Horoscop complet pentru zodia Taur în 2024. Ce te așteaptă în noul an

Horoscop complet pentru zodia Taur în 2024. Ce te așteaptă în noul an

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Taurii sunt vestiți pentru ambiția de care dau dovadă în orice situație, pentru loialitate, dar și pentru încăpățânarea care le poate da serioase bătăi de cap. Dacă faci parte din această zodie, pregătește-te ca noul an să-ți aducă atât satisfacții nebănuite, cât și provocări pe care le vei învinge și care îți vor servi drept lecții de viață. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a afla ce ți-a rezervat 2024 atât în ceea ce privește sănătatea și starea de bine, cât și în privința vieții de familie, a celei profesionale, a relației de cuplu și a câștigurilor materiale. 

Horoscop Taur sănătate

În prima parte a noului an, Taurii nu se vor simți în largul lor din pricina unor probleme de sănătate. Cu atât mai mult cu cât intervin grijile, stresul și anxietatea, nu este exclus să se confrunte, de exemplu, cu dureri în zona inferioară a abdomenului. De asemenea, frustările pot alimenta și ele astfel de stări nedorite. Pentru a scăpa de disconfort, Taurilor le va prinde bine să înceapă să facă mai multă mișcare, să apeleze la exerciții fizice nu foarte solicitante, dar care îi pot energiza.

femeie tanara, purtand o tinuta sport, care face exercitii fizice acasa

Pe la jumătatea anului, persoanele născute în această zodie vor constata o îmbunătățire a stării de sănătate, mai ales dacă se străduiesc să introducă mai multe rutine sănătoase în programul zilnic.

Trendul pozitiv în materie de sănătate continuă și în prima jumătate a anului dar, cu toate acestea, în toamna anului 2024 Taurii pot fi deranjați de tulburări biliare. De aceea, trebuie să fie precauți în privința alimentației și să se orienteze mai ales spre alimente ușor de digerat. Din fericire, aceste probleme se atenuează treptat spre finalul anului viitor. Pentru a avea parte de o stare de bine, Taurii ar trebui să se orienteze, pe tot parcursul anului 2024, spre practicarea unor tehnici de relaxare, precum meditația, yoga sau masajele.

Horoscop Taur relații de familie

Pe de o parte, cei ce s-au născut în această zodie vor avea bucuria de a se bucura de momente liniștite în familie, în condițiile în care astrele se aliniază în favoarea lor și îi ajută să creeze acasă un mediu foarte primitor, în care cei dragi să se simtă mereu confortabil. De altfel, una dintre abilitățile Taurilor este să găsească soluții pentru a-și transforma căminul într-un loc de refugiu, dominat de frumusețe și armonie. Tocmai datorită acestei abilități vor avea posibilitatea ca în special în prima parte a noului an să petreacă mult timp de calitate în familie, ceea ce va fi benefic în special pentru Taurii care sunt părinți.

parinti relaxati, care stau pe pat alaturi de fetita lor

În același timp, anul 2024 vine cu vești bune pentru Tauri și în relația cu părinții și cu frații/surorile lor. Mai ales relația cu tații va fi favorizată în anul ce vine. Chiar dacă, în anumite perioade din 2024, părinții pot avea anumite probleme de sănătate, acestea se vor rezolva, iar Taurii vor colabora foarte bine cu alte rude, cu precădere cu frații sau cu surorile, pentru ca împreună să găsească soluții pentru rezolvarea situațiilor dificile.

Pe de altă parte, în cea de-a doua jumătate a anului viitor, Taurii pot avea de înfruntat momente tensionate în familie, cu atât mai mult cu cât intervin neînțelegeri, așteptări prea mari sau discuții în contradictoriu legate de o proprietate. Dacă Taurii reușeșc să intervină la timp și să încurajeze comunicarea deschisă și onestitatea, atunci lucrurile pot lua iar o întorsătură favorabilă. În plus, pentru calmarea atmosferei din familie, este binevenită și o călătorie spirituală în intervalul august-octombrie 2024. Datorită unui asemenea demers, se poate crea un spațiu sigur și liniștit pentru discuții constructive, ce vor întări legăturile din familie. 

