Funnyby

Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie

Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodie

Bianca Geica - Redactor Senior

Spune-ne ce zodie este bărbatul după care ți s-au aprins călcâiele, că să îți dezvăluim trucurile prin care să îl faci să se îndrăgostească iremediabil de tine! Astrele îți sar în ajutor, așa că dacă simți că ți-ai găsit alesul și că nici el nu este indiferent la farmecele tale, câteva informații despre zodia lui îți pot ușura calea spre inima lui!

Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodia lui

Iată cum îl faci pe bărbatul visurilor tale să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodia în care s-a născut!

Bărbatul BERBEC

Ca să faci un Berbec să se îndrăgostească nebunește de tine, trebuie să dai dovadă de autenticitate și siguranță de sine. Gândește-te că bărbatul Berbec înfruntă viața cu mult curaj și își face drum prin ea ghidat de propriile reguli, drept urmare are nevoie de o partenera care să țină pasul cu el.

Dacă vrei să îl cucerești, flirtează cu el, glumește, fii amuzantă, jucăușă și directă. Arată-i bărbatului Berbec cum ești tu cu adevărat. Nu de alta, dar își va da seama imediat că nu ești tu însăți și că îți pui o mască doar că el să te placă.

Bărbatul TAUR

Bărbatul Taur este foarte calculat și rezervat. Va dura ceva până să se deschidă față de tine și să își manifeste sentimentele, dar nu trebuie să te lași descurajată de acest lucru. Din contra, Taurul adoră o femeie cu o atitudine pozitivă, directă, care să îl facă să se simtă suficient de confortabil cât să își arate adevărata personalitate. Nu suportă persoanele orgolioase și va încerca să stea cât mai departe de ele.

Arată-i că ești cu picioarele pe pământ, grijulie, iubitoare și răbdătoare. Bărbatul Taur, care este destul de tăcut și introvertit din fire, nu va acceptă niciodată să fie presat.

Bărbatul GEMENI

Cu bărbatul Gemeni trebuie, mai întâi, să fii prietenă, iar de aici până la o relație amoroasă nu mai este decât un singur pas. Acești nativi pun mare preț pe camaraderie într-o relație, vor să știe că pot avea încredere în persoana de lângă ei, indiferent de situație. De asemenea, comunicarea este extrem de importantă pentru bărbatul Gemeni.

Este atras de persoanele cu care pot dezbate ore în șir diverse subiecte, așa că dacă vrei să cucerești inima unui Geamăn trebuie să fii, la rândul tău, comunicativă, sociabilă și extrovertită. Nu suportă rutina, așa că arată-i că ești deschisă spre noi experiențe!

Bărbatul RAC

Dacă vrei să cucerești inima unui Rac, trebuie să îi arăți că ești o persoană sinceră, pozitivă și demnă de încredere. Bărbatul Rac urăște micile jocuri psihologice, pe care le sesizează imediat, așa că nu te folosi de tertipuri crezând că așa îl vei cuceri. Acești nativi pun mare preț pe sinceritate și loialitate într-o relație. Lasă-i impresia că ești o familistă convinsă, că îți plac copiii și animalele. Vorbește cu el despre familia ta, despre copilăria ta și îl vei încuraja să se deschidă în fața ta și să se creeze, între voi, o legătură emoțională puternică.

Bărbatul LEU

Ca să cucerești inima unui bărbat Leu, trebuie să îl tratezi că pe un rege, să îl faci să creadă că în ochii tăi, este cel mai bun și special om din lume. Îi plac femeile directe, așa că nu recurge la subtilități și nu îl lua pe ocolite, ci arată-i exact ce simți pentru el. Fii pozitivă, jucăușă, bucură-te de tot ce trăiești și sigur îl vei face să te dorească lângă el. Dacă obișnuiești să te plângi constant, va fugi din calea ta.

Bărbatul FECIOARĂ

Bărbatul Fecioară iubește femeile care sunt puternice și muncitoare. El consideră că o femeie care gândește cu propria minte este extrem de sexy. Așadar, dacă vrei că el să se îndrăgostească de tine, rămâi fidelă convingerilor tale. De asemenea, nu uita să îi arăți dragostea și afecțiunea ta și dă-i sentimentul că vei fi mereu alături de el. Acesta este un lucru care poate face diferența.

Bărbatul BALANȚĂ

Te-ai îndrăgostit de un bărbat din zodia Balanță? Cel mai rapid mod de a-i trezi interesul și iubirea este să-ți păstrezi misterul. Flirtează cu el, fă-l să creadă că el este centrul universului tău și fii interesantă! Bărbatul Balanță este foarte curios și vrea să fie lângă cineva care își extinde orizonturile în permanență. De asemenea, îi place să fie stimulat intelectual, așa că arată-i că ești inteligentă, că ai o cultură generală impresionantă și cunoștințe despre multe lucruri diferite.

Fii feminină, căci bărbatul Balanță fuge de femeile nepoliticoase sau grosonale prin comportament sau limbaj.

Bărbatul SCORPION

Dacă vrei să cucerești un bărbat din zodia Scorpion trebuie să fii conștientă de la bun început că există și alte persoane care încearcă să obțină ce îți dorești și tu. Așa că va trebui să îți scoți la înaintare toate atuurile pentru a-i cuceri inima. Fii sinceră și asumată, arată-i că poate avea încredere în tine și fii sinceră.

Apoi, ca să atragi un bărbat născut în zodia Scorpion, trebuie să ai și o doză de mister. Nu fii ca o carte deschisă încă de la început, fiindcă își va pierde rapid interestul pentru tine. Lasă-l să te descopere în ritmul sau.

