Funnyby

Horoscop Mamă și Copil: săptămâna 19-26 noiembrie

Irina Olteanu - Redactor Senior

Ce-i în mână nu-i minciună și iarna nu-i ca vara, doar suntem în luna noiembrie. Dacă dârdâi de frig și vrei să faci economie la gaze sau la curent pentru a te încălzi îți recomandăm să citești horoscopul nostru. 

Mama Berbec

Cele mai propice zile vor fi pentru tine cele din preajma datei de 25 noiembrie. Crede-ne pe cuvânt, astrele nu se joacă cu astfel de lucruri. Ce poți face? Pentru a beneficia din plin de contextul astral care ți se oferă pe tavă, bagă un bilet la 6 din 49 sau participă la un concurs online. Oriunde îți surâde inima.

Copilul Berbec

S-ar putea să te vezi nevoit să îți suspenzi studiile pentru o scurtă perioadă de timp. Ce înseamnă asta? Din păcate, veștile nu par a fi prea bune. Pesemne mucii colegei de bancă au fost cu adevărat contagioși. Mai ales că ai văzut clar cum ți-a atins caietul fără să se spele pe mâini, după ce își suflase nasul.

Mama Taur

S-ar putea să treci prin momente grele la locul de muncă sau cu sănătatea. Să definim conceptul de momente grele? Păi moment greu este și acela în care vrei o mărire de salariu, iar șefa te refuză. Pentru a treia oară. Știi cum se zice: încercarea moarte n-are.

Copilul Taur

Se întrevăd ceva conflicte care vor apărea ca urmare a lipsei de încredere. Se pune întrebarea perfect justă: în cine? Tindem să credem că este vorba despre încrederea celorlalți în tine sau și mai precis a părinților.

Mama Gemeni

Te așteaptă o perioadă bună pentru colaborări, relații romantice sau de prietenie, deci fii atentă. Mai pe românește, fii cu ochii în paișpe. În același timp, nu uita de o vorbă din bătrâni: nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Copilul Gemeni

Poți întâmpina unele probleme de comunicare cu cei dragi. Există o explicație pentru toate: routerul wi-fi s-a stricat din nou. Prin urmare nu îți recomandăm să le trimiți mesaje pe Wapp. Pe cale verbală este cel mai bine și cel mai sigur.

Mama Rac

Se anunță conflicte cu colegii de muncă. Atâta timp cât nu ești amendată pentru tulburarea liniștii publice, nu vezi absolut nicio problemă în acest sens. Din când în când se impune o ușoară animare a vieții. Ca să nu mori de plictiseală.

Copilul Rac

Spre finalul lunii noiembrie se pare că pentru tine va fi cea mai favorabilă perioadă a lunii, prin urmare astrele sunt de părere că ar trebui să profiți la maxim ocupându-te de chestiunile cele mai grele. Și anume temele.

Mama Leu

Evită certurile în această perioadă. Un sfat extrem de pertinent, tu ești oricum întotdeauna o fire mai mult decât de pașnică, tolerantă, empatică etc. Lauda de sine nu miroase a bine? Și ce dacă? Dacă nu te lauzi tu, atunci cine?

Copilul Leu

Este indicat să îți planifici pentru această săptămână deplasările. Nu ai nicio deplasare în plan? Atunci poate ar fi cazul să le prezinți părinților să ia în considerare această variantă; de exemplu, o vizită la magazinul de jucării este oricând binevenită.

 Mama Fecioară

Nu îi impresiona pe cei dragi cumpărându-le cadouri costisitoare. Nici nu aveai de gând, bugetul tău este de câteva săptămâni pe minus. Stau cu mâna întinsă așteptând zilnic câte ceva? Cunoaștem sentimentul, dar crede-ne pe cuvânt că și gesturile mici sunt la fel de importante.

Copilul Fecioară

Când treci prin evenimente neplăcute încearcă să ceri sprijinul persoanelor apropiate. Vor fi lângă tine dacă vei avea nevoie. Sună destul de siropos, realmente lacrimogen. Nimeni nu-i perfect, uneori mai avem și noi scăpări.

Mama Balanță

Nu cumpăra lucruri care nu figurează pe lista ta de priorități. Ești femeie, așa că este un sfat destul de dificil de respectat. Și în plus, mereu apare câte o cremă, un ruj, de ce nu o geantă sau o pereche de pantofi pe care nu o ai deja.

Copilul Balanță

Se întrevede o perioadă propice pentru relații sentimentale sau profesionale. Și tu ce să faci? Te-ai putea întreba, pe bună dreptate. Este destul de simplu: cu relațiile sentimentale nu îți bate capul că o să ai destul timp când o să crești, iar cu cele profesionale presupunem că e vorba despre noul coleg de bancă. Care te ajută la toate temele.

Mama Scorpion

Nu da crezare zvonurilor în această perioadă. Oricum nu făceai asta, așa că sfatul astrelor este oarecum de prisos. Dacă ai pleca urechea la gura lumii de fiecare dată, ai ajunge rău de tot.