Horoscop Taur dragoste

În 2024, Taurii care nu sunt implicați încă într-o relație romantică au toate șansele să-și găsească jumătatea. Cu puțin noroc, până la finalul anului pot fi în situația de a vedea că se bucură de o relație serioasă și nu este exclus să se logodească sau să fie ceruți în căsătorie.

Pentru cei care sunt deja într-o relație, primăvara îi stimulează să fie mai comunicativi, mai dornici să se apropie din ce în ce mai mult de partenerii lor. Va fi perioada ideală pentru discuții constructive, pentru schimburi de idei, pentru planuri de viitor împreună și pentru întărirea legăturii emoționale în cuplu.

Vara anului 2024 rămâne la fel de favorabilă vieții amoroase a Taurilor, care se vor simți mai atrași de partenerii lor și vor căuta să pună pasiune în tot ceea ce ține de relația de cuplu. Prin urmare, vor domina manifestările marcate de afecțiune și crearea unor experiențe care vor duce relația la un alt nivel.

barbat tanar care isi saruta partenera pe frunte intr-un lan de grâu

În ciuda aspectelor pozitive amintite, în ultimele luni din anul ce vine Taurii pot avea și probleme în relația cu persoana iubită. Spre exemplu, pot fi perioade în care le va lipsi intimitatea cu care erau obișnuiți, în care vor duce dorul momentelor de tandrețe și în care se vor simți copleșiți din pricina unor comportamente agresive. Inclusiv în cuplurile căsătorite pot interveni neînțelegerile și așteptările exagerate venite din partea unuia dintre parteneri. Pentru a se depăși astfel de momente de criză, va fi nevoie de negociere, de o comunicare mai sinceră și de multă răbdare. 

Horoscop Taur carieră

În primul rând, pe parcursul anului 2024, Taurii vor fi puși în situația de a reflecta la viața lor profesională, în contextul în care intervine Saturn retrograd. Odată ce se va întâmpla așa, vor trebui să se gândească mai profund la cum își pot alinia eforturile cu adevăratele pasiuni pentru a dobândi succesul dorit. Totodată, tot din cauza lui Saturn retrograd, în cea de-a doua jumătate a anului 2024 Taurii trebuie să fie cât mai răbdători pentru a nu crea sau alimenta conflicte la locul de muncă.

femeie tanara care sta la birou si lucreaza folosind un laptop

În al doilea rând, în intervalul ianuarie-aprilie 2024 pot surveni numeroase schimbări în viața profesională, care vor avea efecte pozitive asupra Taurilor, stimulându-i să învețe lucruri noi și să progreseze. Cu toate acestea, pe parcursul lunii aprilie, vor avea dificultăți în a executa anumite sarcini din pricina erorilor de comunicare sau a lipsei de interes.

Nu în ultimul rând, în ultimele luni din 2024, Taurii vor resimți mult stres la locul de muncă și vor fi copleșiți de gânduri „negre”. Vor trece peste asemenea stări neplăcute grație sprijinului oferit de persoanele mai în vârstă din preajma lor. În acest context, vor reuși, până la urmă, să-și construiască strategii menite să-i aducă tot mai aproape de progres și de valorificarea unor oportunități neașteptate în carieră

Horoscop Taur bani

La începutului anului 2024, Jupiter va fi alături de Tauri și îi va motiva să economisească sume importante. În același timp, sub influența lui Marte, tot la începutul noului an pot afla fie că au parte de o moștenire consistentă, fie că nu au moștenit nimic. În ciuda acestor tendințe, per ansamblu, în primele luni din 2024 vor beneficia de câștiguri binevenite și vor vedea că pot realiza cheltuieli pe care le doreau de mult timp.

femeie in tinuta office fericita, in timp ce tine in mâna bancnote si se afla in fata laptopului

Tocmai pentru că vor avea parte de câștiguri consistente, anumiți Taurii vor face achiziții serioase în anul care vine, cum ar fi o mașină sau chiar o locuință. Nu vor lipsi nici investițiile în călătorii în străinătate, în achiziționarea unui teren sau în achiziționarea de acțiuni, astfel încât să aibă parte de cât mai mult profit.