Bărbatul SĂGETĂTOR

Bărbatul Săgetător este probabil cel mai greu de cucerit din tot zodiacul. Pentru el, viața este o aventură, nu își planifică niciodată nimic, ci preferă mai degrabă să se lase purtat de val și de necunoscut. Ca să ajungi la inima acestui nativ, trebuie să îi arăți că poți ține pasul cu el, fiindcă îi place să fie mereu în mișcare. Este cel mai fericit atunci când călătorește. Dar chiar dacă ține la libertatea sa, nu vrea să fie singur. Vrea să aibă alături de el un tovarăș de companie, nu pe cineva care să îl țină în loc.

Bărbatul CAPRICORN

Dacă te-ai îndrăgostit de un Capricorn, trebuie să fii directă și să preiei inițiativa, fiindcă acest nativ este unul dintre cei mai timizi din întreg zodiacul. Nu-l lua prea tare de la prima întâlnire și nu îi cere să se deschidă în fața ta imediat. Bărbatul Capricorn nu suportă să fie grăbit în nimic înainte că el să se simtă pregătit. Dovedește-i că ești muncitoare și ambițioasă, arată-i că ai un țel în viață, obiective profesionale și materiale!

Bărbatul VĂRSĂTOR

Cu bărbatul Vărsător nu te vei plicti niciodată! Pentru a-l cuceri, însă, trebuiesă nu faci greșeală de a încerca să îl controlezi, fiindcă ține enorm la libertatea lui. Ori îl urmezi, ori te dai din calea lui. Vărsătorul este foarte sociabil și se împrietenește foarte ușor cu cei din jur, așa că abordează-l mai întâi că de la prieten la prieten. Treptat, relația voastră va evolua în ceva mai serios, fiindcă Vărsătorul va întră rar într-o relație amoroasă cu cineva care nu îi este deja un bun prieten.

Surprinde-l constant, căci bărbatul Vărsător are nevoie de stimulare continuă în relațiile sale pentru a nu se plictisi, și oferă-i libertate.

Bărbatul PEȘTI

Vrei să cucerești un bărbat în zodia Peștilor? Atunci trebuie să știi că este un romantic incurabil. Își dorește o legătură spirituală profundă cu persoană de lângă el și asta va caută toată viață. Că să ajungi la inima acestui nativ, fii feminină, jucăușă și romantică. Gâdilă-i orgoliul, fă-i complimente, însă ai grijă să nu exagerezi fiindcă va avea impresia că razi de el. Nu îl încolți, nu pune presiune pe el și nu îi îngrădi libertatea, căci este posibil să bată în retragere.

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodie
Cum îl faci să te iubească pe vecie, în funcție de zodie

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie
  Cum să vopseşti ouăle de Paşti în funcţie de zodie

  Se fac ultimele pregătiri pentru masa de Paşte, iar ouăle sunt vedetele acestei sărbători. De la an la an, gospodinele îşi pun imaginaţia la contribuţie pentru a vopsi cele mai...

  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut
  Care este cel mai înfricoșător lucru despre tine în funcție de când te-ai născut

  Fie că este vorba despre anumite obiceiuri pe care le ai, fie că este vorba despre comportamente sau despre gânduri pe care pur și simplu nu ți le poți scoate din minte,...

  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?
  Testul de 3 întrebări care spune adevărul despre tine. Ai curaj să îl faci?

  Teal Swan, speaker motivațional, supraviețuitoarea unei copilării abuzive și autoarea a 5 bestseller-uri motivaționale propune unul dintre cele mai eficiente, dar și mai amuzante teste...

  Ce trebuie să faci pentru a găsi echilibrul în viață, în funcție de ordinea în care te-ai născut
  Ce trebuie să faci pentru a găsi echilibrul în viață, în funcție de ordinea în care te-ai născut

  Teoria ordinii nașterii a fost promovată la începutul secolului 20 de către medicul și psihoterapeutul austriac Alfred Adler. Potrivit acestei teorii, ordinea în care se...

  Urania Cremene: „Copilul tău nu îți aparține să faci ce vrei cu el. Nu îl naști pentru tine.”
  Urania Cremene: „Copilul tău nu îți aparține să faci ce vrei cu el. Nu îl naști pentru tine.”

  Unul dintre cei mai cunoscuți experți în parenting de la noi a atins, într-un interviu acordat pentru un podcast, câteva puncte de interes legate de relația...

  Dieta cu pomelo: cum se ține și cum îți transformă organismul
  Dieta cu pomelo: cum se ține și cum îți transformă organismul

  Fructele reprezintă întotdeauna un aliat de nădejde când vine vorba despre sănătate și frumusețe. Citricele nu fac excepție, iar printre ele se regăsește și pomelo, un...

  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor
  Cum să îţi iei concediile în 2021 în funcţie de zilele libere legale şi de vacanţele copiilor

  Spre deosebire de anul 2020, 2021 va fi marcat de mai puţine zile libere legale care vor fi în timpul săptămânii, cea mai mare parte dintre ele fiind în timpul...

  Inspirational: Cum e bine pentru tine – impreuna sau separat?
  Inspirational: Cum e bine pentru tine – impreuna sau separat?

  A fost odata un batran care locuia cu cei trei fii ai sai intr-un sat. Cei trei fii erau foarte muncitori. Totusi, se certau tot timpul. Batranul a incercat din rasputeri sa ii uneasca, dar...

  © 2023 Qbebe