Funnyby

Horoscop Mamă și Copil - săptămâna 3 -10 decembrie

Irina Olteanu - Redactor Senior

Și decembrie a sosit, iar tu tot nu te-ai îmbogățit. Știm, și noi am fi vrut ca lucrurile să stea cu totul altfel, însă vorba lungă este sărăcia omului, așa că pesemne de acolo ți se trage. Nu dispera căci până la urmă, știi cum se zice, ce-i al tău e pus deoparte.

 Mama Berbec

La începutul lunii decembrie sunt șanse mari să nu te afli în cea mai bună formă. Ce-ți putem recomanda? Dat fiind faptul că suntem susținători ai dictonului mens sana in corpora sano, poate nu ar strica o tură pe la sala de forță. Ca să-ți recapeți forma pierdută, evident.

Copilul Berbec

Nu face călătorii lungi și nu susține niciun examen. Astrele au spus-o, nu noi. Așadar când doamna învățătoare va fi pe punctul de a-ți da o lucrare de control trebuie să o avertizezi că pentru tine nu este chiar cel mai bun context astral și poate ar trebui amânată. Oare cum ar reacționa?

Mama Taur

Nici nativele Taur nu au o perioadă favorabilă. Se confruntă cu fel de fel de provocări. Pentru că greutățile te fac mai puternic, nu putem decât să îți sugerăm să te bucuri de ce-ți aruncă soarta în cale. Scopul scuză mijloacele.

Copilul Taur

Sunt șanse să se dezechilibreze raportul de forțe dintre tine și persoana iubită. Este posibil să survină și o ruptură în jurul datei de 6 decembrie. Atâta timp cât s-a inventat acul și ața...nu poți zice că este totul pierdut. Există ac de cojocul fiecăruia.

Mama Gemeni

Poate fi greu să te împarți între prieteni și cei dragi. În locul tău, nici nu ne-am mai bate capul. Nu are absolut niciun sens să te împarți. Chiar dacă este posibilă clonarea unei ființe umane, nu ți-am recomanda-o. Nu se știe niciodată cum pot degenera lucrurile.

Copilul Gemeni

În preajma datei de 10 decembrie, astrele întrevăd ceva negocieri legate de proiecte. Este la mintea cocoșului: te apuci să-i scrii lui Moș Crăciun lista de cadouri, iar mami și tati tot insistă că este mult prea lungă. De ce oare?

Mama Rac

Începi să te înțelegi mai bine cu colegii și cu colegele de la locul de muncă. În cazul în care te înțelegeai rău, de-acum încolo (pentru o perioadă scurtă, evident) te vei înțelege mai bine. Iar dacă te înțelegeai bine, lucrurile vor sta și mai bine.

Copilul Rac

Nici pentru micul nativ Rac lucrurile nu sunt tocmai roz în preajma zilei de 10 decembrie, mai exact, se poate confrunta cu unele probleme la serviciu. Explicația este extrem de simplă: nu te-ai descurcat prea bine la lucrările de control. Iar carnetul de note nu poate sta la infinit ascuns în ghiozdan...

Mama Leu

Diferențele dintre tine și interlocutorii tăi își pot spune cuvântul la începutul lunii decembrie. Știai de mult că există diferențe. Nu e problema ta că nimeni nu a fost în stare să le vadă până acum. Ce să faci? N-ai ce să faci...

Copilul Leu

Din cauza unei comunicări defectuoase, este posibil să ajungi la neînțelegeri. Îți recomandăm să îți reinstalezi aplicația de Wapp. Tehnologia asta îți poate da mari bătăi de cap uneori.

 Mama Fecioară

Pot apărea unele greutăți de ordin financiar. Dacă te gândești la ceva lingouri de aur, cu siguranță sunt grele. Poate n-ar strica să ceri ajutorul unui prieten. Să te ajute să cari la greutăți, desigur...

Copilul Fecioară

Vei ajunge să apelezi la membrii familiei în cazul în care apar unele probleme. Era oarecum logic...doar nu ai fi apelat la vecini? Deși...uneori...pare că ar fi o idee mult mai bună.

Mama Balanță

Pot apărea discuții în contradictoriu între tine și persoana iubită sau partenerul de afaceri. În cazul în care iubitul și partenerul de afaceri sunt una și aceeași persoană, problema este de două ori mai simplă.

Copilul Balanță

Se reduce capacitatea abilităților tale de socializare și comunicare. Poate n-ar strica să mergi la cursurile acelea de actorie cu care te bătea mama la cap. Ce-i în mână nu-i minciună.