Copilul Scorpion

Nu ai motive să te plângi de bani. Nu e ca și cum ai fi descoperit vreo comoară îngropată și nici vreun sac de bani (pe care oricum le-ai fi returnat proprietarului deoarece ești un copil cinstit). Poate ai în schimb noroc de vreo donație de la mama, tata sau bunici.

Mama Săgetător

Nu îți face datorii la amici și nu investi în proiecte de grup. Se consideră proiecte de grup și ieșirile cu fetele la o cafea? Datoriile au strânsă legătură. Pentru că mai mereu îți uiți portofelul acasă, iar ele se văd mereu nevoite să îți plătească consumația.

Copilul Săgetător

Lasă faptele să vorbească pentru tine în această săptămână. Nu prea știi dacă este de bine sau de rău. Faptele nu reflectă întotdeauna purul adevăr. Sau poate că îl reflectă prea bine, iar asta nu prea este în avantajul tău, ca să zicem așa.

Mama Capricorn

Ai grijă să nu intri în contradicții cu șefii sau cu șefele. Este de la sine înțeles că pupincurismul este la rang de cinste. La orice loc de muncă, oriunde, oricum. Vezi-ți de treaba ta și totul va fi bine.

Copilul Capricorn

Preconcepțiile și prejudecățile tale ar putea ajunge să îți facă rău. Renunță la ele și vei vedea cum circumstanțele se vor îmbunătăți semnificativ. Ce înseamnă preconcepții și prejudecăți? Dicționarul explicativ al limbii române este întotdeauna util în acest sens.

Mama Vărsator

Nu îți preocpa mintea cu întrebări existențiale fără răspuns. Și atunci ce să faci? Este destul de simplu: preocupă-ți mintea cu întrebări existențiale cu răspuns. Problemă rezolvată.

Copilul Vărsator

Este o perioadă excelentă pentru proiecte de grup, chiar și ieșirile cu prietenii se pot dovedi un real succes. Când vine vorba de copii, faptul că este ordine în cameră după ce s-au jucat sau că nu au spart nimic în casă poate fi încadrat la categoria succes.

Mama Pești

Nu lua și nu da împrumuturi mari. Dar împrumuturile mici sunt permise? Ești o fire darnică și nu prea poți spune nu...

Copilul Pești

Nu vei mai comunica la fel de eficient cu superiorii și este posibil să ajungi la schimburi de replici acide. Încearcă să eviți situațiile neplăcute. Pe scurt? Nu mai răspunde obraznic părinților. Și nici bunicilor.

Surse: myhoroscope.com

 

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!
  Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!

  Unele persoane sunt atât de îndrăgostite de Crăciun, încât se străduiesc să împodobească bradul cât mai devreme. În unele cazuri, acest demers...

  Conferința „Pandemia prin ochii copiilor" va avea loc online, pe 20 noiembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor
  Conferința „Pandemia prin ochii copiilor" va avea loc online, pe 20 noiembrie, de Ziua Internațională a Drepturilor Copiilor

  Asociația pentru Dialog și Valori Universale (ADVU) organizează în data de 20 noiembrie, începând cu orele 18:30, conferința online „Pandemia prin ochii...

  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban
  Școlile, închise și în noiembrie! Ce spune premierul Ludovic Orban

  Școlile din București ar putea rămâne închise și în noiembrie, anunță premierul Ludovic Orban, după ce numărul judeţelor care sunt în scenariul roşu creşte...

  Azi, 11 noiembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Mina. Rugăciunea care te scapă de necazuri
  Azi, 11 noiembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Mina. Rugăciunea care te scapă de necazuri

  Pe dată de 11 noiembrie este prăznuit de credincioşii ortodocşi Sfântul Mina, ocrotitorul păgubiţilor. Romano-catolicii îl serbează pe 24 noiembrie. Sfântul Mina...

  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil
  Oana Lis nu renunță la visul ei de a deveni mamă. A decis să adopte un copil

  La cei 41 de ani ai săi, Oana Lis este mai hotărâtă că oricând să devină mamă și a făcut deja primele demersuri în acest sens. Urmează să adopte un copil, după...

  Intrăm în carantină! Măsuri drastice care intră în vigoare de luni, 9 noiembrie
  Intrăm în carantină! Măsuri drastice care intră în vigoare de luni, 9 noiembrie

  Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat o nouă serie de măsuri restrictive care urmează să intre în vigoare de săptămâna viitoare. Masca va deveni...

  Scapă de 7 kg în 7 zile: 7 smoothie-uri verzi pentru o săptămână de detoxifiere
  Scapă de 7 kg în 7 zile: 7 smoothie-uri verzi pentru o săptămână de detoxifiere

  Să elimini toxinele din organism presupune să scapi de acele reziduuri provenite din poluanții din mediul înconjurător, din diverse produse cu chimicale, din alimentația...

  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"
  „Sunt o mamă sensibilă și cresc un copil la fel de sensibil"

  Sunt o persoană sensibilă și nu, nu îmi este rușine să recunosc!

  © 2022 Qbebe