Funnyby

Horoscop Mamă și Copil 5 - 12 noiembrie

Irina Olteanu - Redactor Senior

Brumar și-a intrat în drepturi și te pregătești de iarnă. Nu se întrevede însă nicio brumă bani, cadouri sau alte foloase nesperate, așa că te întrebi dacă mai are vreun sens să speri la vreo semnificație mistică. Ascultă la noi: nu dispera, speranța moare ultima!

Mama Berbec

Nu este exclus să apară unele certuri între tine și persoana iubită. Conform analizei morfo-sintactice a frazei, poți trage concluzia de altfel logică, că ar putea fi exclus să apară certurile sus-menționate. Totul ține de interpretare.

Copilul Berbec

Se anunță o perioadă favorabilă pentru călătorii în interes de distracție. Pentru că vacanța intersemestrială s-a încheiat, ne închipuim că este vorba despre o vizită la bunici. Distracția este garantată, căci la ei este perfect aplicabilă expresia trai pe vătrai.

Mama Taur

Este posibil ca din punct de vedere profesional sau medical să nu te simți tocmai bine. Noi zicem să pui altfel problema: cu siguranță te vei simți rău din punct de vedere medical dacă vei avea probleme pe plan profesional. Și viceversa.

Copilul Taur

Te așteaptă o perioadă încununată de succes pentru parteneriatul în care ești implicat. Permite-ne să îți explicăm: colega sau colegul de bancă, despre care nu aveai o părere tocmai bună, s-a dat pe brazdă și te-a lăsat să copiezi. Sau ți-a suflat când te asculta la tablă.

Mama Gemeni

Îți va fi dificil să te împarți cu succes între viața sentimentală și cea socială sau între activitățile de moment și planurile de viitor. Nimic nou pentru nativul Gemeni despre care se spune că este înzestrat cu personalitate dublă. Părerea noastră sinceră? Are personalitate multiplă.

Copilul Gemeni

Vei comunica mai facil cu persoanele dragi, asociații sau colaboratorii. Aici avem tendința să credem că astrele au fost puțin induse în eroare, pentru că Gemenii nu au absolut niciun fel de problemă în comunicare. Treacă de la noi de data asta.

Mama Rac

Gestionează-ți timpul eficient pentru a te putea ocupa în mod egal de familie, dar și de profesie. Dacă nu merge cu notat în agendă sau post-it-uri împrăștiate pe unde apuci, apelează la mijloace mai avansate tehnologic, și anume aplicațiile pentru smartphone.

Copilul Rac

Atât pe plan sentimental, precum și în raport cu cei mici, totul pare să meargă din ce în ce mai bine. Se pune justa întrebare: care mici? Pesemne nu este vorba de clasicii mici cu muștar, cu ei te-ai înțeles dintotdeauna foarte bine. Evident, când te-a lăsat mama.

Mama Leu

Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori se pot transforma în neînțelegeri. Verbul la condițional-optativ nu indică o siguranță totală. Prin urmare, nu am băga mâna-n foc că vei avea vreo problemă. Până la urmă, și francezul are dreptate: que sera sera.

Copilul Leu

Vorbești parcă mai lesne pe aceeași limbă cu persoana iubită. Nu, nu este vorba despre ursulețul care spune povești. Pe el nu ai reușit să îl înțelegi. Și nici nu sunt șanse să îl înțelegi prea curând.

 Mama Fecioară

Începi să ai mai multă trecere în fața celorlalte persoane. Subliniem că nu ne referim la trecerea de pietoni. Acolo toată lumea te depășește din cauză că ești mereu cu nasul înfundat în telefon.

Copilul Fecioară

Nu te vei găsi tocmai în cea mai favorabilă perioadă a lunii. Pentru că Uranus este în conjuncție cu Saturn și luna este în creștere. De acolo se trage tot răul. Nu mai citi horoscopul dacă nu vrei să te demoralizezi și mai mult.

Mama Balanță

Astrele îți transmit următorul mesaj: nu lăsa familia să se amestece în treburile tale personale. Dacă ți se pare o previziune insuficient de exactă, să fim și mai clari de atât: nu o mai lăsa pe tanti Mița să își dea cu părerea despre aventurile bărbatului tău. Nu este nici ea tocmai ușă de biserică.

Copilul Balanță

Se înmulțesc ocaziile de a-ți rotunji veniturile sau de a-ți valorifica economiile. Cum vine asta? Nu te gândi la vreun câștig la loto, mai ales că nici nu ai participat. Este pur și simplu vorba despre 5 lei în plus pe care îi vei primi de la Zâna Măseluță pentru că ți-ai scos singur dintele.