Mama Scorpion

Apar ocazii financiare de acolo de unde nu vă așteptați. Nu e ca și cum nu te-ai fi așteptat absolut deloc la o primă de Crăciun. Vai și-amar de șeful tău dacă nu te-ar fi trecut și pe tine pe lista de bonusuri.

Copilul Scorpion

Ai mai multă energie după primele zile din această lună. Este de la sine înțeles, doar mai sunt numai câteva săptămâni până când va veni Moșul.

Mama Săgetător

Ești mai captivantă și mai carismatică decât de obicei. A îndrăznit cineva să susțină contrariul? Vreodată? Să se arate acum sau să păstreze tăcerea pentru eternitate

Copilul Săgetător

Se anunță în peisaj obsesii, vicii, temeri și nemulțumiri. Toate au strânsă legătură cu sărbătoarea ce se apropie. Obsesiile sunt legate de mașinuța/păpușa pe care ți-o dorești, viciile sunt legate de turta dulce, iar nemulțumirile sunt legate faptul că ai prea mult de așteptat. Până la Craciun.

Mama Capricorn

O dragoste din trecut reapare în viața ta și te răscolește. Ar fi bine să și dispară, la fel de repede cum a apărut. Zicem și noi...

Copilul Capricorn

Nu persista în tipare de gândire învechite. Mai exact, renunță să crezi că dacă se apropie vacanța înseamnă că nu vei avea și teme.

Mama Vărsator

Începi să comunici tot mai deficitar cu unii prieteni sau cu unele prietene. Nu este neapărat ceva rău. Știi cum ți-am zis la început, vorba lungă sărăcia omului.

Copilul Vărsator

În apropierea datei de 6 decembrie este posibil să ajungi la o ceartă de proporții. Nu știm cu cine sau de ce, iar proporțiile sunt dificl de definit. Depinde totul de perspectivă...

Mama Pești

Unele conflicte se poate să te devieze de la cursul pe care îl cunoșteai. Este de la sine înțeles că te apasă multe cheltuieli în perioada aceasta. Iar tu deocamdată nu culegi bani din copac.

Copilul Pești

Parcă comunici mai greu cu superiorii. Este doar o aparență. Iar aparențele înșală. Comunici perfect cu toată lumea. Iar cine nu este de acord poate ar trebui să facă un drum până la medicul oftalmolog.

Surse: myhoroscope.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Zi liberă pentru elevi și profesori pe 2 decembrie! Când se va recupera
  Zi liberă pentru elevi și profesori pe 2 decembrie! Când se va recupera

  În luna ianuarie 2022, Guvernul României a stabilit o hotărâre potrivit căreia cadrele didactice au liber în data de 2 decembrie. Totuși, ziua trebuie recuperată.

  Coronavirusul umblă printre noi din decembrie? Ce spune managerul spitalului Victor Babeș
  Coronavirusul umblă printre noi din decembrie? Ce spune managerul spitalului Victor Babeș

  Descoperire halucinantă: în România, coronavirusul este posibil să fi existat încă din decembrie!

  Afostodata.net lansează pe 1 Decembrie Români de poveste în prezența violonistului Alexandru Tomescu
  Afostodata.net lansează pe 1 Decembrie Români de poveste în prezența violonistului Alexandru Tomescu

  Colecția Români de poveste conține 5 povești audio și în limbaj mimico-gestual pe înțelesul copiilor despre viața unor oameni excepționali: Ion Creangă, George...

  Noul coronavirus se transmite de la mamă la copil în sarcină, conform unui nou studiu
  Noul coronavirus se transmite de la mamă la copil în sarcină, conform unui nou studiu

  Numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, cercetătorii fiind acum îngrijorați în legătură cu femeile însărcinate....

  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil
  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil

  La cei 41 de ani ai săi, Oana Lis este mai hotărâtă că oricând să devină mamă și a făcut deja primele demersuri în acest sens. Urmează să adopte un copil, după...

  Scapă de 7 kg în 7 zile: 7 smoothie-uri verzi pentru o săptămână de detoxifiere
  Scapă de 7 kg în 7 zile: 7 smoothie-uri verzi pentru o săptămână de detoxifiere

  Să elimini toxinele din organism presupune să scapi de acele reziduuri provenite din poluanții din mediul înconjurător, din diverse produse cu chimicale, din alimentația...

  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"
  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"

  Sunt o persoană sensibilă și nu, nu îmi este rușine să recunosc!

  Sfâșietor! Un copil încearcă să-și trezească mama decedată într-o stație de tren
  Sfâșietor! Un copil încearcă să-și trezească mama decedată într-o stație de tren

  India este una dintre cele mai afectate țări din lume de pandemia de coronavirus. Are peste 10 milioane de cazuri de COVID-19, fiind pe locul doi în lume la numărul de...

  © 2022 Qbebe