Funnyby

Romanticii incurabili ai zodiacului

Romanticii incurabili ai zodiacului

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Există numeroase moduri de a-i arăta dragostea ființei iubite. De exemplu, anumite persoane organizează întâlniri la care oferă flori și diverse daruri celor pe care îi iubesc, în timp ce altele vor să se refugieze în brațele persoanei iubite într-un loc mirific din natură sau se mulțumesc să se simtă bine acasă, la o cină romantică. Parcurgând articolul de mai jos poți descoperi „așii” zodiacului în ceea ce privește romantismul, fiecare dintre zodiile de mai jos adorând ideea de dragoste, de a fi îndrăgostite. 

Racul

Când este vorba să devină parte dintr-un cuplu, pentru un Rac poate dura ceva timp până când își deschide inima și începe să-și arate din plin dragostea față de cineva. Însă odată ce se simte în siguranță, nu ezită să-și ia angajamente serioase și să facă tot ce poate pentru ca relația să meargă bine. Astfel, chiar și în momentele mai dificile, Racul nu se lasă și se străduiește să găsească soluții pentru a-și vedea partenerul de cuplu fericit. Adesea, pune nevoile acestuia deasupra propriilor nevoi, în condițiile în care crede cu tărie în puterea dragostei. Chiar și când lucrurile nu merg așa cum se așteaptă și iese din relația romantică, deși suferă mult și nu îi este ușor să meargă înainte, continuă să creadă că dragostea adevărată există. 

Nu este surprinzător că Racul face parte dintre romanticii incurabili ai zodiacului și din acest motiv: când se conectează profund cu persoana iubită, știe cum să o facă să se simtă acasă, mai ales în spațiile cele mai intime din casă. Nu stă pe gânduri și începe să vorbească despre emoțiile, despre trăirile sale și dovedește că este îndrăgostit tocmai arătându-și vulnerabilitatea. Se atașează foarte puternic din punct de vedere emoțional și știe cum să își facă partenerul să se simtă iubit și în siguranță.

Altă dovadă a faptului că Racul este printre cele mai romantice zodii este că nu se sfiește să-și răsfețe partenerul cu gesturi de tandrețe, inclusiv în public. În aceste condiții, nu stă prea mult pe gânduri când vine vorba să recurgă la mângâieri și se pricepe foarte bine să te facă să te simți minunat când te ține de mână.  

reprezentare a zodiei Rac pe fond rosu

Leul

Odată ce se îndrăgostește, Leul face tot ce poate să-i demonstreze partenerului de cuplu cât de mult ține la el și vrea să le arate și celor din jur ce simte pentru ființa iubită. În acest context, nu se ferește să-și exprime afecțiunea și în public. De asemenea, îi place să-și răsfețe partenerul cu diverse daruri și cu vorbe pline de tandrețe. Așa se explică și de ce reușește să transforme întâlnirile în doi în amintiri memorabile. Leul este îndrăzneț, onest și o să-și exprime cu voce tare sentimentele. Prin urmare, persoana iubită nu va avea îndoieli asupra sincerității partenerului-Leu. Acesta din urmă așteaptă aceleași lucruri și din partea celor pe care îi iubesc și, în plus, ține foarte mult la devotament, la loialitate.

De asemenea, întrucât el însuși este foarte entuziasmat de ideea de a fi îndrăgostit, de a-i oferi totul persoanei iubite, Leul caută să aibă alături un partener care să fie la fel. Știe cum să-și încânte partenerul de cuplu, alături de el nu se poate vorbi de plictiseală, îi plac inclusiv activitățile care implică aventura. 

Cu alte cuvinte, Leul știe să creeze atmosfera ideală la o întâlnire romantică și este capabil să-i dovedească partenerului său că este cea mai importantă persoană pentru el. Deși este vestit pentru dorința sa permanentă de a străluci și de a fi în centrul atenției, când este îndrăgostit cu adevărat Leul ține mult ca și persoana iubită să aibă parte de așa ceva.  

Peștii

Șarmul lor natural și faptul că adoră ideea de a fi îndrăgostiți îi determină pe reprezentanții acestei zodii să meargă „cu capul înainte” într-o relație romantică, fără să se gândească prea mult la consecințe. Nu se feresc să-și dezvăluie latura vulnerabilă și vor să se conecteze cu partenerii lor la cel mai profund nivel. 

O dovadă clară a faptului că Peștii se numără printre romanticii incurabili ai zodiacului este următoarea: sunt capabili să vadă tot ce este mai bun în ceilalți, chiar și când aceștia nu merită. Astfel, creează impresia că poartă mereu o pereche de ochelari cu lentile roz și se străduiesc să creadă că persoana de care sunt îndrăgostiți este într-adevăr bună, că și ea ține la ei. Inclusiv în situațiile în care lucrurile nu merg așa cum speră, pentru că sunt idealiști și visători, Peștii continuă să lupte pentru acea relație și să creadă că își vor găsi sufletul-pereche. 

De multe ori, pentru ca relația să reziste, ajung să-și neglijeze propriile nevoi și să le pună în prim-plan pe cele ale partenerilor. Datorită firii lor romantice, Peștii știu cum să creeze o atmosferă similară celei dintr-un film de dragoste, astfel încât persoanele iubite să se simtă precum într-un basm. Alături de ei, partenerii de cuplu se pot bucura de liniște, simțind că se află într-un loc îndepărtat de haosul lumii. 

reprezentare a zodiei Pesti pe fond rosu

Surse foto:

Surse articol: bestlifeonline.com, collective.world, ganeshaspeaks.com, glam.com

Articolul urmator
Reginele zodiacului! Ele sunt cele mai puternice femei din horoscop
Reginele zodiacului! Ele sunt cele mai puternice femei din horoscop

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Simona Halep, Viorica Dăncilă și Denise Rifai, printre cele mai cunoscute femei din România de către elevii de gimnaziu. STUDIU
  Simona Halep, Viorica Dăncilă și Denise Rifai, printre cele mai cunoscute femei din România de către elevii de gimnaziu. STUDIU

  Simona Halep, Viorica Dăncilă și Denise Rifai sunt printre cele mai cunoscute/ importante femei din Romania pentru elevii de 11-13 ani, potrivit unui studiu recent al Coaliţiei pentru...

  Este 2024 un an bun pentru a face un copil?
  Este 2024 un an bun pentru a face un copil?

  Anul chinezesc al Dragonului, ce începe pe data de 10 februarie este excelent pentru a concepe un copil. Iată sfaturile medicale și astrologice de care, dacă veți ține cont, vă...

  © 2024 Qbebe