Funnyby

Semne că cineva te iubește în secret, în funcție de zodie

Semne că cineva te iubește în secret, în funcție de zodie

Bianca Geica - Redactor Senior

Te place sau doar ți se pare? Flirtează cu tine sau este, pur și simplu, sociabil? Zodia lui ți-ar putea da mai multe indicii decât crezi! Vrei să afli daca o persoană este interesată de tine? Iată la ce ar trebui să fii atentă!

Semne că cineva te iubește în secret, în funcție de zodie

Unii bărbați sunt foarte deschiși cu privire la sentimentele lor, în timp ce alții își ascund iubirea din lipsă de încredere sau de teamă că vor fi refuzați. Iată cum îți dai seama că un bărbat te place, în funcție de zodia lui!

Berbec

Pentru bărbatul născut sub semnul Berbecului nu există conceptul de „iubire în secret”. Dacă simte ceva pentru tine, fii sigură că îți va spune. În dragoste, acest nativ este guvernat de pasiune, de un foc interior care îl determină să doboare orice îi stă în cale pentru a ajunge la femeia pe care o iubește.

Taur

Știi că un bărbat născut în zodia Taurului te place atunci când caută să se apropie de tine, să te privească în ochi sau să te atingă subtil pe mână sau pe umăr atunci când vorbiți. Atingerea este foarte importantă pentru acești nativi, așa că fii atentă, în mod special, la astfel de semnale. Dacă nu este interesat de tine, te va trata pur și simplu ca pe o amică.

Gemeni

O să fim sinceri cu tine! Îți va fi destul de greu să îți dai seama dacă un Geamăn te place sau nu. Azi eșți 100% convinsă că este interesat de tine, mâine observi că nu ești singură femeie cu care flirtează și pe care o tratează cu atenție și interes. Poți, totuși, să fii atentă la câteva indicii. De exemplu, dacă Geamănul după care ți s-au aprins călcâiele te îmbrățișează atunci când va vedeți, stă mereu în preajma ta când sunteți într-un grup, te fixează deseori cu privirea și îți scrie sau te sună zilnic, sunt semne clare că te place mai tare decât pe alte pretendente.

Citește și: Cât de repede îți va spune „Te iubesc”, în funcție de zodia lui

Rac

Cum îți dai seama că un bărbat Rac te place? Te va face să râzi și își va dori să petreacă mai mult timp alături de tine. Își va dori să faceți cât mai multe lucruri împreună și va face tot posibilul pentru a te include în planurile sale. Se va deschide în fața ta și îți ve permite să îi vezi latura sensibilă. Discuțiile lungi și emoționale sunt un semn clar că bărbatul Rac este interesat de tine.

Leu

Să o luăm altfel: dacă un bărbat Leu nu este interesat de tine, nu va depune niciun efort ca să te impresioneze. Dacă, în schimb, te place, se va da peste cap pentru a-ți atrage atenția. Nu se va sfii să îți demonstreze prin gesturi mărețe că s-a îndrăgostit de tine, în așa fel încât să fie sigur că ți-a captat atenția și că i-ai înțeles intențiile. Unul Leu nu îi este teamă să își exprime afecțiunea în public, așa că așteaptă-te la tot felul de surprize din partea lui.

Fecioară

Ai nevoie de multă răbdare că să îți dai seama dacă un bărbat Fecioară este înțesat de tine. Bărbații născuți în această zodie sunt foarte rezervați, mai ales dacă există și altă persoană care concurează cu ei pentru dragostea ta. Nativul Fecioară nu va intra în competiție pentru a-ți câștiga atenția ci mai degrabă se va retrage, lăsându-te pe tine să iei decizia dacă te apropii sau nu de el. Deci, cum să știi dacă bărbatul Fecioară te place? Fii atentă la privirile subtile, zâmbetele furate și la glumele cu subînțeles pe care le face atunci când ești în preajmă.

Balanță

Știi că un bărbat Balanță te place atunci când începe să flirteze cu tine, fără rețineri. Te soarbe din priviri, este atent la toate nevoile tale și este dispus să facă orice pentru a-ți așterne zâmbetul pe buze. Își va dori să petreacă tot mai puțin timp cu prietenii săi și mai mult timp cu tine, lucru care pentru Balanțele sociabile este un lucru mare!

