Funnyby

Horoscop Mamă și Copil – săptămâna 21-27 august

Irina Olteanu - Redactor Senior

Cine mai dorește, cine mai poftește? Nu dați banii pe prostii, citiți horoscopul la copii. De fapt, ți-l oferim gratis, dar nu ieșea altfel rima. Atât pentru mame, cât și pentru cei mici îți oferim, două într-unul horoscopul pentru a treia săptămână a lunii august.

Mama Berbec

Îți recomandăm să pleci în această perioadă într-o excursie cu familia. Nu de alta, dar e mai bine să te distrezi decât să faci ordine și curățenie. Bucură-te cât mai poți, în curând începe grădința sau școala și nu-ți va mai arde de pierdut timpul.

Copilul Berbec

Șarmul sau carisma copilului născut sub acest semn zodiacal va fi accentuat la maxim acum. Iar comunicarea este mult mai eficientă - a se citi că nu vei mai vorbi de unul singur și ceva-ceva se va înțelege din schimbul de replici. Nici nu încăpea îndoială în acest sens...cine nu are un copil Berbec...să își cumpere. 

Mama Taur

Dacă ai senzația că te lovești de diverse probleme, îți recomandăm să apelezi la sprijinul părinților. Mai degrabă aceste sfaturi mergeau la copilul Taur, dar na, și astrele o mai dau în bară. Dacă găsești ceva de bine la copil, poți prelua, doar nu demult erai și tu unul.  

Copilul Taur

Atmosfera din familie începe să se armonizeze, adică te înțelegi mai bine cu mama, tata, bunica, bunicul, bona și frații și ce mai ai tu prin gospodărie. Era și cazul. După atâta ceartă, trebuia să mai iasă soarele și pe strada ta.

Mama Gemeni

Este momentul potrivit să închei parteneriate sau colaborări. Fie că este vorba despre relații profesionale sau prietenii cu mamele din parc. Dacă ai așa ceva. Dacă nu, poate ar fi momentul să îți cauți. Măcar să nu se irosească în van sorții favorabili ai astrelor...

Copilul Gemeni

Spre finalul acestei săptămâni abilitățile sale de comunicare și socializare cresc. Nu putem să ne întrebăm decât: a existat vreun moment în existența sa în care acestea au fost puse sub semnul întrebării? Ne cam îndoim...

Mama Rac

Îți va merge bine la serviciu și se vor reflecta unele lucruri chiar în portofel. Asta dacă nu te afli în vacanță...dacă da, ești evident săracă lipită, iar prin portofelul tău cam șuieră vântul. Să sperăm că nu ajungi și concediată, că atunci ar însemna că astrele sunt complet pe lângă subiect.

Copilul Rac

Întâmpină ceva probleme în comunicare în această decadă. Sună academic, nu-i așa? De, ne-am străduit să pară o recomandare profesională, nu că ar fi...Îi sugerăm micuțului Rac să iasă în parc la joacă cu copilul Gemeni. El nu întâmpină niciun fel de problemă în acest sens.

Mama Leu

Se poate să te alarmezi inutil și vei ajunge să faci lucruri regretabile. Încearcă să nu exagerezi, s-ar putea să faci din țânțar armăsar. Șarmul și carisma din dotare sunt din fericire se află pe plan ascendent, așa că nu ar strica să te folosești de ele.

Copilul Leu

S-ar putea să se confrunte cu niscaiva pierderi pe plan financiar. Pesemne planetele s-au gândit la banii din pușculiță care s-au dus pe apa sâmbetei la ultima ieșire la cumpărături. Copilul Leu a reușit să își agonisească o singură jucărie și extrem de multe dulciuri. Să ne păstrăm totuși optimismul, putea fi și mai rău...de exemplu, nicio jucărie și extrem de multe dulciuri.

Mama Fecioară

Este posibil să se lovească de unele provocări, dar le va depăși cu brio cu ajutorul familiei. Nu este exclus să reapară un fost iubit. Prin urmare stai cu ochii în paișpe ca să îl alungi cât mai curând. Evident...dacă vrei liniște în casă. Dacă nu...presimțim că cineva va avea ac de cojocul tău. Nu știm însă cine.


Copilul Fecioară

Își afișează unele slăbiciuni. Ne putem gândi și noi la câteva. Slăbiciunea pentru mașinuțe, slăbiciunea pentru păpuși Barbie, slăbiciunea pentru dulciuri. Nu ne interesează slăbiciunea corpului, îi lăsăm pe alții să își bată capul cu asta...

Mama Balanță

Vrei să legi colaborări, vrei să cauți finanțatori sau vrei să te alături unei echipe pe plan profesional? Acum ori niciodată, după cum zice o vorbă din bătrâni. Astrele îți recomandă să îi dai bătaie, pardon, să te mobilizezi pentru a-ți duce la îndeplinire orice obiectiv, oricât de puțin realizabil ar putea părea. 

Copilul Balanță

Spre finalul săptămânii pe care o vizăm, viața socială se va anima considerabil. În traducere, se întorc din tabără, din excursie sau de la bunici toți prietenii tăi. Îți reamintesc totuși, nu cu părere de bine, că nu mai este mult până începe școala....Parcă aveai și niște teme de vacanță, dacă nu te înșală memoria...

