancorate în realitate și străduindu-se să-și atingă cât mai multe obiective.

Vărsătorul și Gemenii

Este foarte posibil ca aceste zodii să se simtă conectate una cu cealaltă încă de la prima discuție. Fiecare dintre ele se va simți bine în fața celeilalte, va simți că poate să-și dezvăluie valoarea și așa vor resimți o mare atracție.

Atât Vărsătorii, cât și Gemenii, sunt persoane inteligente, se pricep să comunice și știu cum să lanseze conversații captivante. Ambii preferă mai degrabă o dezbatere la nivel obiectiv în locul uneia care să fie preponderent la nivel emoțional, având tendința de a schimba rapid subiectele și de a reveni apoi la ele.

Firi independente, care au nevoie de cât mai mult spațiu într-o relație, Gemenii și Vărsătorii sunt creativi, dar și romantici, înțelegând întotdeauna nevoia de independență a partenerilor. Sunt de asemenea și sociabili, dorind să aibă cât mai mulți prieteni.

Cele două zodii sunt unite și de faptul că nu sunt foarte competitive, de aceea se vor bucura când își vor putea împărtăși cunoștințele, ideile.

compatibilitate-intre-zodia-varsator-si-zodia-gemeni

Peștii și Scorpionul

Astrologii spun că și aceste zodii formează suflete-pereche în zodiac. Peștii și Scorpionii reușesc să se conecteze în scurt timp, capacitatea lor de a intui ajutându-i să se înțeleagă fără a se folosi neapărat de cuvinte.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care Peștii îl admiră la un partener Scorpion este acesta: deși Scorpionii nu sunt lideri înnăscuți, totuși au o capacitate mai mare decât ei de a prelua conducerea când ar trebui. Odată ce se va întâmpla așa, Peștele îl va admira mult pe Scorpion pentru forța sa interioară.

Altă trăsătură comună care îi ajută pe Scorpioni și Pești să formeze un cuplu este următoarea: sunt romantici și respectă intimitatea celuilalt. În același timp, amândoi adoră misterul, așa că nu vor fi deranjați de acest fapt și nici nu îl vor sesiza de la început.

Scorpionul știe să-i fie devotat partenerului de viață și să-l protejeze, așa că Peștii vor fi foarte încântați. Când va considera că este cazul, Scorpionul va sări pe dată în sprijinul unui Pește, mai ales dacă va sesiza că anumite persoane încearcă să profite de el.

Surse: astroligion.com, compatible-astrology.com, ganeshaspeaks.com, i.thehoroscope.co, liveabout.com, my.astrofame.com, pairedlife.com, soulamatetwinflame.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cât este de bătrân sufletul tău, în funcție de zodie
Cât este de bătrân sufletul tău, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Scarlett Johansson este însărcinată din nou. Cine este fericitul tată
  Scarlett Johansson este însărcinată din nou. Cine este fericitul tată

  Eroină Marvel, dar în primul rând mamă. Scarlett Johansson, una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, este însărcinată cu al doilea copil. Deși vestea nu este...

  Cine este prima fiică a SUA, Ashley Biden? A lucrat ca ospătăriţă la o pizzerie
  Cine este prima fiică a SUA, Ashley Biden? A lucrat ca ospătăriţă la o pizzerie

  Fiica mai mică a noului preşedinte al SUA, Joe Biden, este implicată în activităţi variate. Descoperă din articolul de mai jos cu ce se ocupă Ashley Biden!

  Cine este fiul lui Adrian Păunescu: a devenit tată la 16 ani şi este cel mai tânăr bunic din showbiz-ul românesc
  Cine este fiul lui Adrian Păunescu: a devenit tată la 16 ani şi este cel mai tânăr bunic din showbiz-ul românesc

  Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, este implicat din adolescenţă în activitatea artistică şi se mândreşte cu o familie frumoasă. Parcurge articolul de mai...

  Pe el îl cunoaște toată țara, dar soția sa este o prezență discretă. Cine este Gabriela, soția lui Mihai Morar
  Pe el îl cunoaște toată țara, dar soția sa este o prezență discretă. Cine este Gabriela, soția lui Mihai Morar

  Una dintre cele mai cunoscute personalități de radio și de televiziune de la noi se mândrește cu o familie frumoasă, pe care a dezvăluit-o fanilor și prin intermediul...

  Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepreşedinte a Statelor Unite. Copiii ei îi spun "Momala"
  Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepreşedinte a Statelor Unite. Copiii ei îi spun "Momala"

  După învestirea lui Joe Biden ca Preşedinte al SUA, Kamala Harris a devenit prima femeie, prima afro-americană şi prima persoană de origine asiatică şi americană ce va avea...

  Vorbe de parinte: Potoleste-te ca mi-ai mancat sufletul! Or fi consecinte sau nu?
  Vorbe de parinte: Potoleste-te ca mi-ai mancat sufletul! Or fi consecinte sau nu?

  Micuta Diana de 9 ani e in culmea fericirii. Tocmai a aflat ca va pleca cu toata familia ei draga la mare, mami, tati, fratiorul mai mic Mihaita si catelul lor Pufi. Diana este o fire...

  Caz fără precedent în medicină. Unei mamei i-a crescut o a doua pereche de sâni în timpul sarcinii
  Caz fără precedent în medicină. Unei mamei i-a crescut o a doua pereche de sâni în timpul sarcinii

  Este incredibil prin câte schimbări poate trece corpul unei femei în sarcină. Dincolo de creșterea în greutatea, hormonii încep să-și facă de cap, astfel...

  © 2023 Qbebe