Funnyby
Burtici fericite

Horoscop Mamă și Copil - săptămâna 29 octombrie - 5 noiembrie

S-a terminat și luna octombrie. Tot nu te-ai îmbogățit, nici norocul în dragoste nu a dat peste tine...ne pare rău, ce să zicem. Sperăm să îți meargă mai bine în lunile următoare, mai ales că nu mai este mult până la Crăciun. Ca să nu te întristezi prea tare, poate ar fi o idee bună să citești horoscopul nostru.

Mama Berbec

Ziua de 30 octombrie scapă de sub guvernarea planetei care patronează această zodie, și anume Marte. Dă și tu dovadă de puțină înțelegere. I s-o fi făcut somn de la trecerea la ora de iarnă.

Copilul Berbec

Muncește din greu pentru că vrea să se achite din timp de obligații sau de sarcini. Nici nu aveai nevoie de horoscop pentru a înțelege că temele trebuie terminate din timp pentru a te bucura pe deplin de vacanța intersemestrială.

Mama Taur

Poți respira ușurată întreaga săptămână. Nu te lua de noi, suntem doar mesagerii astrelor. Nu știm dacă vei scăpa în final de rinita care îți dă bătăi de cap de vreo două săptămâni. Totul depinde de modul în care privești problema.

Copilul Taur

Veștile sunt bune, încurajatoare și pline de speranță în ceea ce privește comunicarea. În alte domenii, habar nu avem. Cel puțin te poți bucura că nu vei intra săptămâna aceasta în niciun fel de conflict. Știi cum e vorba aceea cu gura care bate...partea dorsală a corpului.

Mama Gemeni

Familia, partenerii și prietenii vor avea nevoie de tine. Să se înscrie pe o listă de așteptare, zicem. Că doar nu ai cum să le faci față tuturor deodată. Nu ar strica și câte un bilet de ordine. Ca să nu se amestece borcanele.

Copilul Gemeni

Tema dăruirii este specifică acestei luni, prin urmare și micuțul nativ al acestei zodii va fi cuprins, ca de obicei de altfel, de o generozitate apoteotică. Aici includem un paragraf destinat părinților: stați cu ochii pe ei ca pe butelie ca nu cumva să dea și lucruri de prin casă. Cuprinși de atmosfera generozității, desigur..

Mama Rac

Te vei implica foarte mult în muncă și îți vei ajuta colegii, iar în carieră nu se întrevăd obstacole. Ar fi cazul însă, zic astrele, să îți reconsideri obiectivele profesionale. Ai grijă însă și nu te arunca cu capul înainte. Cu excepția situației în care ai pe jos o saltea gonflabilă care-ți va amortiza perfect căderea.

Copilul Rac

Universul nu mai conspiră împotriva ta și iată că a ajuns să țină cu tine. Ce înseamnă asta? Profită cât poți și pune-ți în practică toate năzbâtiile. Ai grijă că Universul nu garantează că mama nu se va prinde de ele și că nu te vei trezi cu o pedeapsă de toată frumusețea.

Mama Leu

Este epuizată și nu își dorește decât să se odihnească. Cine suntem noi să ne opunem vrerii astrelor? Așadar, treci la treabă și dormi cât te ține...Evident, doar în weekend, că în rest alarma de la ceas tot la 6 va suna...

Copilul Leu

Se trezește într-o rutină totală la locul de muncă. Ni se pare perfect normal. Doar te afli în vacanță și în loc să te zbengui în pauze cu colegii pe coridor, ai ajuns să te uiți cu mamaie la telenovele.

Mama Fecioară

Priceperea ta va fi încununată. Nu te gândi deja la lauri și postamente din marmură. Probabil că vei primi câteva bonuri de masă în plus sau un abonament cu reducere la sală. Sunt bune și alea. Nu uita: calul de dar nu se caută la dinți!


Copilul Fecioară

Vei beneficia de niște influxuri astrale care va evidenția cunoașterea și spiritul tău analitic. Să îți explicăm cum sau lucrurile: ținând cont de faptul că nu te mai afli în mediul academic (grădiniță sau școală), o vei ajuta pe mamaie să găsească zacusca pe care a băgat-o anul trecut la păstrare în cămară.

Mama Balanță

Pentru că perspectivele de angajare nu îți prea surâd în perioada următoare, va fi nevoie să te implici în muncă pentru a-ți croi succesul dorit. Dă din coate, cum se zice pe la noi. Până la urmă va răsări soarele și pe strada ta.

Copilul Balanță

Trebuie să te concentrezi asupra familiei, a vieții și a bunăstării personale. Pe scurt, renunță să te benoclezi încontinuu la Wapp și să butonezi jocul enervant care îți scoate părinții din minți.

Mama Scorpion

Intensitatea ta emoțională rămâne acerbă. Nu este chiar atât de bine pe cât sună. Ești cam pe muchia prăpastiei în ceea ce privește nervii. Fă un duș rece când simți că nu mai reziști. Dar ai grijă să nu ieși după cu capul ud afară. Vezi cum ne gândim la binele tău?

