Funnyby

Cuplurile din zodiac care nu pot renunța la dragostea lor

Cuplurile din zodiac care nu pot renunța la dragostea lor

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pe de o parte, anumite cupluri trec proba timpului întrucât partenerii au preocupări, valori și interese similare. Pe de altă parte, unele cupluri sunt puternice pentru că, deși sunt diferiți, partenerii reușesc să se completeze de minune unul pe celălalt. Cât de solid poate fi un cuplu ține însă și de zodiile din care fac parte cei care se iubesc. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi ce zodii sunt incluse în cuplurile care, în ciuda unor obstacole, nu se destramă ci, dimpotrivă, devin mai unite. 

Berbecul și Vărsătorul

Cele două zodii se apreciază una pe cealaltă foarte mult. Între ele există o chimie deosebită, fiind zodii masculine, cu multă energie și încăpățânare. Berbecul și Vărsătorul au încredere unul în celălalt, ceea ce îi ajută să-și construiască o relație de cuplu strânsă. Dacă Berbecul aduce în relație pasiune și energie, Vărsătorul vine cu inspirație, cu noi idei. Astfel, cei doi formează o adevărată echipă, susținându-se foarte mult. În aceste condiții, au tendința de a se inspira reciproc și de aceea fiecare dintre partenerii de cuplu învață câte ceva nou de la celălalt și își va dezvălui tot ceea ce are mai bun.

Întrucât Berbecul este posesiv, gelos, îl poate determina pe Vărsător, în anumite momente, să se simtă constrâns. Urmează o „probă” pentru cei doi parteneri, având în vedere că tocmai conflictele ce izbucnesc ocazional pot eroda conexiunea dintre ei. Cu toate acestea, un cuplu format dintr-un Berbec și un Vărsător nu renunță la dragostea lor pentru că reușesc să fie onești unul cu celălalt. Chiar dacă nu le este întotdeauna la îndemână, găsesc tăria de a analiza fiecare aspect al relației, ceea ce îi ajută să găsească împreună soluții constructive.

reprezentare a zodiei Berbec si a zodiei Varsator, ilustratie pe fond galben-maroniu

Taurul și Racul

Nu este de mirare că și acest cuplu se regăsește printre cele care nu renunță la dragostea lor, având în vedere că între cele două zodii există o conexiune puternică. Pe de o parte, sunt atenți la nevoile lor emoționale. Dispoziția Racului este foarte schimbătoare, însă stabilitatea pe care i-o aduce zi de zi Taurul îl ajută să depășească și clipele mai dificile. În același timp, ambele zodii tânjesc mereu după loialitate și, împreună, se bucură să vadă că împărtășesc această valoare. 

Pe de altă parte, Racul și Taurul sunt capabili să comunice. Deși Taurul este foarte încăpățânat, iar Racul este foarte sensibil, mențin deschise „liniile” comunicării pentru că sunt convinși că empatia este esențială în orice relație. Așa se explică de ce reușesc să-și rezolve conflictele. 

Nu în ultimul rând, cele două zodii își dăruiesc reciproc multă dragoste și atenție. Timpul pe care îl petrec împreună este minunat pentru ele, având senzația că se află într-un vis, simțindu-se în largul lor și conștientizând că au parte de toată susținerea pe care și-o doresc. De altfel, legătura dintre acești parteneri îi poate face să devină dependenți unul de altul, adevărate suflete-pereche.

Gemenii și Săgetătorul

Primul lucru care dovedește compatibilitatea dintre cele două zodii este acesta: nu resimt nicio presiune în relația lor romantică și se simt mereu relaxați. Gemenii nu se grăbesc să se așeze la casa lor, iar Săgetătorii se lasă greu înduplecați să-și ia un angajament pe termen îndelungat.

Precum Săgetătorii, Gemenii au nevoie de stimulare la nivel intelectual. Săgetătorii se bucură de așa ceva datorită călătoriilor, iar Gemenii ori de câte ori au parte de o conversație interesantă. Călătoriile nu le displac nici Gemenilor și, mai mult decât atât, Săgetătorii nu resping ideea de a se implica într-o discuție captivantă. Practic, Săgetătorului îi place să audă ideile și planurile Gemenilor, iar acestora, la rândul lor, adoră să audă poveștile și aventurile din călătoriile partenerului Săgetător. 

Principalul „test” pentru relația dintre Gemeni și un Săgetător este să găsească o soluție pentru a fi mai sensibili la nevoile lor emoționale. Odată ce fiecare reușește să observe tot mai mult și ceea ce se întâmplă în jur, vor avea multe de învățat, iar relația dintre ei o să aibă doar de câștigat. Pe măsură ce lucrurile evoluează bine între ei, Gemenii și Săgetătorii își vor dori din tot sufletul să rămână împreună.  

Leul și Vărsătorul

Deși între ele există și multe diferențe, cele două zodii sunt compatibile în privința construirii și menținerii unei relații romantice. În primul rând, Leul, zodie de foc, are nevoie de aerul venit de la Vărsător pentru a se simți mai puternic. Vărsătorul se străduiește să țină pasul cu entuziasmul Leului și, de cele mai multe ori, îi adaugă ceva în plus pentru a-i aduce și mai multă forță. În acest context, între aceste zodii intervine pasiunea și încrederea.

