Funnyby

Top 5 cele mai puternice femei din zodiac. Sunt un exemplu de urmat!

Top 5 cele mai puternice femei din zodiac. Sunt un exemplu de urmat!

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că fac parte dintre zodiile de foc, fie că fac parte dintre zodiile de pământ sau chiar de apă, femeile născute sub anumite semne zodiacale se remarcă în special prin forța lor. Luptătoare, cu aptitudini de lider, cu perseverență și cu dorința de a pune pasiune în tot ceea ce fac, reușesc să facă față cu succes atât vieții profesionale, cât și vieții de familie. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi cinci dintre cele mai puternice femei din zodiac. Oricare dintre ele are calități deosebite, știind să le pună în valoare pentru a-și îndeplini obiectivele cele mai importante.

Femeia Taur

Este inclusă printre cele mai puternice femei din zodiac în primul rând pentru că nu evită niciodată să se apuce de treabă, indiferent cât de dificilă i s-ar părea, uimind prin forța ei fizică și emoțională. De aceea, nu este de mirare că femeile Taur îndrăgesc domenii precum arhitectura, design-ul, grafica sau chiar moda. În același timp, o femeie născută sub acest semn din zodiac poate fi poetă, pictoriță sau muzician, inspirându-se mai ales din miracolul creaturilor pământului.

În al doilea rând, este foarte rezistentă la stres și, indiferent de forma sub care vine acesta (fizic sau emoțional), ea știe cum să-i facă față, fără să se observe că este copleșită sau că suferă. De altfel, ea se bazează mai ales pe forță și pe independență pentru a trece peste o situație dificilă. Cu toate acestea, dacă intervine ceva care îi testează mult prea mult limitele, cel mai probabil va răbufni și va deveni foarte furioasă.

Tocmai pentru că posedă multă forță este capabilă să se descurce atât în viața profesională, cât și în cea de familie, reușind să le îmbine pe amândouă. Este o mamă foarte devotată, vrea tot ce este mai bun pentru copilul și pentru familia ei, ceea ce o determină să-și asume numeroase responsabilități și să-i mulțumească pe cei din jur.

Fiind foarte independentă, preferă mai degrabă să lucreze singură decât într-o echipă, dar cu toate acestea, nu renunță să facă treabă și asumându-și rolul de lider.

femeie-care-se-uita-la-reprezentarea-semnului-zodiacal-Taur-pe-tableta

Femeia Leu

Semn de foc în adevăratul sens al cuvântului, o femeie în zodia Leu este oricând puternică, dornică să fie în centrul luării deciziilor, să-și asume rolul de lider și să aibă succes. Ea își croiește propriul ei drum, nu se lasă oprită de nimic ce ar putea să o abată de la acesta și acceptă provocările. Știe că este esențial să obțină ceea ce își dorește și nu se lasă până când nu își atinge acest obiectiv.

Puterea femeii Leu reiese și din independența ei, care o face să nu simtă că are neapărat nevoie și de alte persoane în jurul ei pentru a fi fericită. Își dorește mult să se bucure de libertate, renunțând mereu la ceea ce îi creează senzația că nu o ajută să fie atât de liberă precum vrea.

În viața profesională, știe cum să se implice în proiecte dificile, are forța și perseverența pentru a le duce la capăt și nu se lasă influențată de persoanele care ar putea să nu o lase să-și îndeplinească năzuințele. Inteligentă și puternică, femeia Leu își cunoaște foarte bine interesele.

Altă dovadă a forței sale este că nu se ferește nicicând să spună ceea ce gândește, inspirându-i și pe cei din jur să facă la fel. Este o luptătoare în adevăratul sens la cuvântului, este convingătoare și nu se va lăsa până când nu va vedea că a reușit să realizeze o schimbare așa cum și-a dorit.

Femeia Scorpion

Una dintre trăsăturile care transformă femeia Scorpion într-una dintre cele mai puternice femei din zodiac este curajul. Astfel, deși este semn de apă, aceasta nu va ezita să se implice într-o provocare, oricât de dificilă i se va părea. Nu se teme să greșească, având în minte faptul că orice greșeală este un prilej de a învăța cum să faci lucrurile mai bine. Tocmai pentru că este atât de curajoasă, ajunge adesea să fie lider, chiar dacă nu-și dorește de la început să fie în această postură.

Altă calitate care o ajută să devină un lider apreciat este și perseverența. Femeile Scorpion luptă cu toată forța lor pentru a obține ceva, inclusiv în situațiile în care cei jur le spun că ar trebui să renunțe. Ele își văd în continuare de treabă și de cele mai multe ori ajung să atingă obiective pe care alții nu reușesc.

Tocmai datorită acestor însușiri se pot lansa în lumea business-ului, cu atât mai mult cu cât au și talent în domeniul finanțelor, una dintre activitățile pe care le îndrăgesc fiind și aceea de a alcătui un buget, inclusiv în familie. Adesea își intimidează colegii de la locul de muncă, de cele mai multe ori preferând să fie în postura de șef, nu de subaltern. Știu foarte clar ce au de făcut, uimind inclusiv prin talentul de a-și da seama ușor ce gândesc cei din jur. Întrucât se pricep bine la așa ceva, femeile Scorpion pot fi tentate să manipuleze.

Femeia Săgetător

Fiind tot semn de foc, o femeie ce are drept semn zodiacal Săgetătorul se remarcă prin forța și pasiunea pe care le pune în joc în tot ceea ce face. Nu se teme deloc de criticile celorlalți, fie că acestea vin din partea unor persoane pe care le cunoaște, fie că vin din partea unor necunoscuți. Pentru ea contează cel mai mult să ducă la capăt ceea ce a început, de aceea este căutată mai ales pentru proiectele ce necesită concentrare, fiind urgente.