Scorpion

Dacă un bărbat Scorpion este interesat de tine, va caută ocazii să fie mai mereu în preajma ta. În momentul în care altcineva vrea să îți atragă atenția, acest nativ poate deveni surprinzător de gelos sau posesiv, chiar dacă nu formați încă un cuplu.

Săgetător

Când bărbatul Săgetător te place, începe să devină neîndemânatic în preajma ta și să se poarte copilărește. Îți va spune tot felul de poveșți ca să fie sigur că ți-a atras atenția și va vrea să facă totul cu tine. Dacă te include în planurile sale, poți fi sigură că este interesat de tine!

Citește și: Ce vrăjitoare ești în funcție de zodie

Capricorn

Nu te aștepta ca bărbatul Capricorn să își pună sufletul pe tavă și să îți declare dragostea prin gesturi siropoase, deoarece autocontrolul și echilibrul îl caracterizează. În schimb, îți vei da seama că acest nativ te place dacă începe să îți pună întrebări despre viitor. Acesta este modul prin care își poate da seama dacă sunteți sau nu potrivit unul pentru altul.

Vărsător

Bărbatul Vărsător nu își va exprimă sentimentele cu una, cu două. Chiar dacă te place, va dura ceva până îți va dezvălui acest lucru, așa că nu îți rămâne decât să fii atentă la lucrurile mărunte pe car ele face pentru a-ți arăta că este interesat de tine. Dacă va face tot posibilul să rămâneți singuri și să aveți discuții lungi și interesante, cu siguranță te place.

Pești

Dacă te place, nu se va sfii să îți arate acest lucru, întrucât bărbații născuți în zodia Peștilor sunt printre cei mai romantici din Zodiac. Dacă este interesat de tine, își va dezvălui destul de repede sentimentele: te va privi lung în ochi, îți va oferi toată atenția lui și nu se va sfii să îți facă cele mai romantice declarații. Pe măsură ce atracția lui crește, bărbatul din Peșți va deveni că o carte deschisă în fața ta și îți va arăta cât de profund conectat este cu tine, intuindu-ți nevoile chiar înainte să le dai glas.

Citește și: Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie

 • Surse: timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com, bustle.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Motivul pentru care nu renunți niciodată la persoanele iubite, în funcție de zodie
Motivul pentru care nu renunți niciodată la persoanele iubite, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  6 semne că stă cu tine nu pentru că te iubește, ci pentru că ești ușor de manipulat
  6 semne că stă cu tine nu pentru că te iubește, ci pentru că ești ușor de manipulat

  Chiar dacă îți vine greu să crezi că ești în situația de a fi manipulată de partenerul tău, nu este exclus ca în timp să îți dai seama că acesta îți...

  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare
  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare

  Ce sentiment e mai frumos decât să primești semne de iubire din partea copilului tău? Uite care sunt modurile prin care copiii își exprimă iubirea, în funcție de...

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Mi-am dat seama că nu știu dacă soțul meu mă iubește sau m-a iubit vreodată...
  Mi-am dat seama că nu știu dacă soțul meu mă iubește sau m-a iubit vreodată...

  O femeie care a avut mereu sămânța îndoielii cu privire la iubirea pe care i-o poartă soțul ei, a scris pe forumul Mumsnet în speranța că va putea primi un sfat util...

  Ce trebuie să faci atunci când cineva îți critică stilul de parenting
  Ce trebuie să faci atunci când cineva îți critică stilul de parenting

  De câte ori nu ți s-a întâmplat să te trezești cu sfaturi nesolicitate din partea celor din jur despre cum e mai bine să îți crești copilul? Familia, prietenii,...

  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni
  Încă o gravidă în showbizul românesc. A reuşit să ţină totul secret timp de 6 luni

  O prezentatoare de la unul dintre cele mai cunoscute posturi de televiziune de la noi a anunţat recent că aşteaptă primul ei copil. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum a...

  Ryan Reynolds are 3 fiice și își iubește viața de tată: „E o adevărată călătorie: Ador să fiu tată de fete!”
  Ryan Reynolds are 3 fiice și își iubește viața de tată: „E o adevărată călătorie: Ador să fiu tată de fete!”

  Ryan Reynolds este familist convins. Nu de puține ori a dezvăluit că adoră să fie tată și că nu îl deranjează deloc să schimbe scutece în miez de noapte. El are trei...

  © 2023 Qbebe