În al doilea rând, Leul îl motivează pe Vărsător să muncească mai mult pentru a-și atinge obiectivele. Amândoi se stimulează reciproc pentru a crea, pentru a-și fixa ambiții. Uneori, Leul și Vărsătorul lucrează separat și își petrec timpul singuri pentru a crea, dar niciunul dintre ei nu este deranjat de această alegere, ci dimpotrivă.

Nu în ultimul rând, cele două zodii sunt legate între ele printr-o energie constantă, pe care fiecare o preia când este în prezența celeilalte. De pildă, Vărsătorul se simte întotdeauna bine datorită strălucirii pe care Leul o emană, iar Leul va rămâne mereu îndrăgostit de independența Vărsătorului. Din acest motiv, între ei nu intervine gelozia.

Fecioara și Capricornul

Aceste zodii trebuie și ele incluse în cuplurile care nu renunță la dragostea lor. Înainte de orice, Fecioara și Capricornul apreciază mult munca și știu ce își doresc de la viață. Totodată, sunt în căutarea stabilității, a respectării angajamentelor și își propun să se implice în relații serioase, de durată.

Întrucât le place să analizeze și sunt atente la detalii, cele două zodii sunt încântate să petreacă timpul împreună pentru a-și croi planuri de viitor. Atât Fecioara, cât și Capricornul, vin cu propuneri pentru a-și asigura stabilitate și siguranță. Relația dintre ei se consolidează pe măsură ce vin cu argumente logice și ajung la un compromis rezonabil pentru ambele părți. 

Pentru că Fecioarele sunt guvernate de Mercur, planeta comunicării, au capacitatea de a comunica astfel încât să prevină sau să atenueze un conflict. Cu mult tact, găsesc mereu ce să spună astfel încât să-l calmeze pe Capricorn și apoi fiecare vine cu idei pentru a rezolva împreună o problemă. 

Ceea ce mai poate contribui la consolidarea și asigurarea rezistenței în timp a relației dintre Fecioară și Capricorn este faptul că fiecare găsește mereu câte ceva de învățat de la celălalt. De aceea, ambele zodii evoluează și devin mai dornice să rămână devotate una celeilalte. 

reprezentare a zodiei Fecioara si a Capricornului, ilustratie, pe fond galben-maroniu

Surse foto: pexels.com, pixabay.com

Surse articol: collective.world, momjunction.com, pinkvilla.com, zodiacenthusiasts.com, wikihow.com

Articolul urmator
Cuplurile din zodiac care nu trag niciodată în aceeași direcție
Cuplurile din zodiac care nu trag niciodată în aceeași direcție

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce pot face cuplurile care nu pot avea copii pe cale naturală
  Ce pot face cuplurile care nu pot avea copii pe cale naturală

  Unul din patru cupluri nu pot avea copii. Acestea sunt statisticile sumbre ale Organizației Mondiale a Sănătății. Infertilitatea este o problemă medicală, care poate avea și cauze...

  Femeile sau cuplurile care nu pot face copii vor primi ajutor de la stat în valoare de până la 15.000 de lei
  Femeile sau cuplurile care nu pot face copii vor primi ajutor de la stat în valoare de până la 15.000 de lei

  Începând din luna decembrie, Guvernul va acorda câte 15.000 de lei celor care au nevoie de fertilizare în vitro. Anunțul a fost făcut ieri, de ministrul Familiei,...

  Sunt însărcinată cu al doilea copil și nu pot renunța la dormitul cu copilul cel mare
  Sunt însărcinată cu al doilea copil și nu pot renunța la dormitul cu copilul cel mare

  Să împart patul cu copilul meu nu a fost ceva ce mi-am propus să fac. Și totuși, iată-mă aici, dormind alături de copilul meu de 2 ani în timp ce sunt însărcinată...

  Dragostea nu are vârstă ! Doi copii de 7 ani merg la restaurant la prima lor întâlnire !
  Dragostea nu are vârstă ! Doi copii de 7 ani merg la restaurant la prima lor întâlnire !

  Nu se poate vorbi despre o vârstă ideală la care poți avea prima întâlnire, în condițiile în care nu este exclus ca aceasta să aibă loc încă din...

  Dragostea de părinte nu are limite! Au plecat într-o excursie memorabilă când au aflat că trei copii ai lor vor orbi
  Dragostea de părinte nu are limite! Au plecat într-o excursie memorabilă când au aflat că trei copii ai lor vor orbi

  Momentul în care afli că boala de care suferă copilul tău nu se poate vindeca este unul extrem de dificil. Nu știi ce să faci, încotro să te îndrepți pentru a...

  Țara cu cea mai mare rată de abandon școlar din Europa: România! De ce renunță copiii la școală
  Țara cu cea mai mare rată de abandon școlar din Europa: România! De ce renunță copiii la școală

  România este pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește rata de părăsire timpurie a școlii. Datele Eurostat pentru anul 2021 arată în 2019, rata...

  Cum va reacționa corpul tău după ce vei renunța la fumat
  Cum va reacționa corpul tău după ce vei renunța la fumat

  Fumatul este un obicei dăunător care poate duce la diverse probleme de sănătate, cum ar fi cancer, boli cardiace și afecțiuni respiratorii. Țara noastră se află pe locul 9 în...

  Dragostea nu are dimensiuni: povestea celui mai mic cuplu din lume
  Dragostea nu are dimensiuni: povestea celui mai mic cuplu din lume

  Faptul că dragostea nu este condiționată de aspectul fizic al partenerilor este dovedit din plin de un cuplu din Brazilia. În urmă cu câțiva ani, acesta a intrat în...

  © 2024 Qbebe