Funnyby

Horoscop Mamă și Copil - săptămâna 12 - 19 noiembrie

Irina Olteanu - Redactor Senior

Iarna vine în curând, nu-i un anotimp prea blând...Bani de luat sau bani de dat? Vei afla în horoscop îndat' Sperăm că ți-a plăcut scurta noastră rimă, căci vești extraordinare nu prea se anunță. Dar știi cum se zice, râdem ca să nu plângem.

 Mama Berbec

În jurul datei de 13 noiembrie este complet contraindicat să întreprinzi vreo afacere, mai ales cu persoane de altă naționalitate. Poate îți vei pune întrebarea de ce? Răspunsul este, desigur, unul simplu: pentru că este dificil să vorbești în turcă, atunci când singurul cuvânt pe care îl cunoști în această limbă este baclava.

Copilul Berbec

Dacă se întâmplă să treci prin momente grele, vei realiza cât de rezistent ești de fapt. Și mai precis, vei intra cu toată puterea într-un zid. Acesta, evident, nu se va dărâma, dar nici tu. Însă nici bine nu-ți va fi....

Mama Taur

Se prevede o perioadă prielnică pentru legarea de parteneriate, însă ferește-te de împrumuturi. Noi am sublinia, mai ales de la mama soacră. Nu de alta, dar nu credem că vrei să te legi la cap și să ajungi să îi pui bulion și murături 10 ani de acum înainte.

Copilul Taur

Este propice orice activitate care implică conturarea de planuri de viitor în asociere cu persoana dragă. Iată o veste cu adevărat bună: cu ajutorul părinților vei întocmi scrisoarea pentru Moș Crăciun. Prima pe anul acesta...

Mama Gemeni

Vă bucurați de spor la locul de muncă, însă pare să se ducă o luptă aprigă pentru putere între tine și colege. Atâta timp cât nu degenerează totul în lupte greco-romane, nu ai de ce să te îngrijorezi. Părerea noastră...

Copilul Gemeni

Nu te lăsa dominat de gelozie și posesivitate. Micuțul nativ Gemeni va întâmpina ceva dificultăți în acest sens, dat fiind faptul că este vorba despre jucăriile sale mult iubite. Toate ca toate, dar nimeni nu se atinge de jucării..

Mama Rac

Pari să te bucuri de randament la locul de muncă, însă provocările nu sunt excluse. Colega de birou te va provoca să ieșiți la încă o țigară după ce abia o terminasei pe prima. Aroganță maximă, ca să ne exprimăm așa.

Copilul Rac

Se anunță conflicte cu colegii de muncă ori defecțiuni la aparatura de birou. Limbajul este dificil și pentru un doctor în lingvistică. Îți explicăm imediat. Te vei bate/părui/jigni cu un coleg/colegă de clasă și ți se va strica stiloul/pixul/creionul. Nu-i problemă, cumpără mama altul.

Mama Leu

Poți să îți dai întâlniri romantice, însă astrele îți recomandă să nu fii prea posesivă. Aici te afli într-o mare dificultate de înțelegere. Adică cum altfel ai putea fi? Libertină? Mai bine ieși singură la o cafea decât să-ți mai bați capul cu prostii. Nu de alta, dar de la stres îți mor mai repede neuronii.

Copilul Leu

Dacă apar disensiuni cu colegii sau prietenii, încearcă să nu ajungi la o ceartă. Pentru că noi ne-am făcut datoria și te-am avertizat, ar fi cazul să îți faci și tu la rândul tău datoria și să ții ciocul mic. Adică să nu comentezi mai mult decât trebuie.

 Mama Fecioară

Nu lăsa familia să se amestece în relația de cuplu, chiar dacă nu are intenții rele. Și anume, soacra. Soacră, soacră poamă acră. Deh, simte mereu nevoia să-și bage coada, cu atât mai mult în astfel de chestiuni. Atât îi trebuie...Jar mănâncă.

Copilul Fecioară

Se prevede un context astral favorabil în sensul încheierii de parteneriate. Te vei asocia în mod gospodăresc cu colegul de bancă pentru a rezolva cât mai repede tema pe care ați uitat amândoi să o faceți. Mai bine de atât nici că se poate.

Mama Balanță

Abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime. Ai urcat și tu cu liftul până la șefa de la etajul 9 care te-a chemat pentru raportul lunar. Păi nu estec asta înălțime? Sunt cel puțin 30 de metri până acolo.

Copilul Balanță

Încearcă să amâni discuțiile importante pentru data de 16 noiembrie pentru că atunci sunt șansele cele mai mari să legi relații profesionale. Ce fel de relații? De pace și bună înțelegere, desigur. Doar ești un expert în negociere.