Mama Scorpion

Îți vin idei despre cum îți poți suplimenta veniturile. Nu, nu credem că astrele aveau în minte un împrumut de la socri pentru o vacanță în Spania. Nici nouă nu ne place frigul, dar poate că n-ar fi rău să dai dovadă de puțină cumpătare.

Copilul Scorpion

Carisma și șarmul vor crește în mod vizibil, ceea ce te va face popular în rândul prietenilor. Stai liniștit, nu vei ajunge să interpretezi melodii din repertoriul Mariei Dragomiroiu.

Mama Săgetător

Poate reapărea în viața ta un fost partener. Nativele aflate în această zodie ar trebui, din punctul nostru de vedere, să stea cu ochii în paișpe. Nu de alta, dar soțul s-ar putea să nu fie prea încântat de aceste revederi.

Copilul Săgetător

Micii nativi Săgetători vor avea de îndeplinit sarcini dintre cele mai istovitoare în această perioadă a lunii. Gândește pozitiv: după faptă și răsplată!

Mama Capricorn

Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori pot conduce la certuri aprinse. Era de preferat să conducă la certuri stinse, dar acum treacă de la tine.

Copilul Capricorn

Îți vei face amici noi care îți vor împărtăși idealurile și viziunile. Ți se pare de la sine înțeles. Doar cine se aseamănă se adună.

Mama Vărsator

Este posibil ca în următoarea săptămână să nu stai tocmai bine cu banii. Pe de altă parte, dacă privești partea plină a paharului, este posibil să stai bine cu banii. Destinul nu-i bătut în cuie.

Copilul Vărsator

Te îndrăgostești de cineva aflat pe o treaptă superioară în ierarhia profesională sau socială. Astrelor nu le scapă nimic: știu că i-ai făcut ochi dulci colegei/colegului cu 2 ani mai mare. Fără niciun succes, desigur. Dar...nu este timpul pierdut.

Mama Pești

Te vei înțelege ceva mai bine cu superiorii. Dacă te înțelegeai prost, acum va fi binișor. Dacă te înțelegeai bine, acum te vei înțelege excelent. În cazul în care nu-ți era prea clar cum stau lucrurile...

Copilul Pești

Relațiile la distanță par să o ducă neașteptat de bine în cazul tău. Da, mamaie și tataie știu că îți doreai tare mult o mașinuță/păpușă și au decis să-ți trimită bani ca să ți-o cumperi.

Surse: myhoroscope.com

 

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!
  Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!

  Unele persoane sunt atât de îndrăgostite de Crăciun, încât se străduiesc să împodobească bradul cât mai devreme. În unele cazuri, acest demers...

  Conferința „Pandemia prin ochii copiilor" va avea loc online, pe 20 noiembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor
  Conferința „Pandemia prin ochii copiilor" va avea loc online, pe 20 noiembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

  Asociația pentru Dialog și Valori Universale (ADVU) organizează în data de 20 noiembrie, începând cu orele 18:30, conferința online „Pandemia prin ochii...

  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban
  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban

  Școlile din București ar putea rămâne închise și în noiembrie, anunță premierul Ludovic Orban, după ce numărul judeţelor care sunt în scenariul roşu creşte...

  Azi, 11 noiembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Mina. Rugăciunea care te scapă de necazuri
  Azi, 11 noiembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Mina. Rugăciunea care te scapă de necazuri

  Pe dată de 11 noiembrie este prăznuit de credincioşii ortodocşi Sfântul Mina, ocrotitorul păgubiţilor. Romano-catolicii îl serbează pe 24 noiembrie. Sfântul Mina...

  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil
  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil

  La cei 41 de ani ai săi, Oana Lis este mai hotărâtă că oricând să devină mamă și a făcut deja primele demersuri în acest sens. Urmează să adopte un copil, după...

  Intrăm în carantină! Măsuri drastice care intră în vigoare de luni, 9 noiembrie
  Intrăm în carantină! Măsuri drastice care intră în vigoare de luni, 9 noiembrie

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat o nouă serie de măsuri restrictive care urmează să intre în vigoare de săptămâna viitoare. Masca va deveni...

  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"
  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"

  Sunt o persoană sensibilă și nu, nu îmi este rușine să recunosc!

  Sfâșietor! Un copil încearcă să-și trezească mama decedată într-o stație de tren
  Sfâșietor! Un copil încearcă să-și trezească mama decedată într-o stație de tren

  India este una dintre cele mai afectate țări din lume de pandemia de coronavirus. Are peste 10 milioane de cazuri de COVID-19, fiind pe locul doi în lume la numărul de...

  © 2022 Qbebe