Copilul Scorpion

Planeta Jupiter te va ajuta, așa că trebuie să ai încredere că Universul este de partea ta. Habar nu ai unde este Jupiter, nu-i așa? Nici nu ai nevoie. Stai liniștit, e de bine. Astrele s-au aliniat cum trebuie săptămâna asta.

Mama Săgetător

Ultimele zile ale lunii octombrie pot aduce o înțelegere de natură contractuală. Deși astrele ne-au sugerat să îți transmitem ceva legat de un contract prenupțial, știm că ești femeie serioasă și măritată, așa că pesemne îți vei schimba furnizorul de energie electrică.

Copilul Săgetător

Se anunță zile liniștite pentru tine. Calmul revine în familie, lucrurile nu mai par obositoare sau enervante. Cel puțin pentru tine. Pentru părinți și bunici vor rămâne la fel. Ce bine era dacă se nășteau și ei în aceeași zodie ca tine...

Mama Capricorn

Vei fi nevoită să refaci o serie de documente la birou. Aici nu sunt astrele de vină. Ce să-ți facem dacă nu le-ai făcut bine de prima dată?

Copilul Capricorn

Se întrevăd pentru tine unele blocaje financiare, dar zodia ta este recunoscută pentru modul în care mânuiește finanțele. Mai exact, îți amintești că mai aveai câțiva lei dosiți sub saltea. Economiile din pușculiță s-au dus de mult.

Mama Vărsator

Te paște o stare de incertitudine legată de statutul profesional. Nu, nu ne referim la vaci, oi sau alte rumegătoare...Ce recomandări avem? Lasă incertitudinile deoparte și gândește-te doar la certitudini. Ce-i în mână nu-i minciună.

Copilul Vărsator

Este o săptămână destul de ciudată pentru acești nativi. Ni se pare de la sine înțeles. Doar este vacanță, iar tu continui să te trezești, zi de zi, la aceeași oră inumană de 6:30.

Mama Pești

În această perioadă este marcantă casa carierei. Stai liniștită, nu vei ajunge încă în Forbes. Cel mai probabil șeful te va bate pe umăr și-ți va spune că ai făcut o treabă bună. Decât nimic...

Copilul Pești

Luna Neagră ajunge în zona lucrurilor neștiute, a secretelor și a dorințelor intime. Exact, mama îți va găsi jurnalul pe care te-ai chinuit luni bune să-l ascuzi și-l va citi din scoarță în scoarță. Asta sau îți va descoperi parola de la Wapp.

Surse: myhoroscope.com

 

 

Ce inseamna cand visezi copil mic. 10 mesaje la care trebuie sa fii atent!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Veste MINUNATĂ! Încă o zi liberă pentru elevi, în noiembrie
  Veste MINUNATĂ! Încă o zi liberă pentru elevi, în noiembrie

  Alegerile prezidențiale pot aduce o zi liberă în plus pentru elevi!

  Vineri, 5 octombrie, zi liberă pentru elevi!
  Vineri, 5 octombrie, zi liberă pentru elevi!

  La scurt timp de la începerea anului școlar 2018-2019 este anunțată și prima vacanță pentru elevii din învățământul primar și preșcolar. Vineri, 5 octombrie, cu...

  Pentru o viață sănătoasă o mamă trebuie să facă pauză de la copii de două ori pe săptămână
  Pentru o viață sănătoasă o mamă trebuie să facă pauză de la copii de două ori pe săptămână

  Ți-e dor să ieși cu prietenele tale și să organizați o seară a fetelor? Acum, de când ești mămică, parcă nu îți mai vezi capul de atâtea treburi și ultimul...

  Săptămâna Mare: Semnificaţii, tradiţii şi superstiţii pentru Săptămâna Patimilor
  Săptămâna Mare: Semnificaţii, tradiţii şi superstiţii pentru Săptămâna Patimilor

  Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor este ultima săptămână a Postului Paştilor, de la Sâmbăta lui Lazăr până în Ziua de Paşti. În această săptămână se fac slujbe...

  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban
  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban

  Școlile din București ar putea rămâne închise și în noiembrie, anunță premierul Ludovic Orban, după ce numărul judeţelor care sunt în scenariul roşu creşte...

  La 1 octombrie vine apocalipsa: câți morți de Covid estimează experții că vom avea în România
  La 1 octombrie vine apocalipsa: câți morți de Covid estimează experții că vom avea în România

  În urma unor proiecții făcute pe baza unor modele matematice elaborate de Institutul pentru Date şi Evaluare în Sănătate (Institute for Health metrics and Evaluation), din...

  Halloween Weekend la București. Unde Ieșim cu Copiii în 26-28 Octombrie
  Halloween Weekend la București. Unde Ieșim cu Copiii în 26-28 Octombrie

  Halloween se sărbătorește în fiecare an în data de 31 octombrie. Cei mici se pot bucura de activități și evenimente cu specific de Halloween încă din acest weekend...

  © 2021 Qbebe