Mama Scorpion

Stai bine pe plan financiar. Măcar aici planetele s-au aliniat în favoarea ta...ca în rest. Dumnezeu cu mila. În ceea ce privește sănătatea ești cu un picior în groapă, iar de dragoste nici nu mai are sens să deschidem subiectul. Habar nu ai cu se mănâncă.

Copilul Scorpion

Survine o ruptură între tine și un amic sau o amică, din cauza lipsei de comunicare. Lipsa asta de comunicare, bat-o vina, lovește în toate semnele zodiacale. Și pentru copilul Scorpion recomandarea de bază este să sune un prieten. Și anume, pe copilul Gemeni, căruia aspectele comunicării îi merg din plin.  

Mama Săgetător

Aceasta pare a fi o perioadă prielnică studiilor și călătoriilor. De studii te-ai cam săturat, așa că alegi varianta B, respectiv călătoriile. Călătorești până la piață, până la mall și până la mama soacră...De, bugetul de vacanță s-a epuizat de mult.

Copilul Săgetător

Planetele sunt de părere că ar trebui să eviți examenele din această perioadă. Nu că le-ar fi întrebat cineva...Dar despre ce examene este totuși vorba? Nu este vacanță? Nici noi nu știm...avem doar rolul de a transmite mai departe mesajele astrelor. Pentru interpretarea lor, îți recomandăm...Google?

Mama Capricorn

Obstacolele care îți ies în cale sunt menite să îți pună în valoare caracterul puternic. Dacă a avut cineva curajul să îl conteste, iată acum dovada supremă. Lauda de sine nu miroase a bine? Și ce dacă te lauzi un pic? Dacă nu tu, atunci cine?

Copilul Capricorn

Și reprezentantul minor al acestui semn zodiacal întâmpină ceva probleme. Fie pe seama banilor, cum ar fi suma exorbitantă pe care a cheltuit-o mamaie ca să îți cumpere ultimul model de mașinuță/păpușă, fie pe seama unor reproșuri. Evident, legate de temele de vacanță. 

Mama Vărsator

Nu există moment mai potrivit pentru a lega un parteneriat sau a reînnoi o colaborare. Acum sunt întrunite toate condițiile ca totul să meargă ca uns. Prin urmare, nu mai sta pe gânduri și mituește-ți soacra cu o excursie la băi ca să stea în weekend-uri cu copiii. Scopul scuză mijloacele. Întotdeauna..

Copilul Vărsator

Este posibil să apară unele certuri cu membrii familiei. Da, ne referim la mama sau la tata. Și evident, sunt implicate temele de vacanță. Mai sunt doar 2 săptămâni până începe școala, iar tu nu ai fost în stare să scrii nici măcar o pagină. E de înțeles, doar ai fost ocupat...cu joaca.

Mama Pești

Lucrurile evoluează pentru tine în sens pozitiv. Se poate zice că te scalzi în apele care trebuie...Ți-a plăcut metafora, nu-i așa? Special pentru tine am gândit-o, mamă Pești. Astrele ne inspiră astăzi, norocul tău.

Copilul Pești

Poate ieși la iveală un secret. Da, este vorba despre cele 5 caiete de exerciții, 2 culegeri și 3 cărți pe care le aveai de rezolvat în vacanța de vară și nu ai făcut-o...Nu e vina nimănui că ai scăldat-o...Pardon, că ai frecat menta...Pardon, că ai avut preocupări educativ-interactive importante.

Surse: myhoroscope.com

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Horoscop SAPTAMANAL 6-12 septembrie 2021. Ce saptamana!
  Horoscop SAPTAMANAL 6-12 septembrie 2021. Ce saptamana!

  Iata horoscop saptamanal pentru 6-12 septembrie 2021. Saptamana incepe in forta, cu Luna noua in Fecioara, in legatura directa cu Uranus, planeta stimularii. Asteapta-te la abordari...

  Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 6-12 septembrie 2021. Influente in casa banilor!
  Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 6-12 septembrie 2021. Influente in casa banilor!

  Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 6-12 septembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata...

  Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 1-7 noiembrie 2021. Influente in casa banilor!
  Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 1-7 noiembrie 2021. Influente in casa banilor!

  Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 1-7 noiembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce...

  Horoscop TAROT lunar noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
  Horoscop TAROT lunar noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

  Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de...

  Cum sunt copiii nascuti in luna august? 8 adevaruri descoperite de studii
  Cum sunt copiii nascuti in luna august? 8 adevaruri descoperite de studii

  Daca urmeaza sa nasti sau ai nascut in luna august, probabil ca te intrebi cum sunt copiii nascuti in luna august. Iata ce spun studiile despre acestia.

  Horoscop TAROT lunar octombrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
  Horoscop TAROT lunar octombrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

  Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de...

  Mama și copilul: horoscopul pentru săptămâna 8-14 Martie 2021
  Mama și copilul: horoscopul pentru săptămâna 8-14 Martie 2021

  Încă o săptămână de distracție pentru unele zodii! Citește horoscopul săptămânal și afla pentru care mămici urmează o perioada de relaxare și ce mofturi o să...

  © 2023 Qbebe