În cea de-a doua jumătate a anului, Taurii trebuie să fie cât mai precauți în privința modului în care cheltuiesc, în condițiile în care pot fi puși în situația de a aloca sume mari de bani pentru sănătate sau pentru călătorii neprevăzute. Cu toate acestea, tranzitul lui Jupiter îi ajută să scape de asemenea presiuni și să-și permită fără probleme să cheltuiască.

Mai mult decât atât, anul viitor Taurii vor avea de multe ori posibililitatea să le facă bucurii celor dragi datorită cheltuielilor pe care le vor face. Acestea pot fi consistente și pentru că Taurii au șansa de a primi o promovare neașteptată la locul de muncă.  

Tot ce trebuie să știm despre zodia Taur

Surse foto: istockphoto.com, pexels.com, Image by benzoix on Freepik

Surse articol: astrosage.com, astrotalk.com, indastro.com, medium.com, vedshastra.com

Articolul urmator
Cifre alarmante! Studiile arată că anticorpii copiilor scad după patru luni de la infectarea cu noul coronavirus
Cifre alarmante! Studiile arată că anticorpii copiilor scad după patru luni de la infectarea cu noul coronavirus

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Horoscop complet pentru zodia Berbec în 2024. Ce te așteaptă în noul an
    Horoscop complet pentru zodia Berbec în 2024. Ce te așteaptă în noul an

    Nu mai este prea mult până când ne vom lua rămas bun de la 2023 și vom păși, plini de speranță, în 2024. De aceea, nu este de mirare că te întrebi de pe acum...

    Horoscop complet pentru zodia Gemeni în 2024. Ce te așteaptă în noul an
    Horoscop complet pentru zodia Gemeni în 2024. Ce te așteaptă în noul an

    Gemenii se remarcă în special prin faptul că sunt comunicatori excelenți și, în plus, sunt curioși, dornici să învețe mereu ceva nou și să se implice în...

    Tot ce trebuie să știm despre zodia Taur
    Tot ce trebuie să știm despre zodia Taur

    Te-ai născut în plină primăvară, între 20 aprilie și 20 mai? Înseamnă că faci parte din zodia Taur, vestită pentru loialitate, pentru perseverență, pentru gustul...

    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 1-7 noiembrie 2021. Influente in casa banilor!
    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 1-7 noiembrie 2021. Influente in casa banilor!

    Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 1-7 noiembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce...

    Prețul rechizitelor în 2023. Cât costă un ghiozdan complet echipat pentru noul an școlar
    Prețul rechizitelor în 2023. Cât costă un ghiozdan complet echipat pentru noul an școlar

    Noul an școlar vine cu pași repezi, încă puțin și sună clopoțelul! Copiii își rezolvă ultimele teme de vacanță și se gândesc cu emoție la prima zi de școală,...

    Da, am încercat să-mi concep copilul în funcție de zodiac. Mi-am dorit un copil Taur
    Da, am încercat să-mi concep copilul în funcție de zodiac. Mi-am dorit un copil Taur

    În cazul în care ești pasionată de astrologie, în special de horoscop, nu este exclus să-ți dorești să ai un copil într-o anumită zodie. În funcție de...

    Horoscop TAROT lunar noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
    Horoscop TAROT lunar noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

    Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de...

    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 6-12 septembrie 2021. Influente in casa banilor!
    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 6-12 septembrie 2021. Influente in casa banilor!

    Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 6-12 septembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata...

    © 2024 Qbebe