Fiind o fire foarte independentă, adoră să lucreze pe cont propriu, să aibă propria ei afacere. Are încredere în ceea ce face, dorindu-și să fie liberă. Îi place să fie în miezul acțiunii, urând plictiseala și senzația că stagnează. Nu îi lipsește curajul să se îndepărteze brusc de la tot ceea o plictisește, de la tot ceea ce îi displace, alegând experiențele care îi dau posibilitatea să exploreze, să învețe, să progreseze.

În condițile în care este atât de independentă, urăște să fie controlată. Din acest motiv, nu se teme să fie singură pentru a putea să-și păstreze independența. Preferă un partener puternic, pe care să știe că se poate baza, dar va evita întotdeauna bărbații care încearcă să-și impună punctul de vedere și să-și exercite orice tip de control asupra ei.

femeie-adoptand-un-look-care-sa-o-ajute-sa-redea-trasaturi-ale-zodiei-Sagetator

Femeia Capricorn

Ambițioasă și inteligentă, își va face planuri pentru viitor încă de la o vârstă fragedă, printre cele mai mari dorințe ale unei femei-Capricorn numărându-se adesea aceea de a-și contrui o carieră de succes și o viață de familie frumoasă, având un partener care să o susțină în toate și care să fie mândru de ea. Având această aspirație, perseverența și determinarea îi conferă calitatea de a face parte dintre cele mai puternice femei din zodiac. Chiar dacă va face greșeli pe parcursul pe care și l-a propus, va găsi mereu forța să se ridice, să o ia de la capăt.

Are mari șanse să devină femeia care împacă viața de mamă cu cea profesională, având aptitudini manageriale pe care le va pune în joc nu doar la serviciu, ci și acasă. Familia ei se va putea baza pe ea, încercând mereu să fie devotată celor dragi și să le ofere toată iubirea ei. Sunt adevărate luptătoare, sprinindu-și familia în a depăși diverse obstacole.

Căutând în mod constant armonie și stabilitate în viață, femeia Capricorn va evita toate acele persoane care încearcă să îi dea sfaturi. Îi place să se bazeze pe ceea ce crede ea, nu pe ceea ce spun ceilalți, esențial fiind să-și îndeplinească obiectivele.

Nu în ultimul rând, femeile Capricorn sunt în general perfecționiste, dedicându-și tot timpul și toate resursele pentru a duce la bun sfârșit un proiect. De aceea, astrologii afirmă că printre domeniile de activitate care li se potrivesc mai bine se numără învățământul, finanțele, o carieră ca avocat sau orice are legătură cu managementul.

Surse: astrology.com, en.amerikanki.com, horoscopesignz.com, horoscopes.lovetoknow.com, popularastrology.com, saudi24news.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cele mai bune soții din zodiac. Te numeri printre ele?
Cele mai bune soții din zodiac. Te numeri printre ele?

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame
  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame

  Care sunt cele mai bogate femei din România şi cum au reuşit să obţină succesul vei descoperi şi parcurgând articolul de mai jos. Printre ele se regăsesc atât femei...

  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu
  Mami, nu fi tristă! Cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratis. Eu sunt cel mai bun exemplu

  Îți dai seama că ești o mamă bună când propriul tău copil începe să îți dea lecții de viață care au sens și care te pun pe gânduri. În lumina...

  Top 100 femei de succes din România. Care sunt numele care au ajuns pe listă
  Top 100 femei de succes din România. Care sunt numele care au ajuns pe listă

  Le admiri pentru forță, pentru tenacitate, pentru creativitate și nu în ultimul rând pentru pasiunea de care dau dovadă în tot ceea ce fac. S-au remarcat în cele...

  Simona Halep, Viorica Dăncilă și Denise Rifai, printre cele mai cunoscute femei din România de către elevii de gimnaziu. STUDIU
  Simona Halep, Viorica Dăncilă și Denise Rifai, printre cele mai cunoscute femei din România de către elevii de gimnaziu. STUDIU

  Simona Halep, Viorica Dăncilă și Denise Rifai sunt printre cele mai cunoscute/ importante femei din Romania pentru elevii de 11-13 ani, potrivit unui studiu recent al Coaliţiei pentru...

  Cele mai puternice fete au tați toxici
  Cele mai puternice fete au tați toxici

  Când ai un tată toxic, înveți de la o vârstă fragedă că nu trebuie să te bazezi niciodată pe un bărbat pentru a-ți aduce liniște, stabilitate și fericire!

  „Dragă școală, sunt un exemplu al mediocrității tale”: Scrisoarea tristă a unui elev din România
  „Dragă școală, sunt un exemplu al mediocrității tale”: Scrisoarea tristă a unui elev din România

  ”Dragă școală, de mine ți-ai bătut joc”, scrie un adolescent care a dat Bacalaureatul anul trecut pe contul său de Facebook. Elevul a luat media 9,11 la ”examenul...

  Top 10 cele mai frumoase flori din lume
  Top 10 cele mai frumoase flori din lume

  Florile ne farmecă mereu privirea și ne fac să simțim din plin ce înseamnă frumosul. Iată de ce ni le dorim cât mai mult în preajma noastră și probabil nici nu...

  Top 20 cele mai interesante locuri nestiute din Bucuresti
  Top 20 cele mai interesante locuri nestiute din Bucuresti

  Ai trăit toată viața ta în Capitală, însă sunt doar câteva locuri pe care ai putea să le numești cu adevărat interesante. Pentru cei dintre voi obișnuiți să...

  © 2023 Qbebe