Mama Scorpion

Se pare că o duci destul de bine cu banii, însă nu trebuie să faci sacrificii pentru a-ți achiziționa lucruri inutile. Mai este nevoie de traducere? Nu te arunca să cumperi nimic de la reduceri. Încă nu este sezonul oficial deschis.

Copilul Scorpion

Se anunță o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental pentru micii nativi ai zodiei. Ce sentimente? Pentru mama, tata, bunica, bunicul, frați, surori și ce mai ai prin gospodărie, evident. Doar nu te gândeai la vreo relație?!

Mama Săgetător

Te vei împăca cu fostul partener de cuplu. Aici întrevine o mare dilemă: care partener? Că tu nu ai niciun un fost, ai doar un actual. Iar actualul se întâmplă să fie și singurul. La noi în țară este legiferată monogamia, mai multe nu putem să spunem.

Copilul Săgetător

Nu îți face datorii la amici și nu investi în proiecte de grup. Permite-ne o scurtă explicație. Știm că ești mic și naiv. Nu cere bani colegilor ca să-ți cumperi snacks-uri de la chioșcul școlii și nici nu da bani colegilor ca să-și cumpere acadele. Iată cât de simplu!

Mama Capricorn

Nu mai crede zvonurile care circulă în jurul tău. Gata, nu mai crezi nimic. De acum încolo al doilea nume al tău va fi Toma necredinciosul.

Copilul Capricorn

Se anunță o perioadă favorabilă pentru proiecte de grup sau planuri de viitor. Mai este doar o lună jumătate până la Crăciun. Se poate ceva mai frumos de atât?

Mama Vărsator

Astrele sunt de părere că o vei duce bine pe plan profesional, dar încearcă să nu faci împrumuturi prea mari. Femeile au o problemă cu mâna largă...

Copilul Vărsator

îți preocupi mintea cu întrebări existențialiste în preajma datei de 19 noiembrie. Ești doar un copil. Oare nu ar fi mai bine să te uiți la desene animate?

Mama Pești

Se întrevede o perioadă favorabilă pentru studii și călătorii. Îți recomandăm să studiezi îndeaproape pliantul și să călătorești până la magazinul de la colțul blocului pentru a cumpăra tot ce îți poftește inima.

Copilul Pești

Te vei bucura de cea mai bună perioadă din lună. Nu avem niciun sfat suplimentar. Bucură-te cât mai poți...

Surse: myhoroscope.com

 

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!
  Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!

  Unele persoane sunt atât de îndrăgostite de Crăciun, încât se străduiesc să împodobească bradul cât mai devreme. În unele cazuri, acest demers...

  Conferința „Pandemia prin ochii copiilor" va avea loc online, pe 20 noiembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor
  Conferința „Pandemia prin ochii copiilor" va avea loc online, pe 20 noiembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

  Asociația pentru Dialog și Valori Universale (ADVU) organizează în data de 20 noiembrie, începând cu orele 18:30, conferința online „Pandemia prin ochii...

  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban
  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban

  Școlile din București ar putea rămâne închise și în noiembrie, anunță premierul Ludovic Orban, după ce numărul judeţelor care sunt în scenariul roşu creşte...

  Azi, 11 noiembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Mina. Rugăciunea care te scapă de necazuri
  Azi, 11 noiembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Mina. Rugăciunea care te scapă de necazuri

  Pe dată de 11 noiembrie este prăznuit de credincioşii ortodocşi Sfântul Mina, ocrotitorul păgubiţilor. Romano-catolicii îl serbează pe 24 noiembrie. Sfântul Mina...

  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil
  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil

  La cei 41 de ani ai săi, Oana Lis este mai hotărâtă că oricând să devină mamă și a făcut deja primele demersuri în acest sens. Urmează să adopte un copil, după...

  Intrăm în carantină! Măsuri drastice care intră în vigoare de luni, 9 noiembrie
  Intrăm în carantină! Măsuri drastice care intră în vigoare de luni, 9 noiembrie

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat o nouă serie de măsuri restrictive care urmează să intre în vigoare de săptămâna viitoare. Masca va deveni...

  Scapă de 7 kg în 7 zile: 7 smoothie-uri verzi pentru o săptămână de detoxifiere
  Scapă de 7 kg în 7 zile: 7 smoothie-uri verzi pentru o săptămână de detoxifiere

  Să elimini toxinele din organism presupune să scapi de acele reziduuri provenite din poluanții din mediul înconjurător, din diverse produse cu chimicale, din alimentația...

  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"
  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"

  Sunt o persoană sensibilă și nu, nu îmi este rușine să recunosc!

  © 2022 Qbebe